Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Jesse befér a Seahawksba, de nem kell a Jaguarsnek? én bemorciztam 😊HúsrágóKellett egy mindenes. Lehet Bradley megtanítja pass rusholni is és akkor minden snapnél fent lesz. 😀
több mint 12 éve
Jesse befér a Seahawksba, de nem kell a Jaguarsnek? én bemorciztam 😊
több mint 12 éve
Halloren jelenti, hogy KRként és RBként számít Shoelacere a Jags. WRként (szerencsére) nem.
több mint 12 éve
szerintem mindegy, hogy senki nem ismeri őket és úgy haszontalanok, vagy mindenki ismeri őket és úgy... talán csak a rajtunk való röhögés intenzitásában van különbség 😊kezd hasonlítani a draftunk az elmúlt években tapasztaltakra...npetiiiCsak most a pickjeinket mindenki ismeri.iktriad
több mint 12 éve
RBként lett hivatalosan Shoelace kiválasztva.iktriadúgy beleférhet, csak hát kell még ár ember
több mint 12 éve
kezd hasonlítani a draftunk az elmúlt években tapasztaltakra...npetiiinemhiszem az elmúlt években senkiket draftoltunk túl magasan most mindenkinek van múltja és a potenciál sem kérdés csak más posztok lehet,hogy nagyobb figyelmet igényelnének( pass rusher max UDFA lesz..)
több mint 12 éve
RBként lett hivatalosan Shoelace kiválasztva.
több mint 12 éve
kezd hasonlítani a draftunk az elmúlt években tapasztaltakra...npetiiiCsak most a pickjeinket mindenki ismeri.
több mint 12 éve
Jesse Seattleben van.. az csapat lesz😀
több mint 12 éve
kezd hasonlítani a draftunk az elmúlt években tapasztaltakra...
több mint 12 éve
én egy kicsit most letörtemHúsrágóÍgy nem értem Ace Sanderst.. ennek szerintem nem sok értelme volt, max h így Blackmon Shorts Shiply trión kívűl majdnem mindenkit ki lehet ebrudalni a keretből. ha nem sz QB a következőben az égés.
több mint 12 éve
Nála minden lehetséges.Dennard Robinson - QB/WR/RB Gabbert retteghet. 😀Szerintem megtaníják neki a cornert is és ő lesz a mi Julian EdelmanünkD#
Kiváncsi vagyok mit akarunk vele konkrétan.iktriad
több mint 12 éve
én egy kicsit most letörtem
több mint 12 éve
Dennard Robinson - QB/WR/RB Gabbert retteghet. 😀Szerintem megtaníják neki a cornert is és ő lesz a mi Julian Edelmanünk
Kiváncsi vagyok mit akarunk vele konkrétan.iktriad
több mint 12 éve
Dennard Robinson - QB/WR/RB Gabbert retteghet. 😀 Kiváncsi vagyok mit akarunk vele konkrétan.
több mint 12 éve
Denard Robinson (Shoelace) Jacksonvilleben! Remélem mint RB.iktriad... na ez nem tetszett
több mint 12 éve
Denard Robinson (Shoelace) Jacksonvilleben! Remélem mint RB.
több mint 12 éve
Commingsot kivitte a Chiefs. Shoelace esélyei megnőttek.
több mint 12 éve
Shoelace érkezőben. Bebaszna.
több mint 12 éve
izgulás van😊
több mint 12 éve
Sanders Commings lesz/lehet a pick.
több mint 12 éve
Lattimore Friscoba ment.iktriad😕( nem hittem h itt kiviszii mondjuk nekik belefér😀
több mint 12 éve
én most rágörcsöltem Jessere
több mint 12 éve
Lattimore Friscoba ment.
több mint 12 éve
Jesse jó lenne😊 Lattimore nagyon nagy duót alkotna Jones-drewval, de 7ig lehetne vele várni mindenki fél a sérülésétől szeritem