NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
6
5
19:00
Indianapolis Colts - Jacksonville Jaguars
5
4
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
3
3
New York Jets - New England Patriots
3
3
RedZone week 17
3
3
Cincinnati Bengals - Arizona Cardinals
1
1
Miami Dolphins - Tampa Bay Buccaneers
1
1
Tennessee Titans - New Orleans Saints
1
1
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Nekem ez új! Hogyhogy elköszönösz?És ezzel le is köszönök innen...Mindenkinek örömteli szurkolást,és sok sikert a magánéletben is!!!Nekem lennének eladó Jags-es cuccaim ha érdekel valakit:Még mindig eladnám őket,ill. cserélném ha érdekel valakitarmando83
- Mathis Teal mez
- Zöld Baseball sapka
- Jaguár fejes nagyméretű zászlóarmando83
A Browns topikban megtalálható leszek!armando83
több mint 12 éve
Kezd osszeálni a csapat, a stáb már megvan, most gőzerővel és okossan építeni a játékos álományt.Fiatalokkal frissíteni.A változás szele megcsapott minket,remélem jó úton haladunk,de rosszabb már nemlehet.Sok meló van előttünk,izgalmas offseason előtt állunk, 20.-26.feb combine ahol picit okosabbak leszünk valamelyest.Hát akkor hurrá a 2013 szezonba!Go Jags!
több mint 12 éve
Úgy tűnik megvan a 2 ember a még betöltetlen poziciós edzői posztokra:A TE coach a Dukeból jön 😊
Duke TE coach Ron Middleton has resigned to join the Jaguars, who have an opening at that spot.MJDjéket pedig valószínűleg (ez még nem 100%) Terry Richardson, a Miami egyetem RB coacha fogja edzeni, (tehát Finch embere).
Nagyon rámentünk collegeban az ACC vonalra - 3 edző (OC, TE, RB) is innen jön.
Tehát íme a 2013as edzői stáb (Terry Richardson neve mellett még ott a kérdőjweel, mert az még nem 100%)
NEW JAGUARS STAFF
Gus Bradley Head coach Seattle defensive coordinator
COORDINATORS
Name Position Previous job
Bob Babich Defensive coordinator Chicago linebackers
Jedd Fisch Offensive coordinator Univ. of Miami offensive coordinator
Mike Mallory Special teams coordinator New Orleans asst. special teams
OFFENSE
Ron Middleton Tight ends Duke TE/special teams
Frank Scelfo Quarterbacks Univ. of Arizona quarterbacks (2011)
Jerry Sullivan Receivers Jaguars receivers
Terry Richardson(?) Running backs Univ. of Miami backs / Florida recruiting coordinator
George Yarno Offensive line Detroit offensive line
Luke Butkus Asst. offensive line Univ. of Illinois offensive line
Tony Sorrentino Quality control College of New Jersey quarterbacks
DEFENSE
Todd Wash Defensive line Seattle defensive line
Mark Duffner Linebackers Jaguars linebackers
DeWayne Walker Defensive backs New Mexico State head coach
Mark Duffner Linebackers Jaguars linebackers
Brandon Blaney Defensive asst. Jaguars defensive asst.
Mike Rutenberg Asst. defensive backs New Mexico State DBs
SPECIAL TEAMS
Matthew Smiley Asst. special teams Charleston Southern special teams
STRENGTH AND CONDITIONING
Tom Myslinski Strength-conditioning coach Jaguars S/C coach
Josh Hingst Assistant Jaguars S/C assistant
Cedric Scott Assistant Jaguars S/C assistant
több mint 12 éve
Nekem bejon az uj logo, tuti nem fogom semmivel sem kevesbe szeretni a csapatot.Maka igen.
Jon valaki innen a Wembley meccsre ?Delonso_
Logó: Rosszabbra számítottam. Kicsit szokatlan, de összességében nem rossz.

És van alternatív logónk is - ez ha lehet még jobban tetszik.
több mint 12 éve
Jó a logótok! 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nekem bejon az uj logo, tuti nem fogom semmivel sem kevesbe szeretni a csapatot.Jon valaki innen a Wembley meccsre ?
több mint 12 éve
volt egy másik bejelentés is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nekem tetszik, keményebbnek tűnik 😊
több mint 12 éve
Megvan az új logo.http://www.bigcatcountry.com/2013/2/5/3955200/jaguars-new-logo-2013-releaseElsore olyan Looney Toons -os ha osszehasonlítsuk a régivel - hát jobban hasonlítt jaguárra...ido kérdése csak és jó lesz
több mint 12 éve
Viszont...sok sikert....Asta luego Armando.És ezzel le is köszönök innen...Mindenkinek örömteli szurkolást,és sok sikert a magánéletben is!!!Nekem lennének eladó Jags-es cuccaim ha érdekel valakit:Még mindig eladnám őket,ill. cserélném ha érdekel valakitarmando83
- Mathis Teal mez
- Zöld Baseball sapka
A Browns topikban megtalálható leszek!armando83
több mint 12 éve
És ezzel le is köszönök innen...Mindenkinek örömteli szurkolást,és sok sikert a magánéletben is!!!Nekem lennének eladó Jags-es cuccaim ha érdekel valakit:Még mindig eladnám őket,ill. cserélném ha érdekel valakitarmando83
- Mathis Teal mez
- Zöld Baseball sapka
A Browns topikban megtalálható leszek!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
Nekem lennének eladó Jags-es cuccaim ha érdekel valakit:Még mindig eladnám őket,ill. cserélném ha érdekel valakit
- Mathis Teal mez
- Zöld Baseball sapka
több mint 12 éve
Szerintem így a Lions logó modernabb lett és szebb, de lehet hogy olyan stílusba fog menni mint a Panthers vagy a Rams - rajta lesz a macskánk nyaka része is.....tobb ilyesmi logó vanSzerintem egy kicsi facelift lesz a logón lásd Detroit Lions.m-bryoMeg kellett néznem, hogy miről beszélsz, nekem az a "váltás" fel sem tűnt...
Most kicsit lelomboztál...Húsrágó
több mint 12 éve
Szerintem egy kicsi facelift lesz a logón lásd Detroit Lions.m-bryoMeg kellett néznem, hogy miről beszélsz, nekem az a "váltás" fel sem tűnt...
Most kicsit lelomboztál...
több mint 12 éve
Nekem lennének eladó Jags-es cuccaim ha érdekel valakit:- Mathis Teal mez
- Zöld Baseball sapka
- Jaguár fejes nagyméretű zászló
több mint 12 éve
Szerintem egy kicsi facelift lesz a logón lásd Detroit Lions.
több mint 12 éve
Ma magyar idő szerint este 10 órára sajtótájékoztatót hívott össze a Jags. Sanszos, hogy ma bemutatják a vadonatúj logónkat. Remélem nem cseszik el (azt is).iktriadGondolkozz pozitívan! 😉
Ik-től úgy hangzik a mondat: Még a mostaninál is látványosabb lesz? Hurrá!
Én abban reménykedem, hogy egy új mezt is villantanak, mert már nagyon vennem kéne egyet 😀
több mint 12 éve
Ma magyar idő szerint este 10 órára sajtótájékoztatót hívott össze a Jags. Sanszos, hogy ma bemutatják a vadonatúj logónkat. Remélem nem cseszik el (azt is).
több mint 12 éve
Caldwell egy helyi rádionak adott interjújában elmondta, szerinte Gabbertnek és Andre Branchnek is van jövője nálunk.Ez szösziről:
“I’m not completely discouraged with the quarterback on this team.” Caldwell noted that Gabbert remains the second-youngest quarterback in the NFL and if he had stayed at Missouri, he likely would be the first quarterback taken in the 2013 NFL Draft. “Hopefully, we can have a little foundation here were have the same system, and we’ll see where it takes us,” Caldwell said.Ez Branchről:
Caldwell said he liked Branch coming out of Clemson last season and he believes Branch can develop under new defensive line coach Todd Wash.Azért mégis az az érzésem Branch iránt több reményt táplál, mint a QB helyzetünkkel kapcsolatban...
több mint 12 éve
A mai Superbowl(asszem) egyedüli ex-Jaguárja, Sean Considine beszél a Jagsnél eltöltött évekről és az azóta eltelt időről.jacksonville.com/sports/football/jaguars/2013-02-02/story/ex-jaguar-sean-considine-finds-right-fit-baltimore
több mint 12 éve
Prisco szerint alapos változás elé nézünk kinézetileg idén. Új dizájnt kap még a logónk is. Hear Jacksonville Jaguars new uniforms will have a Nike edge with a lot more gold and a new Jaguars logo on the helmet. For those who careRemélem nem lesz túl drámai a váltás. Én szeretem a mostani logónkat.
több mint 12 éve
Érdekes elszólás Khantól - idén teljesen új mez és talán sisak(logó) is várható?He said “stay tuned,” when asked if the Jaguars will be unveiling a new logo or uniform designs. “It will be rolled out [on] the NFL’s schedule. It’s going to be great.”Továbbá Shao azt is mondta a Jags nem valószínű, hogy nagyon aktív lesz free agencyben legalábbis az első napokon (mikor a top FAk elkelnek...).
The league generally handles uniform unveilings around the draft in April but the Jaguars can reveal a new logo on their own time.
He doesn’t anticipate the Jaguars spending big in the opening days of unrestricted free agency next month. “We have to focus on really putting a team together through the draft and then filling a hole or two with free agents,” he said. “That is the winning model.”Nem tudom. Minden évben mostanság befürdünk egy zsíros szerződést kapó FAvel sérülés miatt (Kampman, Session, és úgy tűnik Robinson), szóval ezért megértem. Viszont sajnos az is tény, hogy a keretünk jelenleg nagy valószínűség szerint a leggyengébb az egész NFLben. Én mindenképpen megpróbálnék például egy minőségi RTt igazolni.
Egy nagyon realisztikus elvárás az idei szezonra (mind várható offseason keretváltozások, mind idei mérleg tekintetében).- sajnos azt kell mondjam erre kell idén felkészülni.
www.bigcatcountry.com/2013/2/1/3941270/why-the-draft-will-be-all-about-defense
max 1, hogy képes legyen értelmes életet élni. Nagyon sajnálom Őt, de nem neki való ez a játék. Az aláírási pénzből el lehet karistolni egy darabig. Mindent jót nekik!HúsrágóÉn sem erőltetném tovább, ha beszed még egyet. A 2 is inkább annak szólt, hogy tudja, elég sok pénzt kapott tőlünk tavaly, és szeretne bizonyítani.
Babin nem egy mai gyerek...Ez igaz, és biztos hogy draftolunk valakit erre a LEO posztra idén. De egy veterán mint babin erre az átmeneti időszakra megfelelő lehet.
iktriad
Chris Harris ✔ @ChrisHarrisNFLMár nem érintett minket a távozása, hisz a 3 vagy 4 héttel a szezon vége előtt kiarktuk.Húsrágó
After 8 awesome yrs in the NFL I'm deciding to retire. This was one heck of a ride and I've been extremely blessed to have played this gameHúsrágó
több mint 12 éve
Chris Harris ✔ @ChrisHarrisNFLAfter 8 awesome yrs in the NFL I'm deciding to retire. This was one heck of a ride and I've been extremely blessed to have played this game
több mint 12 éve
Az új defensive séma kulcsposztjára (LEO - a player who will play “open side end” non-tight end side -, ennek a betöltése az ami a kinti fanbaset most leginkább izgatja a QB kérdésen kívül persze) Bradley szerint Babin lesz az egyik jelölt. iktriadBabin nem egy mai gyerek...
több mint 12 éve
Robinson's wife explained that he's still sensitive to light, he can't watch television and they have to keep the house as dark as possible to help ease the issues.max 1, hogy képes legyen értelmes életet élni. Nagyon sajnálom Őt, de nem neki való ez a játék. Az aláírási pénzből el lehet karistolni egy darabig. Mindent jót nekik!
De a feleségével már azon egyezkednek, még hány agyrázkódásig fog játszani (a felesége még 1 után szeretné, ha abbahagyná, Laurent 2t kért).
iktriad