Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Don Banks a Jagről Londonban:www.patriots.com/news/2017/09/24/week-3-snap-judgments
* Jacksonville must be starting to love this annual London excursion. The Jaguars have a true homefield advantage by now at Wembley Stadium, at least in terms of how to adjust one’s body clock after the travel from the west. Jacksonville looked like a team playing for the fifth consecutive year in that stadium, while the Ravens looked sleepy, out of sync, and almost disoriented and disinterested.Most jön a kedvenc részem:
Before Sunday, Baltimore hadn’t trailed this season, and given up just 10 points combined to the Bengals and Browns. The Jags matched that point total in the first quarter, and then things got really ugly for the Ravens.
And I’ll go out on a limb here and declare Blake Bortles the greatest quarterback in the NFL’s London history. The Jaguars beleaguered starter owns just 13 wins as a starter in his four-year NFL career, but now three of them occurred in England.Vicces, mert igaz. 😊 😊 😊
több mint 8 éve
Bortles nem csak az időzónákat nem ismeri... 😊 😊 😊www.bigcatcountry.com/2017/9/24/16358284/blake-bortles-freddie-mercury-queen
Blake nyilatkozata a meccs után ahol kijött belőle ez a WTF? kijelentés.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Bortles-Lets-go-back-on-track-to-playing-the-football-we-know-how-to/23734aee-08a7-4e39-b59a-000ddedad7dd
Bortles 5 legjobb dobása:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jacksonville_Jaguars_quarterback_Blake_Bortles_5_best_throws_in_London/f85fc394-632e-4ee1-a93c-5bd73bb0a514
A D 5 legszebb pollanata:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jacksonville_Jaguars_defense_top_moments_in_London/53eacab8-0d4a-4086-8bcf-7e5004fbf44f
Marrone a meccs után
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Marrone_I_dont_know_if_I_have_ever_lost_in_this_stadium/43d1502b-ebab-4cfb-be78-ba5c9463712f
Halloren szerint ne próbáljuk megfejteni az idei Jagst, csak élvezzük a W-t.
jacksonville.com/sports/jaguars/2017-09-24/jaguars-insider-don-t-try-and-figure-it-out-just-enjoy-win
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Mike Kaye 10 megfigyelése a mai meccsel kapcsolatban.Nem megmondtam?
www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-vs-ravens-10-observations-bortles-offers-up-a-career-game-secondary-lives-up-to-billing/478227765
Akkor jövő héten is legyen aktív! 😊 😊 😊
twitter.com/mike_e_kaye/status/912008563920384001
iktriad

több mint 8 éve
Shao a meccs előtti kiállásról és térdelésről:twitter.com/SInow/status/912062527030341637
És Shao fia Tony a meccs váratlan hősével.
Ma volt szerencsém a cicusok meccsét a Wembleyben megtekinteni egy barátom jóvoltából és mit ne mondjak tetszett a játék amit láttam. Volt elképzelés, Bortles a "rossz" híre ellenében első osztályúan osztotta a zsugán és Fournette is szépen muzsikált, mondjuk nem sok yardért, de fontosakért. Nem gondoltam volna a pénteki szabad edzés után, hogy azt a laza melót amit mutattak azt ennyire fel lehet turbózni. Hajrá Jaguars a továbbiakban, ha PO-ra kerül a sor, bizony felugrok a bandwagonra.Köszönjük a beszámolót! 😊
Csiriba
több mint 8 éve
Ma volt szerencsém a cicusok meccsét a Wembleyben megtekinteni egy barátom jóvoltából és mit ne mondjak tetszett a játék amit láttam. Volt elképzelés, Bortles a "rossz" híre ellenében első osztályúan osztotta a zsugán és Fournette is szépen muzsikált, mondjuk nem sok yardért, de fontosakért. Nem gondoltam volna a pénteki szabad edzés után, hogy azt a laza melót amit mutattak azt ennyire fel lehet turbózni. Hajrá Jaguars a továbbiakban, ha PO-ra kerül a sor, bizony felugrok a bandwagonra.
több mint 8 éve
Idén olyan se lesz. Nekünk ez volt a prime time game meccsünk, hacsak nem játszunk olyan jól, hogy PO szempontból fontos meccseket játszunk decemberben. A Titans-Jags a 17. héten akár lehet AFC South döntő is, ha minden második meccsen így játszunk :Ez a csapat Super Bowlt nyerne, csak Londonba kéne költöznie.Azért én évi 1 meccset meghagynék Jacksonville-ben, természetesen a Titans elleni csütörtök esti csörtékre.
BigBaltazar
Kampman
Még csak azzal sem vádolhatnak minket, hogy a rémgyenge ravens fal miatt nyertük a meccset (de azért nagyban közrejátszott), mert az offense is kiugróan jó volt a keménynek titulált defense ellen.Hackett ma hívta a legjobb meccsét, mióta itt OC.
Mintha okos passzhívásokat láttam volna, nem voltak nagyon nehéz kísérletei Bortlesnak, az elit safety páros kb. meg sem zavarta őt.
Willis
több mint 8 éve
Még csak azzal sem vádolhatnak minket, hogy a rémgyenge ravens fal miatt nyertük a meccset (de azért nagyban közrejátszott), mert az offense is kiugróan jó volt a keménynek titulált defense ellen.Mintha okos passzhívásokat láttam volna, nem voltak nagyon nehéz kísérletei Bortlesnak, az elit safety páros kb. meg sem zavarta őt.
több mint 8 éve
Ez a csapat Super Bowlt nyerne, csak Londonba kéne költöznie.Azért én évi 1 meccset meghagynék Jacksonville-ben, természetesen a Titans elleni csütörtök esti csörtékre.
BigBaltazar
több mint 8 éve
MJD bizarr jóslatai nagyon bejönnek idén. 😊 www.jaguars.com/media-gallery/videos/MJD-predicts-Marcedes-Lewis-will-have-a-big-game/38ae39c0-5797-48b1-9b52-82880ace5c62
Marrone az öltözőben a meccs után.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Doug_Marrones_Postgame_Speech_/d7616227-8cb3-49d8-a828-29221e6f7dac
Lil' Richard Sherman szerint itt játszik a liga legjobb secondaryje.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Ramsey-We-have-the-best-secondary-in-the-league/df8272aa-4515-4f06-b055-6ced0c7eaad5
Ott még egyelőre nem tartunk kedves Superman, de az irány kétségkívül helyes. 3 meccs alatt 124 yardot engedett a Jags a levegőben. 124 yardot! Remélem nem emelkedik nagyon majd ha a Steelers, Rams, Colts trión túl leszünk. A 135 meccsenként bekapott futott yard viszont azért aggasztó.
több mint 8 éve
Mike Kaye 10 megfigyelése a mai meccsel kapcsolatban.www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-vs-ravens-10-observations-bortles-offers-up-a-career-game-secondary-lives-up-to-billing/478227765
Akkor jövő héten is legyen aktív! 😊 😊 😊
twitter.com/mike_e_kaye/status/912008563920384001
több mint 8 éve
Mindmegette a madarat. 😊Ez inkább gepárd, mint jaguár, de cica, cica, szén, szén elfogadom. 😊
media.mnn.com/assets/images/2015/07/cheetah-cub-flamingo-feathers.jpg.990x0_q80_crop-smart.jpg
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Mindmegette a madarat. 😊media.mnn.com/assets/images/2015/07/cheetah-cub-flamingo-feathers.jpg.990x0_q80_crop-smart.jpg
több mint 8 éve
thumbs.dreamstime.com/t/green-signpost-minneapolis-d-rendering-84349614.jpgSuperman akár oda is repíthet minket. 😊
Sobri Jóska
twitter.com/zach_goodall/status/911973820369707009
több mint 8 éve
Shao Khan a meccs előtti akcióról. Respekt! “It was a privilege to stand on the sidelines with the Jacksonville Jaguars today for the playing of the U.S. national anthem at Wembley Stadium. I met with our team captains prior to the game to express my support for them, all NFL players and the league following the divisive and contentious remarks made by President Trump, and was honored to be arm in arm with them, their teammates and our coaches during our anthem. Our team and the National Football League reflects our nation, with diversity coming in many forms — race, faith, our views and our goals. We have a lot of work to do, and we can do it, but the comments by the President make it harder. That’s why it was important for us, and personally for me, to show the world that even if we may differ at times, we can and should be united in the effort to become better as people and a nation.”7 ember, aki kitűnt pozitívan a mai meccsen.
www.bigcatcountry.com/2017/9/24/16357668/7-jaguars-players-who-stood-out-in-44-7-win-over-ravens
Pár adat. 13 sacket szerztünk 3 meccsen, Ma sem nyelt be sacket az O, és +5 a turnover mutatónk. Blake 128.2-es QB ratingje a 2. legjobb karrierjében. És ez volt az első olyan meccs, amikor 1-nél több snapet is kihagyott NFL pályafutásában.
több mint 8 éve
Marcedes mai napja történelmire sikerült. twitter.com/ESPNStatsInfo/status/911978769434402817
Ez a csapat Super Bowlt nyerne, csak Londonba kéne költöznie.Maradjunk csak Jagsfalván.
BigBaltazar
több mint 8 éve
Ez a csapat Super Bowlt nyerne, csak Londonba kéne költöznie.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
Lemaradtam a meccsről, de ezt visszanézem. Ez a végeredmény eléggé ütős lett. Grat!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
A 37 pontos W az 5. legnagyobb arányú Jags győzelem volt a franchise történetében. Nem voltam itt az elejétől, mi volt az "akció"?twitter.com/Jaguars/status/911948385565003782
bcsarli
Plusz egy csomóan térdeltek. Khantól ez nagy szó, mert ő a 7 NFL tulaj egyike, akik anno 1 milliót adtak Sobri kedvencének.
több mint 8 éve
Megvan a tavalyi W mennyiség 2-3-a a 3. héten. Ha nem vigyázunk, akkor meglesz a tavalyi teljes W mennyiség jövő héten. 😊Nem voltam itt az elejétől, mi volt az "akció"?
Nem tudom mikor volt ilyen jó érzés Jags fannak lenni utoljára. Köszönöm a csapatnak.
A meccs előtti akciókért pedig hatalmas tisztelet mindenkinek, az élen Shao Khannal.
a 3. héten mikor álltunk utoljára pozitív mérleggel?Pont 10 éve.
Giowa
iktriad
több mint 8 éve
Megvan a tavalyi W mennyiség 2-3-a a 3. héten. Ha nem vigyázunk, akkor meglesz a tavalyi teljes W mennyiség jövő héten. 😊 Nem tudom mikor volt ilyen jó érzés Jags fannak lenni utoljára. Köszönöm a csapatnak.
A meccs előtti akciókért pedig hatalmas tisztelet mindenkinek, az élen Shao Khannal.
a 3. héten mikor álltunk utoljára pozitív mérleggel?Pont 10 éve.
Giowa
LOOOOOOOOOOOOOOOL
twitter.com/ryanohalloran/status/911980550092722176
több mint 8 éve
a 3. héten mikor álltunk utoljára pozitív mérleggel?
több mint 8 éve
kérdem én: nem lehetne minden meccset az albionban játszanunk?? 😊De legalábbis egy idegenbeli meccset is a a hazai mellett.
Stoki
Ez nem a Coughlin effekt. Ez a Sobri effekt.Erősítsetek meg, hogy tényleg felkeltem és ez nem egy álom.. 😊 😊 😊Dehát erről beszélek hetek óta.
iktriad
Ha igazi hardcore Jax fan lennél és jobban belemélyednél a háttérinfókba, te is simán leszarnál egy alapszakasz kisiklást, mint a múltheti, és a pozitívumokra fókuszálnál, mint mi.
Én már rég megtanultam, hogy csak a PO a fontos.
Mondjuk az tény, hogy egy gyenge csoport gyenge Ravense nem mérvadó, nem igazi erőfelmérő, de arra jó, hogy ne fásuljanak be a fiúk.
És soha de soha ne felejtsd el, hogy a fontos, hogy COUGHLIN. A többi név csak egy kirakós pici darabkái. 😉
Sobri Jóska