Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 447 — #NoStress
Erősítsetek meg, hogy tényleg felkeltem és ez nem egy álom.. 😊 😊 😊
iktriad
Dehát erről beszélek hetek óta.
Ha igazi hardcore Jax fan lennél és jobban belemélyednél a háttérinfókba, te is simán leszarnál egy alapszakasz kisiklást, mint a múltheti, és a pozitívumokra fókuszálnál, mint mi.
Én már rég megtanultam, hogy csak a PO a fontos.
Mondjuk az tény, hogy egy gyenge csoport gyenge Ravense nem mérvadó, nem igazi erőfelmérő, de arra jó, hogy ne fásuljanak be a fiúk.
És soha de soha ne felejtsd el, hogy a fontos, hogy COUGHLIN. A többi név csak egy kirakós pici darabkái. 😉

több mint 8 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
kérdem én: nem lehetne minden meccset az albionban játszanunk?? 😊
több mint 8 éve
dr_najo Jacksonville Jaguars Florida Gators 154
Ez eddig igencsak ígéretes! Remélem a második félidő is hasonlóképpen alakul majd!
GO JAGS!!!

Dr NaJó
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Erősítsetek meg, hogy tényleg felkeltem és ez nem egy álom.. 😊 😊 😊
több mint 8 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
néha már azt gondolom, hogy Londonban direkt ilyen harmatosak az ellenfeleink... 😊
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Van eredménykövető, ide érdemes átugrani
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Jacksonville Jaguars - Baltimore Ravens - NFL eredménykövetés | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 8 éve
Willis Jacksonville Jaguars 779 — Cornerback fan
Eddig 3 three and out a ravensnek, nagyon ott vagyunk ma 🙂
több mint 8 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Nem arról volt szó, hogy Bortles gyenge és kerestek másik QB-t helyette?
Eddig nagyon impresszív a labda mindkét oldalán amit csináltok. (nagyon rég láttam már Jags meccset)

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 8 éve
Toto21 Chicago Bears 7 623
London mindig jó hatással van a csapatra. Tavaly a Colts ellen is megtettem a Jags-et, idén már szinte tradíció volt. Hajrá Jags! Bortles MVP meccset fog tolni, ha így folytatja!
több mint 8 éve
igeeeennn, Marcedes mester 😊
több mint 8 éve
Bortles eddig hibátlan öcsém 😀
több mint 8 éve
hallgatnak ezek iktriadra...megy a run nagyon 😛
több mint 8 éve
HD Stream:  nflstream.yahoo.com/
Muffalo_Bafia
nektek elindult?
Stoki
naon jó, HD meg minden
Giowa
irigyellek, nekem nem indul el aztán találtam egy másik streamet, de a labdát is alig látom olyan. sz.r...tavaly élőben jobb volt 😊
Stoki
 www.youtube.com/watch?v=qAtsdGd1-CM&list=PLKBtVgMt44SV4wUU8QewB68ozAYOORmr-&index=2
KoporShow
köszi, nagyon penge... 😊
több mint 8 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 211 — Forum Reader
Muffalo_Bafia
nektek elindult?
Stoki
naon jó, HD meg minden
Giowa
irigyellek, nekem nem indul el aztán találtam egy másik streamet, de a labdát is alig látom olyan. sz.r...tavaly élőben jobb volt 😊
Stoki
 www.youtube.com/watch?v=qAtsdGd1-CM&list=PLKBtVgMt44SV4wUU8QewB68ozAYOORmr-&index=2

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 8 éve
Megint szép kezdés erre csak fg.t tudunk belőle kihozni.
több mint 8 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Muffalo_Bafia
nektek elindult?
Stoki
naon jó, HD meg minden
Giowa
Stoki
akkor én irigyellek 😀

több mint 8 éve
Muffalo_Bafia
nektek elindult?
Stoki
naon jó, HD meg minden
Giowa

Szerkesztette: Stoki
több mint 8 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Muffalo_Bafia
nektek elindult?
Stoki
naon jó, HD meg minden

több mint 8 éve
Hogy merészelnek térdelni???? Felháborító!!!
több mint 8 éve
Muffalo_Bafia
nektek elindult?
több mint 8 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 301
stream-et tudtok?
Giowa
és eredménykövetőt?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 8 éve
stream-et tudtok?

több mint 8 éve
5 kulcs a mai sikerhez.

1. Fuss ForrestLeonard, fuss! Brandon Williams nem jászik, tehát a legjobb run stopperre nem számíthat a Ravens. Ennél jobb lehetőséget nem kaphatott volna a támadósor. Használjuk ki. És ha lehet 80-85/20-15% legyen Fournette és Ivory futásainak aránya. Nem vagyunk ahhoz elég jók sajnos, hogy pihentessük Fournettet.
2. Kreáljuk némi légiveszélyt! A Titans sajnos múlt héten megmutatta, hogy kell kiherélni a Jaguars offenset, vedd el a futójátékot, és engedd, hogy Bortles sokat passzoljon, abból előbb utóbb összejön pár pick. Ez fokozottan igaz a Ravens védelemre, amely 8 picket szerzett és 10 turnovernél jár. Sajnos ahhoz, hogy Leonard hatékony legyen, kell(ene) némi passzjátékot is kreálni. Ideje használni picit jobban a TE-ket (elsősorban O'Shaughnessyt), és esetleg megint meg lehetne találni Fourrnettet pár passzal.
3. Szerezz több labdát! Minimum +1-es turnover mutatóval kéne zárni a meccset, hogy legyen esélyünk, és azokból jó lenen pontokat összehozni. Tavaly a 3 turnoverből összesen 6 pontot tudott összeszorgoskodni a Jags a Ravens ellen. Részben emiatt is kapott ki a Jags.
4. Speciális figyelmet a speciális egységnek! Az elmúlt 3 évben nagyon szoros meccseket játszott a 2 csapat, összesen 12 pont volt a difi, és rendre a speciális egységek tettek hozzá (Myers meccsnyertes és állásmentő FG-je 2 éve) vagy vettek el, (blokkolt FG tavaly, szabálytalanságok 4. downon). A Jags ST egysége eddig sajna minden volt, csak nem jó. Ideje lenen ezen változtatni.
5. Ne legyünk sorozatgyilkosok! A Jags Londonban 2 meccs óta veretlen. Ez hosszabb, mint bármelyik sorozatunk bármelyik ellenfél ellen Jelenleg 5 azaz ÖT csapat ellen nyertük meg az utolsó találkozónkat a 31-ből. (Píros pontért ki tudja őket felsorolni?* A megfejtéseket lásd lejjebb.) A Wembley közönsége kezdi hazai csapatnak tekinteni a Jagst. Tavaly egyes játékosok szerint ott jobb buzdítást is kapott a gárda, mint Floridában... Nem véletlenül, szoros meccseken (jó kezdéssel!) mostanság ott általában jobban megy, mint az Everbank Fielden. Folytassuk ezt a tradiciót(a jó kezdés, szoros meccs, "hazai" W), és lépjünk 2-ről a 3-ra ma Londonban. Úgy is 2013-ban volt utoljára példa arra, hogy 3 meccset nyerjünk zsinórban. Most összejöhetne ez a különös hattrick. Egy esetleges W-vel pedig akár újra egyedül álhatnánk a csoport élén (Hou@NE, Sea@Ten).

Láttam Maka ezen a héten is a Jags W tippelt, én ezen a héten is (ezúttal szoros. kb 3 pontos, vagy kisebb) Jags L-re számítok. Mindketten 1-1-el állunk a tippjeinkkel, remélem ismét szert tesz némi előnyre velem szemben úgy este 7 fele. Egyet azonban most megígérek. Ha nyer ma a Jax, jövő héten akármit tesz a Jets ma és akárhány sérültünk lesz, Jags W-t fogok tippelni. 😊

* | A megfejtés: Texans, Giants, Browns, Bears, Dolphins
|

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 427
Larentee McCray és Jaelan Strong otthon maradt, így mindketten természetesen kihagyják a Ravens meccset. Nagyon "jól" tudunk claimelni, mert mind Pryor, mind Strong hamar lesérült.

Henne ma egy betegség miatt kihagyta az edzést. Henne, Cam Robinson és Ramsey játéka is kérdéses, de valószinüleg mindhárman bevethetőek lesznek vasárnap.
iktriad
Mar csak winston kollegat kellene otthon/pub-ban marasztalni. Egyszeruen impozansabb a statja mint JStrongnak ( eddig). 😊