Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 019 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ketten kaptak összesen 3 szavazatot az All-Pro szavazásokon:
Marks kettőt... éééééééés Anger 1et. Utóbbi sokak szerint nem játszott túl jól, de úgy tűnik ez nem zavarta a kedves szavazót.
Anger doesn't make sense though. His place on the list (alongside Marshawn Lynch's inclusion as a fullback) only proves how ridiculousness All-Pro voting has gotten. Anger is in the top-five in the following categories: Punts, Punt Yards, and Gross Average. That doesn't mean Anger was a good punter, it means our offense sucked and he punted a lot.
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
Vajon ez ugyanaz a tag, aki a rookie évében is rá szavazott? Mert ha igen, akkor szerintem ebben Rich Eisen keze van. 😀

És a Nielsen Scarborough cég felmérései alapján a Jaguars fanbase a 21. leglojálisabb szurkolótábor volt az elmúlt 1 évben a 32 csapatból, beelőzve a 2 két másik floridai csapatot is többek között:
 www.bigcatcountry.com/2015/1/2/7482551/jacksonville-ranks-as-most-devoted-nfl-market-in-florida
Úgy tűnik lassan tényleg idejétmúltá válnak a Jaguarsnak nincsenek szurkolói" alapú viccek, amelyekkel az utóbbi időkben rendszeresen frocliztak minket.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 019 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az utolsó pénteki filmelemzés a 2014es szezonról Telvin Smith sebességére, és Bortles hibáira fókuszál a rutin feladatoknál
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Film-Room-Friday/7ad42f11-4122-451e-af67-900583131788
több mint 11 éve
Egy fun fact iktriadnak:
2014 volt az az év, amikor Gabbertnek jobb volt a QB ratingje, és a TD/INT aránya is mint Bradynek, Breesnek vagy Lucknak. 😉Sobri Jóska
Én tudom még fokozni is: ő dobta a 49ers egyetlen TD passzát 2014ben a 4. negyedben(a Broncos ellen a garbage timeban egy SNFen!). De sajnos Harbaugh nem állította be kezdeni egyszer sem, így nem jön érte még egy extra pick idén. 😕
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 314 — #NoStress
Egy fun fact iktriadnak:
2014 volt az az év, amikor Gabbertnek jobb volt a QB ratingje, és a TD/INT aránya is mint Bradynek, Breesnek vagy Lucknak. 😉

több mint 11 éve
Brian Sexton videójegyzete a jövőről:
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Sexton-Spotlight-Jaguars-Future/9045ca54-469d-467c-b5df-e0cbfd78801c
több mint 11 éve
Úgy tűnik a Patriotsnál még mindig nem tudnak a tavalyi logó és sisak cserénkről. 😀😀

A Jags facebookon próbálta őket emlékeztetni erre. 😀😀
több mint 11 éve
Szezonértékelő kerekasztal beszélgetés:
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jags_of_the_Round_Table/76496dee-0963-4a35-aab4-e95f26edd5eb
több mint 11 éve
A Pro Fotball Focus egyik elemzője, Tony Pisano (@PFF_TonyP) twitteren kiírta, hogy szerinte ki volt az 5 legjobb játékos a posztján. CB poszton egy ismerős nevet találtam az 5 között!
Top 5 CBs for 2014 (no order)
Vontae Davis
Chris Harris Jr.
Richard Sherman
Demetrius McCray
Darrelle Revis
 twitter.com/PFF_TonyP/status/550053634902200320
McCray szerintem ennyire még nem jó, de kétségtelen, hogy megtette azt a nagy előrelépést, amit sokaktól vártak a 2. évükben, de sajnos keveseknek sikerült (Denard és Abry Jones tehető ide még).
több mint 11 éve
Köszönet a jókívánságokért! Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!

U.I.: Tényleg radar alatt repülünk... a Tampánál nem tűnt fel senkinek, hogy nem olyan hiábavaló dolog, ha a te stábod készíti fel valamelyik csapatot a Senior Bowl-on? Speciel a Jax csak nyert rajta. Mindegy ők tudják, én személy szerint nagyon örülök, hogy Gus-ék újra mennek.N-Drew
A Bucsnál biztos úgy vannak vele, hogy ha Mariota bejön, leszarják, hogy mi lesz a többi pickkel. 😀
Ha tényleg az OC hiánya és keresése miatt mondták le elsősorban a Mobilebeli edzősködést, az tényleg nagyon vicces, annak tükrében, hogy mi ugyanabban a cipőben járunk jelenleg, és mind Caldwell, mind Bradley teljesen fel volt villanyozva a a lehetőségtől.
Szerintem Phil Savage(a Seniorbowl igazgatója) is nagyon örül nekünk, a tavalyi év tükrében.
Ja a túloldalon majd ott lesz többek közt Mike Mularkey is egy teljes hétig. Remélem idén is elküld minden Jags riportert és FTUs a bánatba, ha interjút akarnak kérni tőle....
több mint 11 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Köszönet a jókívánságokért! Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!

U.I.: Tényleg radar alatt repülünk... a Tampánál nem tűnt fel senkinek, hogy nem olyan hiábavaló dolog, ha a te stábod készíti fel valamelyik csapatot a Senior Bowl-on? Speciel a Jax csak nyert rajta. Mindegy ők tudják, én személy szerint nagyon örülök, hogy Gus-ék újra mennek.

több mint 11 éve
Hatalmas az új képed Ik😀phylos
Danke. 😀
Egyébként akármiylen szarok voltunk az elmúlt 4 évben, csak egyszer lettünk utolsóak a divizióban! Az elmúlt 4 évbern mindig más lett utolsó:
2011: Colts
2012: Jaguars
2013: Texan
2014: Titans
És ez az utolsó hely vagy 1/1et, vagy 1/2t ért a drafton az aktuális csoportnegyediknek. Nagyon kemény divízió a mienk. 😀😀

Ryan O'Halloran összefoglalta 3 pontban, hogy miért lett menesztve Jedd:
Reading between the lines the last few weeks leading to Fisch's firing
1. Player saying there was disconnect between Fisch and Bortles.
2. Fisch two weeks ago, talking about Bortles' off-season goals, but last week, refusing to talk about anything beyond Houston game.
3. Player saying Fisch-Bortles dynamic wasn't great on practice field in terms of teaching.
A 2. pont azt sugallja, hogy Jedd már érezhetett valamit a jövőjével kapcsolatban. Egyébként idénre is ki van fizetve, mert 3 éves szerződést írt alá tavaly januárban.
több mint 11 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 216 — Duvááááál
Hatalmas az új képed Ik😀

Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
Utórezgések tegnapról Fisch ügyben:

Bortles teljesen meg volt lepve, hogy kirúgtuk Fischt, az írta smsben Hallorennek, úygy készült, hogy Jedd lesz idén is az OC:

“I had no idea [the news was coming],” Bortles told the Times-Union in a phone interview Tuesday night. “I took the mindset when I left [the facility Monday] that Jedd was going to be my offensive coordinator.”
Fisch az FTU megkeresésére ennyit írt mindösszesen válaszként:
I loved my time here.
Blake azt mondta nagy szerű viszonyban voltak Fis chel:

Bortles said he and Fisch had an “awesome” relationship..

“I told Jedd from Day One that I wanted him to coach me hard because that was what I was accustomed to from playing for [coach] George O’Leary at UCF,” Bortles said. “Jedd treated me very fairly and when we did have disagreements, we were able to talk through them, work things out and get a solution or compromise.”
Na ez azért érdekes, mert Bradley is célozgatott rá, hogy nem a megfelelően bánt Jedd Blakekel és játékosok is azt mondták az FTUnak, hogy nem volt minden zökkenőmentes a két ember között, főleg Jedd miatt!

*Two weeks ago, one player said there was a disconnect between Fisch and quarterback Blake Bortles. The player thought Fisch's approach with Bortles on the practice field wasn't ideal.
Bradley ezt mondta Trestmanről és az elvárásokról az új OC felé:
Asked specifically about Trestman, Bradley said: “I know Marc. Marc’s a good person, but I haven’t thought that much into it yet.”

Overall, Bradley said of the new coordinator: “I hope he would have some experience. I want the best fit for us. If he’s a former head coach who has former play-calling experience and fits into your culture and will help us get better.”
Azt mondta reméli egyben marad a támadó stáb, bár meghagyja a lehetőséget az új OCnek, hogy esetleg hozzon magával embereket.
Bradley said his defensive staff would remain in place, led by coordinator Bob Babich. He’s hopeful to retain offensive position coaches, but left room for the new coordinator to bring in some of his choices.
Remélem Scelfo(Blake miatt) és Sullivan(A WRek miatt) mindenképpen marad 2015re is.
Egyébként ha addig nem lesz új OC, valószínűleg Jerry Sullivan tölti majd be a Seniorbowlon ezt a szerepkört, és fogja hívni a playeket.

Csatlakozva az előttem szolokhoz én is minden kedves fórumoznak, főleg a Jags fanoknak szerencsében, boldogságban, egészségben és örömökben gazdag új évet kívánok, a Jaguarsnak meg egy nagyon erős offseasont és minimum 7-9es mérleget az új évre!
több mint 11 éve
Nagyon boldog Új esztendőt erőt és főleg sok egésséget kívánok minden amerikai foci rajongónak itt a fórumon speciel Iktriadnak Makának Húsrágónak N-Drewnak Phylosnak családjaiknak és a többi Jaguars rajongóknak és szimpatizásoknak is. Reméljük szebb szezonban lesz részünk és jövőre e tájt még a Jaguars játékban lesz 😀 Duvááál.m-bryo
Hasonló szépeket kívánok én is. Jövőre legyen playoff is 😀
Go JAX!

Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
Nagyon boldog Új esztendőt erőt és főleg sok egésséget kívánok minden amerikai foci rajongónak itt a fórumon speciel Iktriadnak Makának Húsrágónak N-Drewnak Phylosnak npetiinek családjaiknak és a többi Jaguars rajongóknak és szimpatizásoknak is. Reméljük szebb szezonban lesz részünk és jövőre e tájt még a Jaguars játékban lesz 😀 Duvááál.
több mint 11 éve
A BCC szerint Aaron Kromernek is jó esélye lehet nálunk kikötni. Gus szintén ismeri őt még Tampából. Tavaly és idén a Bears OCje volt, előtte Sean Peyton helyett volt átmeneti HC is.

Itt van a 2 mai sajtótájékoztató képben és hangban, azoknak akik lemaradtak róla és megnéznék őket
Caldwell:  www.jaguars.com/media-gallery/videos/Caldwell-We-have-to-continue-to-build/4e09128d-20cf-4bcb-9537-6a12218c6e4e
Gus:  www.jaguars.com/media-gallery/videos/Bradley-It-was-a-very-difficult-decison/c782bfac-cc4d-46a8-9d4e-bae1c2710434
A teljes 34 + 40 perces videókat felrakták, szóval aki megnézné őket, készítsen be némi hideg elemózsiát. Mindkettőt ettől függetlenül csak ajánlani tudom!

Napi összefoglaló videó:
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Inside-the-Jaguars-Change-at-Coordinator/116f7cfc-b2c6-488c-8502-d23f152e79e6

Pár Prisco tweet a mai eseményekről:
Marc Trestman in Jacksonville? As OC? That's what he is in my book - an OC.
There were rumblings this change in Jax could be coming. Those QB option plays weren't viewed too kindly by some.
Bradley knows he has to win 7-9 games next season -- or he's gone. Pressure move.
I didn't think the Jaguars were vertical enough in their offense, but hard to pin it on Fisch with all those rookies.
Úgy látszik, ez a 7-9es szám Damoklész kardjaként fog 2015ben Gus feje felett lógni.

Mi eddzük a déli csapatot a Senior Bowl-on.
 www.bigcatcountry.com/2014/12/30/7470999/jacksonville-jaguars-will-coach-south-team-in-2015-senior-bowl
Remélem, hogy hasonlóan sikeres lesz az együttműködés, mint tavaly 😊phylos
Végre egy jó hír mára! Ideje volt már. Tavaly 7 embert hoztunk el onnan: négyet a drafton, ebből 3 talán a legnagyobb fogás volt az egész classból a rookie évük alapján (Linder, Colvin, Telvin Smith, Chris Smith), és hármat UDFAként (Morris, Jensen, Loston).
A vicc az, hogy a Bucs állítólag főleg azért mondta le a dolgot, mert jelenleg nincs OCjük. Nálunk ilyen "apróság" nem akadály. 😀😀 😀😀
több mint 11 éve
Mi eddzük a déli csapatot a Senior Bowl-on.
 www.bigcatcountry.com/2014/12/30/7470999/jacksonville-jaguars-will-coach-south-team-in-2015-senior-bowl
Remélem, hogy hasonlóan sikeres lesz az együttműködés, mint tavaly 😊

Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
(Már ha Harbaugh valóban ott lesz HC).N-Drew
wow, az Oakland soha nem adja fel?

baggio
Éles vagy, mint Baggio a Bresciában, ma már másodszor futok bele a késedbe. Nem baj, olyan vagyok, mint az elvtársak voltak Moszkvában, tudok önkritikát gyakorolni... felületes voltam már megint... mea maxima culpa! 😉
Amúgy fején találtad a szöget, tényleg akkora volt a pletykaáradat a Raiders-el, hogy azt gondoltam valahogy odacsábítja az Oakland.

több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 518 — no es importante
(Már ha Harbaugh valóban ott lesz HC).N-Drew
wow, az Oakland soha nem adja fel?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nézd 15 éve jó OC volt. Még tavaly is rálehetett sütni, hogy ment a dolog, bár akkor is egy félidős offense volt többnyire, de Marshall és AJ remekül játszottak, főleg utóbbi bravúrok tömkelegét csinálta. Idén semmi. A futójáték totál szétesett, semmi balance nem volt, kiszámítható, egysíkú volt a támadójáték, s ahogy a csapat szétesett körülötte 250 yardokat tettünk meg meccsenként. Ami a legvészjóslóbb, hogy Trestman hullott darabokra. Mentálisan egy 0 volt a fickó. Lehet az NFL HC poszt volt neki sok, s OC-ként csak a támadóoldalra kell koncentrálni. Boom or bust típusú lenne a kinevezése.tüsi91
Az baj. Bortlesnek nagyon kéne egy nagyon jó, megbízható OC és mentor.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Wow, ez engem azért ez meglepetésként ért. Ennek ellenére azért látom a rációt Fish menesztésében. Én Trestmannak örülnék, hiszen Cutlerből, meg a cseréiből is kihozta a maximumot.
Amúgy meg kösz Ik az elemzéseket!phylos
Trestman olyan csodálatos rendszerrel futott neki ennek a szezonnak, hogy az ellenfeleink röhögve tudták mi fog következni, de még mi is remek százalékkal megtudtuk tippelni a játékokat. Cutlerből ő sem tudta kihozni a maximumot (mondjuk ez senkinek sem sikerült még, de Martzhoz képest a kanyarban nem volt Trestman). A csereirányítókból viszont abszolút. Trestman védelmében el kell mondani, hogy Cutler is szétesett a szezon második felére, Marshall és Jeffery senkitől sem tud elszakadni, Martellus Bennettnek pedig alapvető routefutási hiányosságai vannak. De Trestman úgy nézett ki ebben a szezonban, hogy visszasírtam Ron Turnert... Pedig az valami botrány volt. Lehet OCnak jó lesz, majd meglátjuk.tüsi91
Köszi, kb ezt láttam idén a meccseiteken. Mondjuk még korántsem biztos, hogy ő váltja Fischt.

Twitteren viszont sok Jags fan és helyi médiában dolgozó alak szeretnék őt JAX OCnek.iktriad
Nézd 15 éve jó OC volt. Még tavaly is rálehetett sütni, hogy ment a dolog, bár akkor is egy félidős offense volt többnyire, de Marshall és AJ remekül játszottak, főleg utóbbi bravúrok tömkelegét csinálta. Idén semmi. A futójáték totál szétesett, semmi balance nem volt, kiszámítható, egysíkú volt a támadójáték, s ahogy a csapat szétesett körülötte 250 yardokat tettünk meg meccsenként. Ami a legvészjóslóbb, hogy Trestman hullott darabokra. Mentálisan egy 0 volt a fickó. Lehet az NFL HC poszt volt neki sok, s OC-ként csak a támadóoldalra kell koncentrálni. Boom or bust típusú lenne a kinevezése.
több mint 11 éve
Wow, ez engem azért ez meglepetésként ért. Ennek ellenére azért látom a rációt Fish menesztésében. Én Trestmannak örülnék, hiszen Cutlerből, meg a cseréiből is kihozta a maximumot.
Trestman olyan csodálatos rendszerrel futott neki ennek a szezonnak, hogy az ellenfeleink röhögve tudták mi fog következni, de még mi is remek százalékkal megtudtuk tippelni a játékokat. Cutlerből ő sem tudta kihozni a maximumot (mondjuk ez senkinek sem sikerült még, de Martzhoz képest a kanyarban nem volt Trestman). A csereirányítókból viszont abszolút. Trestman védelmében el kell mondani, hogy Cutler is szétesett a szezon második felére, Marshall és Jeffery senkitől sem tud elszakadni, Martellus Bennettnek pedig alapvető routefutási hiányosságai vannak. De Trestman úgy nézett ki ebben a szezonban, hogy visszasírtam Ron Turnert... Pedig az valami botrány volt. Lehet OCnak jó lesz, majd meglátjuk.tüsi91
Köszi, kb ezt láttam idén a meccseiteken. Mondjuk még korántsem biztos, hogy ő váltja Fischt.

Twitteren viszont sok Jags fan és helyi médiában dolgozó alak szeretnék őt JAX OCnek.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Trestman olyan csodálatos rendszerrel futott neki ennek a szezonnak, hogy az ellenfeleink röhögve tudták mi fog következni, de még mi is remek százalékkal megtudtuk tippelni a játékokat. Cutlerből ő sem tudta kihozni a maximumot (mondjuk ez senkinek sem sikerült még, de Martzhoz képest a kanyarban nem volt Trestman). A csereirányítókból viszont abszolút. Trestman védelmében el kell mondani, hogy Cutler is szétesett a szezon második felére, Marshall és Jeffery senkitől sem tud elszakadni, Martellus Bennettnek pedig alapvető routefutási hiányosságai vannak. De Trestman úgy nézett ki ebben a szezonban, hogy visszasírtam Ron Turnert... Pedig az valami botrány volt. Lehet OCnak jó lesz, majd meglátjuk.
több mint 11 éve
Remélem, hogy némi play-action-t is látunk majd azért, idén mintha ez kimaradt volna. (mondjuk nem létező futójáték mellett azért nehéz is, de ezt oldja meg Fish 😀)phylos
Volt valamennyi, főleg amikor Denardnak jó meccsei voltak, de nem sok.

Kiegészítések Caldwell sajtótájékoztatójáról:
Free agency aktívitás: A piactól fog függeni az agresszivitásunk mértéke idén. Caldwell szerint WR és középső védő falember poszton lehet nagy a választék. Előbbi kéne, utóbbi nem igazán.

Dave elmondta, hogy szerencsére már ott tartunk a csapatépítésben, hogy 2015ben már nem úgy fogunk a draftra menni, hogy akit elhozunk, annak kezdenie kell az első naptól fogva. Ez nem egészen volt így idén (lásd a 81 rookie startot).

Elmondta, hogy szerinte a szezon nagy részében a védelem playoff szinten játszott véleménye szerint, és ott igazán elégedett az fejlődéssel. Mondjuk a főbb kategóriákbban 20+ heylen végeztünk, te tény, elsősorban a D miatt volt annyi szoros meccsünk.

Azt is elmondta, hogy nagyon sok alapembert találtunk meg az elmúlt 2 évben, és ez nagyon jó jel a jövőre nézve.
több mint 11 éve
Remélem, hogy némi play-action-t is látunk majd azért, idén mintha ez kimaradt volna. (mondjuk nem létező futójáték mellett azért nehéz is, de ezt oldja meg Fish 😀)

Made... Laid... Paid