Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Elmaradt a gratulációm eddig, de most pótolnám!Errõl egyeztessél elõbb a vadlovakkal, õk is pont ezt tervezik.
Gratulálok a csapatotoknak a győzelemhez. Bíztam benne, hogy Reid-nek végre összejön az SB, így nektek szurkoltam!
Viszont jövőre már jó lenne, ha egy kicsit jóllaknátok ezzel a győzelemmel és mi kerülnénk a csoport élére! 😊
Bruce
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Elmaradt a gratulációm eddig, de most pótolnám!Gratulálok a csapatotoknak a győzelemhez. Bíztam benne, hogy Reid-nek végre összejön az SB, így nektek szurkoltam!
Viszont jövőre már jó lenne, ha egy kicsit jóllaknátok ezzel a győzelemmel és mi kerülnénk a csoport élére! 😊
több mint 4 éve
Magic Mahomes igen szavatartó emberke lévén valóban elment a Disney Worldbe. 😁twitter.com/Chiefs/status/1224467080264781826?s=20
Ahol aztán sikeres jedi vizsgát is tett a 6-7 évesekkel együtt. 🤣
twitter.com/NFL/status/1224463593388691456?s=03
Szerkesztette: mirdal
több mint 4 éve
Ki kell várnia a sorát; ami konkrétan azt jelenti, hogy csakis Sorensen után jöhet, mint bárki más. Sorensenről pedig csakis Ulpi írhat először.Sorensen
ender1112
Most már írhattok. 😊Nem volt szükség rá, Hogy a félisten megmentse a csapatot, simán ment minden.
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Frank PO-meccseket lezáró Clarkról tényleg senki egy szót sem? :/Ki kell várnia a sorát; ami konkrétan azt jelenti, hogy csakis Sorensen után jöhet, mint bárki más. Sorensenről pedig csakis Ulpi írhat először.
Wyatt
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Nagy gratula sracok!Nem tudtam semleges nezo lenni, annyira akartam a sajat-, minden szurkolo-, es a jatek jovoje erdekeben, h a virtuoz, fineszes KC jatek nyerjen ma!
Rozmarnak nagyon kijart - egy zseni, ahogy Mahomes is (es persze Travis es a tobbiek).
A 100. evben, 50 ev utan. Szep...
több mint 4 éve
Azon gondolkoztam, hogy Spangli megint megcsinalta. SBt nyert, es komoly resze volt a vedelmenek ebben. Pedig tavaly a vedelem (nelkule) botrany rossz volt. Aki nem emlexik, szoval minden kulcsmecscunket ugy vesztettuk el, hogy hiaba Mahomesek toltak 40-50 pontokat, a vedleem kepes volt mindig "eggyel" (parral) tobbet kapni.Az ember, a zseni, a szupersztar es megvalto, akit keresel: Bashaud Breeland.
Szoval, vajon mennyi ido, mig Spangli HC felkerest kap? Pedig aztan beegett mint HC, de SB win utan ez nem szokott senkit visszatartani.
ulpianus
több mint 4 éve
Azon gondolkoztam, hogy Spangli megint megcsinalta. SBt nyert, es komoly resze volt a vedelmenek ebben. Pedig tavaly a vedelem (nelkule) botrany rossz volt. Aki nem emlexik, szoval minden kulcsmecscunket ugy vesztettuk el, hogy hiaba Mahomesek toltak 40-50 pontokat, a vedleem kepes volt mindig "eggyel" (parral) tobbet kapni.Szoval, vajon mennyi ido, mig Spangli HC felkerest kap? Pedig aztan beegett mint HC, de SB win utan ez nem szokott senkit visszatartani.
több mint 4 éve
Ja igen és Wisnewski a tuti nyertes. Nyert velünk egyet, majd mi 5x 6x kiraktuk végül a legjobb helyen kötött ki 😊 Miatta is örülök.
több mint 4 éve
Amúgy Andy papa tegnap HoF-be ment, csak mondom.Ott volt ő már szerintem. Csak annyi történt, hogyígy majd VIP jeggyel utazik.
Megérdemli!
Amadeus
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 831
Amúgy Andy papa tegnap HoF-be ment, csak mondom.Megérdemli!
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Hightower94
232
Most értem haza , hát nem sokat aludtam. Ez egy gyönyörü este volt, nagyon megérdemelte már a chiefs meg a szurkolók is
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Jó kis szezon volt. Az LSU és Chiefs is bajnok lett.Pont így voltam vele 2 éve én is. 😊
ulpianus
Grat a győzelemhez! Már nagyon érett. (Reidnek is és a Chiefsnek is)
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
roppihe
244
Gratulálok Nektek!
több mint 4 éve
Ulpi, ha már annyiszor írtad, hogy neked az alapszakasz a big fun, a PO csak pár meccs, "csak ráadás", remélem meglelted az örömöd ebben a 3 meccsben is. Vannak szurkolók akiknek csak 50 évente adatik meg hasonló 😛Az alapszakasz sokkal többrétū. A PO egyenes kieséses, nem lényeges a többi meccs. És sokkal hosszabb. Az elején nem is tudod more számíthatsz. Én jobban szeretem.
Én örülök Nektek. Igazából örültem volna a 9ersnek is, de olyan kevés szurkolót ismerek aki képes a nehéz időkben is megőrizni a pozitív attitűdöt, a bő esztendőkben pedig a szerénységet és 2 lábbal a földön maradni. Itt egy egész szurkolótáborra igaz ez. Kiszurkoltátok a nagy fordítást, gratulálok!
Aztán ebben az új évtizedben vívhatjuk azokat a kiélezett harcokat a div győzelemért, hogy visszanyerje az alapszakasz is a varázsát. Ha már csak az AFC West képes biztosítani a Patriots mentes Super Bowlt (szökőévente), amire oly sokan áhítoznak, osztozni kell a terhen
Black_Adder
De nyilván SBt nyerni a szurkoló álma. Én nem aludtam semmit. Kicsit ittunk is ugyibár. De úgy dolgoztam végig a napot, hogy mosolyogtam. Mondjuk mindigbazt szoktam, de érted. Jó ez a nap. Te már átélhetted, most mi is.
több mint 4 éve
Gyerekkoromban Montana-n keresztül ismertem meg az NFL-t és miatta akkoriban Niners fan is voltam, úgyhogy a régi emlékek miatt egy picit a Niners felé húzott tegnap a szívem. 😊 De csak egészen picit. Régen volt olyan superbowl, ami ennyire szórakoztatott volna, csak a szórakozás faktort nézve. Nem volt az a gyomorgörcs ami a saját csapat(ok)nál szokott lenni, és mindkét csapat játékát nagyon szeretem nézni, úgyhogy hátra dőlve, lelazulva, csak a focit élvezve néztem végig az egész estét. Volt ennél színvonalban jobb meccse is mindkét csapatnak, de nem számított, így is volt elég fordulat, érdekesség, izgalom. Jó játék ez a tojásfoci. 😊Reid bajnoki címének örülök, megérdemelte már az öreg Rozmár, az ő karrierje így lett kerek. És persze a Chiefs is, tényleg jót tesz a sportnak, ha 50 éve nem nyert csapatnak sikerül.
Kiváncsi leszek Mahomes szerződésére a gyűrű és MVP + SB MVP cím birtokában. Jól is teszi a Chiefs, ha mihamarabb megfizeti, mert amellett, hogy az éves cap hitet is lejjebb viheti egy korai szerződés, alig hiszem, hogy érdemes lenne franchise QB-val megvárni az új CBA-t,
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Tomcsik
8 004
Gratulálok srácok! Sokat vártatok erre. Pacenak küldjetek egy ajándék csomagot Mahomesért 😊 Aki 3x így visszajön a PO-ban az nem nyer SB-t érdemtelenül. Az öreg rozmárnak is kijárt ez már.
több mint 4 éve
A Colts hulyere verte a Chiefst Mahomesetul. En ugy latom, a vilagbajnok akkor nem a Chiefs, hanem Brissett. ☺️