Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Kevin White 6'25; 215; 32; 9; 40yard:4.35; 10yard: 1.66Elég jó számok...az egyik legjobb HWS WR idén...
Darren Wallen 6'6; 238; 33;9; 40yard: 4.46; 10yard: 1.58
Nagyon komoly számok ezek is, mondjuk Ő iszonyat nyers és boom or bust típusú pick, de így nem 6.-7. körös lesz, mint pár hónapja lehetett olvasni, hanem jóval korábbi sztem...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
átaludta Kevin White 4,35-ös 40 yardját @)Reggie elaludt a Combine-onHa megálmodott egy tavalyira hajazó draftot akkor egészségére 😊Rolni
deyell
built for this shit
több mint 11 éve
Reggie elaludt a Combine-onHa megálmodott egy tavalyira hajazó draftot akkor egészségére 😊
deyell
több mint 11 éve
Amari Cooper 6'07; 211; 31 1\2; 10; 40yard: 4.42; 10yard: 1.62 szuper route running, a remek kezek és a hozzáállás meg tudottak. Sztem jelölt az 1\4-re Ő is. Sammy Watkins tavalyi számait eddig hozza...
Dorial Green-Beckham 6'5; 237; 32 1\2; 9; 40yard: 4.49; 10yard: 1.61
sok kérdés van mellette továbbra is, de ha jó a drilleken sokat segít magán sztem összességében. Trade back esetén lehet opció sztem.
Parker és White nem futottak még, de jó mérettel érkeztek, míg Perriman kicsit alacsonyabb 6'2, mint várni lehetett s sérülés miatt nem fut ha jól olvastam...
több mint 11 éve
Raiders Hungary írta, ez lenne az egyetlen értelmes lépés.Veteránokról (a mieinkről meg a szabadokról) mi hír?Linket!
Schaub megy a levesbe!!!! (Y) (Y) (Y) (Y)gaben
Reggie azt mondta 1-2 napja, hogy maradhat.Amadeus91
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Veteránokról (a mieinkről meg a szabadokról) mi hír?Linket!
Schaub megy a levesbe!!!! (Y) (Y) (Y) (Y)gaben
Reggie azt mondta 1-2 napja, hogy maradhat.
több mint 11 éve
Veteránokról (a mieinkről meg a szabadokról) mi hír?Schaub megy a levesbe!!!! (Y) (Y) (Y) (Y)
több mint 11 éve
[quote=Amadeus91Delonso_Bloff ide vagy oda. Azt azert el kell ismerni jol nezne ki.[/quote]Csicsa!
több mint 11 éve
"The Chargers and Raiders bought the land from Starwood Capital Group."Nem lesz ebből semmi (remélem), a Rams tart oda.
www.latimes.com/sports/la-sp-nfl-stadium-20150220-story.html#page=1Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus91Bloff ide vagy oda. Azt azert el kell ismerni jol nezne ki.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
A legrosszabb forgatókönyv számunkra talán...persze, ha vki feljön Marikáért még jól is kijöhetünk belőle...Gregory 235 font, Ray 245 font... legfeljebb Dante Fowler Jr.-t vihetik.na Leonard Williams elmondta a Combine-on is, hogy a Raiders a kedvenc csapata. nagyon szar lesz látni, hogy a Titans kiviszi 1/2-re.deyellNagyon drukkolok, h QB legyen az 1. és 2. pick is és aztán a Jags pedig LEO-t vigyen 😊Rolni
első csapat, akivel Williams találkozott a Combine-on, a Titans volt.
sztem így lesz: 1/1 Winston, 1/2 Williams, 1/3 Fowler, 1/4 ?deyell
több mint 11 éve
CooperGregory 235 font, Ray 245 font... legfeljebb Dante Fowler Jr.-t vihetik.na Leonard Williams elmondta a Combine-on is, hogy a Raiders a kedvenc csapata. nagyon szar lesz látni, hogy a Titans kiviszi 1/2-re.deyellNagyon drukkolok, h QB legyen az 1. és 2. pick is és aztán a Jags pedig LEO-t vigyen 😊Rolni
sztem így lesz: 1/1 Winston, 1/2 Williams, 1/3 Fowler, 1/4 ?deyell
több mint 11 éve
Gregory 235 font, Ray 245 font... legfeljebb Dante Fowler Jr.-t vihetik.na Leonard Williams elmondta a Combine-on is, hogy a Raiders a kedvenc csapata. nagyon szar lesz látni, hogy a Titans kiviszi 1/2-re.deyellNagyon drukkolok, h QB legyen az 1. és 2. pick is és aztán a Jags pedig LEO-t vigyen 😊Rolni
sztem így lesz: 1/1 Winston, 1/2 Williams, 1/3 Fowler, 1/4 ?
built for this shit
több mint 11 éve
na Leonard Williams elmondta a Combine-on is, hogy a Raiders a kedvenc csapata. nagyon szar lesz látni, hogy a Titans kiviszi 1/2-re.deyellNagyon drukkolok, h QB legyen az 1. és 2. pick is és aztán a Jags pedig LEO-t vigyen 😊
több mint 11 éve
több mint 11 éve
"The Chargers and Raiders bought the land from Starwood Capital Group."www.latimes.com/sports/la-sp-nfl-stadium-20150220-story.html#page=1
több mint 11 éve
na Leonard Williams elmondta a Combine-on is, hogy a Raiders a kedvenc csapata. nagyon szar lesz látni, hogy a Titans kiviszi 1/2-re.
built for this shit
több mint 11 éve
Woodley nem középszer... Jóval alatta van. A tavalyi garnitúrából Tuck az, aki középszer. Ha hozunk 5-6 Tuck szintű palit, az már jobb, mint ami eddig volt.tehát sehogy sem jó ez a nagy capemelés a Raidersnek. inkább jöjjön 1-2 top FA és fizessük túl, minthogy összekukázzunk egy rakás Woodley félét $5-6 millióért évente.deyellugyanannyi százalékát kell elkölteni a capnek kötelezően, mint korábban, tehát több $-t. az miért lenne jó, ha nem jön top FA? középszerűekre szórjuk a pénzt?Arra akartam célozni,hogy top FA hozzánk úgysem jönne,szerintem...skat
ha Los Angelesbe költözne a csapat, akkor ideiglenesen a Rose Bowlban lennének a meccsek, írja Arash Markazi.deyell
több mint 11 éve
tehát sehogy sem jó ez a nagy capemelés a Raidersnek. inkább jöjjön 1-2 top FA és fizessük túl, minthogy összekukázzunk egy rakás Woodley félét $5-6 millióért évente.ugyanannyi százalékát kell elkölteni a capnek kötelezően, mint korábban, tehát több $-t. az miért lenne jó, ha nem jön top FA? középszerűekre szórjuk a pénzt?Arra akartam célozni,hogy top FA hozzánk úgysem jönne,szerintem...skat
ha Los Angelesbe költözne a csapat, akkor ideiglenesen a Rose Bowlban lennének a meccsek, írja Arash Markazi.deyell
built for this shit
több mint 11 éve
Arra akartam célozni,hogy top FA hozzánk úgysem jönne,szerintem...ugyanannyi százalékát kell elkölteni a capnek kötelezően, mint korábban, tehát több $-t. az miért lenne jó, ha nem jön top FA? középszerűekre szórjuk a pénzt?egyébiránt most már azt mondják, hogy $143 millió lesz a cap, így megint az lesz, mint tavaly, hogy a legjobbakat nem engedik ki a piacra.deyellÉs ez,hogy érinti azt a szabályt,hogy a cap X százalékát elkel költeni,ami nálunk most él,hogy költekezni kell dögivel? Akkor még több lét kell elherdálni? 😊 Most TOP FA-ra,amúgy sem lenne esélyünk,szóval ez akár még jó is lehet,nem? Aztán lehet én látom hülyén 😀skat
több mint 11 éve
ugyanannyi százalékát kell elkölteni a capnek kötelezően, mint korábban, tehát több $-t. az miért lenne jó, ha nem jön top FA? középszerűekre szórjuk a pénzt?egyébiránt most már azt mondják, hogy $143 millió lesz a cap, így megint az lesz, mint tavaly, hogy a legjobbakat nem engedik ki a piacra.deyellÉs ez,hogy érinti azt a szabályt,hogy a cap X százalékát elkel költeni,ami nálunk most él,hogy költekezni kell dögivel? Akkor még több lét kell elherdálni? 😊 Most TOP FA-ra,amúgy sem lenne esélyünk,szóval ez akár még jó is lehet,nem? Aztán lehet én látom hülyén 😀skat
ha Los Angelesbe költözne a csapat, akkor ideiglenesen a Rose Bowlban lennének a meccsek, írja Arash Markazi.
built for this shit
több mint 11 éve
egyébiránt most már azt mondják, hogy $143 millió lesz a cap, így megint az lesz, mint tavaly, hogy a legjobbakat nem engedik ki a piacra.deyellÉs ez,hogy érinti azt a szabályt,hogy a cap X százalékát elkel költeni,ami nálunk most él,hogy költekezni kell dögivel? Akkor még több lét kell elherdálni? 😊 Most TOP FA-ra,amúgy sem lenne esélyünk,szóval ez akár még jó is lehet,nem? Aztán lehet én látom hülyén 😀
több mint 11 éve
egyébiránt most már azt mondják, hogy $143 millió lesz a cap, így megint az lesz, mint tavaly, hogy a legjobbakat nem engedik ki a piacra.deyell
egyébiránt most már azt mondják, hogy $143 millió lesz a cap, így megint az lesz, mint tavaly, hogy a legjobbakat nem engedik ki a piacra.deyelldirekt baszakodnak velünk, de nem fog bejönni. Addig kóserkedünk, amíg nem veszünk meg mindenkit kilóra.
deyell