Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Jó hír az edzésről!The Chiefs officially list QB Patrick Mahomes as a FULL participant in practice today.
— Field Yates (@FieldYates) January 20, 2021
több mint 5 éve
En azert bizakodo vagyok, itt alabb latni, hogy az oltozobe befele mar teljesen maganal volt, osszeszedetten, koordinaltan futott be!Nem is azt mondom h szandekos volt.Ez egy szzerencsetlen eset volt. elnezest is kertek a Browns vedok. Nem volt fejvadaszat.Meglatjuk mi lesz. Epuljon fel. Igy fest a protocol 5 lepesben:Lehet h ezutan nem nagyon fog a meccsen futkosni. Vagy lehet h elkezd szellemeket latni...
www.kansascity.com/sports/nfl/kansas-city-chiefs/article248576870.html
ulpianus
Solymi
Mindenesetre Mahomes bator mint a terminator, o mar csak ilyen. Mikor foldbeallitjak, mosolyogva all fol altalaban, hacsak nem late hit volt, akkor magyaraz a bironak, hogy mi volt itten kerem szepen.
Volt neki tavaly is egy eset, mikor kiutottek a terdet a helyerol. folytatta ugyanott. Szoval nem hiszem. Inkabb gond, hogy o nem erzi magat betegnek, vagy serultnek, jatszani akar majd, AFC donto lesz. De komoly felelosseg van a dokikon, edzokon, hogy csak akkor engedjek, ha a kockazat alacsony. Valamennyi kockazat mindenkepp van. En nem ertek ehhez mindamellett.
ulpianus
Azt ertem h tisztaban van a kockazattal es ilyenkor sztem senki se mondja azt h nem all keszen a jatekra, csak nehogy ez a tulzott magabiztossag visszausson.
Jo, mondjuk nem hiszem h ez volt az elso agyrazkodasa, valszeg fel tudja rendesen dolgozni es ott lesz fejben, csak eleg rossz volt nezni ahogy osszeszedik, kvazi mint akit kiutottek.
Solymi
A strong run back to locker room for Mahomes. #Chiefs pic.twitter.com/1ijLMy3hUF
— Harold R. Kuntz (@HaroldRKuntz3) January 17, 2021
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nem is azt mondom h szandekos volt.Ez egy szzerencsetlen eset volt. elnezest is kertek a Browns vedok. Nem volt fejvadaszat.Meglatjuk mi lesz. Epuljon fel. Igy fest a protocol 5 lepesben:Lehet h ezutan nem nagyon fog a meccsen futkosni. Vagy lehet h elkezd szellemeket latni...
ulpianus
Solymi
Mindenesetre Mahomes bator mint a terminator, o mar csak ilyen. Mikor foldbeallitjak, mosolyogva all fol altalaban, hacsak nem late hit volt, akkor magyaraz a bironak, hogy mi volt itten kerem szepen.
Volt neki tavaly is egy eset, mikor kiutottek a terdet a helyerol. folytatta ugyanott. Szoval nem hiszem. Inkabb gond, hogy o nem erzi magat betegnek, vagy serultnek, jatszani akar majd, AFC donto lesz. De komoly felelosseg van a dokikon, edzokon, hogy csak akkor engedjek, ha a kockazat alacsony. Valamennyi kockazat mindenkepp van. En nem ertek ehhez mindamellett.
ulpianus
Azt ertem h tisztaban van a kockazattal es ilyenkor sztem senki se mondja azt h nem all keszen a jatekra, csak nehogy ez a tulzott magabiztossag visszausson.
Jo, mondjuk nem hiszem h ez volt az elso agyrazkodasa, valszeg fel tudja rendesen dolgozni es ott lesz fejben, csak eleg rossz volt nezni ahogy osszeszedik, kvazi mint akit kiutottek.
több mint 5 éve
Ez egy szzerencsetlen eset volt. elnezest is kertek a Browns vedok. Nem volt fejvadaszat.Meglatjuk mi lesz. Epuljon fel. Igy fest a protocol 5 lepesben:Lehet h ezutan nem nagyon fog a meccsen futkosni. Vagy lehet h elkezd szellemeket latni...
ulpianus
Solymi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Meglatjuk mi lesz. Epuljon fel. Igy fest a protocol 5 lepesben:Lehet h ezutan nem nagyon fog a meccsen futkosni. Vagy lehet h elkezd szellemeket latni...
ulpianus
több mint 5 éve
LOLAndy Reid is asked by @adamteicher: "When did 4th and 1 become a throwing down?"
— Lindsay Jones (@bylindsayhjones) January 18, 2021
Reid: "I went to BYU. Every down is a throwing down."
több mint 5 éve
Meglatjuk mi lesz. Epuljon fel. Igy fest a protocol 5 lepesben:www.kansascity.com/sports/nfl/kansas-city-chiefs/article248576870.html
Szerkesztette: ulpianus

több mint 5 éve
Kivancsi vagyok jatszhat-e Mahomes. Tudom, ez uzlet, es Mahomes nelkul a Chiefs jelentosen gyengebb, de tegnap azt sem tudta hol van, felallni se tudott a gyeprol, majdnem osszeesett. Ezek utan eleg nagy kockazat lenne egy het pihenessel ismet palyara kuldeni 1,90 magas es 110 kg-s vedok koze.Persze nyilvan jatszani fog, nem is vagyok neurologus, de ha ha kap megegyet egy hettel az elozo utan, az komoly hosszutavu kovetmezmenyekkel lehet.
több mint 5 éve
#HennethingIsPossible
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
ANDY REID pic.twitter.com/wgHL1dDV2m
— Alfie (@AlfieBCC) January 17, 2021
több mint 5 éve
Adjátok vissza Andyyyyyyyyyyt 😛 inkább ne, jó neki ahol van, megérdemli a nyugalmas közeget 😊pbs.twimg.com/media/Er-EK8DXEAE66PY?format=jpg&name=medium
több mint 5 éve
Andy ezzel már Belichick-et ostromolja a HC rankingokban. Bárcsak nekünk is lenne valaha ilyen edzőnk...oh wait. Legenda.
több mint 5 éve
Mahomes jól van, ha ilyeneket tweetel. #HenneThingIsPossible pic.twitter.com/2TkkWiyf0p
— Patrick Mahomes II (@PatrickMahomes) January 17, 2021
Jó kérdés.
Henne or Vick? pic.twitter.com/dMK5WcmhLd
— Tyler Devitte (@TylerDevitte) January 17, 2021
Andy Reidnek meg pacsi ilyen playcallokért 3 & hosszúra és 4 & inchekre. De hát ezért IS tart ott a KáCé ahol.
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
hú ez kömény volt....reméljük Mahomes felépül különben le se játsszák...
dande
hú ez kömény volt....reméljük Mahomes felépül különben le se játsszák...Hát az biztos, hogy nem úgy épült a csapat, hogy majd a védelem lehozza, pláne Henne-vel xD
dande
több mint 5 éve
Huu de szoritottam, igaz Bell keveset játszott! Nagy meccs, nagy győzelem Mahomes nélkül!Azért remélem jövő héten lesz!
több mint 5 éve
Grat. baromi erős a csapat, érik a címvédés!Reméljük Mahomes rendben lesz.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 5 éve
Grat., nem kérdés, h. a jobb csapat nyert.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
hú ez kömény volt....reméljük Mahomes felépül különben le se játsszák...
több mint 5 éve
Nyertunk. Nem volt egyszeru a vege. A legrosszabb, hogy Mahomes kiesett. A tobbi most nem szamit.

több mint 5 éve
LOLTravis Kelce confirmed going for 9 catches, 157 yards and 2 TD today.
— Field Yates (@FieldYates) January 17, 2021
(🎥: @Chiefspic.twitter.com/FuAOlkuNlN
több mint 5 éve
Mondjuk lehet, hogy közben tűnt úgy, hogy sérülget, aztán csak kevesebbet játszott 😀Volt meccse, ahol alig jatszott, 5-6 snapet. Bellnek is volt, o meg sirt is egy sort miatta.
Azért örültem volna neki, ha egy 1000+500-at sikerül összehoznia kezdésnek
Wyatt

több mint 5 éve
Mondjuk lehet, hogy közben tűnt úgy, hogy sérülget, aztán csak kevesebbet játszott 😀Azért örültem volna neki, ha egy 1000+500-at sikerül összehoznia kezdésnek