NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 10 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 216 — Duvááááál
A PFF All-Rookie csapatába nem került be, de említést érdemelt Linder 😊

Egy rövid vélemény a 3-7 körös újoncainkról:
3. kör Brandon Linder: Az egyik legjobb fiatal G a ligában, remélem, hogy a következő 6-8 évben nem kell foglalkozni a RG poszttal. osztályzat: A
4. kör Aaron Colvin: A sérülése ellenére kiválóan alkalmazkodott az NFL-hez, minimum nagyon jó slot-corner lesz belőle. B+
5. kör: Telvin Smith: A méretei és egy-két apróbb off-field problémája miatt csúszott. Folyamatosan a labda közelében van. Coverage-ben kifejezetten erős, futás ellen inkább az üldözésekből veszi ki a részét. Nagy potenciál van benne, remélem, hogy még 5-8 fontot fel tud úgy magára pakolni az offseasonben, hogy ne csökkenjen a hatóköre. B.
5. kör Chris Smith: Nagyon kevés játéklehetőséget kapott. 7 meccsen játszott, összesen 6 szerelése van. Ebből 3 sack, 1 FF. Belőle szerintem maximum potenciális 3rd down pass rusher lehet, a futások ellen még nem próbáltuk ki. C
6. kör Luke Bowanko: Alapemberré nőtte ki magát. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehetne javítani a poszton, mert futásban is és pp-ben is átlagos. Ez ennek ellenére dicséret, hiszen mégiscsak egy 6. körös elsőéves játékosról van szó. Neki is jó lenne néhány fontot erősödnie, akkor egy szolid, de nem kiváló centerünk lenne. B.
7. kör: Storm Johnson: Túl sokat nem láttunk tőle. PP-ben nagyon alul teljesít (mint szinte bárki RB poszton nálunk). Elég sok potenciál lehet benne, én kipróbálnám returnerként is. A College-ben nyújtott teljesítménye alapján jól lát a pályán és nagy futásokra is képes, ha jól emlékszem ebből láttunk 2-3-at idén is. C.

Összesített jegy: B.

Szumma:
Ha Caldwell továbbra is így tud draftolni, plusz az első két kör is bejön, akkor jó dolgok jönnek. *off: ez is nagyon ismerős lehet a Seahawks-fanok számára.

Igény esetén egy hasonlót írok majd az első két körről is.

Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
A Cowboys-nál nem hiába lett Linehan kinevezve passing game coordinátornak/playcaller-nek, míg Callahan OL coach/running game coordinátor-ként működött. Nem megy neki a play hívás úgy, ahogy kellene és nálatok nincs fölötte támadó tapasztalatú HC, így nem hiszem, higy ideális jelölt lenne OC-nak. OL-t viszont elitet tud összerakni, csak ő már inkább OC szeretne lenni, ezért is menne Dallasból.

több mint 10 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 074 — Jaguars fan
Támadófal edzőt nem kéne OC posztra kinevezni, mikor neki kellene gyakorlatilag működtetni az offenset.iktriad
Ez csak felmerült bennem, de miért akkora tabu OL edzőből OC-t csinálni?
Találomra rákerestem pár névre:
QB edző (vagy korábbi HC 😊 ) a leggyakoribb "előélet", de WR edzőből lett OC bőven, TE edzőből lett OC jónéhány, sőt még OL edzőt is találtam (Rick Dennison), aki Texans PO idényei alatt volt ott OC, előtte meg OL edző volt, és talán ha 10 nevet megnéztem.

Miért nem működik az OL->OC váltás?
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 022 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amilyen falat összeraktak Romonak meg Murray-nek, ez simán lehet egy jó döntés. Remélem, hogy Yarno jobban van, de egy ilyen edző sosem árt.phylos
Callhant akarja a Bills is(meg gondolom a Cowboys se szeretné, ha maradna), szóval nem biztos, hogy itt köt ki.
Mondjuk remélem nálunk tényleg inkább OL coachnak gondolják, és nem OCnek. Támadófal edzőt nem kéne OC posztra kinevezni, mikor neki kellene gyakorlatilag működtetni az offenset.
több mint 10 éve
Amilyen falat összeraktak Romonak meg Murray-nek, ez simán lehet egy jó döntés. Remélem, hogy Yarno jobban van, de egy ilyen edző sosem árt.

Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 022 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jön a Dallas O-line coacha, Bill Callahan OC(?) interjúra. Bár Halloren szerint lehet, hogy inkább OL coachnak akarjuk itt (még mindig nem tudni, mi lesz George Yarnoval és az egészségi állapota megengedi hogy edzősködjön idén).
John Fox jöhetne OC-nek.:cool:Maka
védő voltHöri
Akkor Gase-t. Hozza magával Julius Thomast is.Maka
Látom te is olvasod Halloren tweetjeit. Ő ugyanezt írta az éjjel. 😀😀
több mint 10 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 786
védő voltHöri
Akkor Gase-t. Hozza magával Julius Thomast is.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
védő volt

több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 786
John Fox jöhetne OC-nek.:cool:

you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
A Varjú listája az idei needjeinkről:
1. Young pass rusher
2. Free safety
3. Proven veteran receiver
4. Right tackle
5. All of the linebackers
 www.bigcatcountry.com/2015/1/12/7531009/jaguars-needs-2015-nfl-free-agency-draft
A LB sorban elsősorban depthet emleget Poz mögé(aki minél hamarabb felváltja - már ő is tényként veszi, hogy Poz visszajön) és JT Thomas mellé/helyére, plusz valaki Telvin mögé.
A meglévő RBinket megfelelőnek tartja idénre is. Olvastam már akkora baromságokat a hétvégén, hogy vigyük Melvin Gordont 1/3ra, merthogy baromira illene ide. A kedves író nem látja, hogy 4.- 5. körös, urambocsá UDFA RBk vígan elvannak a ligában akár kezdő poszton is...A Pats 14 futott yardos Wjéről a Ravens ellen már nem beszélve.... Én Gurleyre is fintorognék a 2. körben, nemhogy erre.

Kubiak marad a Ravensben, ez azt jelenti, hogy Rick Dennison, a QB coachuk elérhető lehet nekünk az OC posztra. Na ő jöhetne pl Jedd helyére.

Az FTU forrásai szerint Greg Roman biztos nem lesz OC nálunk a szombati interjúja alapján. Tehát tényleg Gus dönt a kérdésben,

Úgy néz ki, hogy megyek a Bills-meccsre!
Van valakinek valami info-ja arról, hogy mi a hivatalos jegyértékesítő Londonban. Neten venném meg a jegyet, aztán nem szeretnék valami átb*szásba belekerülni.phylos
Van egy NFL meccs Londonban topik, ott érdemes érdeklődni. És várjuk majd az élménybeszámolót.
több mint 11 éve
Úgy néz ki, hogy megyek a Bills-meccsre!
Van valakinek valami info-ja arról, hogy mi a hivatalos jegyértékesítő Londonban. Neten venném meg a jegyet, aztán nem szeretnék valami átb*szásba belekerülni.

Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
Halloren a Roman interjúról:
Jaguars interviewed Greg Roman Saturday, source says, but was not offered offensive coordinator job. Plan is to interview more candidates.
Roman valószínűleg megy Rex Ryanhez Buffaloba, szóval ezt megúsztuk.
több mint 11 éve
Magyar idő szerint 14:30ra rakták az idei londoni meccsünket a Bills ellen
több mint 11 éve
Lehet, hogy az a 2 SB győzelem jelent egy icipici pluszt?Sobri Jóska
Super bowlt minden evben nyer valaki. Nem olyan nagy dolog.

De a Jax playoff? Na az mar eredmeny!Höri
Na, Fred játszott AFC döntőt is, és aktív részese volt annak, hogy playoff meccsen(!) 62-7el nyugdíjba küldtük Dan Marinot is. 😀
több mint 11 éve
Lehet, hogy az a 2 SB győzelem jelent egy icipici pluszt?Sobri Jóska
Super bowlt minden evben nyer valaki. Nem olyan nagy dolog.

De a Jax playoff? Na az mar eredmeny!

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 337 — #NoStress
Ha már RBk - Terrell Davis bekerült abba a szűk körbe, akik közül majd néhányat majd beválasztanak Cantonban. Ez azért érdekes, mert az ő karrierje alapján, mind Fred Taylornak, mid Bosellinek is ott lenen a helye.
Davis karrierje - (volt 4 kitűnő éve. ok, 2 SB győzelemmel)

Fred karrierje:

7 1000+ yardos szezon, majdnem 12000 futott yard, 3 Playoff részvétel velünk, és azt hiszem a Patsszel is ott volt a POban mindkét évben, ha sokat nem is tett akkor hozzá a szezonjukhoz. Ehhez képest a Jagseseken kivül senki sem hiszi, hogy helye lenne Cantonban (pedig de).
Boselli meg 96 és 99 között 3× lett All-Pro, tehát neki is van legalább 3 remek szezonja, 2 AFC döntővel emellett ebben az időszakban a legdominánsabb LTinek egyike volt, ha nem a legdominánsabb.
De a konszenzus az, hogy Tony HOFjára is kicsi az esély, Fredre meg még annyi se. Miközben mások meg simán bekerülnek a HOF előszobájába is...iktriad
Lehet, hogy az a 2 SB győzelem jelent egy icipici pluszt?

több mint 11 éve
Ha már RBk - Terrell Davis bekerült abba a szűk körbe, akik közül majd néhányat majd beválasztanak Cantonban. Ez azért érdekes, mert az ő karrierje alapján, mind Fred Taylornak, mid Bosellinek is ott lenen a helye.
Davis karrierje - (volt 4 kitűnő éve. ok, 2 SB győzelemmel)

Fred karrierje:

7 1000+ yardos szezon, majdnem 12000 futott yard, 3 Playoff részvétel velünk, és azt hiszem a Patsszel is ott volt a POban mindkét évben, ha sokat nem is tett akkor hozzá a szezonjukhoz. Ehhez képest a Jagseseken kivül senki sem hiszi, hogy helye lenne Cantonban (pedig de).
Boselli meg 96 és 99 között 3× lett All-Pro, tehát neki is van legalább 3 remek szezonja, 2 AFC döntővel emellett ebben az időszakban a legdominánsabb LTinek egyike volt, ha nem a legdominánsabb.
De a konszenzus az, hogy Tony HOFjára is kicsi az esély, Fredre meg még annyi se. Miközben mások meg simán bekerülnek a HOF előszobájába is...
több mint 11 éve
Majd hozzátok Melvint 😀dande
Halloren Gurleyt vizionálja egy ideje a 2. körben, de Caldwell azt mondta, hogy sokkal fontosabb needjeink vannak jelenleg az RB posztnál. Mondjuk azt is mondta, hogy a draftra úgy akar menni, hogy ne kelljen ott egy posztra valakit úgy draftolni, hogy annak mindképpen kezdenie kell az 1. naptól kezdve. Kezdő kaliberű RBnk meg van(?), lehet kettő is (Gerhart egyáltalán nem játszott rosszul, mikor egészséges volt a szezon vége felé).
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 483 — Így remélem megfelelek nektek.....
Majd hozzátok Melvint 😀
több mint 11 éve
Jedd Fisch hamar új állást talált magának. A Michigannél lesz passing game coordinator/QB/WR coach.

Hm, érdekes tweet váltás Prisco és Halloren között OC ügyben
-@PriscoCBS run-heavy coach coming

-@ryanohalloran 100 percent right.
Ez szerintem Trestmant kizárja. Szóval Roman vagy Wilson jön, hacsak mással nem interjúzik Gus.iktriad
Run heavy dolog nekem nem ér össze. Idén landolt legalább 3 pofás fiatal elkapó a keretben, talán JB14 bónusznak, és talán Shorts bár nekem nem lett szívem csücske idén, plusz draftoltak egy olyan QB, akit nem kell kímélni nagyon. És akkor jöjjön a run-heavy? Én értem, hogy a Seahawks a "tananyag" amit igyekeznek elsajátítani, de "Lynchtelenül" nehéz lenne ezt játszani! Én már egészen megbarátkoztam a kiegyensúlyozott offense-zel.Húsrágó
Szerintem ebben a kontextusban úgy kell érteni a run-heavy-t, hogy nem pass-heavy. Egy normálisan működő futójáték (100-110 yard a RB-ektől +30-40 Bortlestől) mellett jóval egyszerűbben működne a passzolás is: sok play-action, zone-read, meg minden. Ezek mind a normális futójátékkal kezdődnek és megfelelően kihasználja #5 erősségeit oly módon, hogy nem helyez rá túl nagy nyomást.phylos
Igen, a cél az, hogy tehermentesítsék Bortles valamennyire idén, hogy nem mindent neki kelljen offensben megoldani. Mondjuk nem tudom, hogy ehhez megvan-e jelenleg a megfelelő RB anyagunk is...
több mint 11 éve

Ez szerintem Trestmant kizárja. Szóval Roman vagy Wilson jön, hacsak mással nem interjúzik Gus.iktriad
Run heavy dolog nekem nem ér össze. Idén landolt legalább 3 pofás fiatal elkapó a keretben, talán JB14 bónusznak, és talán Shorts bár nekem nem lett szívem csücske idén, plusz draftoltak egy olyan QB, akit nem kell kímélni nagyon. És akkor jöjjön a run-heavy? Én értem, hogy a Seahawks a "tananyag" amit igyekeznek elsajátítani, de "Lynchtelenül" nehéz lenne ezt játszani! Én már egészen megbarátkoztam a kiegyensúlyozott offense-zel.Húsrágó
Szerintem ebben a kontextusban úgy kell érteni a run-heavy-t, hogy nem pass-heavy. Egy normálisan működő futójáték (100-110 yard a RB-ektől +30-40 Bortlestől) mellett jóval egyszerűbben működne a passzolás is: sok play-action, zone-read, meg minden. Ezek mind a normális futójátékkal kezdődnek és megfelelően kihasználja #5 erősségeit oly módon, hogy nem helyez rá túl nagy nyomást.

Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 074 — Jaguars fan

Run heavy dolog nekem nem ér össze. Idén landolt legalább 3 pofás fiatal elkapó a keretben, talán JB14 bónusznak, és talán Shorts bár nekem nem lett szívem csücske idén, plusz draftoltak egy olyan QB, akit nem kell kímélni nagyon. És akkor jöjjön a run-heavy? Én értem, hogy a Seahawks a "tananyag" amit igyekeznek elsajátítani, de "Lynchtelenül" nehéz lenne ezt játszani! Én már egészen megbarátkoztam a kiegyensúlyozott offense-zel.
több mint 11 éve
Halloren szerint a Jags következő OCja jelenleg még épp a csapatát készíti fel az NFLben a hétvégi playoff meccsére.iktriad
Chudzinski a legvalószínűbb fantom?Höri
Nem mondott neveket. De tegnap délután 100:1-re adta annak az esélyét, hogy a 3 eddig interjúra hívott emberből lesz valaki az új OC.
Chudzinskinek speciel nagyon örülnék. Őt akartam HCnek 2012ben.iktriad
Ja, szerintem nagy fogás lenne és az első meccseken ha összekerülünk, még olvashatja is a játékunkat könnyedén.
Szerintem valahová tuti elviszik | hacsak nem Pep talál gazdára, mert akkor előreléphetne. | .

több mint 11 éve
Halloren szerint a Jags következő OCja jelenleg még épp a csapatát készíti fel az NFLben a hétvégi playoff meccsére.iktriad
Chudzinski a legvalószínűbb fantom?Höri
Nem mondott neveket. De tegnap délután 100:1-re adta annak az esélyét, hogy a 3 eddig interjúra hívott emberből lesz valaki az új OC.
Chudzinskinek speciel nagyon örülnék. Őt akartam HCnek 2012ben.
több mint 11 éve
Chudzinski a legvalószínűbb fantom?