Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 283
 m.chicagobears.com/news/article-pickisin/The-Pick-is-in-Bears-Colts/8751fc80-277d-4169-86d1-6aad6a74608d
Van valakinek valami ötlete hogy miért tartanak titeket ekkora favoritnak?
Tomcsik
a top embereink sokkal jobb játékosok mint a ti top embereitek.
a keret közepe és alja meg szar ugyanúgy.
Höri
Nem azt mondom ti vagytok az esélyesebbek, de játszottunk már nállatok jobb formában lévő csapattal is, és eddig nem láttam olyat hogy mindenki az ellenfélre tippelt volna. Amúgy nem is bánom hogy underdogok vagyunk...

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
 m.chicagobears.com/news/article-pickisin/The-Pick-is-in-Bears-Colts/8751fc80-277d-4169-86d1-6aad6a74608d
Tomcsik
a top embereink sokkal jobb játékosok mint a ti top embereitek.
a keret közepe és alja meg szar ugyanúgy.

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 283

több mint 9 éve
deleted account 1 758
profi módjára nyilatkozik, ebből ne szűrj le sokat.

ha mást mondana és én vagyok az ügynöke, agyonütöm.
Höri
Akkor inkább kussoljon, és ne mondjon semmit, csak valami nagyon general bullshitet, de a JAX meccs tükrében ezt lenyilatkozni eléggé necces az én szememben - mert ezt ő, a játékosok, meg kb mindenki tudja, hogy hazugság, és max az eddig összekalapozott inkompetenciáját tudja ezzel igazolni, vagy egy egyes alá féle próbálkozás a védd az utolsó vérig a várad mozgalomra.
több mint 9 éve
profi módjára nyilatkozik, ebből ne szűrj le sokat.

ha mást mondana és én vagyok az ügynöke, agyonütöm.

több mint 9 éve
deleted account 1 758
Mindenki higgadjon le a picsába, nincs itt semmi gond kérem, felesleges a feszkót kelteni :

“I think we are in great shape,” he said Wednesday, the day after the team released Sio Moore. “I think we are in excellent shape. I think you have a guy in McNary that has played a lot of good football for us, not only on [special] teams. Morrison, who is on the come. You can look at it however you want to look at it, glass half-empty, glass half-full. We are looking at it half-full and I have all the faith in the world in 57 [McNary], 53 [Edwin Jackson], 44 [Morrison], 52 [D’Qwell Jackson] and 50 [Bates]. The emergence of as much sub as we are playing now. You have dime packages and opportunities for a guy like Clayton Geathers to get down in the box more whether it’s first down, second down or third down, it doesn’t matter. Those guys will prepare great and they will go out and play winning football.”

Végül is én se cserélném el ezeket pl a Brandon Marshall Todd Davis kettősre mondjuk - azok úgyse fognak SB-t nyerni, mert túl jóllakottak a tavalyival - mi viszont tele vagyunk motivációval.

www.stampedeblue.com/2016/10/6/13190028/chuck-pagano-colts-inside-linebacker-position-i-think-we-are-in-great-shape-antonio-morrison-mcnary
több mint 9 éve
BOLD: megfordul minden,
Miska84
az offense innentől védekezik, a defense támad.

Ennek látom több realitását

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
BOLD: megfordul minden, 11-5, playoff. 3. kiemelés. első héten megcsapjuk az oaklandet. másodikon a NE-t idegenben 14-28. végén garbage.
a denver már melegebb lesz, ott izgalommentes meccsen, overtimeban nyerünk egy vinatieri bravúrral. superbowl már nem jön össze, kikaptunk a minnessotától.

ezzel szerettem volna mindenki délutánját feldobni. BÉKE
Miska84
nemtudom milyen cuccot tolsz, de kérek én is 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 404 — Whoops, looks like something went wrong.
BOLD: megfordul minden, 11-5, playoff. 3. kiemelés. első héten megcsapjuk az oaklandet. másodikon a NE-t idegenben 14-28. végén garbage.
a denver már melegebb lesz, ott izgalommentes meccsen, overtimeban nyerünk egy vinatieri bravúrral. superbowl már nem jön össze, kikaptunk a minnessotától.

Miska84
Ez ott bukott meg, hogy a Vikingstól sosem kapnánk ki. Gyenge csapat, az edzői stábunk fél pillanat alatt hülyét csinálna Zimmerékből. Desszertnek is kevés a bagázs.

több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse

Miska84
Nem érzel nedvességed a kezed táján? 😉
uatu
nem, szimplán hugyos, miért? 😊

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu

Miska84
Nem érzel nedvességed a kezed táján? 😉
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 404 — Whoops, looks like something went wrong.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xc7lp8ikp2pruguaco61
Kurt Warner: Colts asking too much from Andrew Luck
NFL Network analyst Kurt Warner believes the Colts are asking "way too much" from QB Andrew Luck. Where should the blame be directed for the Colts' struggles?

Ez a csávó totál vak. Nem tudom, miről beszél, minden jó itt.

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 981 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ranking all 32 NFL offensive lines entering week 5

"22. Indianapolis Colts (16)
Starters: LT Anthony Castonzo, LG Jack Mewhort, C Ryan Kelly, RG Denzelle Good, RT Joe Reitz

The Colts’ line is surrendering a huge volume of pressure, with Andrew Luck feeling heat on 41.8 percent of his dropbacks—the highest rate in the league—but it isn’t all on the line. Luck holds the ball, on average, longer than all but one other QB in the league, and the line actually has a couple of solid performers. LT Anthony Castonzo has been good, ranking 14th in the PFF’s OT grades with a mark of 81.5, while G Jack Mewhort (82.6) ranks 10th among guards. Injuries have seen some ugly performances from depth players, but the starting five is better than the stats indicate."

Kb. ott vagyunk ahol vártuk. Cserékkel borzasztó, kezdőkkel vállalható állapotok.

Nagyon kéne még ennél is több rövid passzos, gyors dinkandunk az offensive playbookba, mert Luck még mindig túl hosszú ideig dédelgeti a labdát. Még ez az idei Luck is, aki szerintem amúgy idénre sokat változott ebben a tekintetben. Nincs rövid célpont, a két pöttömpalkó nem tud 1-2mp-en belül elszakadni, a TE-k eddig többször voltak szarok mint jók, a futók meg elejtik. Amikor meg nem, akkor Luck továbbra is éppen a legegyszerűbb, dinkandunk, odapöttyintett passzokban a legpontatlanabb. Nem nagyon értem az okát, hogy ha valaki 20 yardra pontos tud lenni, akkor 5-re miért nem, de ez van.

(Egyébként Allen passz blokkolásban jelenleg tökutolsó a TE-k között. Pedig ő elvileg jó blokkoló. Úgy látszik a nagy pénz után elfelejtette amit tudott.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
mert ha Hoyer beindul...😊
csi77
...akkor már biztosan tudod, hogy garbage time-ot nézel!
Höri
de garbage az is ha ők vezetnek 28-3-ra 😕
Miska84
ellenünk nincs garbage, mi mindig lőtávolban vagyunk a 4. negyedben.

kivétel a Patriots ellen obvi.

több mint 9 éve
csi77
Höri
de garbage az is ha ők vezetnek 28-3-ra 😕

több mint 9 éve
csi77

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
közben rájöttem mér' volt eddig rosteren Cromartie. Sérülések miatt? smafu
Európában még tuti nem volt kölke, és csak nálunk volt ordas CB hiány. Lehet még elmegy vizitre a giants/rams/skins/bengals 4-eshez a kövi hetekben, ha nem jött össze 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Ti örülnétek ha pl. Jim Harbaugh-t sikerülne megzsarolni valami régi stiklivel elcsábítani? Végülis már dolgozott Luck-kal, igaz hogy az egy jobb csapat volt. Viszont eddig bárhová ment szinte azonnal jöttek az eredmények is.
Baba Yaga
Harbaugh önmagában kevés lenne, ha Grigson nem takarodik el a fenébe.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
Ti örülnétek ha pl. Jim Harbaugh-t sikerülne megzsarolni valami régi stiklivel elcsábítani? Végülis már dolgozott Luck-kal, igaz hogy az egy jobb csapat volt. Viszont eddig bárhová ment szinte azonnal jöttek az eredmények is.
több mint 9 éve
deleted account 1 758
Állítólag Moore-nak volt a legtöbb missed tackle-je idén a ligában.

Tony Adams
Csak az hibázik aki csinál is valamit 😊
Baba Yaga
Ééééééééééssss meg is van a csapat új mottója 😀
Tony Adams
Hát eddig nem gondoltam, hogy a Colts a magyar köztisztviselők csapata 😀
több mint 9 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 922 — Colts Fan

Tony Adams
Baba Yaga
Ééééééééééssss meg is van a csapat új mottója 😀
több mint 9 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849

Tony Adams
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 981 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kik lesznek az LB-k ezek után?Janek
szerintem a hétvégi kezdő:
DT: Anderson(ha nem sérült mert a második félidőben nem láttam pályán de ez lehet az "akciós" carlsbergtől volt a wembleyben). amúgy Jones
Miska84
Anderson nem sérült, csak még snapcounton van. A Bolts ellen 20, a Jags ellen 30 snapet kapott, fokozatosan emelik a terhelését.

Ő egyébként DE, Langforddal van rotációban. DT-ben Kerr és Ridgeway rotálják egymást, ide fog most Jones papíron érkezni. (Aztán majd meglátjuk, én kipróbálnám NT-ben.)
Moore helyén pedig McNary a kezdő, eddig is ő volt vele rotációban. Morrison D'Quell cseréje. Trevor Bates gondolom McNary mögé érkezett, ahol Moore kivágásával csak a "másik" Jackson maradt (nem jut eszembe most a keresztneve).

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
főleg h white IR.
eddig jó 1/7 pick volt. ja nem