NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
Jacksonville Jaguars
Jaguars’ guard Tyler Shatley, an undrafted free agent from 2014 who started 10 games last season and 25 during his seven seasons with the team, is re-signing a one-year deal with Jacksonville, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 12, 2021
Egészségügyi update Rapapától a leendő kezdő QB-nkkal kapcsolatban.Cam-el kapcsolatban az a bajom, hogy az rendben van, hogy megnézik, mit tudnak kihozni belőle, de Trevort idén kell megvédeni, hogy ne csapják agyon rookir évében. Nem hiszem, hogy az a terv, hogy majd 2022-ben valaki átvehesse Cam helyét, ha nem válik be, vagy maximum közepes. Ha én lennék a GM (kiesne a Jags az NFL-ből) simán áldoznék most az O-falra, ha van rá lehetőség.
From our coverage of #Clemson's Pro Day: An update on presumptive No. 1 pick Trevor Lawrence a month into his rehab. pic.twitter.com/PxcbGRvMjL
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 11, 2021
A Fischer, Schwartz duó megkörnyékezése mennyire ördögtől való? Lőrinc barátra vigyázni kéne, mint a hímes tojásra...Én hoznék konkurenciát Jawaannak és Cam-nek, de ez csak én vagyok. Egy minőségi swing veterán tackle jöhetne (meg egy viszonylag korai draft pick, aki Cam helyébe léphet jövőre).
Stoki
iktriad
+ tudom, hogy nem hozott nagy számokat, de én ránéznék Jesse James-re is, detroitban nem mutatott sokat, de szerintem elférne a rosteren bőven.
Szerkesztette: winston
From our coverage of #Clemson's Pro Day: An update on presumptive No. 1 pick Trevor Lawrence a month into his rehab. pic.twitter.com/PxcbGRvMjL
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 11, 2021
A Fischer, Schwartz duó megkörnyékezése mennyire ördögtől való? Lőrinc barátra vigyázni kéne, mint a hímes tojásra...Én hoznék konkurenciát Jawaannak és Cam-nek, de ez csak én vagyok. Egy minőségi swing veterán tackle jöhetne (meg egy viszonylag korai draft pick, aki Cam helyébe léphet jövőre).
Stoki
Szerkesztette: iktriad
hupsz, osszekevertem Josh Jones-al. igy akkor a safety dolog rendben lenne valoban.John Johnson a ramsben játszott tavaly, és az egyik legjobb volt a posztján. A pff-től 85,6-os értékelést kapott. Szóval jó igazolás lenne, ha esetleg ide kerülne.edit: safetyben látom, hogy Josh Johnson jó nagy szerződést kapna, szóval biztos kezdő lenne. ilyen jó volt? nekem nem tűnt fel, bár bevallom, egy idő után kicsit beleszarósan néztem már a meccseket tavaly.Szerintem a secondaryben senki sem volt jó tavaly...
winston
Nekem annyi maradt meg a meccsekből, hogy az érdemi részben (kb. Az első 10 perc) a védelemből csak a LB-k tudtak hozzátenni a meccshez, a többiek gyengék voltak.
A garbage time részben a DL mutatott életjeleket, de 20+ pontos hátránynál ezt nem venném mérvadónak.
Na de a secondary esetében még a garbage time-ból sem emlékszem semmi jóra. Pedig igyekszem észrevenni a jót is. Még 1-10es mérlegnél is bíztam benne, hogy nyerünk (akár az 1/1 elveszítése árán is), szóval az optimizmus megvan nálam 😀
dioadam
Seda26
John Johnson a ramsben játszott tavaly, és az egyik legjobb volt a posztján. A pff-től 85,6-os értékelést kapott. Szóval jó igazolás lenne, ha esetleg ide kerülne.edit: safetyben látom, hogy Josh Johnson jó nagy szerződést kapna, szóval biztos kezdő lenne. ilyen jó volt? nekem nem tűnt fel, bár bevallom, egy idő után kicsit beleszarósan néztem már a meccseket tavaly.Szerintem a secondaryben senki sem volt jó tavaly...
winston
Nekem annyi maradt meg a meccsekből, hogy az érdemi részben (kb. Az első 10 perc) a védelemből csak a LB-k tudtak hozzátenni a meccshez, a többiek gyengék voltak.
A garbage time részben a DL mutatott életjeleket, de 20+ pontos hátránynál ezt nem venném mérvadónak.
Na de a secondary esetében még a garbage time-ból sem emlékszem semmi jóra. Pedig igyekszem észrevenni a jót is. Még 1-10es mérlegnél is bíztam benne, hogy nyerünk (akár az 1/1 elveszítése árán is), szóval az optimizmus megvan nálam 😀
dioadam
edit: safetyben látom, hogy Josh Johnson jó nagy szerződést kapna, szóval biztos kezdő lenne. ilyen jó volt? nekem nem tűnt fel, bár bevallom, egy idő után kicsit beleszarósan néztem már a meccseket tavaly.Szerintem a secondaryben senki sem volt jó tavaly...
winston
Remek ötlet.+ Safety poszt kvázi ignorálása (2. körben egy leendő kezdő?). WR-be pedig Cole még épp nagyon hasznos lenne, vagy egy hozzá hasonló kaliber, miért ne alapon. a napokban történt kivágások még csomó lehetőséget nyitnak, pl a Chiefs egyik tacklejét én elhoznám.
Until the Saints reach a long-term extension with Marshon Lattimore, the Jaguars should be calling them daily and offering the 25th pick.
— Phillip Heilman (@phillip_heilman) March 11, 2021
Egy érdekes vállalkozás John Shipley egyik munkatársától, Gus Loguetól, hogy ő miként javítana a Jags helyzetén.
Van ami nagyon tetszik benne: Samuel igazolás, Mike Hilton visszahozatala, a secondary újraépítése, a Flecther Cox trade.
Van ami mér nem annyira: A TE poszt rosszabbul néz ki itt, mint tavaly volt, az RB depthtől sem ájulok el, DT posztra lehet elég lehet 2 új ember, ha az nagyon jó. És attól a draft classtól se ájulnék el az 1. kör után. Sőt.
És ha már Curtis Samuel szóba került, Dilla infói szerint már gyűlnek a nevek a jegyzetfüzetbe(az övébe is), hogy kikre pályázunk, nagyon úgy tűnik, hogy az egykori Meyer tanítvány lesz a Jags célpontja, ami az Urban által is hiányolt sebességet hozhatja meg az elkapóink skill setjébe,
iktriad
edit: safetyben látom, hogy Josh Johnson jó nagy szerződést kapna, szóval biztos kezdő lenne. ilyen jó volt? nekem nem tűnt fel, bár bevallom, egy idő után kicsit beleszarósan néztem már a meccseket tavaly.
Szerkesztette: winston
www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/mock-jaguars-2021-offseason-who-do-we-sign-draft-and-trade-for
Shipley kiegészítése.
I'd probably take a swing at one of the top-2 tight ends but Everett is a fine placeholder in the event you can't get one. Nixon > Freiermuth at 33 is the right call.
— John Shipley (@_John_Shipley) March 11, 2021
I'd add a WR probably earlier on ... and I'd still call Alex Smith until his phone falls off the hook
Szerkesztette: iktriad
Cox lenne az új Calais? Nagyon vágysz már egy HOF játékosra Jags mezben. 😊Nem én írtam ezt, de minden segítség jól jöhet a D-be, tehát ő is.
Húsrágó
Ogunjobi NT az azért több mint vicces 😀Valami 4-3/3-4 hibrid lesz nálunk, előbbiben 3T, utóbbiban DE poszton tudom őt elképzelni inkább.
Sokszor az ember úgy érezte hogy a 4-3 falba is ő a legkisebb ember nem hogy 3-4-be.
P@trik
Remek ötlet.Cox lenne az új Calais? Nagyon vágysz már egy HOF játékosra Jags mezben. 😊
Until the Saints reach a long-term extension with Marshon Lattimore, the Jaguars should be calling them daily and offering the 25th pick.
Egy érdekes vállalkozás John Shipley egyik munkatársától, Gus Loguetól, hogy ő miként javítana a Jags helyzetén.
Van ami nagyon tetszik benne: Samuel igazolás, Mike Hilton visszahozatala, a secondary újraépítése, a Flecther Cox trade.
Van ami mér nem annyira: A TE poszt rosszabbul néz ki itt, mint tavaly volt, az RB depthtől sem ájulok el, DT posztra lehet elég lehet 2 új ember, ha az nagyon jó. És attól a draft classtól se ájulnék el az 1. kör után. Sőt.
És ha már Curtis Samuel szóba került, Dilla infói szerint már gyűlnek a nevek a jegyzetfüzetbe(az övébe is), hogy kikre pályázunk, nagyon úgy tűnik, hogy az egykori Meyer tanítvány lesz a Jags célpontja, ami az Urban által is hiányolt sebességet hozhatja meg az elkapóink skill setjébe,
iktriad
Sokszor az ember úgy érezte hogy a 4-3 falba is ő a legkisebb ember nem hogy 3-4-be.
Richard Sherman asks Trent Williams
— Dilla (@E_Dilla) March 10, 2021
"How much is the quarterback position going into the decision about who you play with?”
Here’d what he said, Jaguars fans pic.twitter.com/2caUdKSxuF
Baalke interjúja kapcsán a komolyan vehető emberek azt szűrték le, hogy ő tényleg olyan szerepben látszik tűnni, mint Caldwell volt Coughlin idején. Csak nevében GM. Az, hogy se nem találkozott, se nem beszélt még Lawrenceszel, miközben Meyer és a OC már többször is, mindent elárul a csapaton belüli erőviszonyokról. Érdemes a két interjút egymás után megnézni és összemérni, hogy ki az akinek tűpontos elképzelései vannak, és ki az akinél ezt nem érezni.
Ma Baalke volt a soros, már ami az interjúkat illeti.
Elmondta ő is, amit tegnap Meyer mondott róla, hogy az értéket fogja keresni (ajjaj, már megint jönnek az ACL szakadásos srácok...) a piacon. Fogunk költeni, de nem feltétlenül a legtöbb pénzre számítható FA-k lesznek a célpontjaink.
Mindenképpen akarunk igazolni RB-t, hogy tehermentesítsük J-Robot.
Lawrencel 2 zoom beszélgetés volt, de egyiken sem volt ott Baalke, a következőn ő fog beszélni vele. Játékosonként összesen 5 ilyen zoom beszélgetésre van elehetőség.
Csere QB ügyben Baalke elmondta, hogy Minshew és Luton személyében szerinte jó a helyzetünk. Én azért el tudnám képzelni Alex Smitht nálunk.
Baalke még nem tudta megmondani, hogy a tavalyi opt outosok (Al Woods, Rashaan Melvin és Larentee McCray) státusza mi idénre nézve, hamarosan többet tud majd mondani erről.
Sajna nem éppen. Idén már láthatóan a legtöbb ellenfél arra törekedett, hogy a zsebben tartsa Bajuszt, mert ott a királyfi sajna igen sokszor visszaváltozott békává... Nem mellesleg a szobor Glennont sokkal kevesebbszer sackelték meccsenkénti bontásban, mint őt. Na vajon miért?Bár Cam távolról se tökéletes, de ez is igaz. Hány sacket nyelt be Blake vagy Minshew ilyen okokból?Blake benyelte a sacket, de Minshew (akit imádok), Ő elszenvedte a sackeket ahogyan én látom. 😉
iktriad
Húsrágó
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Biztos nagy lesz majd a nyomás amit kezelnie kell. Még szerencse, hogy Bajusz mögött a padon lesz ideje mindent rendesen átgondolni.
Liverpool Fc
Bár Cam távolról se tökéletes, de ez is igaz. Hány sacket nyelt be Blake vagy Minshew ilyen okokból?Blake benyelte a sacket, de Minshew (akit imádok), Ő elszenvedte a sackeket ahogyan én látom. 😉
iktriad
A lot of the jaguars offensive line problems are the quarterback not knowing what the hell to do in the pocket.
— nubz (@J_Nubz) March 9, 2021
Look at how the same line looked when they replaced fournette with Robinson. Suddenly there’s holes! Oh wait.
Nekem is Jonnu az 1. számú emberem TE posztra, meg a draftról Pat Freiermuth. Mind a kettő elfér a rosteren.Valahogy én Henryben nem látom a megváltó TE-t. Nem lennék szomorú, ha máshol keresne majd sokat, mondjuk a magassága legalább megvan, az jó pont nála.nekem nem az a bajom, hogy ez a Robinson taget kapott, hanem, hogy a másik is a maciknál 😕Curtis Samuel viszont nem kapott. Se Hunter Henry vagy Jonnu Smith... 😉
Ppistike
iktriad
Húsrágó
Valahogy én Henryben nem látom a megváltó TE-t. Nem lennék szomorú, ha máshol keresne majd sokat, mondjuk a magassága legalább megvan, az jó pont nála.nekem nem az a bajom, hogy ez a Robinson taget kapott, hanem, hogy a másik is a maciknál 😕Curtis Samuel viszont nem kapott. Se Hunter Henry vagy Jonnu Smith... 😉
Ppistike
iktriad
nekem nem az a bajom, hogy ez a Robinson taget kapott, hanem, hogy a másik is a maciknál 😕Curtis Samuel viszont nem kapott. Se Hunter Henry vagy Jonnu Smith... 😉
Ppistike
www.bigcatcountry.com/2021/3/9/22322002/5-takeaways-from-jaguars-hc-urban-meyers-pre-free-agency-press-conference
Urban szavaiból az tűnik ki, hogy DL, TE és egy gyors WR megszerzése a top priorítás. Secondaryben is lesznek érkezők, csak CJ Henderson helye biztos.
Cam Robinson az OL edző George Warhop javaslatára tageljük, Myere szerint van benne potenciál és van eséyl rá, hogy akár hosszabb időre is maradjon.
FA-ben az egyes pozíciós edzők szava sokat nyom majd a latba.
Norwellt sokat méltatta, nem úgy tűnik, mint valaki, aki a tarde blockon van. szerinte a fal belseje remek, Jawaan Taylor még tud fejlődni.
Lawrencecel többször beszéltünk zoomon, úgy haladnak a dolgok vele, ahogy Urban várta.