Jacksonville Jaguars
Nem felejtettem ám el, nyugi^^Én már kicsit megzizzentem ebben az edzőkavalkádban.Ott van Taven Bryan, Wyatt szerint ő az új Watt. Vagy már nem így gondolja? 😊
3-4-nek örülök, kéne egy fiatal és egészséges JJ Watt bele és mehet is a buli 😀
Húsrágó
Amúgy nagyot rögnék, ha Cullen és Lupoi kihozná belőle, ami benne van pont contract évben (mert nem hiszem, hogy lehívnánk az 5. éves opcióját)...
iktriad
Én már kicsit megzizzentem ebben az edzőkavalkádban.Ott van Taven Bryan, Wyatt szerint ő az új Watt. Vagy már nem így gondolja? 😊
Húsrágó
Amúgy nagyot rögnék, ha Cullen és Lupoi kihozná belőle, ami benne van pont contract évben (mert nem hiszem, hogy lehívnánk az 5. éves opcióját)...
Thankful....humbled. 🙏🏾💯. Time to go to work. ...the journey continues pic.twitter.com/UGy4jI6xlm
— Todd Washington (@twashington757) February 4, 2021
Ha nem tunyult el a sitcomok elott, akkor very welcome! Kerdes, hogy ez most mennyire a jax hype eredmenye. Bar ha az eleg motivacio mindenkinek, hogy a belet is kidolgozza, akkor ok. Meg nincs 30 eves szoval az atlagot se rontja. 😊Az még nem biztos, hogy az NFL-be akar-e visszatérni, lehet, hogy csak az életét akarja végre rendbe hozni. Tavaly voltak nála a rendőrök is kiskorúval folytatott szexuális kapcsolat ügyében (nem hallottam arról azóta, hogy vádat emeletek ellene az ügyben szerencsére). Szóval még korántsem biztos, hogy a pályára visszatér. De ha nyom egy Aldon Smitht/Bruce Millert, akkor csak jöjjön. Szvsz jobb képességű ILB, ha 100%-os állapotban van, mint pl. Schobert...
Ppistike
Nofene, Telvin vissza akar jönni? Elméletileg még nálunk van a játékjoga, azt hiszem.Ha nem tunyult el a sitcomok elott, akkor very welcome! Kerdes, hogy ez most mennyire a jax hype eredmenye. Bar ha az eleg motivacio mindenkinek, hogy a belet is kidolgozza, akkor ok. Meg nincs 30 eves szoval az atlagot se rontja. 😊
iktriad
Zach Orr has officially signed his contract as the #Jaguars' outside linebackers coach, per his agent @KRS3Sports. The former #Ravens LB and assistant coach lands his first position coach gig at 28. Could be in the conversation for coordinator gigs in the future.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) February 3, 2021
lehetne jobb is, rosszabb isValószínű így lesz. Hogy tetszik eddig Meyer majdnem kész 1. NFL stábja?Jön Zachary Orr a Ravensből, mint LB edző (Charlie Strong akkor mi lesz? Az edge rusherek edzője?)3-4-es védelmeknél ILB edzőt szoktak külön alkalmazni, vélhetően az lesz majd ő (vagy mivel a 3-3-5-ben elég jártas, valami speciális pozíciót adnak neki)
iktriad
r.baggio
iktriad
RB coachnak remélem érkezik még egy innovatív elme a college-ból Bowen mellé, kompenzálva kissé a sok-sok konzervatív profit
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Valószínű így lesz. Hogy tetszik eddig Meyer majdnem kész 1. NFL stábja?Jön Zachary Orr a Ravensből, mint LB edző (Charlie Strong akkor mi lesz? Az edge rusherek edzője?)3-4-es védelmeknél ILB edzőt szoktak külön alkalmazni, vélhetően az lesz majd ő (vagy mivel a 3-3-5-ben elég jártas, valami speciális pozíciót adnak neki)
iktriad
r.baggio
Jön Zachary Orr a Ravensből, mint LB edző (Charlie Strong akkor mi lesz? Az edge rusherek edzője?)3-4-es védelmeknél ILB edzőt szoktak külön alkalmazni, vélhetően az lesz majd ő (vagy mivel a 3-3-5-ben elég jártas, valami speciális pozíciót adnak neki)
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Jön Zachary Orr a Ravensből, mint LB edző (Charlie Strong akkor mi lesz? Az edge rusherek edzője?) és jön Bob Sutton is, mint senior defensive assistant.
Shipley szerint nagyon érik a 3-4-re való váltás az érkezőkkel.
Between them and Sutton, I feel like a 3-4 is imminent. We'll see.
— John Shipley (@_John_Shipley) February 2, 2021
Így néz ki most az edzői stáb.
Vezetőedző: Urban Meyer
Támadó koordinátor: Darrell Bevell
QB coach/passzjáték koordinátor: Brian Schottenheimer
RB edző: ?
WR edző: Sanjay Lal
TE edző: Tyler Bowen
Támadófaledző: George Warhop
Védelmi koordinátor: Joe Cullen
Védőfal edző: Tosh Lupoi (asszisztens: Sterling Lucas)
Linebacker edző: Zachary Orr
DB edző: Chris Ash
Védelmi senior asszisztens: Bob Sutton
Special teams edző: Brian Schneider
The #Jaguars won’t have a separate QB coach, and Brian Schottenheimer will take on both roles, source said. So, QB coach and passing game coordinator with... potentially working with Trevor Lawrence https://t.co/66e16zbKgl
— Ian Rapoport (@RapSheet) February 2, 2021
Utóbbi szerintem azt is jelenti, hogy a Rams pickkel/második kör elején rámegyünk Freiermuth-ra.Ámen!
Maka
Egyébként ő is kitűnő toborzó és játékos kedvenc hírében áll, a twitter bio-ja szerint ő (volt) a Nittany Lions támadó recruiter koordinátora is. #nemigazolunkcsakrecruitolunk
Szerkesztette: iktriad
És az új TE edző is az NCAA-ből teszi át a székhelyét hozzánk.
Called plays for Penn State in the Cotton Bowl against Memphis, a game in which they set a school record for points in a bowl game with 53 https://t.co/1hD9JWCj5x
— John Shipley (@_John_Shipley) February 2, 2021
Amikor feláras volt akkor én megvettem a szürke Stafford mezt 😀 nincs rá gyógyszer 😕Minshewt is belevennénk, akkor a Texans küldhetne Watson mellé pár picket! 😊 😊 😊A héten több NFL szagértő is felvetette a Deshaun Watson -> Jaguars tradet. John Shipley 5 remek pontban összeírta miért baromi rossz ötlet.A goff stafford csere tükrében mennyi lenne watson ellenértéke? Ha nem sérülne meg watson jó pár évig nem az irányítón múlna egy playoff run...
www.si.com/nfl/jaguars/news/5-reasons-why-a-deshaun-watson-to-the-jaguars-trade-wouldnt-make-sense
iktriad
Giowa
Amúgy én személy szerint sajnálom, hogy a Lions Goffolt, mert én nagyon el tudtam volna képzelni ott Minshewt, egy-két évig vadul építkeznek, azalatt játszhatott volna még kezdőként - és végre vehettem volna egy Lions mezt (a szürke tetszik, de már szedek rá gyógyszert 😊 )...
Húsrágó
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
A héten több NFL szagértő is felvetette a Deshaun Watson -> Jaguars tradet. John Shipley 5 remek pontban összeírta miért baromi rossz ötlet.kizártnak tartom.
www.si.com/nfl/jaguars/news/5-reasons-why-a-deshaun-watson-to-the-jaguars-trade-wouldnt-make-sense
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
The Jaguars are hiring former Cowboys assistant special teams coach and NFL LB Carlos Polk as their special teams assistant. Urban Meyer continues to round out his staff in Jacksonville.
— Field Yates (@FieldYates) January 31, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
www.si.com/nfl/jaguars/news/report-jaguars-expected-to-hire-tosh-lupoi-as-defensive-line-coach
Dilla, aki legalább akkora Bama fan, mint Jags szurker szerint nagy játékos kedvenc hírében állt a Crimson Tidenál. És remek recruiter is volt egyben.
He was dope. Fire recruiter too. Hugely popular with the players
— Dilla (@E_Dilla) January 31, 2021
Makának igaza lesz, a jags nem draftol/igazol, hanem recruitol idéntől. 😊
Amúgy én személy szerint sajnálom, hogy a Lions Goffolt, mert én nagyon el tudtam volna képzelni ott Minshewt, egy-két évig vadul építkeznek, azalatt játszhatott volna még kezdőként - és végre vehettem volna egy Lions mezt (a szürke tetszik, de már szedek rá gyógyszert 😊 )...Van még QB needes csapat dögivel. 6 csapat küldött ajánlatot Detroitba, Szerintem legkésőbb a draft alatt hozzánk is be fog valaki kopogtatni egy 2. napos pickért Minshewért.
Húsrágó
Minshewt is belevennénk, akkor a Texans küldhetne Watson mellé pár picket! 😊 😊 😊A héten több NFL szagértő is felvetette a Deshaun Watson -> Jaguars tradet. John Shipley 5 remek pontban összeírta miért baromi rossz ötlet.A goff stafford csere tükrében mennyi lenne watson ellenértéke? Ha nem sérülne meg watson jó pár évig nem az irányítón múlna egy playoff run...
iktriad
Giowa
Amúgy én személy szerint sajnálom, hogy a Lions Goffolt, mert én nagyon el tudtam volna képzelni ott Minshewt, egy-két évig vadul építkeznek, azalatt játszhatott volna még kezdőként - és végre vehettem volna egy Lions mezt (a szürke tetszik, de már szedek rá gyógyszert 😊 )...
A héten több NFL szagértő is felvetette a Deshaun Watson -> Jaguars tradet. John Shipley 5 remek pontban összeírta miért baromi rossz ötlet.A goff stafford csere tükrében mennyi lenne watson ellenértéke? Ha nem sérülne meg watson jó pár évig nem az irányítón múlna egy playoff run...
iktriad
ő volt anno Saban bagmanje az Alabamánál
---