Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Denico Autry DE (6-5/273) érkezett és David Carter DT lett kivágva. Érdekesség, hogy Autry majdnem aláírt Green Bay-be, de apróbb egészségügyi problémákra hivatkozva elálltak a szerződtetésétől. Gabe Jackson csapattársa volt a Mississippi State-en.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Kiderül mi lesz a vége, de alapvetően nem tartom a dolgot halott ötletnek.Elfogadható RT hullámzó teljesítménnyel (egyik évben jó run blocker, másik évben jó pass protector volt) bekerül RGnek. Pass protection képessége oda biztos elég lesz és Sparano arra épít, h alatta a futásblokk volt az erőssége, ezt hozza újra elő belőle csak most belül.
Watson skill setje inkább OT, annyira, h draft körül azt is írták, mondták róla sokan, h LT is lehet belőle atletikussága miatt. Csak ugye limitált foci háttér miatt bazi nyers volt, aztán tavaly sokat volt sérült.
5 legjobb embert kell pályára küldeni és jelenleg a jobb oldalon ez Howard-Watson párost jelent, úgy, h Austin RGben lesz. TCben majd lefocizzák ezt...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk Watson nem tudom milyen lenne RG-ben, ezt a Raiders fanok tudják megítélni, de Sparano kiváló OL coach és érti a dolgát.Ezért be is kell tenni guardba, hogy jó szar legyen 😀 De amúgy az eaglesben is tackle volt, és nem is rossz. Ugye oda került UDFA-ként és lépett tovább. Én biztos nem tenném be guardba az héccencség.Shawn84Elég megnyugtató számotokra, hogy Howard 2 évet tolta nálunk kezdő RT-ként és nem is rosszul. 😊BekiElvileg igen....RolniHoward guard lesz?Shawn84
Ezt nyilatkozták eddig.
Menelik Watson tavalyi 2. körös OT-nk lesz elvileg a RT és Howard megy be RGnek.
Ha minden igaz Tony Sparano (aki ugye jól ismeri Howardot) a "terv" kiötlője...
Lehet még RT is, ha esetleg Watson megsérül ismét vagy besül.
Hosszútávon pedig megint csak adott a lehetőség a RT poszton történő szereplésére, mert ha Watson nagyon hasít RTben akkor akár jövőre az LT posztra is rájelentkezhet, mert ott csak öregek vannak (Penn, Barnes)...Rolni
több mint 12 éve
Ezért be is kell tenni guardba, hogy jó szar legyen 😀 De amúgy az eaglesben is tackle volt, és nem is rossz. Ugye oda került UDFA-ként és lépett tovább. Én biztos nem tenném be guardba az héccencség.Elég megnyugtató számotokra, hogy Howard 2 évet tolta nálunk kezdő RT-ként és nem is rosszul. 😊BekiElvileg igen....RolniHoward guard lesz?Shawn84
Ezt nyilatkozták eddig.
Menelik Watson tavalyi 2. körös OT-nk lesz elvileg a RT és Howard megy be RGnek.
Hosszútávon pedig megint csak adott a lehetőség a RT poszton történő szereplésére, mert ha Watson nagyon hasít RTben akkor akár jövőre az LT posztra is rájelentkezhet, mert ott csak öregek vannak (Penn, Barnes)...Rolni
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Elég megnyugtató számotokra, hogy Howard 2 évet tolta nálunk kezdő RT-ként és nem is rosszul. 😊Elvileg igen....RolniHoward guard lesz?Shawn84
Ezt nyilatkozták eddig.
több mint 12 éve
Elvileg igen....RolniHoward guard lesz?Shawn84
Ezt nyilatkozták eddig.
Hosszútávon pedig megint csak adott a lehetőség a RT poszton történő szereplésére, mert ha Watson nagyon hasít RTben akkor akár jövőre az LT posztra is rájelentkezhet, mert ott csak öregek vannak (Penn, Barnes)...
több mint 12 éve
Nagyon korai kezdő lineup alapján remekül látható, hogy megint tele leszünk új kezdőkkel (félkövér). Nem lesz egyszerű, megint sokan rendszerrel ismerkednek és mindenkinek egymást is szokni kell majd...Ez azért egy komoly hátrány az egyben lévő csapatokhoz képest...Remélhetőleg jövőre már nem kell ekkora fluktuációval dolgozni...Howard guard lesz?
QB: Schaub
RB: Jones-Drew
FB: Reece
TE: Rivera
WR1: Jones
WR2: Streater
WR3: Moore
LT: Penn
LG: Jackson
C: Wiz
RG: Howard
RT: Watson
12 úgymond kezdő posztból 8 új emberé, 6 tavaly kereten sem volt.
LDE: Tuck
UT: Smith
NT: Sims
RDE: Woodley
SLB: Mack
MLB: Roach
WLB: Moore (bár más poszton játszott nem színezem be...)
CB1: Hayden (tavaly csak 3.számú CB volt sérülése előtt
CB2: Brown
CB3: Rogers
FS: Woodson
SS: Branch
12 posztból 7 új emberé, 6 tavaly kereten sem volt.
K: Jano
P: King
LS: Condo
R: ??? még nem tudni ki lesz, de szinte biztos új ember...Atkinson\Carrie a legesélyesebbekRolni
több mint 12 éve
Nagyon korai kezdő lineup alapján remekül látható, hogy megint tele leszünk új kezdőkkel (félkövér). Nem lesz egyszerű, megint sokan rendszerrel ismerkednek és mindenkinek egymást is szokni kell majd...Ez azért egy komoly hátrány az egyben lévő csapatokhoz képest...Remélhetőleg jövőre már nem kell ekkora fluktuációval dolgozni...QB: Schaub
RB: Jones-Drew
FB: Reece
TE: Rivera
WR1: Jones
WR2: Streater
WR3: Moore
LT: Penn
LG: Jackson
C: Wiz
RG: Howard
RT: Watson
12 úgymond kezdő posztból 8 új emberé, 6 tavaly kereten sem volt.
LDE: Tuck
UT: Smith
NT: Sims
RDE: Woodley
SLB: Mack
MLB: Roach
WLB: Moore (bár más poszton játszott nem színezem be...)
CB1: Hayden (tavaly csak 3.számú CB volt sérülése előtt
CB2: Brown
CB3: Rogers
FS: Woodson
SS: Branch
12 posztból 7 új emberé, 6 tavaly kereten sem volt.
K: Jano
P: King
LS: Condo
R: ??? még nem tudni ki lesz, de szinte biztos új ember...Atkinson\Carrie a legesélyesebbek
több mint 12 éve
Quote:Mellette jött még:
Adam Schefter @AdamSchefter 7m
Former Browns WR Greg Little was claimed by the Raiders, per source.Rolni
- Bojay Filimoeatu, 6-2 / 258, DE/OLB, Utah State ( Is very explosive in terms of his size and speed and is a great leader)
- Jansen Watson, 5-9 / 174, CB, Iowa State
Az alábbi 3 játékost küldtük el:
CB Johnny Adams, LB Frank Beltre és a WR D.J. Coles
több mint 12 éve
Greg Little @Str8UpGlittleAzt nem írta, hogy játszani is fog. 😀😀
October 26, 2014 is definitely circled beleedat!
kis optimista...deyell
több mint 12 éve
Greg Little @Str8UpGlittleOctober 26, 2014 is definitely circled beleedat!
kis optimista...
built for this shit
több mint 12 éve
Hát nem tom...jött Mike Davis UDFA, itt volt eddig is egy rakat WR és ebből a gyerekből szinte tuti nem lesz semmi. OTA, TC idejére is inkább még egy UDFA arcot hoztam volna akinél ott a lehetőség...Quote:jó kötésű, nagydarab nigger, max kirakjuk az utolsó szűkítésnél.Amadeus91
Former Browns WR Greg Little was claimed by the Raiders, per source.
Na mondjuk, h ez a fakezű minek ide azt nem tom...Rolni
több mint 12 éve
Quote:jó kötésű, nagydarab nigger, max kirakjuk az utolsó szűkítésnél.
Na mondjuk, h ez a fakezű minek ide azt nem tom...Rolni
több mint 12 éve
Quote:Adam Schefter @AdamSchefter 7m
Na mondjuk, h ez a fakezű minek ide azt nem tom...
több mint 12 éve
egy interjú a 7. körben választott Travis Carrie-vel, amikor még a Bobcats csapatkapitánya volt. nincs 3 perc, érdemes megnézni, aztán szimpatikus lesz.built for this shit
több mint 12 éve
Gruden's QB camp:www.youtube.com/watch?v=h7T2gF_aoo8
www.youtube.com/watch?v=5NpNUizGyDQ
www.youtube.com/watch?v=oXZ91ynjEVc
több mint 12 éve
Khalil Mack <-> Kahlil McKenzie csak nekem hangzik furcsán? 😀
több mint 12 éve
Reggie McKenzie fiát, Kahlilt nem egyszerű blokkolni:built for this shit
több mint 12 éve
Néztem ma egy Mack és 2 McGill gametapet...Mack folyamatosan dolgozik, volt olyan play, h a 3. ember tudta lenyomni csak és majdnem sack lett még így is. OTk ellen jó a sebessége és megfelelő ereje is van.
Volt egy QB üldözése, ahol iszonyat komolyat gyorsult...
Futás ellen is többnyire jól helyezkedett, blokkokról jól válik le
Coverban is egész jól mozgott, mondjuk sok dolga azért ott nem volt...
McGill nálam csak szoros emberezésben használható. Zóna és laza emberezésben nem tetszett amit láttam. Jó recovery speedet mutatott 1-2 playnél és a magassága, hosszú kezei sokat segítenek a laszti leütésekben. Ha sok helyet hagy a WR és maga között, gyors rövid játékokkal szopatható és nem üzembiztos a szerelése, szóval én szorosan szeretném látni az emberen. Igazából S help sztem mögé mindig fog kelleni...
több mint 12 éve
elkezdődött a rookie minicamp. Carr átvette a centertől az első snapet és... fumble. egyetemen szinte mindig shotgunból kapta a labdát, így ez nem olyan meglepő, szoknia kell. Carr a 4-es számú mezt viseli Favre után, de vele ellentétben nem gunslinger módra dobált, hanem főleg rövid passzokat, mint a Fresno State-en. GAIII a 34-es mezszámot választotta (korábban Murrayé volt), ami a fordítottja annak, amit apja viselt a Raidersben. Shelby Harrisről írták, hogy kondíciója hagy némi kívánnivalót maga után (1 szezont kihagyott), és a megfelelő szögek kiválasztása nem nagyon ment neki. McGill szerezhetett volna egy interceptiont Carr passzából, de nem tudta elkapni, csak leütötte. Dowlingnak szintén összejöhetett volna egy INT, de elejtette. jött egy új QB is próbajátékra, Joe Southwick a Boise State-ről. Antonio Smith-et nemrég megműtötték egy konditermi baleset miatt, június közepén térhet vissza. Mack beadta a "kérvényét", hogy viselhessen ő is Tuck-féle facemasket, azt mondja, azért, mert segíti megelőzni a nyaksérüléseket. Carr elmondta, hogy Schaub felhívta, és elmondta neki, hogy tudja, hogy ott a bátyja, de ha segítség kell neki, hozzá is fordulhat.Carr átnyújtja a labdát Atkinson III-nek:

az újoncokról még egy kép:
built for this shit
több mint 12 éve
Rolni!4-3 sok 3-4 look-al. Ez valóban sok csapatra igaz manapság. Ez lesz igaz ránk is. Emellett meg sok nickel felállás lesz, mint minden csapatban és persze lesz dime is. 😊
Köszi újfent.
D#: Zanzásítom amit leszűrtem: 4-3 lesz és/vagy 3-4. Leginkább kettő közt, hibrid. Részletek nem ismertek. Oké, de ez minden csapatra igaz lenne, ettől nem lettem okosabb (lehet az én hibám). Illetve ez a front 7 munkáját adja meg (nagy vonalakban), ahogy a blitzek száma is. (Van S+CB blitz, de az nem secondrary séma)
Hátul cover 1 a tipp. (Ami blitz heavyhez illik is, tetszik.) A sok blitz amit egyedül igazán biztosra vehetünk. DA eddigi munkásságát nézve érhető. Illetve komoly forrásokat költöttek pass rusherekre. ulpianus
Másik oldalról is megnézhetjük, ott legalább vannak konkrétumok. Mink van, lett?
Front 7 kialakítása:
DLben a rugalmasság, felcserélhetőség nagyon komoly szempont.
Tuck, Crawford DE és UT
Smith, Wilson UT és DE, valamint 3-4DE
McGee UT és NT, illetve 3-4DE is lehetne bár ott nincs tapasztalata
Sims 4-3NT és limitáltal 3-4ben is bevethető DE és NT poszton is
Ellis 4-3NT és 3-4NTnek is jó lehet
Woodley kicsit kakukk tojás, mert Ő ugye profiként végig 3-4OLB volt, de egyetemen 4-3DE volt előtte. Nálunk 4-3RDE lesz elvileg, de állásból fog indulni elvileg (tavaly Houston is végig állásból dolgozott) ami könnyíthet a séma váltáson.
A DLben az a lényeges amellett, h nagyon fegyelmezett játékosokról van szó, hogy több poszton bevethetőek, hatékonyan lehet a 4-3 és 3-4 frontokat váltani. Ez adhatja meg a védelem rugalmasságának az alapját.
LB sorban inkább a 4-3hoz van meg az emberanyag, de ezen a helyzeten javít Woodley jelenléte a DLben.
Igazi 3-4 fit Khalil Mack, viszont Ő legalább a fontos pass rusher\OLB szerepben. Ezért is gondolom, hogy 4-3 base lesz a felállás. Mack nagy valósznűséggel a Von Miller szerepet játsza majd, így sokat lesz DE poszton is. Ez a mély LB corp.nak köszönehtően megvalósítható 4-3ban is nem csak a nickel vagy dime felállásokból. Mack, Sio és Burris személyében lesz jó blitzer JTnek, így várhatóan lesz blitz bőven tőlük is.
Secondary:
A front 7-től erősödő nyomást várunk, ami segít majd a sec. munkájának is. Ehhez jön a minőségi erősödés. Hayden idén már elvileg rendben lesz, mellé jött Brown és Rogers akik így upgradet jelentenek majd a tavalyi Jenkins-Porter-Hayden triohoz képest. Emberezni fognak és slotból rendszerint blitzelni is fog valaki, mert ugye blitz happy ez a JT srác...
Én hátul a Cover 1-et várom, Branch-Woodson-Usama trio forgatásával. Ahogy írtam már a boxba feljövő S rendszeresen blitzre is mehet majd.
Ennél többet nem tudok és sztem a staffon kívül más se nagyon, de hátha deyell vagy más még hozzátesz majd.
Nincs olyan kiforrott rendszerünk, mint a legtöbb csapatnak, de ebben nagyon komoly szerepet játszik, hogy nem volt megfelelő keret eddig az ismert gondok miatt. Év végére okosabbak leszünk
Támadóknál a PBS érthető, a ZB csődöt mondott, gondolom egy életre elegük lett belőle. Tehát szted WCO lesz Schaubbal. Sok PA játékkal, mivel ebben volt jó eddig is. Más csapat volt az, más rendszer, és akkoriban kiváló támadófallal. Illetve egy nagyszerű elsődleges célponttal, ami Schaubnak kell, elég egy célpontos tud lenni a játéka. Nem feltétlen jó ez WCO esetén.Schaubnak nem lesz egy top elkapója, de lesz elég sok korrekt opciója WR, TE poszton, illetve a backfieldből is.
Akárhogy is, a run heavy manapság nehéz kérdés. Jó OL kell hozzá, és jó futó, úgy megalapozhatja a play actiont. Még nem mobilis QB esetén is, de ahhoz elég jó futójáték kell. Egyébként mikor gondolkoztam a lehetőségeken, eszembe jutott a run heavy is. Viszont a 30 közeli (nemtom fejből) MJD sérült, DMC mindig sérült. Nehéz ügy. Reece pedig kiváló FB, mert WR volt, és erről elfeledkeznek a csapatok, elkap úgy mint egy WR, és ezen mindig meglepődnek. Blokkolni is tud, és futni is, de egy FB az FB. Nem fognak rá csapatot építeni.
Láthatóan tanácstalan vagyok. Lepörgettem ám én is ezeket a forgatókönyveket, és mást is. Valahogy mindig több nyitott kérdésem lett mint válaszom. Ezért kérdezek.ulpianus
Schaubnak nagyon kell egy jó futójáték. Ha ez megvan, akkor tud hatékonyan irányítani. Jól látszik, hogy ezen komolyan dolgoztak eddig RM-ék. OL tavalyhoz képest gyakorlatilag teljesen megújul és főleg run blockhoz nagyon komoly lesz (most még csak minden papíron van ugye). Penn-Jackson-Wiz-Howard-Watson...Sparano tavaly a 2., 3. számú csereemberekkel megtűzdelt falból is pályára tudott tenni egy elfogadható falat. Nagyon abba bízik mindenki (vezetőség, fanok egyaránt), hogy ebből a névsorból és a cserékkel (Barnes, Boothe, McCants, Bergstrom depth) egy TOP futásblokkoló és szolid pass prot. falat összerak. Ha ez a fal összeáll akkor jöhet MJD, DMC, Reece futni, screenre elkapni stb. DMC és MJD az utóbbi években nem épp 16 meccses work hourse-ok, de itt most ketten egymás mellett lesznek, Reece is tud terhet mentesíteni és lesz mögöttük korrekt 3. számú RB opció is.
Amúgy Schaub után terv szerint Carr érkezik majd jövőre vagy 2016ban...ő elég mobilis és teljesen ülhet a WCO rendszerbe. Addig még lehet, dolgozni a pass protection-ön, mert nála az fontos lesz.
Az még az RBknél fontos lehet, h mind DMC, mind MJD remek blitz pick upban...
Reece-re nem lehet csapatot építeni, de lehet X-faktor...pont azért, mert ha van elég talent máshol akkor jellemzően az FB-re nem juthat már elég figyelem...
Ennél többet itt is majd év végén tudhatunk majd.
több mint 12 éve
Láthatóan tanácstalan vagyok. Lepörgettem ám én is ezeket a forgatókönyveket, és mást is. Valahogy mindig több nyitott kérdésem lett mint válaszom. Ezért kérdezek.ulpianusEgyszerű a dolog, majd meg kell nézni a meccseket és utólag eldönteni, hogy mit látsz. Addig úgyis bele tudsz kötni mindenbe, mert amíg meg nem történt, addig semmi sem biztos.
Legyen 31. a csapat a PR-ben, az még semmit nem jelent. Majd januárban kiderül, hogy valóságban hanyadik lett, de addig semmi nem biztos.
Lehet róla beszélgetni, de vitatkozni rajta tök fölösleges. Rolni joggal érzi úgy hogy elindult valami, te pedig joggal kételkedsz, mert ugye ez csak a Raiders.
Amúgy megmondom mi lesz itt a szezonban: amerikai focizni fognak, mi meg élvezzük a játékot és dühöngünk, ha hibáznak és örülünk, ha jól teljesítenek.
Aztán hogy WCO PBS TPS KGB vagy mi a szarnak hívják a rendszert amit játszanak, az meg engem kurvára nem érdekel. De nem kérdőjelezem meg, hogy itt lesz egy rendszer, az hogy mi, az majd kiderül!