Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 427 — Raiders fan
új név: Jim Mora, UCLAAmadeus91
Ez olyan, mint a Saban - Jets pletyka. Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?
Ott legalább hallgatnak rá a játékosok - szerintem ez is szempont lehetett Harbaugh döntésénél is...BMG
Az NFL-ben könnyebb főedzőnek lenni, mint az NCAA-ben,baggio
Azért ez így önmagában elég necces kijelentés.
Persze van igazság abban amit írtál, de az NFL HC-k szakmailag nagyobb kihívás előtt állnak azért. Kisebb a hibázási lehetőség, közelebb vannak a csapatok egymáshoz tudás és talent szempontjából, nagyobb a nyomás...persze tudom, h ezt neked fölöslegesen mondja az ember 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 177 — no es importante
Ez olyan, mint a Saban - Jets pletyka. Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?
Ott legalább hallgatnak rá a játékosok - szerintem ez is szempont lehetett Harbaugh döntésénél is...BMG
Az NFL-ben könnyebb főedzőnek lenni, mint az NCAA-ben, mert hiába önfejű a profik nagy része, ők maguktól jönnek a csapatodba vagy te magad mutatsz rájuk a drafton, és nem kell a toborzással, középiskolás srácok meggyőzésével foglalkoznod. Az simán egész éves munka, ahol tulajdonképp sosincs megállás. már a 2015-ös class közben dolgoznod kell a 2016-ban és később érkező játékoson is. Harbaugh-nál az alma materhez való visszatérés volt a fő és szinte egyetlen szempont, ilyen kötelékkel mondjuk egyetlen profi csapat nem versenyezhet.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Na közben kiderült, h Leonard Williams jön a draftra.
 www.cbssports.com/nfl/draft/nfl-draft-scout/24921726/nfl-draft-usc-dl-leonard-williams-off-to-the-nfl

1\4-nél lehet elérhető lesz és lehet ő lesz a mi pickünk majd. Raider fan, kiváló méretei vannak, több poszton bevethető játékos. Olvasok sok mindent róla (JJ Watt, Gerald McCoy, M.Wilkerson hasonmás\ nem elég fürge, nem elég erős csak jó-közepes playa lesz...), saját véleményem még nem nagyon van, de az egyik legjobb non-QB prospect, így biztos, h szóba jöhet.

több mint 11 éve
BMG azért NFL szinten edzősködni nagyobb rang és jellemzően nagyobb pénz is.

Rex Ryan anno még öccse menesztése kapcsán asszem beszólt a Raiders-nek. "Rat killing Raiders" ezt emlegetik kinti fórumon, mint tőle származó komment...lehet emiatt be se került a képzeletbeli kalapba...

Bowles és Hamilton valóban nem rendelkezik NFL HC tapasztalattal igazán, cserébe fiatal jó koordinátornak számítanak. Nem baj sztem, h nézelődünk erre fele is.

Kinn olvastam olyat is, h Magnini-t vszeg DCnek hallgatjuk meg...ha érkezik mondjuk egy Pat Shurmur vagy Hamilton lehet szeretnének már DC jelölteket biztosítani...

Jack Del Rio-val kapcsolatos infó, h Atlanta állítólag meg akarja tartani Dirk Koetter-t OCnak egy defensive minded HC alá...na ha ezt megteszik, már kevésbé csábító nekem JDR, mert feljön ott is a kérdés ki lesz az OC...

több mint 11 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 722
Ott legalább hallgatnak rá a játékosok - szerintem ez is szempont lehetett Harbaugh döntésénél is...
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Nekem az a furcsa, hogy Rex Ryan-t meg sem kerestük.

Pep Hamilton, illetve Todd Bowles sem tudom, hogy miként fér bele a kitételekbe, miszeint HC tapasztalattal rendelkező egyént keresnek? Ettől függetlenül jó ötlet a meghallgatásuk, mert jó HC-k alatt dolgoztak.

Nekem eddig Del Rio a favoritom a feldobott nevek közül. Sajnos utána Sparano jön, a többiek meg... jobb nem is szavakat fecsérelni rájuk.

Sparano-val kapcsolatban azt olvastam, hogy 2010-ben a Dolphins GM Ireland eljött California-ba és találkozott Harbaugh-val, de végül Sparano maradt a HC.

több mint 11 éve
Érdekes, h Jim Mora Jr. esetében is megvan a Mike Holgrem kapocs...lehet tényleg érkezik az öreg vmilyen FO szerepre...

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 763
Pep Hamiltonnál is bejelentkeztünk interjúra

www.silverandblackpride.com/2014/12/30/7472609/report-oakland-raiders-request-interview-with-pep-hamilton

több mint 11 éve
tenorx 14 199 — fő libsi
naneeeeeeDelonso_
Én őt eltudnám képzelni 😊 Seattle-ben nevetségesen kevés időt kapott (jó mondjuk a Caroll igazolással nagyon belenyúltak), de szerintem ő pont jó lehetne a Raidersnek.
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
naneeeeee
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 865
új név: Jim Mora, UCLA
több mint 11 éve
Itt meg 9 future contractot kapott emberke:  www.raiders.com/news/article-1/Raiders-Announce-ReserveFuture-Signings/62e87d8d-a8cb-4c66-8c46-b7e6c27282fa.

6 ps tag volt nálunk...

több mint 11 éve
Gsn posztjából kiszedtem:
Charles Woodson (S, OAK) 1,2 millió dollár (az egész teljesítményösztönző, a playek 70 %-án való részvétel: 1 millió, 4 interception: 200.000)

Fizu növelő elérhető tételek voltak idénre CWoodnak.

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
Nem értem ezeket a neveket, mint Mangini meg Surmók, őszintén szólva még Del Rio és Sparano is necces a gyomromnak. Ott van Rex, a keresett kordinátorok Seattleben, Arizónában, Trestman oc-nek, miért nem őket kergetjük? Pénz van szarásig, max elutasítanak, mint Jimbo, de ez a manginisurmók vonal beteggé tesz. Érthetetlen.Amadeus91

Nincs is pénz szarásig, a Raiders az egyik legszegényebb klub az NFL-ben. Az hogy a sapka alatt van pénz, az nem azt jelenti, hogy az edzőkre is olyan sok van. Csak nyilván most ha akarunk valakit, akkor meg kell lépni azt, hogy kicsit túlfizetjük.

A sok pénz ami a cap alatt van, az már majd a csapat összeállításánál lesz mérvadó, de egy edzőnek ez lehet vonzó is, hogy nagy a mozgástér. Mert mondjuk egy nagyobb nevű edzőt, ha leakasztunk valami csoda folytán, akkor az ő nevére jöhet egy-két nagyobb nevű FA is ide, mert a lóvé meg lesz rá.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 434 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sikerült egy slágernévhez is interjút kérni: Todd Bowles.
Fun fact: az ÖSSZES most HC-t kereső csapat hívta őt interjúra.empty taxi
Rooney Rule 😛?
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 332 — NFL bracket champion '26
Sikerült egy slágernévhez is interjút kérni: Todd Bowles.
Fun fact: az ÖSSZES most HC-t kereső csapat hívta őt interjúra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 865
Nem értem ezeket a neveket, mint Mangini meg Surmók, őszintén szólva még Del Rio és Sparano is necces a gyomromnak. Ott van Rex, a keresett kordinátorok Seattleben, Arizónában, Trestman oc-nek, miért nem őket kergetjük? Pénz van szarásig, max elutasítanak, mint Jimbo, de ez a manginisurmók vonal beteggé tesz. Érthetetlen.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 931 — Sworn to the Dark
Hát, én ezek közül Sparanot mondanám.tenorx
detto. csak egy jó OC jöjjön, és nincs több kívánságom elnézve a hc jelölteket.

built for this shit

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 332 — NFL bracket champion '26
"[The Raiders] offered Harbaugh more money than Michigan. Jim Harbaugh left money on the table." -- @MikeGarafolo

akkor alapból volt elbaszott az egész, és ennyit arról, hogy MD nem akar költeni.

Ryant akarom. Ha EM jön, akkor sztrájkba kezdek.Amadeus91
Jó mondjuk ezt megint honnan veszi ez a Mike Garafolo...ezt a fajta médiát annyira nem bírom...

Kit látnál szívesen, kit tartasz reális OC jelöltnek Ryan esetében?

EM szerintem mindenkinél kiverné a biztosítékot...bár most néztem rá és ugyanolyan mutatója volt a Jets-nél, mint Rexnek (Win%)Rolni
Garafolo egyébként a hitelesebb újságírók közé tartozik, pár éve lett a FOX-nál NFL insider, előtte éveken keresztül volt a Giantsnél beatwriter.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Mangini, te jo eg.
Mindig talany marad benne mit lat barki is.
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
"[The Raiders] offered Harbaugh more money than Michigan. Jim Harbaugh left money on the table." -- @MikeGarafolo Amadeus91
Harbaugh évi 5 milláért lett a Michigan edzője, szóval így akár még igaz is lehet. A fájdalmasabb a Raiders-nek, hogy minden pletykával ellentétben sose volt esélyük JH megszerzésére.baggio
Jövőre visszasírja még ezt a lehetőséget mikor SB-t nyerünk!
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 177 — no es importante
"[The Raiders] offered Harbaugh more money than Michigan. Jim Harbaugh left money on the table." -- @MikeGarafolo Amadeus91
Harbaugh évi 5 milláért lett a Michigan edzője, szóval így akár még igaz is lehet. A fájdalmasabb a Raiders-nek, hogy minden pletykával ellentétben sose volt esélyük JH megszerzésére.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
"@Tim_McManus: Pat Shurmur has been granted permission and will interview for Oakland head coaching job, per league source."
több mint 11 éve
tenorx 14 199 — fő libsi
Hát, én ezek közül Sparanot mondanám.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 907 — capitaine du château de Vienne 1487
Rio Grande párti leszek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak