Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 12 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 373 — Jaguars fan
Ace Sanders... nem rossz annyira az 5-ik körrel eldől hogy jó döntés-e, tény, hogy kellett egy returnerD#
Forsett már nem alkalmas ilyesmire, vagy ennyire futóként számítunk rá?npetiii
Én nem bíztam volna rá, kb. olyan szar lett volna mint Parmele.. Sanders visszahordónak elit nem rossz a 4ben csak nem tudni kicsúszik le az ötödikbe az LB-k és pass rusherek közül.D#
Én vinném Nassibot is az 5. körben. De tény DE és OLB fontosabb lenne.

És ha netán a QBk szarok leszenk idén, jöhet Bridgewater jövőre(Barkely mostani csúszása miatt ki is jön szerintem jövőre). És ilyen supporting casttal máris életveszélyes lesz az offense.iktriad
Nassibot elvitte a Giants

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 759 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ace Sanders... nem rossz annyira az 5-ik körrel eldől hogy jó döntés-e, tény, hogy kellett egy returnerD#
Én nem bíztam volna rá, kb. olyan szar lett volna mint Parmele.. Sanders visszahordónak elit nem rossz a 4ben csak nem tudni kicsúszik le az ötödikbe az LB-k és pass rusherek közül.D#
Én vinném Nassibot is az 5. körben. De tény DE és OLB fontosabb lenne.

És ha netán a QBk szarok leszenk idén, jöhet Bridgewater jövőre(Barkely mostani csúszása miatt ki is jön szerintem jövőre). És ilyen supporting casttal máris életveszélyes lesz az offense.
több mint 12 éve
D# Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 71
Egyte viszoint kint leszögeznek. Akárki lesz a Qb nem mondhatja, hogy a Jags nem rakja körül fegyverekkel és védelemmel. Még ha húzunk egy G/Ct, akkor ez 100%ig igaz állítás lesz.

Meglátjuk. Ha nem jön RB draft(Maysonet a 7. körben- pleeeeeeease Dave!), utolsó 4 pickkel, szerintem inkább csre RB lesz a fő feladata.iktriad
Végre nem lesz mire fogni Blamenek ,ha ez a szezon se jön össze "véletlenül"
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 759 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egyte viszoint kint leszögeznek. Akárki lesz a Qb nem mondhatja, hogy a Jags nem rakja körül fegyverekkel és védelemmel. Még ha húzunk egy G/Ct, akkor ez 100%ig igaz állítás lesz.

Meglátjuk. Ha nem jön RB draft(Maysonet a 7. körben- pleeeeeeease Dave!), utolsó 4 pickkel, szerintem inkább csre RB lesz a fő feladata.
több mint 12 éve
Én nem bíztam volna rá, kb. olyan szar lett volna mint Parmele.. Sanders visszahordónak elit nem rossz a 4ben csak nem tudni kicsúszik le az ötödikbe az LB-k és pass rusherek közül.
több mint 12 éve
Forsett már nem alkalmas ilyesmire, vagy ennyire futóként számítunk rá?

több mint 12 éve
Ace Sanders... nem rossz annyira az 5-ik körrel eldől hogy jó döntés-e, tény, hogy kellett egy returner
több mint 12 éve
én megértem, hogy szereted védeni a pickeket, de nem kell 😊npetiii
Nem védem. Csak megértem miért tettük. És örülök, hogy Caldwell eddig tartja a szavát. Csak a Gratz pick ne lett volna...iktriad
tettük volna két körrel később és én is megértenémnpetiii
Akkor depth embereket húzunk.
Ezek szerint Caldwell bízik a Babin, Mincey, Branch, Lane 4esben DEben és szösziékben is QBban.iktriad
erre azt írnám, hogy bullshit, de bízok a csapatvezetésben, úgyhogy nem teszem 😊

több mint 12 éve
Nem védem. Csak megértem miért tettük. És örülök, hogy Caldwell eddig tartja a szavát. Csak a Gratz pick ne lett volna...iktriad
tettük volna két körrel később és én is megértenémnpetiii
Akkor depth embereket húzunk.
Ezek szerint Caldwell bízik a Babin, Mincey, Branch, Lane 4esben DEben és szösziékben is QBban.
több mint 12 éve
tettük volna két körrel később és én is megérteném

több mint 12 éve
Nem védem. Csak megértem miért tettük. És örülök, hogy Caldwell eddig tartja a szavát. Csak a Gratz pick ne lett volna...
több mint 12 éve
Még Ace Sanders WR után is örülünk?npetiii
Lehet, hogy igen.
iktriad
Mindenkinek lehet szerencséje 😀npetiii
Ha ez jelent valamit, Höri nem nagyon örült, hogy idekerült.iktriad
Lehet ezt magyarázni, de ha valamire, akkor WR-re nem volt szükségünk és nekem csak ez számít.npetiii
De returnerre igen.
És az a gif nem egyszerű véletelen volt:
iktriad
returnerre nincs szükség a negyedik körben, viszont mondjuk defensive endre igen
én megértem, hogy szereted védeni a pickeket, de nem kell 😊

több mint 12 éve
Lehet, hogy igen.
iktriad
Lehet ezt magyarázni, de ha valamire, akkor WR-re nem volt szükségünk és nekem csak ez számít.npetiii
De returnerre igen.
És az a gif nem egyszerű véletelen volt:
több mint 12 éve
Lehet, hogy igen.
iktriad
Lehet ezt magyarázni, de ha valamire, akkor WR-re nem volt szükségünk és nekem csak ez számít.

több mint 12 éve
Lehet, hogy igen.
iktriad
Ha ez jelent valamit, Höri nem nagyon örült, hogy idekerült.
több mint 12 éve
szerintem egy baromság volt ez a húzás. Az idei drafton ez volt a legrosszabb, legfeleslegesebb döntésünk.npetiii
Mondjuk Caldwell azt mondta 4. körben olyat viszünk, aki egy bizonyos szerepre jön kezdeni. Sanders illik ide.

QBt meg DEt meg UDFAról hozunk. 😊
több mint 12 éve
Lehet, hogy igen.
iktriad
Mindenkinek lehet szerencséje 😀

több mint 12 éve
szerintem egy baromság volt ez a húzás. Az idei drafton ez volt a legrosszabb, legfeleslegesebb döntésünk.

több mint 12 éve
Lehet, hogy igen.
több mint 12 éve
Slot WR posztra jön, és returner. Legalább itt, mint OTben megvagyunk.
több mint 12 éve
Még Ace Sanders WR után is örülünk?

több mint 12 éve
A South Carolinaból Ace Sanders WR/Returner a pick. GM Gameben 7. körben húztam be.....
több mint 12 éve
Traddel kezdtümnk - kaptunk egy extra 7. körös picket az Eaglesttől.
Caldwell elsőre letradelt , ez Genenek nem sikerült soha...

7/4et kaptunk ráadásul. Szép.
több mint 12 éve
A big boardo, így néz ki jelenleg 4/1re:
Alex Okafor (DE)
Akeem Spence (DT)
Jesse Williams (NT/DT)
B. W. Webb (CB)
David Quessenberry (OL)
Terry Hawthorne (CB)
Johnatan Franklin (RB)
Ryan Nassib (QB)
Barrett Jones(C)
Brian Schwenke (C)
Sanders Commings (CB)
Matt Scott (QB)
több mint 12 éve
A hírek szerint Robert Alford, a Southeastern Louisiana CBje lett volna az 1. számú opciónk a 3. körben, de az Atlanta kivitte a 2. kör végén. Így lett Gratzből jaguár.