Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért ez így önmagában elég necces kijelentés.Az NFL-ben könnyebb főedzőnek lenni, mint az NCAA-ben,baggioúj név: Jim Mora, UCLAAmadeus91Ez olyan, mint a Saban - Jets pletyka. Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?
Ott legalább hallgatnak rá a játékosok - szerintem ez is szempont lehetett Harbaugh döntésénél is...BMG
Persze van igazság abban amit írtál, de az NFL HC-k szakmailag nagyobb kihívás előtt állnak azért. Kisebb a hibázási lehetőség, közelebb vannak a csapatok egymáshoz tudás és talent szempontjából, nagyobb a nyomás...persze tudom, h ezt neked fölöslegesen mondja az ember 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Az NFL-ben könnyebb főedzőnek lenni, mint az NCAA-ben, mert hiába önfejű a profik nagy része, ők maguktól jönnek a csapatodba vagy te magad mutatsz rájuk a drafton, és nem kell a toborzással, középiskolás srácok meggyőzésével foglalkoznod. Az simán egész éves munka, ahol tulajdonképp sosincs megállás. már a 2015-ös class közben dolgoznod kell a 2016-ban és később érkező játékoson is. Harbaugh-nál az alma materhez való visszatérés volt a fő és szinte egyetlen szempont, ilyen kötelékkel mondjuk egyetlen profi csapat nem versenyezhet.új név: Jim Mora, UCLAAmadeus91Ez olyan, mint a Saban - Jets pletyka. Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?
Ott legalább hallgatnak rá a játékosok - szerintem ez is szempont lehetett Harbaugh döntésénél is...BMG

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Na közben kiderült, h Leonard Williams jön a draftra.www.cbssports.com/nfl/draft/nfl-draft-scout/24921726/nfl-draft-usc-dl-leonard-williams-off-to-the-nfl
1\4-nél lehet elérhető lesz és lehet ő lesz a mi pickünk majd. Raider fan, kiváló méretei vannak, több poszton bevethető játékos. Olvasok sok mindent róla (JJ Watt, Gerald McCoy, M.Wilkerson hasonmás\ nem elég fürge, nem elég erős csak jó-közepes playa lesz...), saját véleményem még nem nagyon van, de az egyik legjobb non-QB prospect, így biztos, h szóba jöhet.
több mint 11 éve
BMG azért NFL szinten edzősködni nagyobb rang és jellemzően nagyobb pénz is.Rex Ryan anno még öccse menesztése kapcsán asszem beszólt a Raiders-nek. "Rat killing Raiders" ezt emlegetik kinti fórumon, mint tőle származó komment...lehet emiatt be se került a képzeletbeli kalapba...
Bowles és Hamilton valóban nem rendelkezik NFL HC tapasztalattal igazán, cserébe fiatal jó koordinátornak számítanak. Nem baj sztem, h nézelődünk erre fele is.
Kinn olvastam olyat is, h Magnini-t vszeg DCnek hallgatjuk meg...ha érkezik mondjuk egy Pat Shurmur vagy Hamilton lehet szeretnének már DC jelölteket biztosítani...
Jack Del Rio-val kapcsolatos infó, h Atlanta állítólag meg akarja tartani Dirk Koetter-t OCnak egy defensive minded HC alá...na ha ezt megteszik, már kevésbé csábító nekem JDR, mert feljön ott is a kérdés ki lesz az OC...
több mint 11 éve
új név: Jim Mora, UCLAAmadeus91Ez olyan, mint a Saban - Jets pletyka. Miért hagyna ott egy sikeres egyetemi programot az önfejű profikért?
Ott legalább hallgatnak rá a játékosok - szerintem ez is szempont lehetett Harbaugh döntésénél is...
több mint 11 éve
Nekem az a furcsa, hogy Rex Ryan-t meg sem kerestük.Pep Hamilton, illetve Todd Bowles sem tudom, hogy miként fér bele a kitételekbe, miszeint HC tapasztalattal rendelkező egyént keresnek? Ettől függetlenül jó ötlet a meghallgatásuk, mert jó HC-k alatt dolgoztak.
Nekem eddig Del Rio a favoritom a feldobott nevek közül. Sajnos utána Sparano jön, a többiek meg... jobb nem is szavakat fecsérelni rájuk.
Sparano-val kapcsolatban azt olvastam, hogy 2010-ben a Dolphins GM Ireland eljött California-ba és találkozott Harbaugh-val, de végül Sparano maradt a HC.
több mint 11 éve
Érdekes, h Jim Mora Jr. esetében is megvan a Mike Holgrem kapocs...lehet tényleg érkezik az öreg vmilyen FO szerepre...
több mint 11 éve
Pep Hamiltonnál is bejelentkeztünk interjúrawww.silverandblackpride.com/2014/12/30/7472609/report-oakland-raiders-request-interview-with-pep-hamilton

több mint 11 éve
naneeeeeeDelonso_Én őt eltudnám képzelni 😊 Seattle-ben nevetségesen kevés időt kapott (jó mondjuk a Caroll igazolással nagyon belenyúltak), de szerintem ő pont jó lehetne a Raidersnek.
több mint 11 éve
naneeeeee
több mint 11 éve
új név: Jim Mora, UCLA
több mint 11 éve
Itt meg 9 future contractot kapott emberke: www.raiders.com/news/article-1/Raiders-Announce-ReserveFuture-Signings/62e87d8d-a8cb-4c66-8c46-b7e6c27282fa. 6 ps tag volt nálunk...
több mint 11 éve
Gsn posztjából kiszedtem:Charles Woodson (S, OAK) 1,2 millió dollár (az egész teljesítményösztönző, a playek 70 %-án való részvétel: 1 millió, 4 interception: 200.000)
Fizu növelő elérhető tételek voltak idénre CWoodnak.
több mint 11 éve
Nem értem ezeket a neveket, mint Mangini meg Surmók, őszintén szólva még Del Rio és Sparano is necces a gyomromnak. Ott van Rex, a keresett kordinátorok Seattleben, Arizónában, Trestman oc-nek, miért nem őket kergetjük? Pénz van szarásig, max elutasítanak, mint Jimbo, de ez a manginisurmók vonal beteggé tesz. Érthetetlen.Amadeus91
Nincs is pénz szarásig, a Raiders az egyik legszegényebb klub az NFL-ben. Az hogy a sapka alatt van pénz, az nem azt jelenti, hogy az edzőkre is olyan sok van. Csak nyilván most ha akarunk valakit, akkor meg kell lépni azt, hogy kicsit túlfizetjük.
A sok pénz ami a cap alatt van, az már majd a csapat összeállításánál lesz mérvadó, de egy edzőnek ez lehet vonzó is, hogy nagy a mozgástér. Mert mondjuk egy nagyobb nevű edzőt, ha leakasztunk valami csoda folytán, akkor az ő nevére jöhet egy-két nagyobb nevű FA is ide, mert a lóvé meg lesz rá.
több mint 11 éve
Sikerült egy slágernévhez is interjút kérni: Todd Bowles.Rooney Rule 😛?
Fun fact: az ÖSSZES most HC-t kereső csapat hívta őt interjúra.empty taxi
több mint 11 éve
Sikerült egy slágernévhez is interjút kérni: Todd Bowles.Fun fact: az ÖSSZES most HC-t kereső csapat hívta őt interjúra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nem értem ezeket a neveket, mint Mangini meg Surmók, őszintén szólva még Del Rio és Sparano is necces a gyomromnak. Ott van Rex, a keresett kordinátorok Seattleben, Arizónában, Trestman oc-nek, miért nem őket kergetjük? Pénz van szarásig, max elutasítanak, mint Jimbo, de ez a manginisurmók vonal beteggé tesz. Érthetetlen.
több mint 11 éve
Hát, én ezek közül Sparanot mondanám.tenorxdetto. csak egy jó OC jöjjön, és nincs több kívánságom elnézve a hc jelölteket.
built for this shit
több mint 11 éve
Garafolo egyébként a hitelesebb újságírók közé tartozik, pár éve lett a FOX-nál NFL insider, előtte éveken keresztül volt a Giantsnél beatwriter."[The Raiders] offered Harbaugh more money than Michigan. Jim Harbaugh left money on the table." -- @MikeGarafoloJó mondjuk ezt megint honnan veszi ez a Mike Garafolo...ezt a fajta médiát annyira nem bírom...
akkor alapból volt elbaszott az egész, és ennyit arról, hogy MD nem akar költeni.
Ryant akarom. Ha EM jön, akkor sztrájkba kezdek.Amadeus91
Kit látnál szívesen, kit tartasz reális OC jelöltnek Ryan esetében?
EM szerintem mindenkinél kiverné a biztosítékot...bár most néztem rá és ugyanolyan mutatója volt a Jets-nél, mint Rexnek (Win%)Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Mangini, te jo eg.Mindig talany marad benne mit lat barki is.
több mint 11 éve
Jövőre visszasírja még ezt a lehetőséget mikor SB-t nyerünk!"[The Raiders] offered Harbaugh more money than Michigan. Jim Harbaugh left money on the table." -- @MikeGarafolo Amadeus91Harbaugh évi 5 milláért lett a Michigan edzője, szóval így akár még igaz is lehet. A fájdalmasabb a Raiders-nek, hogy minden pletykával ellentétben sose volt esélyük JH megszerzésére.baggio
több mint 11 éve
"[The Raiders] offered Harbaugh more money than Michigan. Jim Harbaugh left money on the table." -- @MikeGarafolo Amadeus91Harbaugh évi 5 milláért lett a Michigan edzője, szóval így akár még igaz is lehet. A fájdalmasabb a Raiders-nek, hogy minden pletykával ellentétben sose volt esélyük JH megszerzésére.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
"@Tim_McManus: Pat Shurmur has been granted permission and will interview for Oakland head coaching job, per league source."
több mint 11 éve
Hát, én ezek közül Sparanot mondanám.
több mint 11 éve
Rio Grande párti leszek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak