Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Az is kissé költői, hogy pont az Alex Smithért kapott Fuller interceptionje tette fel a pontot az i-re 😊 nem biztos, hogy a liga legjobb csapata nyert, de kijárt már ez az előző évtizedek után, és ha Reid nem vonul vissza, most tényleg egy újabb Pats-et felváltó dinasztia keletkezését láthattukGrat, mondjuk mikor 2025-ben Mahomes már a negyedik SB-jét emeli majd a magasba, nem fogok ennyire örülni, ám ez legyen az én bajom 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
pfefe8
1 203
Nem nektek szurkoltam Ricsi miatt, de ettől még gratula a bajnoki címhez.
Steelers fan
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 831
Év elején megmondtam itt a topikban a Jax meccs után: Super Bowl.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Gratulálok!
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Plusz a Lopós - Seahawks SB zebra ügyködést ne is említsük...Volt benne nem kevés Zebra mód, úgy mint a mai meccsben is. Ja és titeket még az is elvert aki csak megbotlott a tojáslabdába...Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatbanÚgy lett volna az igazi, ha még titeket is elvertek volna 😀
Wyatt
Klaci79
ParadSEC
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Volt benne nem kevés Zebra mód, úgy mint a mai meccsben is. Ja és titeket még az is elvert aki csak megbotlott a tojáslabdába...Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatbanÚgy lett volna az igazi, ha még titeket is elvertek volna 😀
Wyatt
Klaci79
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Jobban örültem volna, egy unalmas, sima, fordítás nélküli Super Bowl győzelemnek, de hát sajnos ezzel kell, hogy beérjem 😀
több mint 4 éve
Grat!Egész idényt figyelembe véve abszolút megérdemelt a győzelem.
Sajna nekem keserű maradt a szám íze, mert szinte az összes kétes ítélet az egyik csapatot sújtotta, az ilyet nem szeretem.
Elnézést, nem szoktam bírózni, de ez most kikívánkozott belőlem.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Andy Reid ezt ma megérdemelte, és Mahomes is erre a sorsra volt szánva de a mai meccsen számomra nem volt MVP. De más nagyon nem emelkedett ki.Gratulálok a Chiefsnek
több mint 4 éve
Igaza van, jó lenne nem több topicból a Pats szempontját nézni, _mint mindig_.Rendkívül értelmes volt akkor ezt beleböfögni 😊Ez meg az üldözési mániádat jellemzi 😀Minket elvertek, hogy hogyan, azt most hagyjuk. De ez a Pats nem érdemelt ebben az idényben semmit. | Az, hogy ezt idevicceskeded, rendkívül jól jellemzi az itthoni rendkívül értelmes helyzetet, hiszen ha valakinek szurkolsz, akkor csak azért lehet negatív érzésed, mert a csapatod kikapott. Hát nem. A Chiefs szerintem tök megérdemelte, de sokkal jobban örültem volna, ha nem látok legalább négy olyan meccset, amin felkúrtam magam, hogy ezek megint hogyan. De ez az én bajom, ezért sem kell ezt most idekeverni, még akkor sem, ha ilyen marha viccesen megpróbálod belekeverni |Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatbanÚgy lett volna az igazi, ha még titeket is elvertek volna 😀
Wyatt
Klaci79
Wyatt
De inkább grat a Chiefsnek...Mahomes-nak meg különösen!!!
Klaci79
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Rendkívül értelmes volt akkor ezt beleböfögni 😊Ez meg az üldözési mániádat jellemzi 😀Minket elvertek, hogy hogyan, azt most hagyjuk. De ez a Pats nem érdemelt ebben az idényben semmit. | Az, hogy ezt idevicceskeded, rendkívül jól jellemzi az itthoni rendkívül értelmes helyzetet, hiszen ha valakinek szurkolsz, akkor csak azért lehet negatív érzésed, mert a csapatod kikapott. Hát nem. A Chiefs szerintem tök megérdemelte, de sokkal jobban örültem volna, ha nem látok legalább négy olyan meccset, amin felkúrtam magam, hogy ezek megint hogyan. De ez az én bajom, ezért sem kell ezt most idekeverni, még akkor sem, ha ilyen marha viccesen megpróbálod belekeverni |Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatbanÚgy lett volna az igazi, ha még titeket is elvertek volna 😀
Wyatt
Klaci79
Wyatt
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 106
Ez meg az üldözési mániádat jellemzi 😀Minket elvertek, hogy hogyan, azt most hagyjuk. De ez a Pats nem érdemelt ebben az idényben semmit. | Az, hogy ezt idevicceskeded, rendkívül jól jellemzi az itthoni rendkívül értelmes helyzetet, hiszen ha valakinek szurkolsz, akkor csak azért lehet negatív érzésed, mert a csapatod kikapott. Hát nem. A Chiefs szerintem tök megérdemelte, de sokkal jobban örültem volna, ha nem látok legalább négy olyan meccset, amin felkúrtam magam, hogy ezek megint hogyan. De ez az én bajom, ezért sem kell ezt most idekeverni, még akkor sem, ha ilyen marha viccesen megpróbálod belekeverni |Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatbanÚgy lett volna az igazi, ha még titeket is elvertek volna 😀
Wyatt
Klaci79
Wyatt
több mint 4 éve
Majdnem! 😉Ahhoz képest h külföldön mekkora hype van Mahomes körül, itt nem nagyon bővült a klub!
Estére egy kalappal!
Ha már bold: DWilliams 3 TD és MVP
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Minket elvertek, hogy hogyan, azt most hagyjuk. De ez a Pats nem érdemelt ebben az idényben semmit. | Az, hogy ezt idevicceskeded, rendkívül jól jellemzi az itthoni rendkívül értelmes helyzetet, hiszen ha valakinek szurkolsz, akkor csak azért lehet negatív érzésed, mert a csapatod kikapott. Hát nem. A Chiefs szerintem tök megérdemelte, de sokkal jobban örültem volna, ha nem látok legalább négy olyan meccset, amin felkúrtam magam, hogy ezek megint hogyan. De ez az én bajom, ezért sem kell ezt most idekeverni, még akkor sem, ha ilyen marha viccesen megpróbálod belekeverni |Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatbanÚgy lett volna az igazi, ha még titeket is elvertek volna 😀
Wyatt
Klaci79
több mint 4 éve
bergerdani
4 912
Gratula, Chiefs-fanok, ha valaki, akkor ti aztán kivártátok türelmesen.
Mindig jövőre
több mint 4 éve
Ne bosszantsd 😉Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatbanÚgy lett volna az igazi, ha még titeket is elvertek volna 😀
Wyatt
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 106
Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatbanÚgy lett volna az igazi, ha még titeket is elvertek volna 😀
Wyatt
több mint 4 éve
Grat srácok! Reid miatt külön kijárt ez. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Grt a címhez és egyetértek Wyattel.
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Gratulalok, remelem kozeljovoben revansot tudunk venni
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P