NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
Jacksonville Jaguars
More notes ...
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 16, 2021
S Rayshawn Jenkins’ 4-year deal with #Jaguars is for $35 million with $16M fully guaranteed, max $39.5M w/ incentives
WR Corey Davis gets $27M fully gtd by next week on 3-year, $37.5M deal from #Jets
OL Rashod Hill got 1 year, $2,377,500 fully gtd with #Vikings
Köszönöm, hogy leírtad (még úgy is, hogy Cyprient mondjuk mi draftoltuk), különben nekem kellett volna! Nem értem miért van mindenki kiborulva, én kifejezetten örülök, hogy végre nem fizetünk rekordösszegeket teljesen közepes játékosokért. Szerintem itt mindenki követi jó pár éve az NFL-t, de mégis úgy tűnik, hogy a free agency őrületében elveszve még mindig az az alapgondolat, hogy szabadügynökökből kell bajnokcsapatot építeni. Nyilván, ha elit játékos kerül ki a piacra, érte érdemes nagy pénzt adni, de nehogy már azon sírdogáljunk, hogy nem teszünk csiliárdossá olyanokat, akiktől egy év múlva szabadulnánk, csak a pénze miatt nem tudunk. Én egyedül Trent Williamsért fizettem volna komolyabb összeget, de ennek az esélye a Cam Robinson taggel elszállt, na meg persze Allen Robinsont is szívesen láttam volna, rá nyilvánvaló okokból nem sajnáltam volna a pénzt, de ennyi. Remélem ugyanígy folytatjuk, és hasznos játékosok jönnek olcsón a folytatásban is.Kezdjek aggódni. Felmentem guilty pleasureként Walterfasz oldalára, hogy megnézzem MILLEN-t vagy O'BRIEN-t kapott aaz Agnew igazolás. Erre B-nek értékelték, és király returnernek titulálták, aki filed pozicióban remek és évi min.1 KR TD van benne. És még a Robertson-Harris igazolásra is B-t adtak. Mondjuk azt írták, már évek óta hiányzik Calais a jagsből, mikor csak tavaly nem volt itt. Szóval még mindig nincsenek képben velünk.Ne aggódj Ik. Türelem csinálónak érdemes most felidézni, hogy 3-4 éve így "nyertétek" meg az offseason-öket sorozatban, ahogy a Patriots nyeri az első napot. Dőltek a csúcsgázsis nagy nevű igazolások. Igaz, hogy volt benne egy-egy Calais ist, de utólag tudhatod, hogy jobb esetben is Malik, Cyprien, Norwell, Church, Bouye jöttek, rohadék drágán, akiknél annak is lehet utólag örülni, hogy volt 1-1 normális idényük is, de volt bőven Julius Thomas féléből is.
Ami rossz hír, hogy úgy tűnik Curtis Smauel is a Patsbe tart Dilla szerint. 2-ből semmi?
iktriad
Emlékszem amikor elhoztátok Norwellt. A Coltsnak konkrétan nem volt fala, és az egész topicunk kiverte Norwellre, tűkön ülve vártuk a FA nyitást. Pénzzel is tele voltunk. Erre jött ide, akkor rákattantunk Justin Pugh-re, ő se jött, akkor Sittonra, ő se jött. A végén Ballard claimelt waiverről egy Glowinski nevű who-da-fak-is-he-t. Na, az elmúlt 3 évben a whodafak volt mindhárom évben ezek közül a legjobban osztályzott guard, és a három év alatt alig került többe, mint a fentiek első évi fizetése.
Nem az első nap dől el az offseason. Számomra kifejezetten imponál, hogy hiába van a legtöbb pénzetek, az új FO nem ment bele egy igazolás-esőbe. Nem tudom, hogy Robertson-Harris vagy Agnew be fognak-e válni, de az biztos, hogy ez nem az alapján fog eldőlni, hogy most hol vannak vagy nincsenek az FA toplistán.
peterk2005
A végén kiderül, hogy mégsem csak egy báb. (Kb ugyanazt produkálja eddig FA igazolásokban, mint Friscoban.)Ha Meyer keményen összeveszne Baalfékkel, akkor most még tuti Baalféket vágnák ki. Legyen csak balhé!
Baalke gonna be an issue. Mark my words. The whispers out of there thus far ain’t great.
— Adjusted Cap (@BoldCityCap) March 16, 2021
Nem kéne 6-8 ordas nagy needdel nekivágni a draftnak. Márpedig efféle haladunk.
iktriad
Legalább 1 cukorkát dobjanak a szurkolóknak is!
Baalke gonna be an issue. Mark my words. The whispers out of there thus far ain’t great.
— Adjusted Cap (@BoldCityCap) March 16, 2021
Nem kéne 6-8 ordas nagy needdel nekivágni a draftnak. Márpedig efféle haladunk.
A napunk dióhéjban.
The Jaguars WR coach spent more money on a Ponte Vedra house than the team did on a free agent on the first day of tampering.
— Matthew (@RealMBB) March 16, 2021
Ezen nagyot nevettem. Keenumban.
twitter.com/sollpaper/status/1371655365000003584
Meg Meyer feleségének a reakcióján is.
twitter.com/spinnershells/status/1371627724679348232
Szerkesztette: iktriad
The #Jaguars are bringing back DE Dawuane Smoot, source said, giving him a 2-year deal worth $14M. Another DL today.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 15, 2021
Amikor Meyer volt Hyde HC-je a Buckeyesban, anno ilyeneket csinált.
twitter.com/PFF_College/status/1371601274769190912
DL Roy Robertson-Harris
RS/WR Jamal Agnew
ST gunner/FS Rudy Ford
S Rayshawn Jenkins
WR Phillip Dorsett
RB Carlos Hyde (ő visszatért 2018 után)
J-Rob már bemutatkozott Jenkinsnek tavaly a pályán. És vajon mi a fenét csinál a háttérben Laviska? 😊 😊 😊
twitter.com/_John_Shipley/status/1371597888074227717
twitter.com/MySportsUpdate/status/1371598045960343552
plusz Höri kedvence, Phillip Dorsett is jönSose felejtem el azt a papír földhöz vágást és kifakadást, hogy "Philip Dorsett alacsonyabb nálam!" 😊 😊 😊
Löfli
Remélem jobb lesz, mint Moncrief volt nálunk. És olcsóbb.
Carlos Hyde is jön, iktriad nehogy már megelőzzelek 😀Visszajön, mert 2018-ban már volt itt pár meccsre. Kidobtunk érte egy 5. köröst az ablakon. Most egész olcsó volt. Biztos a Meyer hatás, mert ex OSU játékos.
Löfli
Source: Carlos Hyde to the #Jaguars. 2 years $6 mil.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 15, 2021
DUUUUUUUUUUUUUU.........👀
— Rayshawn Jenkins (@Jenkz_26) March 15, 2021
Jamal Agnew (Jaguars) three years, $14.25M, $4M gtd, $3.5M signing bonus, salaries $1M ($500K gtd), $4M, $4.25M; annual up to $300K per game active roster bonuses, up to 2.25 million incentive annual
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) March 15, 2021
Tavaly 19 milliót ajánlottunk neki. Kevesellte, most aláírt évi 13-ért. Okos vagy Yannick. Ja nem.
twitter.com/AdamSchefter/status/1371587329983447153
És még Gus Bradleyt is visszakapta.
Te. Igen te. Miért tűnsz ennyire bölcsnek az érveiddel? 😊Kezdjek aggódni. Felmentem guilty pleasureként Walterfasz oldalára, hogy megnézzem MILLEN-t vagy O'BRIEN-t kapott aaz Agnew igazolás. Erre B-nek értékelték, és király returnernek titulálták, aki filed pozicióban remek és évi min.1 KR TD van benne. És még a Robertson-Harris igazolásra is B-t adtak. Mondjuk azt írták, már évek óta hiányzik Calais a jagsből, mikor csak tavaly nem volt itt. Szóval még mindig nincsenek képben velünk.Ne aggódj Ik. Türelem csinálónak érdemes most felidézni, hogy 3-4 éve így "nyertétek" meg az offseason-öket sorozatban, ahogy a Patriots nyeri az első napot. Dőltek a csúcsgázsis nagy nevű igazolások. Igaz, hogy volt benne egy-egy Calais ist, de utólag tudhatod, hogy jobb esetben is Malik, Cyprien, Norwell, Church, Bouye jöttek, rohadék drágán, akiknél annak is lehet utólag örülni, hogy volt 1-1 normális idényük is, de volt bőven Julius Thomas féléből is.
Ami rossz hír, hogy úgy tűnik Curtis Smauel is a Patsbe tart Dilla szerint. 2-ből semmi?
iktriad
Emlékszem amikor elhoztátok Norwellt. A Coltsnak konkrétan nem volt fala, és az egész topicunk kiverte Norwellre, tűkön ülve vártuk a FA nyitást. Pénzzel is tele voltunk. Erre jött ide, akkor rákattantunk Justin Pugh-re, ő se jött, akkor Sittonra, ő se jött. A végén Ballard claimelt waiverről egy Glowinski nevű who-da-fak-is-he-t. Na, az elmúlt 3 évben a whodafak volt mindhárom évben ezek közül a legjobban osztályzott guard, és a három év alatt alig került többe, mint a fentiek első évi fizetése.
Nem az első nap dől el az offseason. Számomra kifejezetten imponál, hogy hiába van a legtöbb pénzetek, az új FO nem ment bele egy igazolás-esőbe. Nem tudom, hogy Robertson-Harris vagy Agnew be fognak-e válni, de az biztos, hogy ez nem az alapján fog eldőlni, hogy most hol vannak vagy nincsenek az FA toplistán.
peterk2005
Kezdjek aggódni. Felmentem guilty pleasureként Walterfasz oldalára, hogy megnézzem MILLEN-t vagy O'BRIEN-t kapott aaz Agnew igazolás. Erre B-nek értékelték, és király returnernek titulálták, aki filed pozicióban remek és évi min.1 KR TD van benne. És még a Robertson-Harris igazolásra is B-t adtak. Mondjuk azt írták, már évek óta hiányzik Calais a jagsből, mikor csak tavaly nem volt itt. Szóval még mindig nincsenek képben velünk.Ne aggódj Ik. Türelem csinálónak érdemes most felidézni, hogy 3-4 éve így "nyertétek" meg az offseason-öket sorozatban, ahogy a Patriots nyeri az első napot. Dőltek a csúcsgázsis nagy nevű igazolások. Igaz, hogy volt benne egy-egy Calais ist, de utólag tudhatod, hogy jobb esetben is Malik, Cyprien, Norwell, Church, Bouye jöttek, rohadék drágán, akiknél annak is lehet utólag örülni, hogy volt 1-1 normális idényük is, de volt bőven Julius Thomas féléből is.
iktriad
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
kell a cap space watsonnak 😛Mi olcsóbb embert néztünk ki magunknak a Clemsonról. 😉
briareos
Nektek szerintem jobb lenne. Nehogy a végén Darth Belicheck sith sötét nagyúr erejét kihasználva arra kényszerítse Caseriot vagy a szélhámos plébánost, hogy Deshaunt Bostonba tradelje.
🗣 DUUUVAL
— Roy Robertson-Harris (@BigXander95) March 15, 2021
És Agnew is.
DUUUVAL!!! Ima give y’all everything I got and more. 🤝 @Jaguars
— Mal (@jamalagnew) March 15, 2021
Egyébként mond a 3 új igazolás(Roy Robertson-Harris, Jamal Agnew és Rudy Ford) hasznos játékosnak tűnik, csak ennyi cap space-szel és főleg ennyi lyukkal többre számítottak sokan.
Ez sajnos így kevéske. De legalább jó játékosokat igazolunk, ez előny.
Ik! Ne add meg magad ezeknek a piperkőcöknek. Én nem akarok tovább kattintani innen valami linkre, amin majd talán lesz valami infó, talán nem. Tessék szépen beágyazni, akinek nem tetszik, az meg úgy jártCsak ha olyat látok, ami miatt érdemes berakni a tweetet.
Wyatt
Gunner, returner, run stopper/néha pass rusher belső védő falember. Ezek viszik egyről a kettőre a csapatot. Már W-k számában, tavalyhoz képest.Az egykori Jags beat Mike Kaye az új igazolás Ruby Fordról. Jó kis ST játékosnak tűnik.Na ezaz, gunner poszt letudva! jöhetnek a kevésbé fontosak.
twitter.com/mike_e_kaye/status/1371555895029723148
iktriad
winston
John Johnson elment a Brownsba, azért mondjuk nagy kár. És nem is volt drága (évi 11 misi). Lassan a safety piac kezd kiürülni, nekünk meg van egy Daniel Thomas - Jarred Wilson kezdő duónk jelenleg...
😀 😀Az egykori Jags beat Mike Kaye az új igazolás Ruby Fordról. Jó kis ST játékosnak tűnik.Na ezaz, gunner poszt letudva! jöhetnek a kevésbé fontosak.
iktriad
winston
Az egykori Jags beat Mike Kaye az új igazolás Ruby Fordról. Jó kis ST játékosnak tűnik.Na ezaz, gunner poszt letudva! jöhetnek a kevésbé fontosak.
iktriad