Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 14 éve
armando83 Cleveland Browns 804
Minden árunak megvan a balekja,csak ki kellett volna várni-lásd Groves 😂

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 14 éve
Rackley kezdene Vinnie elbocsájtásával?

Kíváncsi vagyok mi lesz a Sec sorsa.

1 verzió:

Landry SS ,Mathis FS és kell egy kezdő szintű corner

2.verzió:

Landry SS ,Kezdő szintű FS igazolása

Az öregnek muszály lépnie mert a Texans hatalmasat lépett előre.

Esetleg Prosinski mint kezdő?????????

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azt nem értem,miért nem Trade-ltük valahova,így hatalmas bukta :rolleyes:armando83
Egyszerű, mert senki nem akarta elvinni. Plusz ahogy hallottam, nem a legfittebb állapotban jött TC-re...
több mint 14 éve
Azt nem értem,miért nem Trade-ltük valahova,így hatalmas bukta :rolleyes:

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 636 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Woodoo Harvey-ra már lecsapott a bérmaapja,vagy még FA???

Az ügynökének lehet hogy Mission Impossible a feladata 😀armando83
Annyira azért nem. Még fiatal. Sérülése nem volt 3 év alatt, pedig minden meccsen játszott. Futás ellen nem rossz. Simán kiköthet valahol, mint 3-4 DE. Igaz sok pénzt nem fog most kapni.
több mint 14 éve
Woodoo Harvey-ra már lecsapott a bérmaapja,vagy még FA???

Az ügynökének lehet hogy Mission Impossible a feladata 😀

több mint 14 éve
Tania Gangulitól:

The Jaguars will sign definitely 4, probably 5 or perhaps 6 UFAs tonight. Hence the cuts

A 4 - Posluszny, Birk, Spitz, és Session
Az 5. Landry.
Hogy a 6. ki lehet, nem tudom (Carr mégiscsak?)

Green Bay szurkolók tapasztalatai Spitzről:
http://www.acmepackingcompany.com/2011/7/28/2301967/jason-spitz-strengths-and-weaknesses

Manuwai talán visszajöhet később, jóval kisebb salaryért: http://www.bigcatcountry.com/2011/7/29/2303412/could-jaguars-bring-back-vince-manuwai

Gabbert tegnap az edzés után: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=4088
Rackley ugyanekkor: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=4087
több mint 14 éve
Azon a poszton biztos hogy nem,ott valami gond van-mert Khalif Barnes-ról is azt hittük hogy faja,ment is a futás aztán ugyanígy kitették a szűrét.... 😀

Szerintem a passzblock nem megy ezeknek és azért véreznek el rendre.armando83
Manuwai (futást segítő)G, Barnes LT. Kicsit méás a fő feladatuk. Barnes gyengus volt pass protectionben, és hát mégiscsak az a LT fő feladata... Manuwainak kulcsszerepe volt a 2007es jó futójátékban. Ő volt az egyedüli G aki 1az-1ben tartani tudta Haynesworthot abban az évben. Csak a '08 ACL-je az 1. fordulóban bakavart nála. Plusz nagy volt a salaryje. Ennyi a történet.

Ja; az UDFa rookie QB sokáig maradt nálunk:
The Jaguars are also cutting undrafted rookie QB Scott Riddle.
több mint 14 éve
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/8166/csapat_nelkul_maradt_a_pro_bowler_guard

Vagy Waters-re is hajazunk????

több mint 14 éve
Azon a poszton biztos hogy nem,ott valami gond van-mert Khalif Barnes-ról is azt hittük hogy faja,ment is a futás aztán ugyanígy kitették a szűrét.... 😀

Szerintem a passzblock nem megy ezeknek és azért véreznek el rendre.

több mint 14 éve
Vinnie nagyon gyenge volt az utóbbi években sajna..
armando83
Tavaly év közben azért nem kis szerepe volt abban, hogy úgy ment a futójátékunk ahogy. Vastagon benne van abban hogy az év végén a jagsé volt a 2. legjobb futójáték!
több mint 14 éve
Vinnie nagyon gyenge volt az utóbbi években sajna..

Harvey karrier vége szerintem.

Ravens kezdő S király!!!

Már csak DE,CB kell-de eddig le a kalappal az öreg előtt,tényleg nem teketóriázik!!!!!!

több mint 14 éve
Manuwai és Brackenridge is ki lett rakva. Előbbi óriási meglepi. Illetve a 3 milliós évi fizuját nézzük akkor nem. Alualu biztso nem boldog emiatt.

Amúgy nem kicsit spóroltunk ezzel a lépéssel:
By releasing Harvey and Manuwai, the #Jaguars save a total of nearly $6 million salary.

És egy szomorú stat (avagy köszönjük szépen Shack Harris):

The Jaguars drafted 16 players in the 2007 and 2008 Drafts combined. Only Uche Nwaneri is still around. (És ugye 2008ban 11 draft cetliből lett végül 5 játékosunk...)
több mint 14 éve
iktriad örülhet 😊
Wow, Jaguars run out of patience for former recent first-round pick Derrick Harvey, releasing him today. - GlazerNewman
Úgy látszik kilfogyott a voodoo rongybaba. Viszlát Karate Kid. NEM fogsz hiányozni.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Egyébként melyik Landry???????armando83
Dawan,ex-Baltimore kezdő SS
jobb,mint a buta washingtoni Laron 😊

több mint 14 éve
Egyébként melyik Landry???????

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
iktriad örülhet 😊
Wow, Jaguars run out of patience for former recent first-round pick Derrick Harvey, releasing him today. - Glazer

több mint 14 éve
Chris Carr is jött???
Landry nagyon kellett!!!!!!!!!!!!!!!! 😀armando83
Nem, Carr nem valószinű hogy jön. A Jags idén nickelnek szánta volna (jövöre esetleg lehetett volna kezdő CB, ha Mathis elmegy - Rashean utolsó évét kezdi meg a mostani szerzödéséből) és ilyen pénzt adtak volna neki. Ő kezdő CBs fizetést akar.

Kuharsky a (valószinű) Landry igazolásról, benne egy kis jellemzéssel:
http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/25690/landry-should-bolster-jaguars-secondary
több mint 14 éve
Chris Carr is jött???
Landry nagyon kellett!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

több mint 14 éve
Oké, akkor könyveljük el tényként, Landry jaguár lesz/lett.

Schefter: "Former Ravens S Dawan Landry is on verge of a five-year agreement with the Jaguars that is expected to be completed today.

Bár mondjuk ő inkább SS volt a Ravensben, azt meg Greene egész jól megoldotta. Vagy nálunk FS-t játszhat majd?
több mint 14 éve
Dawon Landry valószinüleg ma (mit ma mindjárt!) megérkezhet:
Jags very close to cementing deal with S Dawan Landry, another deal we chronicled weeks ago before free agency. Should be done this AM (Jason La Canfora)
több mint 14 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Harmadik körös draft volt a híresen jószemű Green Bayben, nem lesz vele gond, csak ezt a képet tudnám feledni 😀 😀 😀
http://www.uoflsports.com/sports/m-footbl/mtt/spitz_jason00.htmlHúsrágó
A kép alapján már értem honnét ered az a kifejezés, hogy spicces (Spitzes?) 😉

több mint 14 éve
FA tracker még nem írta 😉
...kezd melegedni az a bizonyos pite...Húsrágó
Mert most Höri alszik(aki a trackert vezeti), és én vagyok fent. 😊
És igen, egyetértünk.
több mint 14 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
Nincs olyan szerencsénk. Még egy darabig meg fogunk szenvedni vele. És sajnos elnézve pl a Texans tegnapi igazolásait, nagyon-nagyon-nagyon komolyan kel vennünk őket is.iktriad
PM még dobál pár 300++os meccset a Jags ellen is. Amilyen szerencsénk van Favre pályafutása lebeg a szeme előtt 😀 😀 😀

Texans draftja is "szarul" sikerült, de FA-n én még azt látom, hogy megtartották Jacoby Jonest, és legigazolták Johnathan Josephet. Tény és való, hogy ezzel is már eggyel több DB-t szereztek mint Gene, de azért bizakodjunk tovább. Akad még jó név a piacon.Húsrágó
Már 2vel, mert hajnalban a Bears S Danieal Manning is aláírt Houstonba.iktriad
FA tracker még nem írta 😉
...kezd melegedni az a bizonyos pite...
több mint 14 éve
Jöjjön csak pörögjön,tépje szét az ellenfelet-ilyen egy LB-és igen,mi készek vagyunk őt is megfizetni,nem csak a kororsodó Péjton férfiinget 😀 😛

Mekkora összezuhanás lesz na nem lesz az öreg,kibérelhetik a divízió 4. helyét egy életre 😂 😂 😂armando83
Nincs olyan szerencsénk. Még egy darabig meg fogunk szenvedni vele. És sajnos elnézve pl a Texans tegnapi igazolásait, nagyon-nagyon-nagyon komolyan kel vennünk őket is.iktriad
PM még dobál pár 300++os meccset a Jags ellen is. Amilyen szerencsénk van Favre pályafutása lebeg a szeme előtt 😀 😀 😀

Texans draftja is "szarul" sikerült, de FA-n én még azt látom, hogy megtartották Jacoby Jonest, és legigazolták Johnathan Josephet. Tény és való, hogy ezzel is már eggyel több DB-t szereztek mint Gene, de azért bizakodjunk tovább. Akad még jó név a piacon.Húsrágó
Már 2vel, mert hajnalban a Bears S Danieal Manning is aláírt Houstonba.