Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
1 hónapja
A legnagyobb hozzászólás:"Tehát ezek azok a nagy offseason változások amiről a Chiefsnél beszéltek" 😄
Brittany Mahomes 🔥 pic.twitter.com/XamILGTAvx
— BBQ Chiefs (@BBQChiefs) May 16, 2025

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Chiefs first three games are locked inItt a többi.
1 at Chargers Friday Night in Brazil on YouTube
2 vs Eagles 4:25 ET FOX
3 at Giants SNF
zacknorb
1 hónapja
Chiefs first three games are locked in1 at Chargers Friday Night in Brazil on YouTube
2 vs Eagles 4:25 ET FOX
3 at Giants SNF
Poloska vagyok.
1 hónapja
A Christmas showdown in Kansas City 🎄
— NFL on Prime Video (@NFLonPrime) May 12, 2025
Broncos. Chiefs. Only on Prime. pic.twitter.com/5tTVzuw0zr
Poloska vagyok.
1 hónapja
Infamous Chiefs superfan Xaviar Babudar was sentenced in an Oklahoma courtroom today to 32 years in prison, 2 1/2 years after authorities caught him in the state as he fled from a local bank robbery.
criminal lawyer or criminal lawyer?
1 hónapja
Week 1, friday night football, sao paulo, @ chargers
2 hónapja
Von Miller nálunk landolt.Szerintem ezekkel az igazolásokkal valami madden karrier módban találkoztál, irl nem történtek meg. 😊
Meg Jack Jones is.
mirdal
2 hónapja
Von Miller nálunk landolt.Meg Jack Jones is.
Egy kicsit másmilyen építkezés megy nálunk, mint az előző években.
Mintha az öregedő veteránok kapnának idén bizalmat.
2 hónapja
Én, mint megmondóember, na, fasza...Mondjuk nekem ha van egy törzshelyem ahol jól érzem magam, de aztán új vendégek jelennek meg ami miatt megváltozik a ehly hangulata, ordibálás van, szemembe fújják a füstöt, stb, akkor én fogom magam és új helyet keresek magamnak. Ilyen szempontból ezek szerint én érettnek születtem aki ilyenkor parttalan vitákat kezdeményezett és öregkoromra óvodássá degenerálódtam, aki nem megy házhoz a pofonért...Akkor lettel volna ennyire a forumozas nivojaert aggodo, galamblelku empata, amikor a mirdalok es ulpianusok jottek a frisco topicba vesztes sb masnapjan megmondoemberkedni; talan meg hiteles is lenne.
Amúgy azt is gondolom, hogy számomra idegen embereknek semmi közük életem döntéseihez, de persze nem tudhatom lehet te voltál olyan szoros kapcsolatban ulpihoz, hogy lenne közöd ahhoz, hogy van-e kedve olvasni és írogatni egy helyre ahol heti rendsezrességgel ostoba összeesküvés elméleteken keresztül gyalázták azt a csapatot aminek szurkol és ahol szurkolótársaival akarta megosztani annak élményét.
És nem, ő nem egy véleménybuborékban élt, lehetett vele "vitatkozni", érvekre érvekkel válaszolt...
De hát mindenki aki valaha elment innen az óvodás, mert semmi sem felnőttösebb, mint leóvodsásozni azokat akik olyasmit tesznek amit mi nem tennénk.... Pejoratív jelzőkkel illetni valakit, aki nem tud rá regálni, so mature....
Mondjuk tök jó lenne, ha lennének ilyen óvodás fúrumok is, hátha néhány óvodás visszajönne én pl szívesen "babáznék" sokukkal...
Black_Adder
dankodavid
Nem baj, én amúgy is divatdrukker vagyok, már megkaptam ezt is.
Mert ugye azóta lettem Chiefs drukker, amióta fut a szekér nekik.
Valoban, 2000 óta csak jól megy a csapatnak, úgyhogy elismerem, divatdrukker vagyok.
Ezen okból kifolyólag enyém a megmondóember titulus is, mentinenksz!
Szerkesztette: mirdal
2 hónapja
+1Sajnálom hogy megint előkerült ez a sztori pedig kezdett már lenyugodni, talán akkor ha esetleg Ulpi is mèg egyszer erre nèzne, visszajön. De muszáj erre reagálnom most már ès èppen miatta őt megvèdve mèg ha ezzel tovább is viszem a szót, lehet feleslegesen.....Mondjuk nekem ha van egy törzshelyem ahol jól érzem magam, de aztán új vendégek jelennek meg ami miatt megváltozik a ehly hangulata, ordibálás van, szemembe fújják a füstöt, stb, akkor én fogom magam és új helyet keresek magamnak. Ilyen szempontból ezek szerint én érettnek születtem aki ilyenkor parttalan vitákat kezdeményezett és öregkoromra óvodássá degenerálódtam, aki nem megy házhoz a pofonért...Akkor lettel volna ennyire a forumozas nivojaert aggodo, galamblelku empata, amikor a mirdalok es ulpianusok jottek a frisco topicba vesztes sb masnapjan megmondoemberkedni; talan meg hiteles is lenne.
Amúgy azt is gondolom, hogy számomra idegen embereknek semmi közük életem döntéseihez, de persze nem tudhatom lehet te voltál olyan szoros kapcsolatban ulpihoz, hogy lenne közöd ahhoz, hogy van-e kedve olvasni és írogatni egy helyre ahol heti rendsezrességgel ostoba összeesküvés elméleteken keresztül gyalázták azt a csapatot aminek szurkol és ahol szurkolótársaival akarta megosztani annak élményét.
És nem, ő nem egy véleménybuborékban élt, lehetett vele "vitatkozni", érvekre érvekkel válaszolt...
De hát mindenki aki valaha elment innen az óvodás, mert semmi sem felnőttösebb, mint leóvodsásozni azokat akik olyasmit tesznek amit mi nem tennénk.... Pejoratív jelzőkkel illetni valakit, aki nem tud rá regálni, so mature....
Mondjuk tök jó lenne, ha lennének ilyen óvodás fúrumok is, hátha néhány óvodás visszajönne én pl szívesen "babáznék" sokukkal...
Black_Adder
dankodavid
De ennyit ő megèrdemel mert nála kevès korrektebb ès elfogulatlannabb fórumozó van közöttünk mint ő. Nagyon sokáig egyedül hűsèggel vitte a topicot más Chiefs szurkoló nem nagyon jelent meg. Aztán Reid idejövetelèvel nèhány Eagles szurkoló becsatlakozott (többek között èn is) ès jelent meg nèhány Chiefs szurkoló. Teljesen korrekt társalgás folyt ès ő maga is a sikereket is abszolút helyèn kezelte. Elfogadta azt is ha nem jött össze ès SOHA de SoHA nem bírózott. Más csapat topicba abszolút nem járt át (ezèrt felesleges őt felhoznod david) összekeveritek mással.
A helyzet sajnos idèn durvult el főleg nèhány fórumtársunknak köszönhetően s ezt a teljesen jó ès nyugodt topicot (ahová egyèbkènt a Chiefs szurkolókon ès szimpatizánsokon túl nem is írt más addig) ès a közössèget sikerült nagyobb rèszt szètrombolni (remélem jól esett, hogy ezen az áron kièlhettèk a frusztráltságot ès nem bírtak leállni.....) Ulpi tűrt ameddig tűrhette, de megèrtem hogy egy ponton túl elege lett belőle.
Jó lenne ha inkább tanulnánk ebből ès nem frusztrálnánk ès triggerelnènk stb mèg itt is egymást (ez most nem Peachnek szól mielőtt) ha már "odakint" ez megy. A "jószándékú" zrika belefèr, voltak is ilyenek (AFC North) de az èrezhető azzal nincs baj, viszont a felesleges bírózás stb...ezeket igazán elhagyhattuk volna....
Gyere hazaMikkamakkaUlpi 🥴🙏😉
dande2
Minden szavaddal egyetértve.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
2 hónapja
Mielott odat irsz szent ulpianus es tanitvanyaihoz, ertelmezz, raadasul ugyebar ide soha, senki nem irt egeszen kb 24 decembereeig, ellenben amikor egy vesztes sb utan jottek a szent mirdalok arcoskodni, megmondoemberkedni, leelmebetegezni forumozokat es arra utalni, hogy mit kellene tenniuk -az amugy mar halott- anyjukkal masoknak, akkor valahogyan a forum moralerkolcs-rendeszete nem kivant megnyilvanulni. Talan akkor is meg kellett volna nyilvanosan sertodnie a fel topicnai es akkor az is elerte volna az ingerkuszobot. Jelzem, itt szemelyeskedes tovabbra sem tortent, ellentetben azzal, amit a frisco-chiefs utan “atmaszkalva” toltak mirdalek.Sajnálom hogy megint előkerült ez a sztori pedig kezdett már lenyugodni, talán akkor ha esetleg Ulpi is mèg egyszer erre nèzne, visszajön. De muszáj erre reagálnom most már ès èppen miatta őt megvèdve mèg ha ezzel tovább is viszem a szót, lehet feleslegesen.....Mondjuk nekem ha van egy törzshelyem ahol jól érzem magam, de aztán új vendégek jelennek meg ami miatt megváltozik a ehly hangulata, ordibálás van, szemembe fújják a füstöt, stb, akkor én fogom magam és új helyet keresek magamnak. Ilyen szempontból ezek szerint én érettnek születtem aki ilyenkor parttalan vitákat kezdeményezett és öregkoromra óvodássá degenerálódtam, aki nem megy házhoz a pofonért...Akkor lettel volna ennyire a forumozas nivojaert aggodo, galamblelku empata, amikor a mirdalok es ulpianusok jottek a frisco topicba vesztes sb masnapjan megmondoemberkedni; talan meg hiteles is lenne.
Black_Adder
dankodavid
De ennyit ő megèrdemel mert nála kevès korrektebb ès elfogulatlannabb fórumozó van közöttünk mint ő. Nagyon sokáig egyedül hűsèggel vitte a topicot más Chiefs szurkoló nem nagyon jelent meg. Aztán Reid idejövetelèvel nèhány Eagles szurkoló becsatlakozott (többek között èn is) ès jelent meg nèhány Chiefs szurkoló. Teljesen korrekt társalgás folyt ès ő maga is a sikereket is abszolút helyèn kezelte. Elfogadta azt is ha nem jött össze ès SOHA de SoHA nem bírózott. Más csapat topicba abszolút nem járt át (ezèrt felesleges őt felhoznod david) összekeveritek mással.
A helyzet sajnos idèn durvult el főleg nèhány fórumtársunknak köszönhetően s ezt a teljesen jó ès nyugodt topicot (ahová egyèbkènt a Chiefs szurkolókon ès szimpatizánsokon túl nem is írt más addig) ès a közössèget sikerült nagyobb rèszt szètrombolni (remélem jól esett, hogy ezen az áron kièlhettèk a frusztráltságot ès nem bírtak leállni.....) Ulpi tűrt ameddig tűrhette, de megèrtem hogy egy ponton túl elege lett belőle.
Jó lenne ha inkább tanulnánk ebből ès nem frusztrálnánk ès triggerelnènk stb mèg itt is egymást (ez most nem Peachnek szól mielőtt) ha már "odakint" ez megy. A "jószándékú" zrika belefèr, voltak is ilyenek (AFC North) de az èrezhető azzal nincs baj, viszont a felesleges bírózás stb...ezeket igazán elhagyhattuk volna....
Gyere hazaMikkamakkaUlpi 🥴🙏😉
dande2
Pulvis et umbra sumus.
2 hónapja
Sajnálom hogy megint előkerült ez a sztori pedig kezdett már lenyugodni, talán akkor ha esetleg Ulpi is mèg egyszer erre nèzne, visszajön. De muszáj erre reagálnom most már ès èppen miatta őt megvèdve mèg ha ezzel tovább is viszem a szót, lehet feleslegesen.....Mondjuk nekem ha van egy törzshelyem ahol jól érzem magam, de aztán új vendégek jelennek meg ami miatt megváltozik a ehly hangulata, ordibálás van, szemembe fújják a füstöt, stb, akkor én fogom magam és új helyet keresek magamnak. Ilyen szempontból ezek szerint én érettnek születtem aki ilyenkor parttalan vitákat kezdeményezett és öregkoromra óvodássá degenerálódtam, aki nem megy házhoz a pofonért...Akkor lettel volna ennyire a forumozas nivojaert aggodo, galamblelku empata, amikor a mirdalok es ulpianusok jottek a frisco topicba vesztes sb masnapjan megmondoemberkedni; talan meg hiteles is lenne.
Black_Adder
dankodavid
Gyere haza
Szerkesztette: dande2
2 hónapja
Mondjuk nekem ha van egy törzshelyem ahol jól érzem magam, de aztán új vendégek jelennek meg ami miatt megváltozik a ehly hangulata, ordibálás van, szemembe fújják a füstöt, stb, akkor én fogom magam és új helyet keresek magamnak. Ilyen szempontból ezek szerint én érettnek születtem aki ilyenkor parttalan vitákat kezdeményezett és öregkoromra óvodássá degenerálódtam, aki nem megy házhoz a pofonért...Akkor lettel volna ennyire a forumozas nivojaert aggodo, galamblelku empata, amikor a mirdalok es ulpianusok jottek a frisco topicba vesztes sb masnapjan megmondoemberkedni; talan meg hiteles is lenne.
Black_Adder
Pulvis et umbra sumus.
2 hónapja
👊Amúgy meg az egyből nekem eső, kioktató stílusod pont olyan volt, mint ami miatt az említett úri ember inaktívvá vált, de legalább jól megmondhattad meg gyűjthettél pár likeot. Nice job!Sajnálom, hogy te lettél a célpontja, nem volt fair, nem volt részed a kialakult helyzetben
peach
Black_Adder

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Amúgy meg az egyből nekem eső, kioktató stílusod pont olyan volt, mint ami miatt az említett úri ember inaktívvá vált, de legalább jól megmondhattad meg gyűjthettél pár likeot. Nice job!Sajnálom, hogy te lettél a célpontja, nem volt fair, nem volt részed a kialakult helyzetben
peach
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
2 hónapja
A hasonlat eleve ott sántít, hogy a törzshelyen továbbra is vannak mondjuk kb 30-an törzsvendégek és csak pár darab hülye téved be hőbörögni hébe-hóba. Ettől a hely alapjai nem változnak meg, az sokkal erősebb, mint az a néhány új betérő éppen ezért a nem kívanatos viselkedésű egyedeket az előbb-utóbb kiveti magából. Egy törzsvendég, akinek ráadásul saját asztala van az pontosan tudhatja ezt szerintem.Mondjuk nekem ha van egy törzshelyem ahol jól érzem magam, de aztán új vendégek jelennek meg ami miatt megváltozik a ehly hangulata, ordibálás van, szemembe fújják a füstöt, stb, akkor én fogom magam és új helyet keresek magamnak. Ilyen szempontból ezek szerint én érettnek születtem aki ilyenkor parttalan vitákat kezdeményezett és öregkoromra óvodássá degenerálódtam, aki nem megy házhoz a pofonért...Ulpianus azért lett inaktív mert néhányan csalózzák a chiefst? Tiszta óvoda bazmeg...Ez itt az a színes, minőségi humor, amely kb. olyan jól működik, mint Antal Imre Szeszélyes évszakok műsora a jelenkorban, és amelynek következtében elveszítettük Ulpit. Szomorú történet. Abba kellene hagyni ezt az elemi erejű csalózást. Hahó, új idény van.Ahogy elnezem az offseason nem lett elcsalva, nagy igazolasok nem tortentek. Na majd a draft.?
Hendrix
ehh
Zalán
peach
Black_Adder
Ulpi döntéséhez, miszerint inaktív lett valóban semmi közöm, sosem állítottam, hogy lenne. Ahogy egyik másikhoz se.
Szeretném ezúton tisztázni, hogy nem konkrét ulpianus fórum társ viselkedését óvodásoztam le hanem az egész szituációt. Igen, ebben benne van az itt túl tolt chiefs köpködés és az is, hogy erre ilyen reakció érkezett tőle. Utóbbi ráadásul igencsak megelepett mert pont ahogy te is említetted, olyan embernek "ismertem meg" akivel lehet értelmesen eszmét cserélni, vitatkozni épp ezért lepett meg, hogy idáig eszkalálódott nála a dolog.
Egyébként lehet én vagyok túlságosan is szentimentális, de ez a fórum nekem túlságosan is az életem részévé vált 20 év alatt, hogy egy ilyen blődség miatt töröljem magam ( bárcsak tartana itt valaha a falcons ) és mivel ő is régi motoros volt nem örülök a történteknek és annak, hogy egy hasznos tagot veszített a közösség.
Amúgy meg az egyből nekem eső, kioktató stílusod pont olyan volt, mint ami miatt az említett úri ember inaktívvá vált, de legalább jól megmondhattad meg gyűjthettél pár likeot. Nice job!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
Mondjuk nekem ha van egy törzshelyem ahol jól érzem magam, de aztán új vendégek jelennek meg ami miatt megváltozik a ehly hangulata, ordibálás van, szemembe fújják a füstöt, stb, akkor én fogom magam és új helyet keresek magamnak. Ilyen szempontból ezek szerint én érettnek születtem aki ilyenkor parttalan vitákat kezdeményezett és öregkoromra óvodássá degenerálódtam, aki nem megy házhoz a pofonért...Ulpianus azért lett inaktív mert néhányan csalózzák a chiefst? Tiszta óvoda bazmeg...Ez itt az a színes, minőségi humor, amely kb. olyan jól működik, mint Antal Imre Szeszélyes évszakok műsora a jelenkorban, és amelynek következtében elveszítettük Ulpit. Szomorú történet. Abba kellene hagyni ezt az elemi erejű csalózást. Hahó, új idény van.Ahogy elnezem az offseason nem lett elcsalva, nagy igazolasok nem tortentek. Na majd a draft.?
Hendrix
ehh
Zalán
peach
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
2 hónapja
Aki Ulpi távozását így látja, annak igen, ezért ment el.
2 hónapja
Ahelyett, hogy örülne milyen jó a csapata. Vannak olyan Kansas drukkerek akik fél évszázadot is vártak arra, hogy végre foglalkozzanak komolyan a csapattal—egyáltalánUlpianus azért lett inaktív mert néhányan csalózzák a chiefst? Tiszta óvoda bazmeg...Ez itt az a színes, minőségi humor, amely kb. olyan jól működik, mint Antal Imre Szeszélyes évszakok műsora a jelenkorban, és amelynek következtében elveszítettük Ulpit. Szomorú történet. Abba kellene hagyni ezt az elemi erejű csalózást. Hahó, új idény van.Ahogy elnezem az offseason nem lett elcsalva, nagy igazolasok nem tortentek. Na majd a draft.?
Hendrix
ehh
Zalán
peach
😂✌️
Szerkesztette: ozibozi