Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
a Jets topikban is leírtam, nem Heckert volt a probléma. Mondjuk QB-t neki sem sikerült találnia, ide meg pont az kéne. Esetleg egy Weeden-trade Ulpi ? 😊Joey TribbianiSzerintem Heckert nem dolgozott rosszul Clevelandben. Mondjuk irányítóknál nem választottak jól, de az az elődeinek sem ment. A Browns egyébként szerintem jól draftolt az elmúlt 2 évben az ő irányításával. Reid meg egyedi eset. Ő másképp gondolkodik mint a legtöbb NFL edző. Új városban új csapattal simán jól szerepelhet majd. Csak az elmúlt 2 év volt Phillyben katasztrófa. de az is csak azért mert nem tudta igazán kezelni a belső konfliktusokat. Kansasben szerintem elsőre 8 győzelme simán meglenne. Ha jó DC-t találna.
több mint 11 éve
Ezzel én is pont így vagyok és akkor úgy kéne kialakítani a menetrendet, hogy velünk kezdjen a Chiefs, mert úgyis nálunk játszunk és ott szépen meg lehet köszönni az elmúlt 14 évet. A károgókra inkább már nem mondok semmit. Legfeljebb itt Ulpi jajgathatna de ő meg ért hozzá és egyenlőre nem fog 😉 😛Schefter és Mortensen szerint megvan Reid.shawnkafasza lenne ha egy másik általam kedvelt csapatba menne. eaglesmcnabb
több mint 11 éve
a Jets topikban is leírtam, nem Heckert volt a probléma. Mondjuk QB-t neki sem sikerült találnia, ide meg pont az kéne. Esetleg egy Weeden-trade Ulpi ? 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Foxot is kirúgták a Carolinától és azért nem végzi rosszul a munkáját Denverben...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Mert az Eagles aztán olyan kurva szar csapat volt a Reid/Heckert vezetés alatt. Jakehomerdicső múlt vs jelen😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Nem erről beszélek! Tudom, hogy milyen volt! De itt a volton van a lényeg...De valóban, a Browns is és a Chiefs is tök jó helyen végzett idén, szóval a kettőjük szerelme biztos fantasztikus eredményt hozhat😊Mert az Eagles aztán olyan kurva szar csapat volt a Reid/Heckert vezetés alatt. JakehomerIan Rapoport @RapSheetEnnyire hajt a Chiefs arra, hogy jövőre is első helyen draftoljanak?FearTomi
Andy Reid is telling #Chiefs owner Clark Hunt that he will bring ex-#Browns GM Tom Heckert with him to KC. They worked together with #Eagles
Na ez nagyon érdekes lesz ha összejön ténylegesen.
Shawn84
több mint 11 éve
Mert az Eagles aztán olyan kurva szar csapat volt a Reid/Heckert vezetés alatt.Ian Rapoport @RapSheetEnnyire hajt a Chiefs arra, hogy jövőre is első helyen draftoljanak?FearTomi
Andy Reid is telling #Chiefs owner Clark Hunt that he will bring ex-#Browns GM Tom Heckert with him to KC. They worked together with #Eagles
Shawn84
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Ian Rapoport @RapSheetEnnyire hajt a Chiefs arra, hogy jövőre is első helyen draftoljanak?
Shawn84
több mint 11 éve
és akkor 4-3 valszeg.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Nekem egy dolog miatt furcsa Reid. A Chiefs (ha jól tudom) akkor mostanában nem a nagy FA igazolások csapata. Reid pedig ilyen szempontból elég jól el volt eresztve Phillyben. Kíváncsi leszek mire megy egy spórolósabb csapatnál.Eric Winston, Peyton Hillis, Steve Breaston, Routt, Abram Elam, Kevin Boss, költ a Chiefs FA-n is.
Nem mellesleg kérdéses nála, hogy miként kezeli az irányító kérdést. Messze nem vagyok benne biztos, hogy nem egy tapasztalt irányítóval akar majd dolgozni.Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Ian Rapoport @RapSheetAndy Reid is telling #Chiefs owner Clark Hunt that he will bring ex-#Browns GM Tom Heckert with him to KC. They worked together with #Eagles
több mint 11 éve
Nekem egy dolog miatt furcsa Reid. A Chiefs (ha jól tudom) akkor mostanában nem a nagy FA igazolások csapata. Reid pedig ilyen szempontból elég jól el volt eresztve Phillyben. Kíváncsi leszek mire megy egy spórolósabb csapatnál.Nem mellesleg kérdéses nála, hogy miként kezeli az irányító kérdést. Messze nem vagyok benne biztos, hogy nem egy tapasztalt irányítóval akar majd dolgozni.
több mint 11 éve
Még csak okoskodás, de ha jön Reid, akkor mehet Pioli:profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/03/regardless-of-coach-chiefs-are-changing-structure/
Szerintem Reid a legjobb választás edző poszton, kicsit félek...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Köszi, valóban kedvemre valóak az orosz lányok. 😉"A CBSSportson tegnapelőtt jött ki a legfrissebb sorrend."Parancsolj, drága oroszlány kedvelő:
Ulpi ehhez tudnál linket adni? Kicsit bajos nekem telón kikeresni.
Köszi.Bazzani
www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankingsulpianus
Werner mint második. 😮
több mint 11 éve
Schefter és Mortensen szerint megvan Reid.shawnkafasza lenne ha egy másik általam kedvelt csapatba menne.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Schefter és Mortensen szerint megvan Reid.
több mint 11 éve
"A CBSSportson tegnapelőtt jött ki a legfrissebb sorrend."Parancsolj, drága oroszlány kedvelő:
Ulpi ehhez tudnál linket adni? Kicsit bajos nekem telón kikeresni.
Köszi.Bazzani
www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
"A CBSSportson tegnapelőtt jött ki a legfrissebb sorrend."Ulpi ehhez tudnál linket adni? Kicsit bajos nekem telón kikeresni.
Köszi.
több mint 11 éve
ehh!Geno Smith van aki szerint reach, van aki szerint nem. De komoly szakértőt még nem láttam aki szerint az lenne. (Az nem reach, hogy pár helyet mozog a boardhoz képest valaki.)
A CBSSportson tegnapelőtt jött ki a legfrissebb sorrend. És ott Lotulelei 9. Geno 10.
Most épp Joeckelt írják sok helyen elsőnek. Aki Albert távozása esetén jöhet csak képbe. Bár sztem Albert marad. Továbbá Stephenson jó játéka miatt nem biztos, hogy kapkodni fognak OT poszton. Várnak vele egy évet, hacsak a HCnek nem kell Joeckel. Ritkán jut franchise ilyen tehetséghez LOT poszton, akárhogy nézzük is.
Én akkor tarto(tta)m elképzelhetőnek a Lotulelei picket, ha a QB kérdést máshol kívánják rendezni (mint 1/1), és a Dorsey+T-Jax+Poe hármasból kettő távozik.
Poe sztem marad. Ki nem rúgják, elég jó volt. Snapszámairól csoport topicba tettem táblázatot. De én el tudom képzelni, hogy sémaváltás esetén elcserélik egy 3-4-es csapathoz, ahol igazi NT kell. Mondjuk egy CBre, vagy MLBre. És a T-Jax+Dorsey (TJax-Lotulelei) tökéletes 4-3as DT páros lenne. Mert túl sok lenne hirtelen a DT. Cserének ekkor is maradna A. Bailey és másik mindegy, S. Smith, Ropati.
A DE páros Hali+Justin Houston.
OLB DJ, Studebaker is ha muszáj. MLB kell csak.
(Csere Safety és CB2 is kell, de az független a boxtól.)
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Nem azért volt 9 óra hossza. Az interjú közben Reid megkérdezte: "De srácok, ez a Cassel terv komoly volt?"ulpianusNem. Azért volt mert megkérdezte, hogy hozhatja e Vicket is magával. Utána meg számolták, hogy Casselért cserébe még kit kérjenek rajta kívül. Jacksont vagy Brandon Grahamet.
több mint 11 éve
visszatérve (és visszaolvasva) az 1/1-hez (a jelenlegi helyzetben): nekünk irányító kell, lehet reach a jelenlegi class-ban 1/1-re bármelyik irányító is, de nekünk irányító kell, ez van. Az új rookie fizetésekkel ráadásul az 1/1 nevetséges összeget keres a régi fizetésekhez képest, pénzben nem akkora bukó a dolog ha esetleg nem jön be (másban persze igen). Ha nekünk irányító kell és az FA piacon nem szerzünk vagy úgy értékeli az FO, hogy a rookie irányító többre képes, mint bármleiyk megszerezhető FA, akkor 1/1-re irányítót kell draftolni, azt aki a leghasznosabb lehet a csapat számára,punktum. Persze jöhet új edző, aki azt mondja, hogy visszatérünk 4-3-ra és neki Lotulelei kell mert fő a fal és ő a best value pick, de az az igazság, hogy nem szeretnék nálunk olyan edzőt aki nem tudja megoldani a fal közepét a Poe-Dorsey(nem hiszem, hogy sokat fog kérni és végre újra UT lehetne)-TJ(fizetéscsökkenésbe is belement) hármasból. Ráadásul 4-3-hoz baromira nincs MLB nálunk jelenleg.
több mint 11 éve
Nem azért volt 9 óra hossza. Az interjú közben Reid megkérdezte: "De srácok, ez a Cassel terv komoly volt?"ulpianusAztán visszakérdeztek a Vickre terv komolyságára 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Nem azért volt 9 óra hossza. Az interjú közben Reid megkérdezte: "De srácok, ez a Cassel terv komoly volt?"ulpianusés 8 órát gondolkoztak a válaszon?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Nem azért volt 9 óra hossza. Az interjú közben Reid megkérdezte: "De srácok, ez a Cassel terv komoly volt?"
több mint 11 éve
az háromszori étkezés, 3x1-2h!ilyenkor az egész teamplant felvázolják?Az Andy Reid interjú olyan sokáig tartott, hogy nem is repült el Arizonába utána.Konkrétan 9 órán keresztül tartott az interjú.empty taxi
Ahhoz képest hogy Clark Hunt eldöntötte kiveszi a GM Scott Pioli kezéből a HC megtalálásának terhét, Pioli jelen volt az interjún.
Egyikből se vonjuk le súlyos következtetéseket.ulpianus
nekem néha 2 óráig is nehéz valamire folyamatosan figyelnem, pláne ha reagálni is kéne interaktívan😀
jó gondolom ettek közben, elnézve Andyt ez is volt egy-két félóra
de ez a 9 óra nagyon soknak tűnik, lejátszhatták fejben az egész köv. szezont meg azutánit és azazutánitsapka
Aki nem hiszi, annak utánajárnak