Jacksonville Jaguars
www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/five-not-so-bold-predictions-for-the-jaguars-2021-free-agency
ARob vajon mit akar, azon kívül, hogy szeretetet és megbecsülést? Van rá esély, hogy elkerülje a tag-et? Meg egyáltalán vissza akarjuk-e venni és ő jönne-e? Mert most nagyon megy a matek körülötte.Jó lenne igazolni egy elit 1. számú WR-t, főleg, ha netán elengedjük Keelan Colet, Conleyt és DeDe-t is. Cole iránt a Vikings érdeklődik. Keenan oda ment ugyebár WR edzőnek. Hogy ez az 1. számú WR Golladay(Bevell edzette eddig), Michael Thomas(ex Ohio State WR). vagy netán A-Rob lehet, az maj kiderül. Én örülnék, ha vissza tudnánk hozni, de nem lesz egyszerű.
Ppistike
Ha Wentz esetleg a szezon vége felé megsérülne, akkor nagyon össze kell szedje magát a Jags védelem, hogy rengeteg 3&outtal 75% felett tartsa Wentz "számlálóját". 😊 😊Jó lenne behúzni a csoportot a következő idényben 😊 De:
Amúgy bennetek is formálódni az az érzésgombóc, hogy amennyiben Watsont eltradelik, Wentz csak Wentz, Tannehill meg túl van a legkifutottabb szezonján, akkor akár az is megeshetne, hogy egy Jaguars QB lesz a legpotensebb QB a csoportban? Mi ez a furcsa érzés? ilyet még nem éreztem! 😊
Húsrágó
- A Colts egy jól összerakott csapat, ahol a komolyabb eredményekhez "csak" egy QB kell. Nem is feltétlenül elit, elég ha csak közepesen jó (10-es skálán kb 7-es). Wentz erre jó lehet, ha nem az idei formáját fogja hozni. A trade-et túlzásnak érzem, de ez legyen a Colts stáb baja. Még jó is lehet ez a move.
-A Titans is remek csapat lett, ha nem kap ott állás BoB, akkor nem verik szét a csapatot és stabil PO gárda lehet belőlük. Velük kapcsolatban az az érzésem, hogy valamiért nem veszik őket eléggé komolyan, nem tudom, hogy ennek van-e valami múltbeli oka. 2014 óta nézek NFL-t, de nagyjából 2017-18 óta próbálok nem csak felszínesen foglalkozni a sporttal (azért érteni még nem értek hozzá 😀 )
- A Texans meglepne, ha bárkire veszélyes lenne a csoportból, de szeptemberig sok minden alakulhat nekik is kedvezően. Lenézni természetesen őket sem (és igazából senkit sem) szabad.
a lényeg: a Colts és a Titans szinte biztos, hogy a PO-ért fog menni. Csak az a kérdés, hogy mi tudunk-e akkorát fejlődni, hogy 1-15 után PO legyen. Ha igen akkor itt egy komoly 3-as versenyfutás alakuhat ki 😊
Ha Wentz esetleg a szezon vége felé megsérülne, akkor nagyon össze kell szedje magát a Jags védelem, hogy rengeteg 3&outtal 75% felett tartsa Wentz "számlálóját". 😊 😊Azert varjuk meg, hogy teljesit Lorenzo. Luck ota ennyire felhype-olt kube meg nem volt a drafton, a nyomas oriasi lesz. Es itt most kompletten az egesz stabnak kb. egy nagy szintet kell ugrania - ez nem a college lesz. Es Bevell azert eleg felemas karrieren van tul, Cullennek ez az elso koordinatori allasa. Meyer is maga "ujonc", ami az NFL-t illeti.
Amúgy bennetek is formálódni az az érzésgombóc, hogy amennyiben Watsont eltradelik, Wentz csak Wentz, Tannehill meg túl van a legkifutottabb szezonján, akkor akár az is megeshetne, hogy egy Jaguars QB lesz a legpotensebb QB a csoportban? Mi ez a furcsa érzés? ilyet még nem éreztem! 😊
Húsrágó
Ez az elso ev nagyon erdekes lesz. Egy dolog, hogy Lorenzot figyeli mindenki, de en amondo vagyok, erdemesebb a "hatteret" nezni.
Az egyebkent igaz, hogy "Wentz csak Wentz", en sem vagyok rola kifejezetten pozitiv velemennyel, de a Colts azert mar korrektul ossze lett rakva. Egy tavalyi, meglatasom szerint teljesen kozepes idenyt produkalo Riversszel is bement a PO-ba, nem volt szukseg nagy kubejatekra ehhez. A Colts most inkabb csapatkent eros, de abban viszont szerintem a liga elvonalaban van, ha a legkort es az egyseget nezem.
www.si.com/nfl/jaguars/news/reviewing-the-jaguars-2020-draft-class-what-did-klavon-chaisson-show-his-rookie-season
A videó(megtaláltam youtubeon is, inkább azt linkelem) már szvsz rég kész volt, csak kellett némi hype a social medián.Összejött a 21000 RT =Remelem igy dontenek el mindent. 50ezer retweet es draftoljak Lawrencet.
iktriad
winston
És Mia O'Brian riportjából kiderül, hogy 3 évente lehet váltani nagyobb dolgokat a mezekkel kapcsolatban.
#Jaguars teal home uniforms? ☑️
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) February 17, 2021
... But what about throwback uniforms?
Will the yellow color-rush make a comeback?!??
Thanks to @JagsEquip for breaking it down + giving me a tour ⤵️ #DUUUVAL pic.twitter.com/TO5QykN73O
Összejött a 21000 RT =Remelem igy dontenek el mindent. 50ezer retweet es draftoljak Lawrencet.
New energy.
— #DUUUVAL (@Jaguars) February 17, 2021
New primary.#TealWithIt pic.twitter.com/YKuEb0znRT
iktriad
Többek közt mi is beszéltünk egy Div II-es WR reménységgel(a combinera is meghívást kapott, szóval mások is látnak benne potenciált).
Listed at 6'5", 225. 19 touchdown catches in 2019 https://t.co/fK985gqLlM
— John Shipley (@_John_Shipley) February 17, 2021
Szerkesztette: iktriad
Bocsánat a mobilosoktól a 2 tweetért 1 hszben.inkább arra figyelj majd, hogy oldalanként ne legyen sok beágyazott tweet, attól lesz kurva lassú
iktriad
Nem ő lesz. 😊Tudom biza.Mit izgat teged, hogy mikor all keszen a jatekra a Jets kubeja? 😕Én tudom ki lesz a csapatom kezdő QB-ja idén ősszel. És te tudod, nálatok ki lesz? 😉
Stez
iktriad
Stez
Tudom biza.Mit izgat teged, hogy mikor all keszen a jatekra a Jets kubeja? 😕Én tudom ki lesz a csapatom kezdő QB-ja idén ősszel. És te tudod, nálatok ki lesz? 😉
Stez
iktriad
Mit izgat teged, hogy mikor all keszen a jatekra a Jets kubeja? 😕Én tudom ki lesz a csapatom kezdő QB-ja idén ősszel. És te tudod, nálatok ki lesz? 😉
Stez
A nap legfontosabb híre.Mit izgat teged, hogy mikor all keszen a jatekra a Jets kubeja? 😕
Source says QB Trevor Lawrence had successful surgery today on his left shoulder. Expectation is that he can begin throwing again in 4-6 weeks and will be ready for training camp.
— Dan Graziano (@DanGrazianoESPN) February 16, 2021
3 ember jött a front officeba.
Michael Davis (Senior Personnel Executive)
Trip MacCracken (Director of Roster Management)
Drew Hughes (Player Personnel Coordinator)
MacCracken lesz Idzik utódja, mit számguru. A Brownsnál a Cheifsnél is lehúzott 1-1 majdnem 1-1 évtizedet, a Clevelandnél szintén cap guru volt. Hughes collegból jön.
Baalke közleménye.
Mike, Trip, and Drew will be key contributors to our personnel department. Mike and Trip bring 45 years of combined experience in the NFL and Drew has over 8 years of experience directing the recruiting efforts at Power 5 universities. Mike and I worked together for the New York Jets organization from 1998-2000. He has a proven track record as a talent evaluator and will focus his attention on the evaluation and assessment of college prospects.A Jags elismerte a "make teal primary" dolgot. Most 21 000 RT-t várnak, hogy így legyen. jelenleg 13 600 RT-nél jár a számláló.
Trip has spent 18 years in the NFL as a football administrator, salary cap expert, and lead contract negotiator. He most recently gained extensive knowledge of the player evaluation process while serving as the Director of Player Personnel for the XFL’s New York Guardians. He will be involved in every aspect of player acquisition and player retention, with key oversight of the salary cap, contract negotiations, and roster management.
As a recruiting coordinator for three Southeastern Conference schools Drew has extensive knowledge of many of the top college prospects in the country and that knowledge will be important in the assessment and evaluation of prospects in preparation for the NFL Draft. In addition, he will coordinate the workflow within the collegiate and pro personnel departments and assist in all areas of the personnel evaluation process.
Twitter, you figured out our cryptic message.
— #DUUUVAL (@Jaguars) February 16, 2021
If this gets 21K retweets, we'll make it happen.
RT to Make Teal Primary, #DUUUVAL
Bocsánat a mobilosoktól a 2 tweetért 1 hszben.
iktriad
Source says QB Trevor Lawrence had successful surgery today on his left shoulder. Expectation is that he can begin throwing again in 4-6 weeks and will be ready for training camp.
— Dan Graziano (@DanGrazianoESPN) February 16, 2021
3 ember jött a front officeba.
Michael Davis (Senior Personnel Executive)
Trip MacCracken (Director of Roster Management)
Drew Hughes (Player Personnel Coordinator)
MacCracken lesz Idzik utódja, mit számguru. A Brownsnál a Cheifsnél is lehúzott 1-1 majdnem 1-1 évtizedet, a Clevelandnél szintén cap guru volt. Hughes collegból jön.
Baalke közleménye.
Mike, Trip, and Drew will be key contributors to our personnel department. Mike and Trip bring 45 years of combined experience in the NFL and Drew has over 8 years of experience directing the recruiting efforts at Power 5 universities. Mike and I worked together for the New York Jets organization from 1998-2000. He has a proven track record as a talent evaluator and will focus his attention on the evaluation and assessment of college prospects.A Jags elismerte a "make teal primary" dolgot. Most 21 000 RT-t várnak, hogy így legyen. jelenleg 13 600 RT-nél jár a számláló.
Trip has spent 18 years in the NFL as a football administrator, salary cap expert, and lead contract negotiator. He most recently gained extensive knowledge of the player evaluation process while serving as the Director of Player Personnel for the XFL’s New York Guardians. He will be involved in every aspect of player acquisition and player retention, with key oversight of the salary cap, contract negotiations, and roster management.
As a recruiting coordinator for three Southeastern Conference schools Drew has extensive knowledge of many of the top college prospects in the country and that knowledge will be important in the assessment and evaluation of prospects in preparation for the NFL Draft. In addition, he will coordinate the workflow within the collegiate and pro personnel departments and assist in all areas of the personnel evaluation process.
Twitter, you figured out our cryptic message.
— #DUUUVAL (@Jaguars) February 16, 2021
If this gets 21K retweets, we'll make it happen.
RT to Make Teal Primary, #DUUUVAL
Bocsánat a mobilosoktól a 2 tweetért 1 hszben.
Ehhez semennyit. Van egy "Jags Friends" listám (van pár ilyenem, hisz 2600+ accountot csak így lehet valamelyest átlátni), ami Jaguars szurkerek tweetjeit követ, abba belenéztem, és ott írták páran ezt. 😉Ha a Jaguars hivatalos twitter oldalának legutóbbi 11 tweetjeinek első betűjét összeolvassa az ember, akkor ez jön ki "..al is primary". Véletlen lenne? (Nem.) Gondolom a következő 2 poszt előbb E majd T betűvel kezdődik majd. Tehát ettől az évtől újra a türkiz(teal) lesz a Jags alapszíne.Mennyit kell ahhoz twitteren tölteni, hogy egy ilyent észrevegyél? 😀
iktriad
peterk2005
Szerkesztette: iktriad
Ha a Jaguars hivatalos twitter oldalának legutóbbi 11 tweetjeinek első betűjét összeolvassa az ember, akkor ez jön ki "..al is primary". Véletlen lenne? (Nem.) Gondolom a következő 2 poszt előbb E majd T betűvel kezdődik majd. Tehát ettől az évtől újra a türkiz(teal) lesz a Jags alapszíne.Mennyit kell ahhoz twitteren tölteni, hogy egy ilyent észrevegyél? 😀
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
profootballtalk.nbcsports.com/2021/02/15/jaguars-announce-tom-gamble-ryan-stamper-added-to-personnel-department/
Remélem Gamble minél előbb GM lesz Baalke helyett.
És a Jaguars képviselői találkoztak a korai DT prospectnek tartott Alim McNeill-el az NC State-ről.
jaguarswire.usatoday.com/2021/02/15/report-jags-have-met-with-early-round-dt-prospect-alim-mcneill-nc-state/
Én azért remélem, az első play után, amikor a hajánál fogva rángatják le (ami szabályos) egy option QB futás közben levágatja. Legalább nem fog Gabbertre emlékeztetni.#Herberting
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ha a menyasszonyát nem zavarja, akkor nincs baj 😊Így nagyon tucatfeje van, hosszú hajjal legalább egyből felismerhető 😄Én azért remélem, az első play után, amikor a hajánál fogva rángatják le (ami szabályos) egy option QB futás közben levágatja. Legalább nem fog Gabbertre emlékeztetni. Bár egye-fene, ha SB-t nyer velünk kezdő QB-ként maradhat a haj.
warr_b
De komolyan, majdnem olyan hosszú az övé, mint a menyasszonyáé.
iktriad
Nekem is hosszú (még) a hajam, barátnőm csak annyit mondott, hogy ne legyen hosszabb az övénél 😀
Mondjuk amikor felvetettem, hogy levágatom Ő vétózta meg 😀
A lényeg: amikor elkezd majd kopaszodni, akkor vágassa le és ne nézzen ki úgy, mint egy középkorú buszsofőr 😀 😀
Hú gyerekek, azért vannak itt bajok 😀Ja pl. Taven Bryan. 😊
Wyatt