Jacksonville Jaguars
Sajnos lemaradtam. Bethard minek volt a palyan?Trevornak bokasérülése volt, és nem is tűnt 100%-osnak a második félidőben. pl. nem hiszem ,hogy egy egészséges Trevor úgy túldobja a tök üres Marvin Jonest a meccs végén.
Ppistike
Nem, az már nagyobb hogy szerzett TAVEN BRYAN 2 SACKET ma. A brit tudósok teljesen tanácstalanok a jelenség kapcsán.Ma a mi Josh Allenünk volt jobb! Sack+Int+Fumble a másik Joshtól, plusz egyszer ha jól rémlik megállította futóként is.Ez sosem volt kérdés, ugye ikt? 😊
winston
Wyatt
*Jovo heten is, nem csak a Rams ellen. Ettol fuggetlenul nagy skalp volt ez a mai, le a kalappal elottetek, Sracok!Indianapolis nem a West Coast, ettől függetlenül az jövő heti odavágón valószinűleg szívunk, hogy majd az év végi visszavágon nyerjűnk és legalább az a sorozat éljen még egy évet.
Bence94
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
*Jovo heten is, nem csak a Rams ellen. Ettol fuggetlenul nagy skalp volt ez a mai, le a kalappal elottetek, Sracok!Az elmúlt két forduló alapján Geno Smithre két hét készülés is kevés volt, Allenre egy hét is bőven elegendő. 😊Mindenki alulértékeli a West Coast faktort a Jags esetében. A Rams ellen vagy 30-al fogunk kikapni pár hét múlva.
somoskovig
iktriad
Ma a mi Josh Allenünk volt jobb! Sack+Int+Fumble a másik Joshtól, plusz egyszer ha jól rémlik megállította futóként is.Ez sosem volt kérdés, ugye ikt? 😊
winston
Az elmúlt két forduló alapján Geno Smithre két hét készülés is kevés volt, Allenre egy hét is bőven elegendő. 😊Mindenki alulértékeli a West Coast faktort a Jags esetében. A Rams ellen vagy 30-al fogunk kikapni pár hét múlva.
somoskovig
twitter.com/wooklife1/status/1457458914568646665Urban nagy edző igaz IktriadEz az állítás csak Urban legend jelenleg.
VvAlekosz
iktriad
Szerkesztette: winston
Urban nagy edző igaz IktriadEz az állítás csak Urban legend jelenleg.
VvAlekosz
mondtam én, hogy nyertek 😊Treadwell felé 1 labda ment - 0 elkapás. De egye fene megadjuk neki, hogy amióta az 53-ban van, veretlen a jags. 😊
Löfli
A buli folytatódik: Josh Allen picket lop Josh Allentől!!! Ez volt Josh Allen 1. NFL INT-je, amit szerzett.Urban nagy edző igaz Iktriad
JOSH ALLEN INTERCEPTS JOSH ALLEN. 😱😱😱
— NFL (@NFL) November 7, 2021
📺: #BUFvsJAX on CBS
📱: NFL app pic.twitter.com/khMlsifwbs
iktriad
Made... Laid... Paid
JOSH ALLEN INTERCEPTS JOSH ALLEN. 😱😱😱
📱: NFL app pic.twitter.com/khMlsifwbs
JOSH ALLEN SACKS JOSH ALLEN.@JoshAllen41_
📱: NFL app pic.twitter.com/IKJDcTEn1z
Nagy kár volt azért a red zone fumbliért. De nagyon bízunk Carlos Hydeban, ugye Urban és Bevell...
J-Rob nem játszik, szóval a minimális győzelmi esélyeink is elszáltak. De legyen igazad. Szerinted már az is nagy szó lesz, ha hozzuk a spreadet. Ami 14,5 pontos. Otthon.Ha már WR-ek, Laquon Treadwell az 53-ban, így most már nincs kiadó roster hely. Vele is csak többen vagyunk, jobbak nem.ő fogja elkapni ma a meccsnyerő tédét, higgy nekem! #boldprediction
iktriad
Löfli
Ha már WR-ek, Laquon Treadwell az 53-ban, így most már nincs kiadó roster hely. Vele is csak többen vagyunk, jobbak nem.ő fogja elkapni ma a meccsnyerő tédét, higgy nekem! #boldprediction
iktriad
Legviccesebb a Tampában lenne WR4-nek. 😀
Laviska Shenault Jr
— chris long (@JOEL9ONE) November 5, 2021
Marvin Jones Jr
DJ Chark Jr
Odell Beckham Jr
4. helyen claimelünk jelenleg, a Lions, Phins, Texans trió van elöttünk. A Houstonnál van elég cap space is OBJ-re. De azért ne csodálkozzunk ha netán mégis ez lesz... Ne felejtsük el a Jaguarsról beszélünk!
Everyone expects OBJ to go to a contender.
— Cap (@BoldCityCap) November 5, 2021
Jags fans want them to claim him.
That means someone in the priority list will claim him before 4 and everyone will be like, “Damn. Could have had him.”.
Then we’ll find out that the Jags never put in a claim.
Tell me I’m wrong.
Remek írás a Bill meccs elé:
A round-up of some things we have learned as the #Jaguars prepare for the Bills.
— John Shipley (@_John_Shipley) November 5, 2021
- Damien Wilson on the key to defending Josh Allen
- Rudy Ford on embracing new roles
- Darrell Bevell not concerned with drops
- Jordan Smith trending up in Cullen's eyeshttps://t.co/SKE9GGRIq4
Az megvan, hogy vezetjük a ligát 3rd down szituációs dropokban 9-el? 1 Trevor nem csinál nyarat. És ha már elkapók
Waiverre került, szóval nem ő választ. Nem tudom ki claimel előbb, mi vagy a Texans, de ez a 2 csapat tudja jelenleg befogadni a fizuját az 1 győzelmesek közül.Beckhamre nem akarunk rárepülni? Vagy túl mély már így is a WR depth chartunk? 😀Én örülnék, abban nem vagyok biztos, hogy ő örülne-e.. megértem, ha inkább a Packerst vagy a Chargerst választja.
Ppistike
winston
Itt a lista. Beckham fizuja minimum 5 milliós cap spacet igyényel jelenleg.
Szerkesztette: iktriad