Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Josh Evans, a Florida Sje a legújabb jaguár.
több mint 12 éve
Josh Evans
több mint 12 éve
Ki lesz a LEO? Eddig nem ugy volt, h. ez a legfontosabb poszt a vedelemben ? Ne ertsetek felre, nincs semmi bajom a Jacksonville-el, csak nem ertem hhogy nem jott senki a front7-be ahhoz a csapathoz, amelyik a legkevesebb sacket szerezte az elozo szezonban.Joey Tribbianirosteren lévők + UDFA
több mint 12 éve
Mi baja Eisen-nek a punterokkal és a kickerekkel?? :-P
több mint 12 éve
Mivel mindjárt mi jövünk - big board: Cornelius Washington,
Micheal Buchanan,
Quessenberry,
Scott/Bray/Dysert,
Otten/Kasa
Ki lesz a LEO? Eddig nem ugy volt, h. ez a legfontosabb poszt a vedelemben ? Ne ertsetek felre, nincs semmi bajom a Jacksonville-el, csak nem ertem hhogy nem jott senki a front7-be ahhoz a csapathoz, amelyik a legkevesebb sacket szerezte az elozo szezonban.Joey TribbianiBabin és Branch a rosteren lévők közül.
több mint 12 éve
Ki lesz a LEO? Eddig nem ugy volt, h. ez a legfontosabb poszt a vedelemben ? Ne ertsetek felre, nincs semmi bajom a Jacksonville-el, csak nem ertem hhogy nem jott senki a front7-be ahhoz a csapathoz, amelyik a legkevesebb sacket szerezte az elozo szezonban.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Jenkins kiment. 😕 Quessenburry vagy Matt Scott jó pick lenne.
Cornelius Washington számit talán a top DEnek.
több mint 12 éve
Bocs, de van még Shoelace Sports Science tavaly előttről, mint irányító 😀 több mint 12 éve
Dysert is bent van még. Bray is.Mark Longtól:Várható még vajon érdemi pass rusher vagy irányító? Egyáltalán van akit érdemes lenne? (M. Scott tudtommal még bent van, neki mennyi az esélye? Csak mert emlékeim szerint Caldwell azt mondta, hogy biztos húz még drafton irányítót egy kis competition végett.senkise
Dave Caldwell's draft philosophy:Köszi a videót, senkise!iktriad
Get definitive starters in rounds 1-3.
Add role guys in 4-5.
Build depth in 6-7 & with UFAs
Quessenberryt is szívesen látnám a Jagsben - OL depthként.
DEben Brandon Jenkins van bent a nagyobb nevek közül, de ő sérült.
több mint 12 éve
Mark Longtól:Várható még vajon érdemi pass rusher vagy irányító? Egyáltalán van akit érdemes lenne? (M. Scott tudtommal még bent van, neki mennyi az esélye? Csak mert emlékeim szerint Caldwell azt mondta, hogy biztos húz még drafton irányítót egy kis competition végett.
Dave Caldwell's draft philosophy:Köszi a videót, senkise!iktriad
Add role guys in 4-5.
több mint 12 éve
Eddig számomra teli van váratlan fordulatokkal a draft. A mockok alapján biztos voltam egy korai DE draftban, és több Defense játékost vártam. De eddig elég kiegyenlített a draft. Shoelace pedig egy nagy wildcard húzás, de egy próbát megér. A videó alapján tetszik a srác...
több mint 12 éve
Mark Longtól:Dave Caldwell's draft philosophy:Köszi a videót, senkise!
Add role guys in 4-5.
több mint 12 éve
Ez a beceneve.Kibol?? :-Pm-bryoDenard Robinson 5.pick?m-bryoIgen Shoelaceből jaguár lett.iktriad
több mint 12 éve
Kibol?? :-PDenard Robinson 5.pick?m-bryoIgen Shoelaceből jaguár lett.iktriad
több mint 12 éve
Denard Robinson 5.pick?m-bryoIgen Shoelaceből jaguár lett.
több mint 12 éve
Shoelace most nyilatkozott az NFL Networkon. Ez is ritka.iktriad
"Amire kérnek, és megteszem."Shoelace most nyilatkozott az NFL Networkon. Ez is ritka.iktriadsírt vagy nevetett?Húsrágó
És a végén nem felejtette el hozzátenni, a Go Bluehoz a Go Jagst!
több mint 12 éve
Denard Robinson 5.pick?
több mint 12 éve
Shoelace most nyilatkozott az NFL Networkon. Ez is ritka.iktriadsírt vagy nevetett?
több mint 12 éve
Shoelace most nyilatkozott az NFL Networkon. Ez is ritka.
több mint 12 éve
Sanders Slot WR is lesz.Halloren jelenti, hogy KRként és RBként számít Shoelacere a Jags. WRként (szerencsére) nem.iktriadakkor viszont Ace nettó puntreturner? a legnagyobb needek között volt...Húsrágó
több mint 12 éve
Halloren jelenti, hogy KRként és RBként számít Shoelacere a Jags. WRként (szerencsére) nem.iktriadakkor viszont Ace nettó puntreturner? a legnagyobb needek között volt...
több mint 12 éve
Jesse befér a Seahawksba, de nem kell a Jaguarsnek? én bemorciztam 😊HúsrágóKellett egy mindenes. Lehet Bradley megtanítja pass rusholni is és akkor minden snapnél fent lesz. 😀