Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 15 éve
Igen, elégedett vagyok 😉 . Most pedig megyek szurkolni a Houstonnak, a biztonság kedvéért 😀 .
több mint 15 éve
Ha téged az én véleményem megnyugtat, akkor miért ne írhatnék?Tehát kezdjük legesélytelenebbnek kinéző Denverrel. Ha a Denver a bye week után nem nyeri meg a két csoportmeccsét, akkor kiszálltak a PO raceből. Ha mind minket, mind a Boltsolt megütik, akkor a pályán vannak. Akkor is kellenek a csoportidegen győzelmek, de egy vagy főleg két vereség még a csoportban kinyírja őket végleg. Már az egy sem mindegy ki ellen lenne. Függ a megvert csapat további eredményeitől. Egyébként már egyik meccs elvesztése is halálos lehet, sztem csak a két győzelem a reális esély. Ehhez jó lenne nekik egy mai Raiders győzelem is.
A Raiders esélyeit nem ma kell megalapozni. Bármilyen fura ez. Ha nyernek, az jó a Bolts+Donkeysnak is, jó a Raidersnek, rossz a Chiefsnek, de a Chiefs simán túléli ezt. Nekik a nagy esély egy mai győzelmen túl a következő 3 meccsen lehet. A Steelers+Dolphins+Chargers lesz nekik utánunk. És a bye week után. És ez nem mindegy. A bye week sok csapatnak megvolt, a mérlegük egál, de 4 győzelem nem életbiztosítás, a Chiefs nem csak az 5 győzelme miatt áll jobban, hanem mert 2 veresége van, nem 4.
Aztán a bye, és utána akár 3 vereség is kinézhet. Tehát legrosszabb esetben ez akár 4-8 lehet. Sztem legjobb esetben (mai győzelem meg egy másik győzelemmel) is 6-6. És az már jó forgatókönyv! Utána is Jax-Colts egyik nyerhető max, sztem mindkettő nem.
És végül (közben) a megvert Denver és Chiefs elleni csoport meccseket akkor is valószínű hozni kell mindkettőt. De le fog-e feküdni a Denver még egyszer? És le lehet-e győzni a Chiefst otthon második meccsen (szezonzárón), ami akkor már, ha így alakul, a KCnek is élethalál meccs?
Meg lehet ezt csinálni, és ha így lesz, akkor a Raiders egy kiváló csapat. De ez sokkal keményebb, mint így leírni.
A Bolts esélye az, hogy Rivers akárki ellen parádézik idén is. A Rechargers mindig gyengélkedik az elején, aztán feltámadnak. De idén nem akar elkezdődni a feljavulás. És most már kifutnak az időből lassan. Ők sem voltak még bye weeken, de nekik talán ha ma győznek tökéletes lehet a pihenő. És onnantól megindulnak sztem. Lesz egy Colts meccs, az meleg, de a többi mind nyerhető. Kétszer Denver, KC+Oakland bosszúmeccs egyszer-egyszer, nem hiszem hogy mákja lesz bármelyik gárdának megint. Cinci verhető, SanFr. pláne.
De ha akár csak egyik csoportmeccsüket benézik újra, az nem biztos, hogy belefér. Ha jók lesznek akkor is nehéz menet ez, főleg a sérültek meg a ST miatt. Jó csapat, de túl sok a hiba eddig, és ez nem azt jelzi, hogy majd nyerőszéria lesz hibák nélkül.
A Chiefs túljutott a nehezén. Két vállalható vereséggel. Ma meglátjuk mi lesz, de bukó meccs sztem kettő van idén, míg a most legfőbb rivális Oaklandnek 4et porgnosztizálok (Steelers, Miami, San Diego, Colts).
Nekünk egyik a SD elleni, másik a Titans elleni. Az összes többi nyerhető. Nem kell hozzá szerencse, csak ne legyen pech, és kész. A két Denveri meccsből egyiket kell hozni, másik lehet elmegy még. De ami marad az a Seattle, Arizona, Rams és két Radiers, azok mind nyerhetők. Nem így lesz, de nekünk elég ha párat bukunk is. Nem kell semmi extra. A csoport elsőség nem lesz 12-4 vagy ilyesmi, de nem is kell. Ez a lényeg. Mert a Denvert és a Raiderst is sztem legalább egyszer elkapjuk, és akkor 3-3 a csoport, de mi jól fogunk állni a csoportidegen meccseken, és viszlát többiek. Ez pedig már egy nem kedvező forgatókönyv.
Tehát nekünk innentől komoly lejtmenet kell, hogy még Wild card helyre se legyen elég a mérleg. És egyik gárdának pedig szép sorozatot kell kipattintani ehhez.
Ezért van az, hogy sok elemző oldalon az egész ligából a Chiefst tartják ez egyik (pár helyen konkrétan legnagyobb) PO esélyesnek ma még. Nem A POban való tündöklésről van szó! Ez két külön dolog. A rájátszásba történő bejutásról. Abban nagyon jól állunk most még.
Remélem ez elég optimista lett. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 15 éve
Bakker, olvasva ezeket a cikkeket Casselről, egyre pesszimistább leszek a PO-t illetően. Mert hiába jó a schedule, meg a futás, O-line stb. , ha passzjáték nem javul valamennyit, akkor nekünk annyi lesz. Fáradtság, sérülések, formahanyatlás, balszerencse... ezeket nem hiszem, hogy el tudnánk folyamatosan kerülni. A Raidersen kívül a Chargers is kezd felfele jönni, így az alapszakasz vége kész horror lesz.egyelőre felesleges ilyesmivel foglalkozni
Ulpianus, igazán írhatnál egy hosszabb elemzést arról, hogy a Chiefsnek van a legnagyobb esélye a csoport megnyerésére, hogy megnyugodjak kicsit 😊ender1112
most a legfontosabb a raiders elleni meccs
több mint 15 éve
Legyen egy kis vidijózás, amíg várunk:hehe
Bills-Chiefs hangulatos összefoglaló:
http://www.youtube.com/watch?v=cYn2VZjwSx8
És a Rivalry:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=446250631556&ref=mf
http://www.youtube.com/watch?v=kNhCxlEDqTM&feature=player_embeddedulpianus
a bills elleni összeállítás végén a cassel különkiadás
😊
több mint 15 éve
Bakker, olvasva ezeket a cikkeket Casselről, egyre pesszimistább leszek a PO-t illetően. Mert hiába jó a schedule, meg a futás, O-line stb. , ha passzjáték nem javul valamennyit, akkor nekünk annyi lesz. Fáradtság, sérülések, formahanyatlás, balszerencse... ezeket nem hiszem, hogy el tudnánk folyamatosan kerülni. A Raidersen kívül a Chargers is kezd felfele jönni, így az alapszakasz vége kész horror lesz. Ulpianus, igazán írhatnál egy hosszabb elemzést arról, hogy a Chiefsnek van a legnagyobb esélye a csoport megnyerésére, hogy megnyugodjak kicsit 😊
több mint 15 éve
Legyen egy kis vidijózás, amíg várunk:Bills-Chiefs hangulatos összefoglaló:
http://www.youtube.com/watch?v=cYn2VZjwSx8
És a Rivalry:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=446250631556&ref=mf
http://www.youtube.com/watch?v=kNhCxlEDqTM&feature=player_embedded

több mint 15 éve
Gilberry is kapott 7500$ büntit a late hit miatt. Ez most divat, nem gond. Ha ez előjele komolyabb büntiknek az már érdekesebb lehet, meglátjuk majd akkor. ÉN azt mondtam Harrison eseténél is, hogy inkább a gond az, hogy ha elkezdenek eltiltani embereket e miatt. Persze aki ezen is kiakad megértem, biztos a kedvence, de sztem ez röhejes dolog. Goodel ha azt gondolja ezzel bármiféle fegyelem elérhető, akkor bolond. Ő is rá fog erre jönni idővel, nem lesz más választása, ezt így nem lehet szabályozni.belefér
A kérdés tehát az, hogy nyúl olyan eszközhöz, amivel lehet, és kockáztatja a csapatokkal történő újabb fronton nyíló háborút? Annak minden következményével ugye. Vagy visszalép, mert ez csak cukkolni jó másokat, amit ő akar, azt nem lehet így elérni. Sztem.
ulpianus
előfordul
van ilyen
mi meg nem vagyunk fronton ebben a harcban
😊
több mint 15 éve
Gilberry is kapott 7500$ büntit a late hit miatt. Ez most divat, nem gond. Ha ez előjele komolyabb büntiknek az már érdekesebb lehet, meglátjuk majd akkor. ÉN azt mondtam Harrison eseténél is, hogy inkább a gond az, hogy ha elkezdenek eltiltani embereket e miatt. Persze aki ezen is kiakad megértem, biztos a kedvence, de sztem ez röhejes dolog. Goodel ha azt gondolja ezzel bármiféle fegyelem elérhető, akkor bolond. Ő is rá fog erre jönni idővel, nem lesz más választása, ezt így nem lehet szabályozni.A kérdés tehát az, hogy nyúl olyan eszközhöz, amivel lehet, és kockáztatja a csapatokkal történő újabb fronton nyíló háborút? Annak minden következményével ugye. Vagy visszalép, mert ez csak cukkolni jó másokat, amit ő akar, azt nem lehet így elérni. Sztem.

több mint 15 éve
Örömködhettek kicsit! Jamaal Charles lett a 8. hét legjobb RB-je a szavazatok alapján.Kösz!
http://www.nfl.com/partner?partnerType=players-air-and-groundN-Drew
Bár már nem kicsit, hanem sokat örömködünk Jamaal Charles miatt tavaly év vége óta folyamatosan hozza az elképesztő számokat, kihagyás nélkül. És ez legalább akkora öröm, mint egy ilyen 177 yard és a hozzá járó díj. 😊 Most olvastam ,hogy ha továbbra is tudnának így futni, mint eddig (és a schedule szerint ez akár lehetséges), akkor minden idők legjobb tandemje lehetnek, asszem fejből Charles 1500 yard jönne ki, és Jones meg 1200 fölött. Ez persze játék a számokkal, de jópofa.
És akkor a szokásos F7 elemzés:
http://www.arrowheadpride.com/2010/11/5/1796845/kansas-city-chiefs-front-seven-evaluation-nfl-week-seven

több mint 15 éve
Örömködhettek kicsit! Jamaal Charles lett a 8. hét legjobb RB-je a szavazatok alapján.http://www.nfl.com/partner?partnerType=players-air-and-ground
több mint 15 éve
http://kan.scout.com/2/1018397.htmlJó kis írás ez.
a cikk szépen összefoglalja eddigi véleményeinket a csodás irányítónkról
😊ehh
Arra leszek kíváncsi, hogy a vezetés mit fog erre lépni? Mert ha mi látjuk a gyenge munkáját, akkor ők is.
Várom, hogy mi lesz ebből, de szerintem szezon közben semmi, ahogy az lenni szokott...
több mint 15 éve
http://kan.scout.com/2/1018397.htmla cikk szépen összefoglalja eddigi véleményeinket a csodás irányítónkról
😊
több mint 15 éve
Lewis játszik, csak limitáltan. De most is szerzett egy force fumblet a Bills ellen az elsőt konkrétan. Szóval a listán van, sérült is, meg Washington (volt CB most már DB) is aktívon van már. De attól még játszott a Jax ellen is, meg most is fog sztem. Ezért mondtam ,hogy nagyon jól állunk a sérülésekkel eddig, ha a sérültjein száma 3, és abból kettő játszik a harmadik meg képes lenne, ha muszáj volna.

több mint 15 éve
lilja szerintem biztos kezdamúgy lewis hetek óta sérült listán van (ha jól emlékszem)
hát
érdekes meccs lesz az biztos
emlékezzünk meg a tavalyi meccsek sok vicces jelenete közül a legviccesebbre:
http://www.youtube.com/watch?v=TFlcRrgcSlg
😊
több mint 15 éve
mccluster továbbra sem edzIgen, de ő meg Lilja, és Lewis (FS) aki sérült, meg a senkit nem érdeklő Langford. De igazából mindegyikük tudná vállalni az azonnali kezdőt is, csak mivel nincs idén igazán sérülés, így kivárhatjuk míg meggyógyulnak. De úgy tudom, hogy Lilja rendesen edz már (valószíínű játszik), Lewis továbbra is limitáltan játszik, és McCluster meg mindig is kímélő üzemmódban volt minden meccsen. Őt tudatosan nem játszatjuk túl sokat. Szóval jól állunk a sérülések terén.
feneehh
Egyelőre az a legfontosabb, hogy a Raiders stadion ne legyen ennyire üres. Hol van ilyenkor a Raiders nation? És még jól is áll a csapatuk. Akár most pozitív mérleg is lehet évek óta először. Csoportelsőség ugyan nem, de nagyon közel lenne nekik. Bár sztem előbbi is rövid életű lesz. Nem genyóságból csak a Steelers+Miami+SD is elveri őket sztem. A csoportelsőségről is annyit, hogy nekünk lement a schedule nehezebbik része, nekik még annyira nem.
Ha ez otthon nem érdekli őket most, akkor ezentúl pláne mire fognak kimenni?
Tehát várunk.

több mint 15 éve
Én minden héten szavazok, ha van Chiefs playa!😊
Chambers bekaphatja, mert ez egy buzi, nem sportolóhoz méltó hozzáállás a részéről, arról nem is beszélve, hogy mekkora barom az ilyen ember, aki a saját karrierjét cseszi el a nyávogással. Menjen el innen, nem kell ide! Kezd ez a sztrájkolás egyre nagyobb teret kapni. Nem is értem, miért nem lép fel ez ellen a liga? Egyszerűen nem engedném az ilyeneket játszani. Van helyettük jópár fiatal, akik sokkal kevesebb pénzért, ezerszer lelkesebben játszanának helyettük! Anno már az is felháborított, amikor Eli kijelentette, hogy ő nem akar az őt draftoló csapatban játszani. Már akkor kidobtam volna a pi...ba a ligából. Ilyen nincs. Ha engem bármilyen profi csapat leigazolna, még vizesfiúnak is, eszembe nem jutna nyafogni, hogy nem a KC vitt el! 😊
Charles meg egy állat és kész! Az nfl.com-on a fantasy csapatomban természetesen bent van, gyönyörűen hozza a pontokat nekem! Azt kell hogy mondjam, kicsit sem hiányzik a szintén nyafogó LJ nekem!
több mint 15 éve
Egyre több helyen olvasni hogy Moss (mert valóban kell egy WR 1) vagy Meriman (mert valóban kell egy OLB Varbel helyett) milyen jó lenne. Csúcsformában, normális hozzáállással simán jók lennének, de Moss hozzáállása botrányos, többet árt egy ilyen fiatal csapatban mint használ. Merriman a sérülése óta gyengébb, mint egy back up. Az meg van. Ha kell Studi is tud néha sackelni, meg megy Arenas is onnan blitzelni (SOLB pozícióból), csinált is már sacket mindkettő meg hurryt nem egyet. És Sheffield (rookie OLB) is felépül jövőre. Szóval én remélem nem igazolunk le senkit ,emrt nagy neve volt, nem állunk rosszul ugyanis. Év eleji terv az lehetett nagyjából ,hogy minimum 5-6 győzelem max 8, az már super. 5 már megvan. Csak lesz még egy, de akár még a 8 is meglehet. A csoport elsőség is. Az pedig nem hinném ,hogy terv lett volna, ha csak nem szívtak vmi erőset akkoriban a FOban. Most van esélyünk erre, de ez még képlékeny nagyon._____________________________________________
Jó hír, hogy Berryt jelölték a rookie of the week díjra. Mert volt pár 3&short run stopja (de honnan!), de inkább mert volt egy ITje (meg egy másik is, amit DL penalty miatt érvénytelenítettek, jogosan, de ő elkapta), és egy forced fumblet is összehozott kulcs szituációban. Szép munka!
Lehet még szavazni:
http://www.nfl.com/partner?partnerType=rookies
Rookie of the week:
Eric Berry
LeGarrette Blount
Sam Bradford
Devin McCourty
Ndamukong Suh
Továbbá Jamaal Charlest is jelölték a Ground player of the week díjra. Itt a futott 177 yard önmagáért beszél (tandemben ugye). Volt még bonuszként 4 elkapás 61 yardért. (És amellett kevesen figyelik, de Charles amellett hogy zseniális számokat produkál futásban, és kiválóan kap el, nagyszerű passz blokkoló is. Cassel persze ezt sem tudja kihasználni, de attól még tény.)
Lehet még szavazni:
http://www.nfl.com/partner?partnerType=players-air-and-ground
Ground Player of the Week:
Jamaal Charles
BenJarvus Green-Ellis
Frank Gore
Air Player of the Week:
Jason Campbell
Matthew Stafford
David Garrard

több mint 15 éve
Nem rossz Cassel, de nincs meg benne "AZ"...ami ahhoz kell hogy hátára vegye a csapatot ha küszködik. Most még ellébecolhat a futójáték mögött, de ha pl lesérül Charles, vagy megfogja egy jó D a futást akkor bizony passzolni kell.Martz vagy Turner sem jobb, mint Weis. Azért ő sem kis név a szakmában. És mondjuk úgy kezdte amikor jött, hogy jó jó Cassel, meg ő a mi irányítónk. Aztán amikor kis kedvence Clausen aki a keze alatt játszott a Notre Dameban elkezdett csúsznia drafton, akkor keményen küzdött, hogy behúzzuk. Ennyit arról, hogy mit gondol Casselről.
Hiába hoznák ide Kubiakot vagy Norv Turnert, Martzot, az sem segítene neki.petey

több mint 15 éve
Nem rossz Cassel, de nincs meg benne "AZ"...ami ahhoz kell hogy hátára vegye a csapatot ha küszködik. Most még ellébecolhat a futójáték mögött, de ha pl lesérül Charles, vagy megfogja egy jó D a futást akkor bizony passzolni kell.Hiába hoznák ide Kubiakot vagy Norv Turnert, Martzot, az sem segítene neki.
több mint 15 éve
Azért nem igaz, hogy nem elég szar Cassel. Elsőre ajánlom figyelembe, hogy a liga legjobb futójátéka mögött dobál, folyton 8 ember a boxban, meg minden, de mi futunk és futunk. Első hely. És e-mögött tud egy liga utolsó passzjátékot összehozni. Az kevés. Nem egy meccsünk ment el majdnem vagy ténylegesen azon, hogy Cassel nem tudott megdobni 10 meccs labdából egyet sem. A Bills ellen is volt nem egy, amit ha megdob, akkor messze nincs OT. a Billsnek esélye nem lett volna, ha csak egyet megdob. És mások ellen ugyanez zavar. Hibázhat de nem ennyit.Nem várok én ligaelit passzjátékot. De ez kevés. Mert Cassel számait az hozza, hogy olyan embereknek dobál, akik hozzák a YAC yardokat. Mert a jó futás (és szar passz) miatt a safetyk előre jönnek, és van hely variálni ha elkapták.
3rd downban kéne neki dobálni, amikor a futás néha elakad, mert minden futás elakad ma már. Akkor kéne egy 4-5 yardosat megdobni és túldobja 8-al. Mert fosik, hogy rossz lesz. Meg el sem dobja.
Red zoneban kéne dobni, ott nagyon nehéz futni, de ott rendre hibázik.
Utolsó két percben szintén. Ráadásul feleslegesen sackelteti magát, a Bills ellen is rendesen belefutott a sackbe, a OL megvédte volna. a DL ember volt meglepődve leginkább, hogy mit keres ott egyszer csak Cassel az arcában. Hihetetlen volt. És nem az első ilyen tőle.
És minden meccsen dob 2-3 picknek valót, nagy mázlink, hogy nem kapják el túl gyakran. Olyan helyzetben, ahol semmi értelme kockáztatni.
Nagyon akar ő játszani, jól mondja mirdal. Annyit edzett off seasonban, amíg mindenki pihent, hogy frankón felszedett pár kiló izmot. És azóta is ő mindent megtesz minden meccsen, minden playben. Csak annyi kéne, hogy dobná el első szándékból, ez nem az NCAA, itt nincs idő finomkodni. Sokan haltak már ebbe bele, akik nála nagyobb nevek voltak, elég gyakori. Ha nem akarna világmegváltó most majd megmutatom passzokat dobni ami milliméterre pontos, csak egy sima 6 yardost oda ahol várják, jobb lenne. Megoldja az elkapó az a dolga, ha nem hát nem. Meg kell dobni, mert amit nem dobsz nem lehet elkapni. Nem kell atompontosan, Peyton sem dob millimétere meg senki. Nincsenek tökéletes emberek.
Chambers meg ostoba. 32 évesen itt játssza az eszét. Pedig ha most odatenné magát kapna pénzt jövőre is, és nagyot. Vagy igazolhatna ahova akar, nagy lóvéért. Így meg majd bebizonyítja, hogy egy centet nem ér meg senkinek, és vége a karrierjének. Aki ennyire sík hülye, hogy ezt nem érti, nem tudom sajnálni.
És Bowe meg Moeaki elkapja amit nagyon muszáj, ők fiatalok (T Bo 26) és jön egy WR majd , meg Dexter felgyógyul, és futunk és futunk tovább. Ő meg lazán kényelmesen sétálhat amerre lát, minél messzebbre. Nem kell edzeni, nem kötelező.

több mint 15 éve
Cassel nem tud dobni senkinek a világon. Az a bajom Mossal, hogy egy fiatal csapatba nem kell egy ilyen arc. Elég nekünk most Chambers, nem kell, hogy Mossal kitaláljanak okos dolgokat, hogy most épp miért is van igazuk, hogy nem játszanak rendesen.chambers szarul játszik és hisztizik
Másrészt hadd épüljön a csapat szépen tovább. Nem érdekel a PO sem. Ha bejutunk akkor jó, ha nem, akkor is jó. Tehát tök mindegy Moss. Nem nekünk kell itt magyarázkodni, ha lemaradunk a rájátszásról.
ulpianus
ha nem mutat valamit akkor neki nem sok van hátra itt
elvileg cooper lenne még valami mélységi opció, de ő meg nem elég jó hozzá
így az egyetlen módunk a nagy játékokra passzból a minél nagyobb YAC
az a pár kivétel meg erősíti a szabályt
😊
és azért más lenne az túloldali védelem felállása ha bowe mellett ott lenne moss
pioli meg lerendezné az arcát
😊
több mint 15 éve
Ez olyan mint a Phins Henne eset. Annyira nem szar hogy rogton leultessek, szenvedes megy meg vele egy ket szezonig mig rajonnek, na igy nem nyerunk semmit.
több mint 15 éve
no wayIgazad van Ulpi!Úgy tűnik Shannyék is kezdenek begőzölni így lehet hamarosan D-Mc is Moss sorsára jut sztem nálatok elférne (persze ha Bills nem veszi fel amin nem csodálkoznék) s örülnék is neki, ha nálatok kötne ki. Na jó előre szaladtam sztem nagyot nyernétek vele.dande
Aki sportolt már vagy végzett valami ilyesmi dolgot, az nagyon is ismerősnek találja az általad felvázoltakat Cassel-lel kapcsolatban. Én tudom jól, ismerem ezt az érzést és tényleg szar dolog. Tudniillik én bézbóloztam sokat és meccsen, amikor IGAZÁN jó akartam lenni és kurvára de jót dobni, na, akkor jött az error. Néha méterekkel is eldobtam a 1st baseman mellett a lasztit - 2-es voltam 😊 -, mégpedig izomból... Na, onnan a futó meg ment a kettesig, jobb esetben...
És mindezt a fene nagy akarás miatt. Onnantól pedig a folyós homok effektus. Egyre csak rosszabb és rosszabb lesz minden, bárhogy is akarsz jobb lenni vagy legalábbis nagyon kicsi mértékben javul valami. De akkor többnyire már késő, nem tudsz felülemelkedni mentálisan a bajodon, begörcsölsz. Szerintem Cassel-nél is ez van. Jó akar lenni és csak nem akar neki sikerülni. Fejben nem megy neki. Mert MINDEN ott dől el. Újítani kéne QB poszton...
Bowe pedig jó. A WR-ekkel kapcsolatban mit is hallunk? Azt, hogy egy meccsen elkapott 4 TD passzt vagy pedig azt, hogy béna állat volt, mert drop-polt 5-öt. Köztes nem nagyon van, az nem hír, ha megbízhatóan hozott mondjuk 90 yard-ot a csapatnak a meccsen. Ez ilyen. Mint az OL. Ha megy a futás, akkor csoda jó RB-d van, ha nem megy a futás, akkor szar OL-ed. Passznál is ez van. Kész, ennyi.mirdal
amíg itt van cassel addig ő a kezdő
pl. croyle jobb nála és padozik
cassel meg (sajnos) nem olyan szar, hogy le kelljen ültetni
nah majd akkor amikor megfogják a futójátékot és rajta múlik egy meccs (és nem egy drive)
haha
😊