Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Khan, Caldwell és Bradley ott van a SuperBowlon. Mindhárman mondtak érdekes dolgokat.Khan pl azt, hogy a londoni meccs már most sold outos státuszban van (sokat segít, hogy SuperBowlos csapat az ellenfél). Azt hogy már ilyen hamar elkeltek a jegyek, Khan kellemes meglepetésnek nevezte.
Caldwell túl van a 16 tavalyi meccs megtekintésén.
Íme a véleménye:
“I’m actually encouraged by what I’ve seen so far,” Caldwell said. “I kind of went in without any preconceived ideas of the team and just graded each player individually and how they’re going to fit into our schemes. … On defense, they played hard, aggressive and physical. On offense, there is some talent there. Obviously, not having Maurice Jones-Drew hurt the team but Marcedes Lewis is a very good tight end and the offensive line has a chance to be solid.O-line poszton csak 3 kérdéses poszt van jelenleg (C, RT, LG) igazán irigylem Caldwell optimizmusát. Kíváncsi vagyok mi volt a reakciója mikor Hennet és szöszit nézte....
Bradley azt mondta a 2 még hiányzó poziciós edző (RB, TE) jövő héten csatlakozik a csapathoz, valószínűleg mindkét ember collegeból jön, szerda (a National Signing Day ) után.
Sajnos jelenleg úgy tűnik tényleg Babiché lesz a defensive playcalling (ami oooooolyan jól ment Chicagóban, hogy 2 év után Lovie Smith visszavette tőle)...
Az új defensive séma kulcsposztjára (LEO - a player who will play “open side end” non-tight end side -, ennek a betöltése az ami a kinti fanbaset most leginkább izgatja a QB kérdésen kívül persze) Bradley szerint Babin lesz az egyik jelölt. Ez a poszt a Bradley féle védelem kulcsjátékosa, iszonyú fontos lesz a következő pár évben. Nem kizárt hogy az 1/2 pickünk is erre a speciális posztra jön.
Íme a pontos idézet:
A key player in the Jaguars improving from the league’s worst pass rush is the ‘Leo’ position — a player who will play “open side end” (non-tight end side). Bradley said Jason Babin is one in-house candidate to play the position, which is for a quicker, not-as-big defensive end.
“It’s unique and we’ll and implement a lot of those principles here,” Bradley said.
Értem én, csak szerintem a legjobb D-line emberek kidolnek már az 1.korben 😕 Szerintetek ki az a kimagasló passrusher aki még bent lesz a 2.korben?m-bryoLehetelen megjósolni. Sok van még áprilisig. Da ' Quan Bowers esete jut eszembe akit 2 éve kb ilyenkor még Top 3 picknek vártak, aztán 2. körös pick lett a drafton...
több mint 12 éve
Értem én, csak szerintem a legjobb D-line emberek kidolnek már az 1.korben 😕 Szerintetek ki az a kimagasló passrusher aki még bent lesz a 2.korben?Egyáltalán nem biztos. Nincs kiemelkedő prospect ezen a drafton. Sajnos a 2. helyen kb ugyanolyan képességűt lehet majd draftolni, mint mondjuk a 10. pick körül... Jó D-lineman(akit választanánbk, ha nem Geno lenne a pick) meg annyi van, hogy a 2. sőt a 3. kör elején is be tudnánk/tudunk húzni egy minőségit. iktriadAz lehet de szerintem jobb prospect is van mint QB 1.korbe....m-bryoMert ő a draft toronymagasan legjobb QB prospectje.iktriadAlex Smith Kansasbe tart, gyere Geno bébi.MakaNemtudom ez most jó vagy rossz hír? Én annyira nagyra nemértékelem Geno Smith-et....m-bryo
több mint 12 éve
Egyáltalán nem biztos. Nincs kiemelkedő prospect ezen a drafton. Sajnos a 2. helyen kb ugyanolyan képességűt lehet majd draftolni, mint mondjuk a 10. pick körül... Jó D-lineman(akit választanánbk, ha nem Geno lenne a pick) meg annyi van, hogy a 2. sőt a 3. kör elején is be tudnánk/tudunk húzni egy minőségit.Az lehet de szerintem jobb prospect is van mint QB 1.korbe....m-bryoMert ő a draft toronymagasan legjobb QB prospectje.iktriadAlex Smith Kansasbe tart, gyere Geno bébi.MakaNemtudom ez most jó vagy rossz hír? Én annyira nagyra nemértékelem Geno Smith-et....m-bryo
több mint 12 éve
Mert ő a draft toronymagasan legjobb QB prospectje.[/quote]Az lehet de szerintem jobb prospect is van mint QB 1.korbe....Alex Smith Kansasbe tart, gyere Geno bébi.MakaNemtudom ez most jó vagy rossz hír? Én annyira nagyra nemértékelem Geno Smith-et....m-bryo
több mint 12 éve
Hú, kezdek nagyon aggódni Laurent Robinsonért.... 😕 www.nfl.com/videos/jacksonville-jaguars/0ap2000000133307/Health-of-the-Game-Robinson-s-concussion-recovery
Azért ez gáz:
"I have a newborn baby and I just can't be around her crying because it's a repetitive noise. It just gives me headaches."Még idén fog játszani:
Robinson's wife explained that he's still sensitive to light, he can't watch television and they have to keep the house as dark as possible to help ease the issues.
"When he's not feeling well, there's not much he can do but lay down and rest," Robinson's wife, Kat, told Kramer.
"I'm not ready to call it quits yet," Robinson said. "I'm ready to get my brain healed. That's the main thing I want to do."De a feleségével már azon egyezkednek, még hány agyrázkódásig fog játszani (a felesége még 1 után szeretné, ha abbahagyná, Laurent 2t kért).
Kampman és szegény Sessions után egy újabb jó drága FAről kell szerintem hamarosan lemondani....
Mert ő a draft toronymagasan legjobb QB prospectje.Alex Smith Kansasbe tart, gyere Geno bébi.MakaNemtudom ez most jó vagy rossz hír? Én annyira nagyra nemértékelem Geno Smith-et....m-bryo
több mint 12 éve
Alex Smith Kansasbe tart, gyere Geno bébi.MakaNemtudom ez most jó vagy rossz hír? Én annyira nagyra nemértékelem Geno Smith-et....
több mint 12 éve
Alex Smith Kansasbe tart, gyere Geno bébi.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Bradley tegnap éjjel a Jaguars This Weekben azt mondta, Caldwell, ő és a poziciós edzők gőzerővel mérik fel jelenleg a rostert. Kb jövő hét elejére kezdenek el összeülni, ésw megosztani a tapasztalatokat. Gus azt is miondta, hogy már van jelöltje a két még betöltetlen edzői posztra (RB, TE coach), hamarosan ők is megérkeznek a csapathoz.A Dről és az Oról 1-1 dolgot idéznék tegnapról.
Defense:
"We feel aggressive coverage and techniques will allow us to get more sacks and choose when we rush the QB."Offense:
"Jedd can beat you with one-back, two-back, spread you out. He keeps it up tempo and attacks you without letting up."Wayne Weaver megszólalt hosszú idő után először, és vállalta a felelősséget a Jags gyenge szerepláse miatt!
"I take full responsibility for our lack of success in the last few years, but it's not because people didn't work hard. We missed on too many draft classes. You have to be responsible for those mistakes,"Az öreg szerint idén 5-6 győzelem már szép erőlelépés lenne (egyetértünk sajnos...)
"I don't think we should have over-expectations but I think we should expect improvement. I would say improvement would be to win 5-6 games next year, maybe win 6 or 7."Akit érdekel, mi van Weaverrel itt lehet utána olvasni.
www.jaxdailyrecord.com/showstory.php?Story_id=538638
Marshall Faulk és LaDainian Tomlinson szerint is nem szabad még temetni MJDt:
jacksonville.com/sports/2013-01-29/story/marshall-faulk-ladainian-tomlinson-believers-maurice-jones-drew
Maurice ott van New Orleansban egyébként, személyesen nézi meg a Superbowlt. Februárban már úszni szeretne, márciusban pedig elkezdeni futni.
És végül Greg Roman beszélt Caldwellről:
“On David, there’s not a lot of dirt,” Roman said at Thursday’s 49ers media session. "He’s a hard working guy, he’s got a good head on his shoulders, he’s been around a lot of good people, Bill Polian, Thomas Dimitroff.
“He’s a very good people person, he’s got great people skills. Don’t worry about him in that regard. He’s got a sharp wit. He’s very energetic about being successful.”
több mint 12 éve
Idén nem várható MJDtől holdout vagy durcáskodás.Jones-Drew said if Jaguars hold first mini-camp in April before draft, he will attend even if not cleared to participate. (Halloran)
több mint 12 éve
Ez az! Todd Wash lett az új D-line coach!!! Carroll engedélyezte, hogy Bradley maga mellé vegye!Seattle DL coach Todd Wash hired to same position with Jaguars. Allowed by Pete Carroll to make lateral move.(Halloran)A két új linecoach esetében szerintem jól jártunk. Ezzel a D stábbal még talán Babich várható balfaszkodásait is tudjuk kompenzálni.
Még RB és TE coach poszton van üresedés.
Tom Myslinskit és a stábját Mularkey fia kivételével meghagytuk erőnléti edzőnek.
több mint 12 éve
Marcedes sem egy nagy Timmy fan (persze, nem kell neki a konkurencia 😛)www.tmz.com/2013/01/27/tim-tebow-jacksonville-jaguars-marcedes-lewis/
És jó látni, hogy valakinek profitot hozott az Anger draft....
richeisen.nfl.com/2012/09/27/punters-are-people-too-nfl-punters-join-the-movement/
Az eredeti innen van
Vajon Gene, a Jags vagy legalább ANger kapnémi pénzt a közreműködésért?
több mint 12 éve
Mike Rutenberg, aki 11 napja(!) elfogadta a San Diego egyetem DC állását, most hozzánk jön defensive segédedzőnek....rajongva szerethetik ott érte ezért 😉
iktriad
több mint 12 éve
Mike Rutenberg, aki 11 napja(!) elfogadta a San Diego egyetem DC állását, most hozzánk jön defensive segédedzőnek....
több mint 12 éve
Luke Butkus, Dick Butkus unokaöccse lett az O-line segdeedzőnk. Az FIUnál volt O-line coach tavaly.
több mint 12 éve
Érdekes a DE kérdés, én azonban mégis inkább a DB soron törpölnék, illetve azon, hogy kik lesznek Poz társai, mert Gus tőlük várja majd a nagy playeket... Helmut ZimmerRemélem Daryl visszajön FAben és akkor megvan 2. Allen 4. számú LB, szóval valakinek jönnie kell - szerintem a draftról Session megüresedett helyére.
Köszi a szakvéleményt Bazzani!
több mint 12 éve
Frank Scelfo az új QB Coach!Kis funfact: a tesó Chris a Falcons TE coacha.
www.bigcatcountry.com/2013/1/23/3909684/frank-scelfo-jaguars-quarterbacks-coach-hire-news
Ismét egy college guy NFL tapasztalat nélkül. J.P. Losman, Patrick Ramsey, Shaun King, Lester Ricard és Nick Foles köthető a nevéhez.
Hát nem túl acélos resumé, de meglátjuk.senkise

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Érdekes a DE kérdés, én azonban mégis inkább a DB soron törpölnék, illetve azon, hogy kik lesznek Poz társai, mert Gus tőlük várja majd a nagy playeket...
több mint 12 éve
Szóval Yarno.Nagyon nehéz megítélni egy OL edző munkáját mert sok múlik a playhíváson, az irányítón, az alapanyagon. Yarno keze alatt eljutott a falunk a liga legrosszabb OLjétől (Kitna mennyi ütést kapott atyaég) egy nem kiemelkedő de a játékunknak megfelelő egységig. Sokat elmond, hogy Backus Yarno munkássága alatt a liga által körberöhögött LTből megbízható (idén 1sack) játékossá vált.
Futójáték az nincs (RZban azért elég hatékony, LeShoure 10RZ TD), passzjátékhoz is kell egy gyorskezű irányító.
Szerintem rosszul semmiképp nem jártatok.
De biztos lesz egy nálam hozzáértőbb aki szakmaibban el tudja mondani.
több mint 12 éve
Van O-line edzőnk is: George Yarno. Nini, ezek szerint jönni is lehet ide a Lionsból és nem csak menni oda. 2009-12 volt a Lions O-line coacha, előtte collegeban dolgozott ezen a poszton(Washington State, LSU, Arizona State, Houston). Idahoban volt OC is a 90es években. Mellette hivatalosan is bejelentették Scelfo és DeWayne Walker érkezését, mint QB és DB coach.
Már csak a D-line, TE és RB edző helye kiadó.
több mint 12 éve
Walker hivatalosan is DB coach lett:"I am excited about starting a new chapter in my coaching career, as is my family."
Babichen kívül mi nem tetszik? Scelfot és őt leszámítva nem látok olyat ahol visszalépés lenne. GMben és HCben meg sokkal jobbak lettünk tavalyhoz képest, megkockáztatom OCben is.Legyen igazatok...de hiszem ha majd látom (remélem)m-bryoA stáb totál nem visszalépés!armando83Eddig visszalépés...(majd meglátjuk mi lesz).m-bryoMármint mi? A stáb? iktriad
több mint 12 éve
Legyen igazatok...de hiszem ha majd látom (remélem)A stáb totál nem visszalépés!armando83Eddig visszalépés...(majd meglátjuk mi lesz).m-bryoMármint mi? A stáb? iktriad
több mint 12 éve
Szerintem sem Babichtól eltekintve.A stáb totál nem visszalépés!armando83Eddig visszalépés...(majd meglátjuk mi lesz).m-bryoMármint mi? A stáb? iktriad
Ha már stáb:
Jaguars are expected to finalize hire of New Mexico State head coach DeWayne Walker as defensive backs coach today. (Halloran)
több mint 12 éve
A stáb totál nem visszalépés!Eddig visszalépés...(majd meglátjuk mi lesz).m-bryoMármint mi? A stáb? iktriad
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
Eddig visszalépés...(majd meglátjuk mi lesz).m-bryoMármint mi? A stáb?
több mint 12 éve
Eddig visszalépés...(majd meglátjuk mi lesz).