Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
2 perce
Pár nugget az X-ről:The Raiders just put on a masterclass in crisis management. Immediately admitted their mistake with Pete Caroll despite the optics of another 1 & done. Interviewed a bunch of ascending offensive minds for Mendoza and got their guy with Brady’s recruiting skills
Say what you want about Mark Davis, but no one cares more about getting it right than him with his willingness to pay buyouts. Great process by the front office
Seattle used their TE’s well but don’t have a guy like Bowers. Bowers will blow up. Obviously will be used differently but look at JSN’s production and how they move him everywhere. Bowers will line up everywhere including FB.
What Kubiak does with Mendoza is, obviously, going to be the biggest intrigue in Vegas, but I’m also excited to see what 12 personnel packages Kubiak has do Bowers and Mayer with the #Raiders
When it comes to pure scheme/playcalling, Klint Kubiak is the best branch off the Shanahan tree since McDaniel. Really think this is an impactful hire for LV. Good scheme fit with Fernando too.
If the Raiders are able to improve their offensive line this offseason, I’ll be very excited to watch Mendoza, Bowers, and Jeanty all together in Kubiak’s system. And hopefully see Jack Bech rise from the ashes too.
Love the fit for Fernando Mendoza in Kubiak's offense.
A few adjustments on the OL, add another WR to the mix this offseason and the LVR offense will be incredibly improved from 2025.
#Raiders landing their top choice is a significant win for John Spytek and Tom Brady.
Én kurva boldoga vagyok ezzel a hire-el...persze majd akkor iszunk rá, ha hivatalos és aláírták, de azért ebből nem hiszem, hogy kifarolna. Nem JMD Ő...
A támadó oldali stáb szerintem rendben lesz, már a Seahawks-hoz is kvázi saját stábbal érkezett, szinte biztos vagyok benne, hogy Janocko, Benton és Dennison legalább követi, de Outten is esélyes sztem.
Mendoza korábbi QB coach-a logikus lenne, de azért az távolról sem lock szerintem, nincs elvielg közös pontjuk...Bill Musgrave akár QB edzőnek is adná magát amúgy, ott van közös múlt...
Kíváncsi leszek Gary érkezik-e vmilyen szerepben...
D oldalon a nagy húzás szerintem Durde lenne, de én Scott-al is ki lennék békülve simán. Ha nem Sea vonal akkor kicsit nehezebb tippelni.
24-ben Dennis Allen volt a HC, Joe Woods a DC a Saintsnél...Woods már házon belül van, jó eséllyel marad is, de Őt azért DC-nek annyira nem akarnám...DA esetleg egy assistant HC giggel 😊 Nem tudom milyen a viszony DA és MD között...rémlik valami, hogy MD nagyon nem kedvelte anno a DA kinevezést és kvázi Ő rúgta ki, nem RM...
23-ban Wilks volt a 49ers DC-je, de Ő nem éppen felágazóban van jelenleg...
22-ben Evero volt a Denver DC, de nem hiszem, hogy jönne ide Klint alá, aki éppen elverte a HC posztért, illetve nemrég hosszabbított Carolinában...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
40 perce
Na ez már valami legalább!Igen stáb nagyon fontos lesz, főleg itt a késői kinevezés kapcsán, de a legfontosabb a HC, illetve nekem az OL edző. DC-t és bárki mást lehet akár cserélni még jövőre, mert ez azért nem 2026 SB részvétel lesz 😊
Most jön a DC személye mint következő legfontosabb pozíció.
Bruce
Még november 21-én csináltam egy mockot 😊
HC: Kubiak
OC: Janocko (Sea QB coach, előtte NO QB coach)
OL: John Benton (Sea OL coach, előtte NO OL coach)
run game coordinator: Rick Dennison (Sea u.a., előtte No-ban is már vele dolgozott, még apjától van amúgy a kontact)
DC: Karl Scott-ot írtam be akkor, aki jelenleg Sea DB coach és passing game coordinator
Múlt héten újra elkezdtem kicsit ezzel foglalkozni...akkor ezeket írtam össze
HC: Kubiak
OC: Janocko
QB coach: Chandler Whitmer (Mendoza eddigi QB edzője és co-OC)
OL coach: John Benton
Run game coordinator: Justin Outten
Senior offensive assistant: Rick Dennison
Senior offensive assistant: Bill Musgrave
Assistant HC and offensive advisor: Gary Kubiak
DC 1: Aden Durde (jelenlegi Sea DC, play hívási szerepkör nélkül)
DC 2: Karl Scott
46 perce
végre valami
53 perce
Na ez már valami legalább! Most jön a DC személye mint következő legfontosabb pozíció.
1 órája
Fuck Yeah!
1 órája
What Klint Kubiak is expected to step into with the Las Vegas Raiders:🏈The No. 1 overall pick, with a chance to select Heisman winner Fernando Mendoza.
🏈Offensive weapons including Ashton Jeanty and Brock Bowers.
🏈Projected $90M in cap space.
🏈Tom Brady as part of the ownership group.
1 órája
Breaking: After meeting Saturday with Las Vegas, Seahawks OC Klint Kubiak intends to try to work out a deal to become the next head coach of the Las Vegas Raiders, a source told Adam Schefter.Get breaking news alerts from Adam Schefter through the ESPN App: spr.ly/6182h1Iwk

1 órája
Kubiak az edző.
6 órája
It’s a matter of time…. The deal is getting done! Raiders got their man. #RaiderNation
Ez az arc több, pl a Giants hire-t is elsők között hozta le...
7 órája
érdekes lesz a Cards/Raiders duónál hogyan adja el a vezetőség a 2. számú jelöltet 1 hónap várakozás után. Sztem idejön Kubi.The #Raiders just wrapped up a second interview with #Seahawks OC Klint Kubiak, per sources.volt is közös vacsi utána.
“Went well,” I was told.
Rolni
1 hét és megtudjuk
resistance is futile
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
8 órája
The #Raiders just wrapped up a second interview with #Seahawks OC Klint Kubiak, per sources.volt is közös vacsi utána.
“Went well,” I was told.
Rolni
1 hét és megtudjuk
14 órája
The #Raiders just wrapped up a second interview with #Seahawks OC Klint Kubiak, per sources.“Went well,” I was told.
1 napja
Állítólag tegnap este Klint és Mark Davis (meg vélhetően Spytek) együtt vacsoráztak Seattle-ben.Ma délelőtt pedig következik a 2. hivatalos interjú Syptek vezetésével (és esetleg Brady részvételével).
1 napja
Geno Smith mezek az Epstein fájlokban
2 napja
Az még talán itt nem volt, X-en láttam, hogy Gary Kubiak tavaly a Spytek kinevezés után egy cikkben nagyon pozitívan nyilatkozott róla. Spy volt aki megérkezésekor átbeszélte vele a keretet, az erősségeket, hiányosságokat.
"He was a big, big asset to me"
Ez azért gondolnám megintcsak nem rossz ajánlás családon belül...
2 napja
Továbbra is azt mondom, hogy Klint lesz a HC.Egyedül azért kell még kicsit aggódni, mert ez itt a Raiders és amit kb 2000 óta művel a franchise amiatt bármi bármikor balul üthet ki.
Ahol Evero bejön a képbe inkább szerintem az a DC pozíció egy assistant HC megjelöléssel esetleg.
Evero és Kubiak 2022-ben a Denvernél egy stábban dolgoztak, ismerik egymást és simán lehet, hogy Kubiak nem akarja lerabolni a Seahawks D stábot. Lehet pl ezért egyezett bele a Seahawks cserébe, hogy SB előtt interjúzhasson...
Lehet, hogy emiatt lett Evero másodszor is meghallgatva (Rooney rule mellett), hogy puhatolózzanak egy ilyen manőver kapcsán nála...nemrég kapott szerződés hosszabbítást a Panthersnél, szóval simán lehet, hogy nem áll kötélnek, de lehet, hogy egy assistant HC megjelöléssel, kis fizu emeléssel meggyőzhető...
Nem azt mondom, hogy Ő lenne az első számú DC célpontom, de azért DC-ként nem tiltakoznék ellene túlzottan...nemúgy, mint HC-ként 😀
2 napja
ennel meg az is jobb lett volna, ha marad Pete ... lett volna ujra 1/1 es jovore egy erosebb garniturabol tudtok kivalasztani HC-t.te képesek leszünk Everot kinevezni. Akkor már inkább egy Kliff vagy nem tudom#Broncos QBs coach Davis Webb plans to withdraw from the #Raiders head coaching search and is considered a prime candidate for his current team’s OC job, source say.Hamarabb nevezném ki Scwartzot.
Jeremy Fowler szerint Evero lesz a HC, ha Kubiakkal végül mégsem sikerül megegyezni.
Cruyffista
Bazzani
resistance is futile
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 napja
Szerintem alá fog írni Klint, vagy ide, vagy oda, mert sb felkészülés alatt nem csinálsz két második interjút...te képesek leszünk Everot kinevezni. Akkor már inkább egy Kliff vagy nem tudom#Broncos QBs coach Davis Webb plans to withdraw from the #Raiders head coaching search and is considered a prime candidate for his current team’s OC job, source say.Hamarabb nevezném ki Scwartzot.
Jeremy Fowler szerint Evero lesz a HC, ha Kubiakkal végül mégsem sikerül megegyezni.
Cruyffista
Bazzani
resistance is futile
2 napja
te képesek leszünk Everot kinevezni. Akkor már inkább egy Kliff vagy nem tudom#Broncos QBs coach Davis Webb plans to withdraw from the #Raiders head coaching search and is considered a prime candidate for his current team’s OC job, source say.Hamarabb nevezném ki Scwartzot.
Cruyffista
Bazzani
2 napja
#Broncos QBs coach Davis Webb plans to withdraw from the #Raiders head coaching search and is considered a prime candidate for his current team’s OC job, source say.Hamarabb nevezném ki Scwartzot.
Cruyffista
2 napja
Broncos pass game coordinator Davis Webb has withdrawn from consideration for the #Raiders head coach position.Webb had the 2nd-best odds of landing the job behind Seahawks OC Klint Kubiak, who has his second interview with Las Vegas this weekend.
Kubiak is now the clear favorite to be the #Raiders’ next HC, with names like Rams DC Chris Shula and Rams OC Mike LeFleur being potential fallback options if Kubiak opts to stay with Seattle or takes the Cardinals’ HC job instead.
The Raiders are expected to make a decision on their HC hire following their second interview with Kubiak, with one candidate reportedly predicting “it’s Kubiak’s job to lose.”
Ha Kubiak visszamondja...
2 napja
#Broncos QBs coach Davis Webb plans to withdraw from the #Raiders head coaching search and is considered a prime candidate for his current team’s OC job, source say.Jeremy Fowler szerint Evero lesz a HC, ha Kubiakkal végül mégsem sikerül megegyezni.
Szerkesztette: Cruyffista
3 napja
plusz az idei keringobol, akik maradnak koordinatorok, es jol teljesitenek azok is ellenfelek lesznek:Tomlinék? Tomlin túl kik még? Amit írsz egy feltételezés, ha Kubiak így gondolkozik akkor nyertes sosem lesz.Tomlin, McDermott, Freeman, McDaniel (vagy Jim H - ha top1 O lesz a Chargers esetleg, akkor itt nagyon necces, hogy kiengedi-e a LAC az épületből a 20 évvel fiatalabb arcot). De Dan Campbell és Sirianni is top HC kandidánsnak fognak 'bukni', már ha buknak. Dan Lanning ha NFL-re adja a fejét, szintén csábító jelölt lesz. Ne feledjük, hogy a Vikingsnál a QB projekt miatt nagy ellentét van a GM és a HC között, ha KOC szabad lesz netán, automatikusan top1 jelölt lesz mindenki felett. Steichent és a Coltsot lehagytad, a Texans-Jax csoportban könnyen lehet gyenge Colts szezon, és Steichen szerintem még erősebb jelölt is lehet, mint idén Stefa, aki kb oda ült le ahova akart. Steichen jobb sémát visz, és sokkal gyérebb D támogatást kapott.
KeyG
Az, hogy ki hol helyezkedik el szurkolók szerint, az egy dolog. Mert lehet Kubiak egy fanok által vágyott személy, ebben az ablakban Stafák áraztak rá. Üzent a piac: nem láttunk eleget, mutass többet. Márpedig ahogy feljebb írom, és ahogy te is írod, a jövő évi keresletben és kínálatban is erősebb market lehet papíron. Szerintem ez nem egy olyan kiindulóhelyzet, hogy ő jövőre reális eséllyel pályázik Eagles vagy Chiefs padra.
Cruyffista
Daboll, LaFleur, Shula, Scheelhase, Flores.
lehet, hogy lesz par pad (bar oszinten szolva en a Commanderst nem latom megnyilni, nagyon hulyek lennenek, ha kirugnak a HCt aki vegre stabilitast tudott hozni) viszont nagyobb konkurencia lesz, mint iden.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 napja
🚨🚨BREAKING : The Steelers are set to hire Las Vegas Raiders DC Patrick Graham for their DC position, per Gerry Dulac.Igen kevés esélyt látnék erre, de ha Kubiak is benne lenne és nem ráerőltetve lenne, akkor persze remek volna...McVay-Phillips leosztás...
If I’m GM Spytek I’m dropping a bag to get Kubiak and Jim Schwartz as DC.
Cubehead
Schwartz azért sokkal erősebb csapatokhoz is mehet majd, már bizonyított HC alá dolgozni...egy 49ers DC pozi biztosan jóval vonzóbb, mint a miénk...
Én már akkor igen vidám leszek, ha Kubiak érkezik 😊