Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
www.raiders.com/news/article-1/Mack-Looking-to-Make-Major-Impact/210415a7-8809-4d37-925a-313cab409b83Mack interjú
Főleg az erős oldalon fog mozogni, de blitzelni átkerülhet a gyenge oldalra is ahogy kiveszem ebből...
www.insidebayarea.com/raiders/ci_25996977/khalil-mack-raiders-top-pick-impresses-at-minicamp
Cikk főleg Mackről. Mindenki baromira dicséri...kell is az instant impact.
Alján vannak apró"hírek":
Dowling INT...ha fejben egyben marad jövőre jó playa lehetne
Carrie nagyon ígéretesen dolgozik eddig. Csak ugye az egészség nála nagyon nagy kérdőjel
Rivera Branch mellől mutatott be remek egykezes elkapást...Come on Tyvon!!
Howard sérült Barnes ment át RGbe és Gabe lett az LG. Boothe ezek szerint C csere elsősorban és Barnes a fő csere gyakorlatilag mindenhol máshol...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Schaub karerőben a leggyengébb, pedig McGloin sem egy cannonarm....Amadeus91Sign JMR!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Schaub karerőben a leggyengébb, pedig McGloin sem egy cannonarm....
több mint 12 éve
Carr volt, hogy az első csapattal dobált, de ami meglepőbb, hogy Miles Burris sorozatban a 2. napon edzett Sio Moore helyén az első csapatban. James Jones vállsérülés miatt 2-8 hétre out. elkapók közül Streatert dicsérik a leginkább, ez nem meglepő. tight endek közül Rivera és Ausberry a két befutó eddig, főleg, mert Kasa sérülés miatt nem tud edzeni. Middlekauff szerint Schaub karerősségben egyértelműen a leggyengébb a három QB közül. megvolt az első bunyó a minicamp során, Donald Penn vs. Miles Burris. a DB-k közül Tarrell Brown szerzett interceptiont Schaub passzából, Rogers sérülés miatt out. Hayden továbbra is járást segítő csizmában. kéne még CB-t igazolni, mert előfordulhat a szezonban, hogy csak Brown lesz egészséges ezen a poszton a kezdőcsapatba vártak közül...
built for this shit
több mint 12 éve
]deyellAmikor még aláztuk a Seahawks-t.
Az az ütő széttörés....
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
megérte Haydenre az 1/12....
több mint 12 éve
DJ mellett már Rogers is sérült...Chekwa a kezdő CB Brown mellett...reméljük így nem kell majd meccsre felmenni azért 😊Lucas Nix az egyetlen akinél félő, h nem lesz kész a TC-re. Mondjuk sokat nem veszt vele a csapat...
Andre Holmes elvileg már DMoore előtt van a DC. Little kapott Olsontól most dícsérő szavakat, így lehet Butler és\vagy Criner nem fér majd fel a keretre, főleg ha csak 5 WRt viszünk...mondjuk Little esetében meccshelyzetben kéne látni a fejlődést...
Streater szedett fel némi izmot idén is, így már 210 a súllya. Fizikálisabban szeretne játszani, ezért a tömegnövelés, de a sebességét is meg akarja tartani...
Schaub nagyon jókat mondott Rod-ról...dolgos, legjobb akar lenni stb....
Továbbra is Barnes a kezdő LG, de TCben Gabe folytathatja a push-ot...jobb oldalon a Howard-Watson "szárny" egyenlőre működik...
Carr elvileg megelőzte McGloin-t a DC-n és a 2nd team rep-ek nagyrészét viszi. Mondjuk nem meglepő, hogy Carr jobban fest ellenség nélkül...neki akkor jöhetnek a gondjai, ha jön a nyomás. Kiváncsi leszek pre meccseken mit látunk tőlük, mi lesz a végső sorrend Schaub mögött.
Mack-et mindenhol nézegetik, próbálgatják...élesben is vszeg nagyon sokat fog mozogni, posztok és oldalak között is...
Burris vmelyik nap Sio előtt edzett...nem hiszem, h beelőzi, de az fontos lenne, h Burris erős rotációs emberré érjen...
több mint 12 éve
A TOP 5 pass rushing duo-ból 2 a mi csoportunkban van Brooks szerint:WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
csak érdekességképpen: Von Miller, Clowney és Khalil Mack combine számainak összehasonlítása.Megvan csibèsz, honnan szeded az àbràid 😀
eszerint a fő erősségeik eltérnek. Miller fegyvere a sebesség/agilitás, Clowneyé a testméret/sebesség, Macké az erő/robbanékonyság.deyell

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
csak érdekességképpen: Von Miller, Clowney és Khalil Mack combine számainak összehasonlítása.
eszerint a fő erősségeik eltérnek. Miller fegyvere a sebesség/agilitás, Clowneyé a testméret/sebesség, Macké az erő/robbanékonyság.
built for this shit
több mint 12 éve
így van, annyit tennék hozzá, a drafton 6 ft magasság alatt nem hozott embert RM, mindkét draftolt CB megvan annyi, Flowers ezzel szemben csak 5"9, nem illik a képbe. valószínűleg a Falconsba megy majd, ahol Pioli van.www.nfl.com/news/story/0ap2000000358463/article/brandon-flowers-released-by-kansas-city-chiefsIdén elvileg a cornereinkkel press man-t szeretnénk játszani. Na a Chiefs pont azért rakta ki, mert Flowers zona CB és azon a pénzen amin náluk volt luxus lett volna back up emberezőnek tartani.
fel kéne szedni.Amadeus91
Piacon vszeg jó ára lesz, mert zónában még mindig nagyon jó, szóval nem hiszem jó deal lenne a zónás csapatok által "felvert" árat megadni neki, h itt zónázzon.
Plusz Ulpi azt is írta a Chiefs topicba, h utóbbi években folyamatosan vannak sérülésekkel kihagyásai, gondjai...Rolni
built for this shit
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000358463/article/brandon-flowers-released-by-kansas-city-chiefsIdén elvileg a cornereinkkel press man-t szeretnénk játszani. Na a Chiefs pont azért rakta ki, mert Flowers zona CB és azon a pénzen amin náluk volt luxus lett volna back up emberezőnek tartani.
fel kéne szedni.Amadeus91
Piacon vszeg jó ára lesz, mert zónában még mindig nagyon jó, szóval nem hiszem jó deal lenne a zónás csapatok által "felvert" árat megadni neki, h itt zónázzon.
Plusz Ulpi azt is írta a Chiefs topicba, h utóbbi években folyamatosan vannak sérülésekkel kihagyásai, gondjai...
több mint 12 éve
Egyébként szerintem hasznosabb lenne, ha posztonként külön vizsgálnák, és azt modnanák, h QB-ból mondjuk 3 az elit, WR-ből 6, FB-ból 2, stb...En is igy latom!! Irjunk nekik vmi panaszos emailt 😊
Azt már h valaki 2nd RB-nek milyen, nehezebb figyelembe venni, mert az technikailag nem más poszt (meg eleve idegenül hangzik az elit 2nd RB fogalom), de a különböző posztoknál egyszerű lehetne, és engem legalábbis az érdekel, h valaki a saját posztjához mérten milyen. Pont lényegtelen, h mondjuk a kickeremnél hány jobb QB van...Black_Adder
több mint 12 éve
Egyébként szerintem hasznosabb lenne, ha posztonként külön vizsgálnák, és azt modnanák, h QB-ból mondjuk 3 az elit, WR-ből 6, FB-ból 2, stb...Azt már h valaki 2nd RB-nek milyen, nehezebb figyelembe venni, mert az technikailag nem más poszt (meg eleve idegenül hangzik az elit 2nd RB fogalom), de a különböző posztoknál egyszerű lehetne, és engem legalábbis az érdekel, h valaki a saját posztjához mérten milyen. Pont lényegtelen, h mondjuk a kickeremnél hány jobb QB van...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
...Black_AdderPersze tiszta, h mindenki a saját játékosait jobbnak látja\hiszi. Nincs is ezzel gond.
Reece kapcsán: azt hittem posztonkénti listájuk van, ezért nem értettem meg. Összesítve világos, h miért nem elit egy FB...
DMC-nél meg megintcsak úgy néztem, h #2\change of pace\hívjuk ahogy akarjuk RBnek azért nem átlag alatti...persze ha összességében van csak, mint RB nézve akkor statok alapján valóban átlag alatti...
több mint 12 éve
King mitol piros en sem ertem...DMC nem 2nd RB-nek átlag alatti, hanem összességében, ahogy Reece is nem FB-nek nem elit, hanem poszttól függetlenül van x (talán 50) jobb játékos nála. A PFFnél egyébként azt hiszem top1 FB (és igen, mivel poszttól függetlenül osztogatják ezeket a jeleket, nincs náluk elit FB)
Schaub legyen atlag alatti kezdoba tavalyi rossz ev utan ezt el tudom fogadni, de DMC atlag alatti 2. szamunak? Ilyen listaba a serulekenyseget nem nagyon lehetne sztem igy besulyozni...
Reece miert nem elite FB poszton?
Barnes tavaly atlagos kezdo LT szintet hozott sztem. LGben sem volt rossz, amikor a vegen bekerult keszules nelkul. Miert lesz o atlag alatti kezdo LG?
Roach miert is atlag alatti kezdo MLB?Rolni
Elite is as advertised. Broadly it’s the best 50 players in the NFL but that doesn’t mean its two or three from each position group across the board. There may be none or there may be seven or eight. That’s just the nature of it; some periods are good for one position, some others. Additionally, remember that our “Top 101 Players” series is based solely on their performance in 2013. These charts, as described above, take more than just last season into account.pff| mondjuk azért vegyük figyelembe, ha saját grade-jeik alapjn sorrendezik a játékosokat, és az első X elit, a második Y highquality, stb..., és minden csapat szurkolói kb minden játékosukat alulértékeltnek érzik, ebből következik, h vagy a szurkolók egy nagy tábora bizony téved amikor saját kedvence képességét próbálja belőni, vagy tényleg mindenki elit. Ha viszont mindenki elit, akkor az az átlagos, amit máris mindenki felháborítóan alacsonynak tartana, szóval maradnak a szurkolói tévedések... (én is több játékost jobbra értékelnék a saját csapatomból, szóval nem ítélkezni akarok) |
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Jo vegulis csak statok alapjan dolgoznak ok...
több mint 12 éve
King mitol piros en sem ertem...lehet, hogy Kinggel az volt a bajuk, hogy sok touchbacket rúgott, nála csak Ryan Allen rúgott többet, ő is poor starter lett náluk. az értékelésnél nem veszik figyelembe, hogy hányadik számú játékos, DMC meg valljuk be, elég rossz átlaggal futott az elmúlt években. vannak pletykák hogy idén az offseason során végre neki áll normálisan edzeni, végre lábazni is fog, így talán nem lesz combizom-húzódása megint, bírja majd a strapát. eddig nem láttam náluk, hogy valamely fullbacket elitre értékeljenek, mert egy FB nem kap olyan magas grade-t, hogy elit besorolású legyen a PFF-nél, csak a top 50 játékos elit náluk poszttól függetlenül. Barnest gondolom a sok büntetés húzta le, Roach meg elég véleményes, mert csinál jó dolgokat, de azt nem hiszem, hogy beleszámítják az értékelésbe, hogy jól hívja a playeket... márpedig ő a védelem esze, coverage-ben is jó, emellett a top blitzelő LB-k között van a PFF-nél (csak Bobby Wagner van előtte a 4-3-as MLB-k közül), de ezek szerint utóbbi nem nyom annyit a latba. a 18 elhibázott szerelés a gond, meg az, hogy gyakran nem tud lejönni a blokkokról. nem elég nagy darab "mike"-nak, itt a gond.
Schaub legyen atlag alatti kezdoba tavalyi rossz ev utan ezt el tudom fogadni, de DMC atlag alatti 2. szamunak? Ilyen listaba a serulekenyseget nem nagyon lehetne sztem igy besulyozni...
Barnes tavaly atlagos kezdo LT szintet hozott sztem. LGben sem volt rossz, amikor a vegen bekerult keszules nelkul. Miert lesz o atlag alatti kezdo LG?
Roach miert is atlag alatti kezdo MLB?Rolni
Roach’s profootballfocus.com grade is -11.6 and specifically in the run game his grade is an abysmal -18.6. As mentioned before, there are several reasons why this grade is so low, but most importantly it is because he is not a real “mike “linebacker. As primarily a “sam” linebacker for the Bears in 2012 his grade was -2.5 with a -1.7 grade versus the run. Even the “sam” is not the position for Roach and when we look at his blitzing and coverage skill that will become apparent. To put a final touch on how he struggled versus the run, Roach also had 18 missed tackles.
built for this shit
több mint 12 éve
Carr 61 mph-val passzol (idei Combine-on a legmagasabb: 60 - Logan Thomas)Kaep elvileg 59-et tolt anno...
instagram.com/p/nv3ftUpB2v/#deyell
profootballtalk.nbcsports.com/2011/02/28/source-radar-gun-says-kaepernick-had-combines-strongest-arm/
Cam 56...
Nem mintha ez onmagaban sokat szamitana, de jobb mintha Flynn szeru keze lenne 😊
több mint 12 éve
King mitol piros en sem ertem...
King piros? ezt hogyan?deyell
Roach miert is atlag alatti kezdo MLB?
több mint 12 éve
Carr 61 mph-val passzol (idei Combine-on a legmagasabb: 60 - Logan Thomas)built for this shit
több mint 12 éve
Elite - 0
High - 1 😥
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Ez már megint egy tipikus Raiderses összeállítás. Azzal hogy valaki a Raidersbe igazol legalább egy kategóriát visszaesik a teljesítménye... Szar