Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Erősítsetek meg, hogy tényleg felkeltem és ez nem egy álom.. 😊 😊 😊Dehát erről beszélek hetek óta.
iktriad
Ha igazi hardcore Jax fan lennél és jobban belemélyednél a háttérinfókba, te is simán leszarnál egy alapszakasz kisiklást, mint a múltheti, és a pozitívumokra fókuszálnál, mint mi.
Én már rég megtanultam, hogy csak a PO a fontos.
Mondjuk az tény, hogy egy gyenge csoport gyenge Ravense nem mérvadó, nem igazi erőfelmérő, de arra jó, hogy ne fásuljanak be a fiúk.
És soha de soha ne felejtsd el, hogy a fontos, hogy COUGHLIN. A többi név csak egy kirakós pici darabkái. 😉
több mint 8 éve
kérdem én: nem lehetne minden meccset az albionban játszanunk?? 😊
több mint 8 éve
Ez eddig igencsak ígéretes! Remélem a második félidő is hasonlóképpen alakul majd!GO JAGS!!!
Dr NaJó
több mint 8 éve
Erősítsetek meg, hogy tényleg felkeltem és ez nem egy álom.. 😊 😊 😊
több mint 8 éve
néha már azt gondolom, hogy Londonban direkt ilyen harmatosak az ellenfeleink... 😊
több mint 8 éve
Van eredménykövető, ide érdemes átugranitöbb mint 8 éve
Eddig 3 three and out a ravensnek, nagyon ott vagyunk ma 🙂
több mint 8 éve
Nem arról volt szó, hogy Bortles gyenge és kerestek másik QB-t helyette? Eddig nagyon impresszív a labda mindkét oldalán amit csináltok. (nagyon rég láttam már Jags meccset)

több mint 8 éve
London mindig jó hatással van a csapatra. Tavaly a Colts ellen is megtettem a Jags-et, idén már szinte tradíció volt. Hajrá Jags! Bortles MVP meccset fog tolni, ha így folytatja!
több mint 8 éve
igeeeennn, Marcedes mester 😊
több mint 8 éve
Bortles eddig hibátlan öcsém 😀
több mint 8 éve
hallgatnak ezek iktriadra...megy a run nagyon 😛
több mint 8 éve
köszi, nagyon penge... 😊www.youtube.com/watch?v=qAtsdGd1-CM&list=PLKBtVgMt44SV4wUU8QewB68ozAYOORmr-&index=2irigyellek, nekem nem indul el aztán találtam egy másik streamet, de a labdát is alig látom olyan. sz.r...tavaly élőben jobb volt 😊naon jó, HD meg mindenHD Stream: nflstream.yahoo.com/nektek elindult?
Muffalo_Bafia
Stoki
Giowa
Stoki
KoporShow
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=qAtsdGd1-CM&list=PLKBtVgMt44SV4wUU8QewB68ozAYOORmr-&index=2irigyellek, nekem nem indul el aztán találtam egy másik streamet, de a labdát is alig látom olyan. sz.r...tavaly élőben jobb volt 😊naon jó, HD meg mindenHD Stream: nflstream.yahoo.com/nektek elindult?
Muffalo_Bafia
Stoki
Giowa
Stoki
több mint 8 éve
Megint szép kezdés erre csak fg.t tudunk belőle kihozni.
több mint 8 éve
akkor én irigyellek 😀irigyellek, nekem nem indul el aztán találtam egy másik streamet, de a labdát is alig látom olyan. sz.r...tavaly élőben jobb volt 😊naon jó, HD meg mindenHD Stream: nflstream.yahoo.com/nektek elindult?
Muffalo_Bafia
Stoki
Giowa
Stoki
több mint 8 éve
irigyellek, nekem nem indul el aztán találtam egy másik streamet, de a labdát is alig látom olyan. sz.r...tavaly élőben jobb volt 😊naon jó, HD meg mindenHD Stream: nflstream.yahoo.com/nektek elindult?
Muffalo_Bafia
Stoki
Giowa
Szerkesztette: Stoki
több mint 8 éve
naon jó, HD meg mindenHD Stream: nflstream.yahoo.com/nektek elindult?
Muffalo_Bafia
Stoki
több mint 8 éve
Hogy merészelnek térdelni???? Felháborító!!!
több mint 8 éve
HD Stream: nflstream.yahoo.com/nektek elindult?
Muffalo_Bafia
több mint 8 éve
stream-et tudtok?és eredménykövetőt?
Giowa
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
5 kulcs a mai sikerhez.1. Fuss
2. Kreáljuk némi légiveszélyt! A Titans sajnos múlt héten megmutatta, hogy kell kiherélni a Jaguars offenset, vedd el a futójátékot, és engedd, hogy Bortles sokat passzoljon, abból előbb utóbb összejön pár pick. Ez fokozottan igaz a Ravens védelemre, amely 8 picket szerzett és 10 turnovernél jár. Sajnos ahhoz, hogy Leonard hatékony legyen, kell(ene) némi passzjátékot is kreálni. Ideje használni picit jobban a TE-ket (elsősorban O'Shaughnessyt), és esetleg megint meg lehetne találni Fourrnettet pár passzal.
3. Szerezz több labdát! Minimum +1-es turnover mutatóval kéne zárni a meccset, hogy legyen esélyünk, és azokból jó lenen pontokat összehozni. Tavaly a 3 turnoverből összesen 6 pontot tudott összeszorgoskodni a Jags a Ravens ellen. Részben emiatt is kapott ki a Jags.
4. Speciális figyelmet a speciális egységnek! Az elmúlt 3 évben nagyon szoros meccseket játszott a 2 csapat, összesen 12 pont volt a difi, és rendre a speciális egységek tettek hozzá (Myers meccsnyertes és állásmentő FG-je 2 éve) vagy vettek el, (blokkolt FG tavaly, szabálytalanságok 4. downon). A Jags ST egysége eddig sajna minden volt, csak nem jó. Ideje lenen ezen változtatni.
5. Ne legyünk sorozatgyilkosok! A Jags Londonban 2 meccs óta veretlen. Ez hosszabb, mint bármelyik sorozatunk bármelyik ellenfél ellen Jelenleg 5 azaz ÖT csapat ellen nyertük meg az utolsó találkozónkat a 31-ből. (Píros pontért ki tudja őket felsorolni?* A megfejtéseket lásd lejjebb.) A Wembley közönsége kezdi hazai csapatnak tekinteni a Jagst. Tavaly egyes játékosok szerint ott jobb buzdítást is kapott a gárda, mint Floridában... Nem véletlenül, szoros meccseken (jó kezdéssel!) mostanság ott általában jobban megy, mint az Everbank Fielden. Folytassuk ezt a tradiciót(a jó kezdés, szoros meccs, "hazai" W), és lépjünk 2-ről a 3-ra ma Londonban. Úgy is 2013-ban volt utoljára példa arra, hogy 3 meccset nyerjünk zsinórban. Most összejöhetne ez a különös hattrick. Egy esetleges W-vel pedig akár újra egyedül álhatnánk a csoport élén (Hou@NE, Sea@Ten).
Láttam Maka ezen a héten is a Jags W tippelt, én ezen a héten is (ezúttal szoros. kb 3 pontos, vagy kisebb) Jags L-re számítok. Mindketten 1-1-el állunk a tippjeinkkel, remélem ismét szert tesz némi előnyre velem szemben úgy este 7 fele. Egyet azonban most megígérek. Ha nyer ma a Jax, jövő héten akármit tesz a Jets ma és akárhány sérültünk lesz, Jags W-t fogok tippelni. 😊
* | A megfejtés: Texans, Giants, Browns, Bears, Dolphins
|
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Larentee McCray és Jaelan Strong otthon maradt, így mindketten természetesen kihagyják a Ravens meccset. Nagyon "jól" tudunk claimelni, mert mind Pryor, mind Strong hamar lesérült.Mar csak winston kollegat kellene otthon/pub-ban marasztalni. Egyszeruen impozansabb a statja mint JStrongnak ( eddig). 😊
Henne ma egy betegség miatt kihagyta az edzést. Henne, Cam Robinson és Ramsey játéka is kérdéses, de valószinüleg mindhárman bevethetőek lesznek vasárnap.
iktriad