Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 427 — Raiders fan
Háborúzni volt a csapat 😊
 instagram.com/p/o2Qbk1me2L/

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Jermichael Finley has interest from the Raiders. (Aaron Nagler)

korábban a Patriotsnál, Steelersnél volt látogatóban.deyell
Ha teljesen egészséges akkor nem lenne rossz. Lenne Ausberry-nek egy komoly kihívója...

szerk.: Rivera más szerepkör nálam...Rolni
én még titkon reménykedem egy Ausberry breakoutban.
deyell
A remeny hal meg utoljara 😊
Amugy en is. 260 font a sajat bevallasa szerint. Ha ezzel a sullyal, erovel vegre elfogadhato szinten blokkolni is tud akkor van ra esely, mert a keze jo...de elobb maradjon egeszseges es mutasson konzisztens jatekot...

Amugy arra mindenkeppen jo, h nem kell pl egy nem teljesen egeszseges Finley-re rarepulni hatha bejon alapon...

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 926 — Sworn to the Dark

Ha teljesen egészséges akkor nem lenne rossz. Lenne Ausberry-nek egy komoly kihívója...

szerk.: Rivera más szerepkör nálam...Rolni
én még titkon reménykedem egy Ausberry breakoutban.

built for this shit

több mint 12 éve

szerk.: Rivera más szerepkör nálam...

több mint 12 éve

korábban a Patriotsnál, Steelersnél volt látogatóban.

built for this shit

több mint 12 éve
Houston az elso verekedes aktiv resztvevoje Chicagoban 😊
Szivvel, lelekkel edz, jatszik. Sajnalom, h igy alakult vegul, mert nagyon birtam...Rolni
Miféle "verekedes"?Süsü
Szerintem erre gondolt Rolni:

www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-martellus-bennett-lamarr-houston-scuffle-20140603,0,3470303.storyToto21
Áháááá. Kösz!Süsü
Jaja!
Köszi Toto!

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 926
Szivvel, lelekkel edz, jatszik. Sajnalom, h igy alakult vegul, mert nagyon birtam...Rolni
Miféle "verekedes"?Süsü

www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-martellus-bennett-lamarr-houston-scuffle-20140603,0,3470303.storyToto21
Áháááá. Kösz!
több mint 12 éve
Toto21 Chicago Bears 8 729
Miféle "verekedes"?Süsü

www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-martellus-bennett-lamarr-houston-scuffle-20140603,0,3470303.story
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 926
Miféle "verekedes"?
több mint 12 éve
Szivvel, lelekkel edz, jatszik. Sajnalom, h igy alakult vegul, mert nagyon birtam...

több mint 12 éve
John Middlekauff ‏@JohnMiddlekauff 5h
Just read Khalif Barnes is penciled in as the LG for the #Raiders. I'd bet big money 3rd rd pick Gabe Jackson starts wk 1

Barnes nem volt rossz tavaly év végén, mikor hirtelen bekerült LGbe, így azért nem lesz annyira könnyű dolga Gabe-nek...

Boothe ezekszerint leginkább OC\OG csere, illetve ha Watson lesérül, nem alakul gondolom lehet még kezdő RG, amikor Howard kilép RTnek...

Vic Tafur ‏@VicTafur 9h
It's way early, but I think all of the #Raiders WRs have looked good, especially Little, Criner and Butler. ...

Criner rookie évében is remekelt az offseason során, aztán eltűnt mint a szürke szamár...

Ausberry:  www.raiders.com/news/article-1/Ausberry-Talks-About-Returning-to-the-Field/25365ad8-6f81-4c2e-afe4-e935a156420b
A tavalyi sérülése elég súlyos volt...decemberre jött csak rendbe. De most 100%-os és dolgozik keményen.

CWood:  www.raiders.com/news/article-1/Woodson-Feels-Good-About-Defense/ecf98a3c-fa4e-4fa5-b3a6-ea6cda5ac0ea
Kurvára bírom CWood-ot. Őszinte, megmondja frankón a véleményét...Azt érzi, hogy jó lesz a D, jó lesz a csapat. Veterán arcok jól kommunikálnak, érzik egymást, össze fog állni a dolog. Hayden fizikai fejlődését dícsérte és említette, h látja rajta az éhséget (csakúgy, mint Branch-en), de majd meccs helyzetben derül ki mennyivel lett jobb CB.

Sio:  www.raiders.com/news/article-1/Moore-Talks-Growth-and-Learning-from-Vets/9d4b2a9e-d9cf-44d9-9d68-987fa5a6aa5e
Nagy figura! WILL LB poszt nem lesz ismeretlen neki, mert egyetemen játszotta már. Büszke a rugalmasságára. Igyekszik a veteránoktól folyamatosan tanulni pályán belül és kívül. Nick Roach van nagy tesó státuszban, de Tyvon is közeli barát, még egyetemen is játszottak együtt. Említette, hogy mennyi pass rusher van a rosteren, mennyi különböző helyről érkezhet a nyomás...

több mint 12 éve
Sio a sajtótájékoztatón:

built for this shit

több mint 12 éve
Dallassal lesz kozos edzes...datum meg nyilvanos

több mint 12 éve
Jol indul a buli...Rolni
egy komment:

"He's fine, just getting it warmed up for McFadden."

:[]

built for this shit

több mint 12 éve
Jol indul a buli...

több mint 12 éve
Kevin Burnett megérkezett a második heti OTA-kra, de még nem edz. Hayden sem... járást segítő csizma van rajta. 😊 kifordult a bokája múlt héten, csakúgy, mint Latavius Murraynek (utóbbi asszem még nem volt egészséges, mióta nálunk van).

rajtuk kívül Nix, A. Smith szintén nem edz.

built for this shit

több mint 12 éve
 www.silverandblackpride.com/2014/6/1/5770462/is-oakland-raiders-matt-schaub-really-a-top-ten-nfl-quarterback

több mint 12 éve
Video: Reggie McKenzie son Kahlil dominant in Oakland Nike Football Training Camp

www.silverandblackpride.com/2014/5/29/5761874/video-reggie-mckenzie-son-kahlil-dominant-in-oakland-camp

itt van 3 vine róla, nem nagyon tudták blokkolni. 4 csillagos recruit, korosztályában a 2. legjobb DT és a 10. legjobb prospect. még nem committolt egy egyetemhez sem, de az összes powerhouse program bejelentkezett érte. állítólag a Tennessee-hez fog menni, mert az apja is ott végzett. a Bay Areában található De La Salle középiskolába járt, mint Jones-Drew és Travis Carrie, ennek a suli futballcsapatáról készül a When the Game Stands Tall c. film, amit idén augusztusban mutatnak be a mozikban. itt a postban azt írják, hogy 330 fontos, de ez szerintem nem lehet igaz, egy másik oldal szerint 6'4", 309 font, ez közelebb állhat a valósághoz.

egy highlights róla:

Kahlil McKenzie elég atletikus, Reggie nevelése révén megvan a jó mentalitás is nála, nem lepődnék meg, ha 3-4 év múlva magasan kelne el a draffon.

built for this shit

több mint 12 éve
végül a FootballGamePlan oldal is értékelte az idei draftunkat + az UDFA igazolásokat. asszem nekünk adták a legjobb értékelést az összes közül.

built for this shit

több mint 12 éve
Jermichael Finleyhez mit szólnátok?TST
akár szóba is jöhet. pénteken lesz látogatóban egy eddig meg nem nevezett csapatnál. és ugye az idei igazolásokból tudjuk, hogy a péntek Reggie napja...

built for this shit

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Jermichael Finleyhez mit szólnátok?
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 858
akárhogy is, a tavalyi TP-Flynn-MMc trióhoz képest beljebb vagyunk. Schaub egy jó fallal jó lesz, amíg DC#4 betanul.
több mint 12 éve
Te hogy látod az INT-eket?Rolni
szerintem a playhívás több esetben is kiszámítható volt, a védők leolvasták, hogy mi lesz, és megcsinálták a playt. mondjuk azért betenném Schaub tavalyi meccsvideóját a Seahawks ellen, hogy ne csak az inteket nézzük, mert erős védelem ellen játszott jól. kár a 4. negyed végi choke-ért

deyell
Az biztos, h leolvasták többször...más kérdés, h ez azért van-e, mert ő lockol a célpontra vagy mert kiszámítható a playcalling...ehhez valóban teljes gametapek kellenek.
Olson tavaly ebben sztem egész jó volt, márhogy nem volt kiszámítható túlzottan a dolog...

több mint 12 éve
Te hogy látod az INT-eket?Rolni
szerintem a playhívás több esetben is kiszámítható volt, a védők leolvasták, hogy mi lesz, és megcsinálták a playt. mondjuk azért betenném Schaub tavalyi meccsvideóját a Seahawks ellen, hogy ne csak az inteket nézzük, mert erős védelem ellen játszott jól. kár a 4. negyed végi choke-ért

built for this shit

több mint 12 éve
Tavalyi INT rohama Schaubnak:

www.youtube.com/watch?v=TBsTAJn7Ezg
Rolni
a playcallingról mi a véleményed?deyell
1. play-el nincs gondom. Sima curl route, ami a CB által hagyott nagy tér miatt jó megoldásnak tűnik...

2. playnél nem tudom ki hibázott...a hely ahova bedobta végül a laszdit az vagy a slot WRnek lehetett volna egy curl vagy inkább a keresztbe érkezőnek egy crossing route, amiben megállt középen és elindult vissza...ha nem jön át a nyomás és megy tovább a TE akkor amúgy tetszik, mert elvitték a CB-t és a TE jó helyzetben lehetett volna. Ha a TE csinálta jól a visszafordulással csak Schaub már eldobta a befosás miatt, akkor megint jó, mert a védő arról lecsúszott volna. Én szeretem ezeket a TE crossing route-okat, amikor szét van húzva a pálya és nem középre védők gyűrűjébe megy a bőr...

3. nem tudom itt se teljesen eldönteni mi volt a terv. Sztem ez a szélső WRnek és a TEnek is go-route lehetett, és működött is volna, ha nincs csúnyán alul dobva. WR-re kimozdult a CBnek segíteni a SS, így lehet, hogy a TE-t szerencsésebb lett volna dig-el befele mozgatni, mert a LB mögé befért volna és a SS a WR-re segített az FS meg nagyon mélyen volt...

4. kedvelem a bunch formációt és már írtam, h a TE cross-okat is, bár ez inkább hitch lehetett, amit olvasott az LB. Nagyon jó volt a védelem itt amúgy. Nem tudom hova mehetett volna a laszdi, nyomás is jött...itt nem sok esélye volt amúgy az Onak sztem.

5. dupla out jó elképzelés, de sztem a külsőnek kellett volna vonalhoz dobni nem oda be...

6. play action ha beszívják remek, ha nem az szopás...ez szopás volt...mondjuk, ha nem a bemozgó WRnek dobja alulra, hanem a keresztező TEnek akkor nagy play...

7. ezeket a Slot WRnek Flatbe a saját RZban én nem kedvelem...

8. nagy helyet hagy a CB, részemről OK a comeback, hívás, de a WR leállt és várt, ami azért NFLben nem nagyon mükszik...ahhoz nagyobb hely kell...

9. 2 TE-s felállás 2 crossing route. Ezt alapból kedvelem. Dobást sztem elkapkodta Schaub nem volt akkora a nyomás, várni kellett volna kicsit, h kifele elinduljanak, a középre visszalépő védő ne legyen már képben, mert a másik két védő a TEk mögött volt, nem lett volna INT veszély...

Te hogy látod az INT-eket?