NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
Jacksonville Jaguars
twitter.com/Jaguars/status/1371491126440382464
www.si.com/nfl/jaguars/news/5-jaguars-thoughts-before-free-agency-begins
twitter.com/E_Dilla/status/1371462327602712576
Még egy érdekesség Dillától. Nem nagyon keressük a támadó falembereket. Mondjuk a draftról lehet hozni korán pár jót BÁRHOVÁ.
twitter.com/E_Dilla/status/1371477170825146377
Peter King szerint Barrett akár itt is kiköthet a Tampából, de ahogy hallom, Judon a pass rusher célpontunk.
Szerkesztette: iktriad
Akkor tett be csak a tweeit linkjét, ne a block quote-t. Így ott van hivatalosan is annak, akit érdekel, aki meg hisz neked - én is - annak nem kell kattintgatni. 😊Ok, a kisebb hírek csak linkben jönnek mostantól. A nagyobb breaking newsok kapnak block quoteot továbbra is. Szerintem lesz pár belőlük a héten, akár órákon belül is.
peterk2005
Akkor tett be csak a tweeit linkjét, ne a block quote-t. Így ott van hivatalosan is annak, akit érdekel, aki meg hisz neked - én is - annak nem kell kattintgatni. 😊Szerintem Neked elég ha csak begépeled Nked elhiszik, elhisszük. 😛 nekem nem ha az Egles topicba írok valamit (próbáljam kicsit életben tartani) mindig komplett hülyének vagyok nézve/nyilvánítva. 😉 😛 úgyhogy szerintem nyugodtan hanyagold a tweeteketb 😊Én maradok a tweeteknél, max több hszt gyártok tweet nélkül. Win-win mindenkinek. Ja nem. 😊
dande
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Gondolom ez Meyer terve már az idénre is.Délutánt mondtam? Már délelőtt kezdődik a bulika.amennyi pénzetek van és amilyen telített a piac játékosokkal a minimum, hogy a jags a rájátszásba meneteljen
He had just two seasons left on his deal so this is a pretty bi cost-saving measure for 2022. Confirms his place on the roster in 2021 as well. https://t.co/IZbL3D5Vut
— John Shipley (@_John_Shipley) March 15, 2021
Így plusz 3 millió szabadult fel idénre (na vajon mire/kire kell ennyi?) és 12 millió jövőre.
iktriad
gedam
Délutánt mondtam? Már délelőtt kezdődik a bulika.amennyi pénzetek van és amilyen telített a piac játékosokkal a minimum, hogy a jags a rájátszásba meneteljen
He had just two seasons left on his deal so this is a pretty bi cost-saving measure for 2022. Confirms his place on the roster in 2021 as well. https://t.co/IZbL3D5Vut
Így plusz 3 millió szabadult fel idénre (na vajon mire/kire kell ennyi?) és 12 millió jövőre.
iktriad
Szerintem Neked elég ha csak begépeled Nked elhiszik, elhisszük. 😛 nekem nem ha az Egles topicba írok valamit (próbáljam kicsit életben tartani) mindig komplett hülyének vagyok nézve/nyilvánítva. 😉 😛 úgyhogy szerintem nyugodtan hanyagold a tweeteketb 😊Én maradok a tweeteknél, max több hszt gyártok tweet nélkül. Win-win mindenkinek. Ja nem. 😊
dande
Szerkesztette: dande2
en elhiszemDe csak úgy hivatalos, ha Schefter vagy Rapapa tweetje igazolja. ha én azt mondom, hogy leigazoltuk Davlin Tomlinsont, Malik Hookert, Matt Judont, Curtis Samuelt, Mike Hiltont, Hunter Henryt és Alex Smitht ki hiszi el? 😊nem muszáj minden hírt beágyazott tweetben elküldeni 😊kezd nagyon lassan betölteni az oldal Iktriad... 😀Hú, mi lesz itt akkor délután/kora este....
Löfli
iktriad
Löfli
FYI mindegyikre igen komoly esély van, főleg a Hooker, Tomlinson, Samuel trióra.
iktriad
De csak úgy hivatalos, ha Schefter vagy Rapapa tweetje igazolja. ha én azt mondom, hogy leigazoltuk Davlin Tomlinsont, Malik Hookert, Matt Judont, Curtis Samuelt, Mike Hiltont, Hunter Henryt és Alex Smitht ki hiszi el? 😊nem muszáj minden hírt beágyazott tweetben elküldeni 😊kezd nagyon lassan betölteni az oldal Iktriad... 😀Hú, mi lesz itt akkor délután/kora este....
Löfli
iktriad
Löfli
FYI mindegyikre igen komoly esély van, főleg a Hooker, Tomlinson, Samuel trióra.
nem muszáj minden hírt beágyazott tweetben elküldeni 😊kezd nagyon lassan betölteni az oldal Iktriad... 😀Hú, mi lesz itt akkor délután/kora este....
Löfli
iktriad
kezd nagyon lassan betölteni az oldal Iktriad... 😀Hú, mi lesz itt akkor délután/kora este....
Löfli
Good piece here. Samuel and Tomlinson would be excellent signings. Lot of buzz Samuel to Jax is um, likely https://t.co/vQ0S8qrBoT
— Ian Wharton (@NFLFilmStudy) March 15, 2021
Az idézett Shipley cikket NAGYON ajánlom.
Urban Meyer has made it clear he will value relationships during the FA period. So, which notable free agents have at least one connection to Meyer or his #Jaguars staff? https://t.co/xbARW1wcgY
— Dilla (@E_Dilla) March 14, 2021
I’m realllllly excited because in the past, there’s been a lot of names flying around but of those names just 3-4 players of elite skill level. Urban trying to give the new QB keys to a Lamborghini
— Dilla (@E_Dilla) March 13, 2021
Vagy ne?
Malik Hooker
— Dilla (@E_Dilla) March 13, 2021
Ok Urban ismeri (ex-Ohio State játékos), és amikor a Colts draftolta, én is azt hittem egy hatalmas steal lesz nekik, de vagy sérült volt, vagy meh volt amikor láttam játszani. Félek Sergio Brown 2.0 lenne belőle nálunk.
jags TE room this decade is incredibly depressing. jonnu/henry would walk in as 2nd best in franchise history behind lewis pic.twitter.com/HpTMdSJfie
— 1 (@HPJArt) March 13, 2021
Nekem is irreálisan olcsón jött abban az offseason mockban. És szerintem a Jags inkább Tomlinsont fogja a Giantsből kitömni, ha már a posztról van szó. Ha meg Meyer statement igazolást akar, akar meg Leo Williamst.Tomlinsont én kedvelném, nincs még harminc se, 150 kilós csávó NT-be, nekem ez szerethető. Még bennem a "Dareus hatás" a futás elleni védekezésen. És ha Henry robog, hát én jobban elhiszem, hogy Tomlinsonnak van esélye legalább lecsavarni.
iktriad
Nekem is irreálisan olcsón jött abban az offseason mockban. És szerintem a Jags inkább Tomlinsont fogja a Giantsből kitömni, ha már a posztról van szó. Ha meg Meyer statement igazolást akar, akar meg Leo Williamst.Coxot a Philly nem fogja odaadni egy 5. és 7. körért. Ennyit akkor adnak egy jó veteránért, ha a nagy szerződését is el akarják tradelni. De Coxét nem lehet, nála majdnem ugyanannyi DM maradna ha eltradelik, amennyi a cap terhe akkor, ha marad. Igaz, Wentznél is ez volt a helyzet, de ő nem akart maradni, és ők is meg akartak szabadulni tőle. 😊Cox lenne az új Calais? Nagyon vágysz már egy HOF játékosra Jags mezben. 😊Nem én írtam ezt, de minden segítség jól jöhet a D-be, tehát ő is.
Húsrágó
iktriad
Cox viszont jó és maradni akar. Érte annyit kell adni, hogy a Phillynek megérje lenyelni ugyanazt a pénzt, és lemondani arról, hogy a pályán van. Ez nem 5. és 7. kör azért az ő esetében. Inkább lenne az közel az első körhöz...
peterk2005
Coxot a Philly nem fogja odaadni egy 5. és 7. körért. Ennyit akkor adnak egy jó veteránért, ha a nagy szerződését is el akarják tradelni. De Coxét nem lehet, nála majdnem ugyanannyi DM maradna ha eltradelik, amennyi a cap terhe akkor, ha marad. Igaz, Wentznél is ez volt a helyzet, de ő nem akart maradni, és ők is meg akartak szabadulni tőle. 😊Cox lenne az új Calais? Nagyon vágysz már egy HOF játékosra Jags mezben. 😊Nem én írtam ezt, de minden segítség jól jöhet a D-be, tehát ő is.
Húsrágó
iktriad
Cox viszont jó és maradni akar. Érte annyit kell adni, hogy a Phillynek megérje lenyelni ugyanazt a pénzt, és lemondani arról, hogy a pályán van. Ez nem 5. és 7. kör azért az ő esetében. Inkább lenne az közel az első körhöz...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
they were watching his game vs Bama I believe and his struggles vs their tackles (Evan Neal for one) . They seem to come to the conclusion they wouldn't draft Azeez but again that could be a throw in/different player pic.twitter.com/ARPciq8ZPp
— Jack (@PintOfJack) March 12, 2021
www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/jaguars-re-sign-cornerback-tre-herndon
Örülnék, ha Keelan Cole, Smoot és Sidney Jones is maradna...