Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
40 perce
Tudtok valamit a Lattimore pletykarol? Nalatok jo helye lenne, ha nem serult, nagy fogas. Semmi konkretumot nem talalok, csak hogy elvileg....
56 perce
Baker nálam olyan kicsit, mint Favre volt.Sok bátor, neha eszelős bevállalás.
Aztán abból lett nagy játék vagy nagy INT...
De a játéka izgalmas és látványos volt, az nem kérdés.
2 órája
Remeljuk jo kis meccs lesz. Kezdo elkapo nem nagyon maradt egyik csapatnal sem. Bar mi hoztuk Nuk pajtit, aki nagyon jol mutatkozott be, ami nem meglepo persze. Es Kelcet sem erdemes elfelejteni. De attol meg iden tobbet futunk mint valaha a Mahomes eraban.Mindenesetre Baker M. nem fel semmitol. Barmit megdob, egyik legjobb (ha nem a legjobb) nyomas alatt is, epp ezert. Es hibazik is nagyokat neha, epp ezert. Spangli helyez majd ra nyomast a sracok altal, de az onmagaban nem eleg.
A futasvedelmunk iden nagyon jo. Egyreszt Bolton kivaloan olvas, egyik elgokosabb LB a ligaban ilyen szempontbol. Epp okes a sebessege, viszont mivel mindig jo fele fut, az tobbet er, mint rossz fele futni gyorsan. 😊 Raadasul jol szerelnek a sracok. Leo S. aki nagyot lepett elore a poszton igazabol. O egy nyers, brutalis fizikummal megaldott srac volt a drafton, akit Spangliek valahogy megtanintottak focizni. Egeszen elvezetes nezni a jatekat. Meg man coverben sincs elveszve, nem hittem volna. Az edzok szamitanak.
Állat vagyok, ami enni kér...
7 napja
New England will get back a 6th round pick in 2026, per source. Uche lands in KC and will become a FA after the season.Azt mondta errol (Pat Meg koffeet showban) Bill Belichik:
BREAKING: #Patriots trading OLB Josh Uche to #Chiefs, sources tell @NFLonFOX.
Beki
- Nezd, hany hatodik koros jatekos tud segiten a Chiefsnek jovore? Vagy egyaltalan rosterre fog ferni? A Chiefs egy nagyon jo csapat. Ha Uche sztuk segithet, akar iden is nyerni, akkor ennek van ertelme.
Nekem az tetszik ebben, hogy nyerunk meg minden. De nem dolnek hatra.
Szerkesztette: ulpianus
7 napja
Beki
717
New England will get back a 6th round pick in 2026, per source. Uche lands in KC and will become a FA after the season.BREAKING: #Patriots trading OLB Josh Uche to #Chiefs, sources tell @NFLonFOX.
11 napja
Amadeus the Young
32 818
Igen, ha valaki akkor ő megérdemli.Marmint neki meglesz?Hopkins viszont a legjobb WR lehet, akivel Mahomes valaha játszott. Hill is szuper, de akkor is.ez már ilyen madden szintű rosterépítés.
ulpianus
DHOP egy zseni, remélem meglesz a gyűrű.
Amadeus the Young
ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
11 napja
ligur
448
NFL fans waking up to see the Chiefs got DeAndre Hopkins for Andy Reid's leftover rack of ribs and a ticket to a Taylor Swift concertNFL fans waking up to see the Chiefs got DeAndre Hopkins for Andy Reid's leftover rack of ribs and a ticket to a Taylor Swift concert pic.twitter.com/iSLxQEkWYJ
— NFL Memes (@NFL_Memes) October 23, 2024
Szerkesztette: ligur
12 napja
Marmint neki meglesz? Remeljuk. Megertem a sracot. Watson jatekahoz nem kiscit tett hozza, es akkor finoman fogalmaztam. A Cards jo csapat lett volna, jo otlet volt, de nem jott ossze.Hopkins viszont a legjobb WR lehet, akivel Mahomes valaha játszott. Hill is szuper, de akkor is.ez már ilyen madden szintű rosterépítés.
ulpianus
Amadeus the Young
Aztan most Lewis, aki kepes megdobni harmadik es sokra, elesve a vedoben, nem latva semmit, teerdmagassagbol egy screen passzt, telibe a vedo fele, azt se tudja mi van. En kerek elnezest! Esely a sikerre alig kimutathato, esely a pickre, abbol esely a pick6re szep nagy. Ilyet minek?? Es csak iden dobott 3-5 ilyet. A hajam nem kihullik, hanem leteszem az asztalra egyben, es addigra is kifeheredett. Olyan dontesei vannak, hiaba a fizikalis tehetseg, hogy csuhajja!
Szoval gondolta Nuk, kijar mar neki egy rendes iranyito, egy jobb csapatban.
12 napja
Amadeus the Young
32 818
Hopkins viszont a legjobb WR lehet, akivel Mahomes valaha játszott. Hill is szuper, de akkor is.ez már ilyen madden szintű rosterépítés.
ulpianus
12 napja
Akkor bocs rosszul emlèkeztem, maradjon így!Az elmúlt másfél évben, mióta nálunk volt, semmi gond nem volt az egészségével. Tavaly 17 meccs, 16 kezdő, idén 6/3.Ha legalább egèszsèges tudna maradni...5 èvvel ezelőtt talán szerencsèsebb lett volna....bár akkor mèg Hill itt volt.Hát az biztos, hogy egy nem hiányzik egy újabb WR, akinek megint a sérülése miatt kell siránkozni.
dande2
ender1112
Bocsi, a TC alatt megsérült (hamstring talán), de szezon kezdetére rendbe jött.
Nandito
12 napja
Az elmúlt másfél évben, mióta nálunk volt, semmi gond nem volt az egészségével. Tavaly 17 meccs, 16 kezdő, idén 6/3.Ha legalább egèszsèges tudna maradni...5 èvvel ezelőtt talán szerencsèsebb lett volna....bár akkor mèg Hill itt volt.Hát az biztos, hogy egy nem hiányzik egy újabb WR, akinek megint a sérülése miatt kell siránkozni.
dande2
ender1112
Bocsi, a TC alatt megsérült (hamstring talán), de szezon kezdetére rendbe jött.
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
12 napja
Ha legalább egèszsèges tudna maradni...5 èvvel ezelőtt talán szerencsèsebb lett volna....bár akkor mèg Hill itt volt.Hát az biztos, hogy egy nem hiányzik egy újabb WR, akinek megint a sérülése miatt kell siránkozni.
dande2
12 napja
Ha legalább egèszsèges tudna maradni...5 èvvel ezelőtt talán szerencsèsebb lett volna....bár akkor mèg Hill itt volt.
12 napja
KeyG
9 314
Trade comp: DeAndre Hopkins is expected to go from Tennessee to Kansas City for a conditional fourth-round pick, per sources.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
12 napja
KeyG
9 314
It’s happening: Titans and Chiefs are working to finalize a trade that would send WR DeAndre Hopkins to Kansas City, league sources tell ESPN.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
12 napja
Én anno a liga legjobb O line-ja és a futójáték miatt szerettem meg a Chiefs-t.Hát ezt is megértük, egy run-heavy csapat lett a Chiefsből 😊 Mahó már két meccs óta nem dobott TD-t, viszont a futott TD-ket szépen termeljük. Lassan nem marad egészséges, értelmes elkapó sajna. Huntban bíztam, hogy jó lesz, de amit mutat eddig az hihetetlen, második virágkorát éli. Mindenesetre gratula a csapatnak, nehezen de jönnek a győzelmek.Mi az, hogy megértük, visszatértek a régi szép idők, Priest Holmes, Jamaal Charles 😀
ligur
ender1112
Jó ezt megint látni.
😊
13 napja
Ketto kozt LArry "the idegallapot" Johnson.Hát ezt is megértük, egy run-heavy csapat lett a Chiefsből 😊 Mahó már két meccs óta nem dobott TD-t, viszont a futott TD-ket szépen termeljük. Lassan nem marad egészséges, értelmes elkapó sajna. Huntban bíztam, hogy jó lesz, de amit mutat eddig az hihetetlen, második virágkorát éli. Mindenesetre gratula a csapatnak, nehezen de jönnek a győzelmek.Mi az, hogy megértük, visszatértek a régi szép idők, Priest Holmes, Jamaal Charles 😀
ligur
ender1112
Mindenesetre regen minden jobb volt, De nem a Chiefsnel. 😀
Egyebkent Juju is serult kisse. Ahogy Hardman is. Jatszanak mert muszaj. Vagy kulonben van 3 WR, amibol Worthy aki meg komolyan veheto, de szituacios speedster.
3 emberrel mar tenyleg nem lehet nekimeni semmilyen meccsnek. Nyilvan van a tarcsiban WR, csak aki STben sem kellett meg serulesek eseten sem, az mennyire lehet jo egy eleve WR poszton nem jo csapatnal? Semennyire kabe.
13 napja
Hát ezt is megértük, egy run-heavy csapat lett a Chiefsből 😊 Mahó már két meccs óta nem dobott TD-t, viszont a futott TD-ket szépen termeljük. Lassan nem marad egészséges, értelmes elkapó sajna. Huntban bíztam, hogy jó lesz, de amit mutat eddig az hihetetlen, második virágkorát éli. Mindenesetre gratula a csapatnak, nehezen de jönnek a győzelmek.Mi az, hogy megértük, visszatértek a régi szép idők, Priest Holmes, Jamaal Charles 😀
ligur
13 napja
ligur
448
Hát ezt is megértük, egy run-heavy csapat lett a Chiefsből 😊 Mahó már két meccs óta nem dobott TD-t, viszont a futott TD-ket szépen termeljük. Lassan nem marad egészséges, értelmes elkapó sajna. Huntban bíztam, hogy jó lesz, de amit mutat eddig az hihetetlen, második virágkorát éli. Mindenesetre gratula a csapatnak, nehezen de jönnek a győzelmek.
14 napja
esanders10
528
Én is max valami ilyen gritty, under the radar csapatot érzek nagyon maximum, nem a fancybb opciókat, mint Bills, Bengals, Ravens, NFC-ből 49ers(haha), Lions.Sorsolást látva mutassatok rá hol lesz L?másfél éve játsza már a kc a steelers fociját eredményesebben, mint a steelers, de ezt az sb kapcsán is írtam. az afc-ben én a vasast egy lehetséges kriptonitnak látom, mert ők értik a legjobban ezt a fajta játékot.
Azt azért remélem hogyha a Gray, watson, moore skill sorral mentek super bowlba, onnantól nem lesz több kerdes az elkovetkezendo evek kapcsán.
De persze izguljunk.
esanders10
gedam
De Arrowheaden meg nem nagyon látom hogy bárki megfogja őket Po-ban. Azóta sem értem a Bengalsnak h sikerült. Bradyt tegyük most félre😊
14 napja
gedam
5 866
Sorsolást látva mutassatok rá hol lesz L?másfél éve játsza már a kc a steelers fociját eredményesebben, mint a steelers, de ezt az sb kapcsán is írtam. az afc-ben én a vasast egy lehetséges kriptonitnak látom, mert ők értik a legjobban ezt a fajta játékot.
Azt azért remélem hogyha a Gray, watson, moore skill sorral mentek super bowlba, onnantól nem lesz több kerdes az elkovetkezendo evek kapcsán.
De persze izguljunk.
esanders10
14 napja
Amadeus the Young
32 818
Sorsolást látva mutassatok rá hol lesz L?2007' New England Patriots. Talán a Super Bowlban, de nem vagyok biztos abban sem. Abszolút esélyes a Chiefs arra, hogy a Dolphins 72'-es szezonját lemásolja.
esanders10
Nagyon max a Buffalo zavarhat ebbe bele az alapszakaszban.