Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Mai Dilla infók:Dareus sérülése nem gyógyul, úgy ahogy várni lehet, egyre kevesebb az esély, hogy visszahozzuk. Sanszos, hogy PUP-n kezdené a szezont (ha lesz), az meg nekünk nem lenen jó egy 10+ milliót kereső játékosnál.
twitter.com/E_Dilla/status/1239177468013170688
Dilla Javon Hargreaves és DJ Reader nevét hallotta, mint a Jaguars FA célpontjait potenciális Dareus utódokként.
twitter.com/E_Dilla/status/1239183106449592320
És ha lesz draft jelen állás szerint így használnánk fel a két első körös picket az alapján, amit hallott.
twitter.com/E_Dilla/status/1239181646064214016
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Sztem felajánlottátok Trent ért Yannickot cserébe de kérdés, hogy ebben mi lenne az üzlet a skinsnek ha 1/2 -ön simán behúz egy tehetségesebb endet töredék árért? Semmi. Erre írjàk azt, hogy megakadtak a tárgyalások....Pl. behúzni egy fiatal LT-t 1/2-n a maradni nem igazán akaró Trent Williams fizuigényeinek töredékért és mellé szerezni egy 24 éves már bizonyított remek pass rushert? Arról nem is beszélve, hogy Skins akárcsak a Jags nem éppen a legokosabb managmenttel rendelkezik az NFL-ben...
gordon
több mint 6 éve
Sztem felajánlottátok Trent ért Yannickot cserébe de kérdés, hogy ebben mi lenne az üzlet a skinsnek ha 1/2 -ön simán behúz egy tehetségesebb endet töredék árért? Semmi. Erre írjàk azt, hogy megakadtak a tárgyalások....
több mint 6 éve
A nyilt piacon szerintem simán megkapná ezt valakitől. Kb Top 3 védelmi FA lenne a tag nélkül a piacon. Különösen, ha azt veszed, hogy a draft class nagyon gyengusnak tűnik úgy általában edge rusher poszton. Egy QB hit/sack/ turnover gyár a manus, 24 éves és semmi balhéja nem volt(ha az utóbbi idők idegesítő tweetjeit nem számítjuk, igaz azt a Jags csak magának köszönheti...), 4 év alatt kihagyott 1 meccset. A Jags történetének 2. legtöbb sacket elért játékoséról beszélünk a 38,5 sackjével amúgy. A tavalyi "leggyengébb" évében volt 8 sackje.Dilla hirmorzsák.Azért Ngakoue is elszállt ezzel a 22 millióval.
A Jags próbálkozott elhozni Trent Williamset akár Ngakoueért is cserébe, de egyelőre behaltak a tárgyalások.
twitter.com/E_Dilla/status/1238825745239232512
Mondjuk a Redskins se akarja megadni Yannicknak az évi 22 milliót...
twitter.com/E_Dilla/status/1238828175234412545
Ez azonban azt mondatja, hogy nem Cam Robinsonnal képzeljük el a LT posztot idén. Helyes. És pl az idei OT class is elég erős. Lásd még:
twitter.com/E_Dilla/status/1238827224448610304
Trent Williams mellett Hayden Hurst idecserélése továbbra is terítéken van,
twitter.com/E_Dilla/status/1238855394115629056
Utóbbit nem tudom miért akarjuk ennyire.
iktriad
Amadeus
Amúgy ha ő és Lee kikerül a könyvekből még idénre is lenne mit elkölteni.
twitter.com/E_Dilla/status/1238829772765093894
Jövőre meg nagyon lesz mit, még akkor is ha Foles még itt lenne (nem lesz).
twitter.com/E_Dilla/status/1238827879313690625
Szóval Trent Williams szerződését lenne hova Idziknek elrejtenie, ha ezt az utat választanánk.
több mint 6 éve
Dilla hirmorzsák.Azért Ngakoue is elszállt ezzel a 22 millióval.
A Jags próbálkozott elhozni Trent Williamset akár Ngakoueért is cserébe, de egyelőre behaltak a tárgyalások.
Ez azonban azt mondatja, hogy nem Cam Robinsonnal képzeljük el a LT posztot idén. Helyes. És pl az idei OT class is elég erős. Lásd még:
iktriad
több mint 6 éve
Dilla hirmorzsák. A Jags próbálkozott elhozni Trent Williamset akár Ngakoueért is cserébe, de egyelőre behaltak a tárgyalások.
több mint 6 éve
Minshew és Herndon mellett Harrison, Westbrook és Wingard is keresett elég sokat a saját fizujukhoz képest a teljesítményükkel.twitter.com/phillip_heilman/status/1238216545781907461
Thor pl. biztos nagyon örül ennek.
több mint 6 éve
Yannick hivatalosan is megkapta a taget.twitter.com/Jaguars/status/1238562066606239754
több mint 6 éve
LOL, Herndon több pénzt keresett, mint Minshew a tavalyi teljesítményével a pályán. (Az ex-jaguár Allen Lazard szintén bekerült a listára - sóhaj)Már Jacksonvilleben is felbukkant a koronavírus, de ez nem zavarja Minshewt és Lambot.
twitter.com/PhotoBowles/status/1238264946355580931
Hm....
twitter.com/E_Dilla/status/1238234777192407042
több mint 6 éve
London miatt lehet, hogy nem irtal nagy hulyeseget.Én azt várom mikor lesz Jay Ajayi a franchise arca 😀Az nem biztos, hogy alá is írnak. Szerintem a Jags nem éppen vonzó célpont manapság...big name FA’sValahogy nekem az az érzésem, hogy nem Csak-Egy/Két-Nagy-Név távolságra van a Jags a Super Bowltól... Így viszont gatyát letolva kiköltekezni, hogy csak minimális mozgástér maradjon az építkezésre a későbbiekben, azt kell mondjam, hogy nehezen sorolható az okos döntések halmazába.
iktriad
Húsrágó
iktriad
Heisman Trophy
winston
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
London miatt lehet, hogy nem irtal nagy hulyeseget.Én azt várom mikor lesz Jay Ajayi a franchise arca 😀Az nem biztos, hogy alá is írnak. Szerintem a Jags nem éppen vonzó célpont manapság...big name FA’sValahogy nekem az az érzésem, hogy nem Csak-Egy/Két-Nagy-Név távolságra van a Jags a Super Bowltól... Így viszont gatyát letolva kiköltekezni, hogy csak minimális mozgástér maradjon az építkezésre a későbbiekben, azt kell mondjam, hogy nehezen sorolható az okos döntések halmazába.
iktriad
Húsrágó
iktriad
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Én azt várom mikor lesz Jay Ajayi a franchise arca 😀Az nem biztos, hogy alá is írnak. Szerintem a Jags nem éppen vonzó célpont manapság...big name FA’sValahogy nekem az az érzésem, hogy nem Csak-Egy/Két-Nagy-Név távolságra van a Jags a Super Bowltól... Így viszont gatyát letolva kiköltekezni, hogy csak minimális mozgástér maradjon az építkezésre a későbbiekben, azt kell mondjam, hogy nehezen sorolható az okos döntések halmazába.
iktriad
Húsrágó
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Az nem biztos, hogy alá is írnak. Szerintem a Jags nem éppen vonzó célpont manapság...big name FA’sValahogy nekem az az érzésem, hogy nem Csak-Egy/Két-Nagy-Név távolságra van a Jags a Super Bowltól... Így viszont gatyát letolva kiköltekezni, hogy csak minimális mozgástér maradjon az építkezésre a későbbiekben, azt kell mondjam, hogy nehezen sorolható az okos döntések halmazába.
iktriad
Húsrágó
több mint 6 éve
big name FA’sValahogy nekem az az érzésem, hogy nem Csak-Egy/Két-Nagy-Név távolságra van a Jags a Super Bowltól... Így viszont gatyát letolva kiköltekezni, hogy csak minimális mozgástér maradjon az építkezésre a későbbiekben, azt kell mondjam, hogy nehezen sorolható az okos döntések halmazába.
iktriad
több mint 6 éve
Jó látni, hogy az AFC South egy összetartó divízió.twitter.com/Jaguars/status/1237098963054080001
Közben Dilla szerint máson is dolgozik a front office.
twitter.com/E_Dilla/status/1237095175907926023
twitter.com/E_Dilla/status/1237095592624562179
Utóbbi különösen érdekesen hangzik.
több mint 6 éve
Konkrétan tragédia ami itt zajlik azután a PO run után.😀 😀 😀 😀 😀
Kíváncsi vagyok abban az alternatív univerzumban, ahol a bírok nem fújnak bele Jack fumblejába hol tart a Jags.
tenorx

több mint 6 éve
És ha már csajok, Ramsey elhagyta Golden Tate tesóját akivel 2 gyereke van egy (sztriptíz?)táncosért... akivel azóta már szintén szakított.Tate családdal való szakítás egyetlen valódi indoka a Golden Tate fején virító Trump sapka lehet, számomra ez már elég magyarázat. 😊
iktriad
több mint 6 éve
Myles Jack nagyon szeretne visszamenni IR-re. twitter.com/E_Dilla/status/1235916242210471939
Amikor ilyen adatokat látok, dühít fel igazán a London projekt. Khan legalább annyival gazdagabb lett így is, mint amennyire sikertelen a tulajdonában lévő Jags....
twitter.com/ZackMooreNFL/status/1235982008565805056
Ha már dühítő dolgok, ha Yan megy, ez megy vele...
twitter.com/ESPNdirocco/status/1235971940097159173
Egy kis bulvár. Minshew becsajozott.
twitter.com/E_Dilla/status/1235952625725644800
Dilla nem adta ki, hogy ki az illető, de a hölgy instája alapján nagyon csinos. Meglepő, ja nem.
twitter.com/E_Dilla/status/1235953649156751361
És ha már csajok, Ramsey elhagyta Golden Tate tesóját akivel 2 gyereke van egy (sztriptíz?)táncosért... akivel azóta már szintén szakított.
twitter.com/BoldCityCap/status/1235900784941948931
Hiányozik egy olyan játékos mint ő a secondaryből, de lassan én félteném tőle az öltözőt. Ha a 2 extra 1. kört jól használjuk fel, akkor örülök, hogy túladtunk rajta..
Apropó 2 első kör meg idei keretmozgások, ez itt sajnos nagyon igaz.
twitter.com/AlfieBCC/status/1235948616918982656
Konkrétan majdnem biztos vagyok benne, hogy Caldwell legalább az egyik 1. körös pickkel húz egy újabb megabustot, és már-már szerencsések leszünk, ha csak az egyikkel...
több mint 6 éve
Pete Prisco hosszú cikke arról mi vezetett az AFC Döntőtől a mostani káoszig. Van pár benne pár érdekes infó.www.cbssports.com/nfl/news/how-jaguars-went-from-doorstep-of-the-super-bowl-to-a-dysfunctional-mess-in-just-two-seasons
Pl. az öltözőbeli megosztottságról, egyes játékosok hozzáállásáról, Telvin szerepéről, Bouye és Ramsey állítólag nem épen harmonikus viszonyáról (mondjuk a 2 ember viselkedéséből látszik, hogy 2 külön világ). Ajánlott olvasmány.
több mint 6 éve
Tony Pauline szerint jó esély van rá, hogy Yannick Ngakoue Seattleben kössön ki. És azt is elmondta milyen ellenértékért cserébe.Nem hangzik rosszul, hogy ennyi draftpickünk van, megéri majd élőben nézni a draftot 😊
What compensation would be enough to get DE Yannick Ngakoue and do you see Seattle Seahawks as a potential suitor?Forrás:
I’ve been told by a very good source that the Seahawks would like to acquire Yannick Ngakoue via trade. My sources tell me they believe compensation would include something like a second-round selection and possibly a situation where the Seahawks swap their pick in round one for the Jags pick in the second round.
www.profootballnetwork.com/free-agency-news-rumors-byron-jones-pauline-mailbag/
Szóval kapnánk egy 2. kört (a Seahawksnak 2 van idén belőle) és mienk lenne a Seattle idei 1. köre(=HÁROM 1. körös pick!) a mi korai 2. körösünkért cserébe.
Ha minden kötél szakad Yannick ügyben, akkor nekem tetszene ez a forgatókönyv.
iktriad
A csapatvezetésben a kultúrán viszont muszáj lesz jelentősen alakítani, mert hiába lenne tökéletes a draft, ha az újak a szerződésük lejártakor ugyanúgy menekülőre fogják, mint most páran.
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 6 éve
Tony Pauline szerint jó esély van rá, hogy Yannick Ngakoue Seattleben kössön ki. És azt is elmondta milyen ellenértékért cserébe.What compensation would be enough to get DE Yannick Ngakoue and do you see Seattle Seahawks as a potential suitor?Forrás:
I’ve been told by a very good source that the Seahawks would like to acquire Yannick Ngakoue via trade. My sources tell me they believe compensation would include something like a second-round selection and possibly a situation where the Seahawks swap their pick in round one for the Jags pick in the second round.
www.profootballnetwork.com/free-agency-news-rumors-byron-jones-pauline-mailbag/
Szóval kapnánk egy 2. kört (a Seahawksnak 2 van idén belőle) és mienk lenne a Seattle idei 1. köre(=HÁROM 1. körös pick!) a mi korai 2. körösünkért cserébe.
Ha minden kötél szakad Yannick ügyben, akkor nekem tetszene ez a forgatókönyv.
több mint 6 éve
Annak nincs semmi esélye, hogy Khan eladja a Jax-et? Lehet az is segítene 😀Vagy a RAMS is meggondolhatná magát... sőőt.. összeesküvés elméletem támadt... Lehet anno Khan mégis megszerezte a RAMS tulajdonjogát, csak titokban a háttérből irányitja és a jax a fedőcég, ahonnan a legjobb kinevelt játékosokat átviszi a fő vállalatba. Ez az ember egy géniusz, a
több mint 6 éve
Na így kell elköszönni.Sok sikert AJ Coloradóban!
több mint 6 éve
Imádom, amikor az országos NFL média 1-2 nappal később megerősíti Dilla infóit. Az NFL Networkös Mike Garoffolo szerint is komoly piaca van Folesnak!twitter.com/keanukarg/status/1235302579577540622
Nem kicsit mosolyognék, ha a Jags átvállalja mondjuk Foles idei fizujának 3/4-ét és emiatt valaki többet ad nekünk érte, mint amiért Bouyeért kaptunk (ami amúgy a Frisco pickje a Sanders tradeből, szóval az egy 4. kör végi -4/31- draft cetli), De ha csak egy 6. körért(=mint amit anno Szösziért kaptunk - LOL) elviszik, már azzal is elégedett leszek. És vagy Dobbs lesz Minshew cseréje vagy valamelyik leendő ex-Redskins/Bengals QB, akit Gruden ismer - ha most tippelni kéne, akkor Colt McCoy.
Hays Carlyon szerint hagyni kéne az 'idén nyerni kell" dumát, és a sok-sok pickkel (meg majd minden sokat jelenleg sokat kereső elküldésével) teljes újraépítést végrehajtani (már megint),
twitter.com/HaysCarlyon/status/1235280794698108930
A baj csak az, hogy
1. Az itt leírt terv egyszerűen túl logikus lenne a Jagsnek.
2. Már így is padlón vagy annak közelében lehet a helyiek jegyvásárlási kedve, és egy újabb újrakezdés nyílt felvállalása lenne a végső lökés a kongó lelátók felé már szeptemberben is.
3. Caldwellből sajnos kinézem, hogy azt hiszi 1 offszezonban ki tud javítani majdnem minden hibát, és márciusban emiatt megint nagyban költeni fog. És a 10 cetli hiába sok papíron - és még talán jöhet pár extra pick áprilisig Folesért és Ngakoueért, de a draftjai(főleg az első körös pickjei) tudjuk milyenek. Minden 2. évben jön be pár ember (akit aztán nem tudunk megtartani, akit meg igen az vagy lesérül, vagy rosszul játszik, amit a nagy pénzhez jut...), aki jó, de valahogy nem hiszem, hogy idén is ugyanolyan mákunk legyen a rookie classzal, mint tavaly,
több mint 6 éve
A PO meccseinket is teljesen higgadtan néztem végig. Nem vagyok az az idegbajos típus. Szóval részemről néma maradhatott volna Clete Blakeman sípja.Konkrétan tragédia ami itt zajlik azután a PO run után.A SB utolsó másodpercében Bortles győztes TD paszt ad, iktriad szívinfarktust kap élete csúcspontján. :/
Kíváncsi vagyok abban az alternatív univerzumban, ahol a bírok nem fújnak bele Jack fumblejába hol tart a Jags.
tenorx
Mindent összevetve, jobb is, hogy belefújtak.
Sobri Jóska