Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 427 — Raiders fan
McCarront én se nagyon bírom, de 4.ben talán lenyelném...

Jacksonról sose hallottam eddig. Te láttad játszani vagy honnan gyütt a neve?
Clowney és Lee tényleg nem sanszos, h benn lesz...talán Lee
Nem tudom, h Marcus Martin mennyire lenne jó megoldás...én nem piszkálnám Wiz-t.
Gondolod, hogy Wiz-Martin>>>>>>Boothe\Banres-Wiz??

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 907 — capitaine du château de Vienne 1487
Manziel smokescreen-en egyedül Te ülsz közülünk Amadeus 😀

Rolni
Hé, a mazielista front kiterjedt! Aszondom Hé!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 926 — Sworn to the Dark
Csináltam egy draftot Fanspeak bigboard alapján - először is szeretném leszögezni,hogy élőben is kiegyeznék vele de tudom,hogy nem így lesz 😉 ha megnézitek a 1picket tudjátok miért írom ezt 😀
- másodszor pedig még annyit fűznék hozzá,hogy G-ból már nem volt bent általam kedvelt játékos így C-t húztam és habár ott van nekünk Whiz én az elrontott snapek és a kiváló G munkássága végett simán vissza tolnám.

5 DE JADEVEON CLOWNEY
SOUTH CAROLINA
36 WR MARQISE LEE
USC
67 C MARCUS MARTIN
USC
107 QB A.J. MCCARRON
ALABAMA
219 CB KAMERON JACKSON
CALIFORNIA
235 RB GEORGE ATKINSON III
NOTRE DAME

Vélemények?Cubehead
ha McCarront behúzzuk, kimenekülök a világból. hihetetlenül ellenszenves az a figura, mind a játéka, mind a személyisége. Clausen 2.0

a többi ok, bár Kameron Jacksont nem ismerem.

built for this shit

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 763
Csináltam egy draftot Fanspeak bigboard alapján - először is szeretném leszögezni,hogy élőben is kiegyeznék vele de tudom,hogy nem így lesz 😉 ha megnézitek a 1picket tudjátok miért írom ezt 😀
- másodszor pedig még annyit fűznék hozzá,hogy G-ból már nem volt bent általam kedvelt játékos így C-t húztam és habár ott van nekünk Whiz én az elrontott snapek és a kiváló G munkássága végett simán vissza tolnám.

5 DE JADEVEON CLOWNEY
SOUTH CAROLINA
36 WR MARQISE LEE
USC
67 C MARCUS MARTIN
USC
107 QB A.J. MCCARRON
ALABAMA
219 CB KAMERON JACKSON
CALIFORNIA
NOTRE DAME

Vélemények?Cubehead

5 DE JADEVEON CLOWNEY
SOUTH CAROLINA
36 WR MARQISE LEE
USC
67 C MARCUS MARTIN
USC
107 QB A.J. MCCARRON
ALABAMA
219 CB KAMERON JACKSON
CALIFORNIA
NOTRE DAME

Vélemények?Cubehead
Clovney 5. helyen. Na persze...Erősen meg lennék lepve ha első 3- ba nem menne ki...Lee-t is sokan első körösnek várják. Jó kis draft lenne ez így nektek de az esélye kb semmi...Tomcsik
Tudom írtam is de gondoltam unalom űzőnek beteszem 😉

több mint 12 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 283

5 DE JADEVEON CLOWNEY
SOUTH CAROLINA
36 WR MARQISE LEE
USC
67 C MARCUS MARTIN
USC
107 QB A.J. MCCARRON
ALABAMA
219 CB KAMERON JACKSON
CALIFORNIA
NOTRE DAME

Vélemények?Cubehead

5 DE JADEVEON CLOWNEY
SOUTH CAROLINA
36 WR MARQISE LEE
USC
67 C MARCUS MARTIN
USC
107 QB A.J. MCCARRON
ALABAMA
219 CB KAMERON JACKSON
CALIFORNIA
NOTRE DAME

Vélemények?Cubehead
Clovney 5. helyen. Na persze...Erősen meg lennék lepve ha első 3- ba nem menne ki...Lee-t is sokan első körösnek várják. Jó kis draft lenne ez így nektek de az esélye kb semmi...

több mint 12 éve

5 DE JADEVEON CLOWNEY
SOUTH CAROLINA
36 WR MARQISE LEE
USC
67 C MARCUS MARTIN
USC
107 QB A.J. MCCARRON
ALABAMA
219 CB KAMERON JACKSON
CALIFORNIA
NOTRE DAME

Vélemények?

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 330 — NFL bracket champion '26
tudtok egy olyan oldalt, ahol egy valasztott csapat szempontjabol tudok egy mock draftot csinalni a tobbi meg auto pickes)?Pari
 fanspeak.com/ontheclock/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
tudtok egy olyan oldalt, ahol egy valasztott csapat szempontjabol tudok egy mock draftot csinalni a tobbi meg auto pickes)?
több mint 12 éve
Preseason:
Vikings
Lions
Packers
Seahawks

szep...Pari
Ez sztem kurva jó!
Kell a felmérés a zúzós szezon előtt...Lions ellen a védelem tud majd tesztelni egy jót
Packers ellen a 3. meccs remek és a Seahawks ellen is biztos fel lesz pörögve minden csere 😊

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Preseason:
Vikings
Lions
Packers
Seahawks

szep...
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 858
Nagyon kíváncsi leszek hol rántunk CB-t majd és mennyit...messze CBből van a legtöbb vizit...

Evans 1\5-re valóban korai lenne, de egy kis lemozgással már frankó lehet sztem, bár nem épp magas possession WR a need elkapó fronton Streater és Holmes mellett, persze az is igaz, h Evans papíron jobb lehet mint a kettő együtt 😊Rolni
megmondtam, amit megmondtam; felülök a Manziel-bandwagonra a draftig, aztán meglátjuk 😀
több mint 12 éve
Nagyon kíváncsi leszek hol rántunk CB-t majd és mennyit...messze CBből van a legtöbb vizit...

Evans 1\5-re valóban korai lenne, de egy kis lemozgással már frankó lehet sztem, bár nem épp magas possession WR a need elkapó fronton Streater és Holmes mellett, persze az is igaz, h Evans papíron jobb lehet mint a kettő együtt 😊

több mint 12 éve
Bashaud Breeland jött vizitre (CB, Clemson) - 2-3. körre taksálják.

built for this shit

több mint 12 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000339976/article/johnny-manziel-oakland-raiders-just-dont-make-sense-together

másik szemszögből. Ebben is van valami.Amadeus91
Sztem kurvara igaza van!!Rolni
megvagyok győződve arról, hogy playmaker fog jönni. Ha Johnny, akkor Johnny, ha Watkins, akkor Watkins. Egyszerűen még egy szar év nem fér bele, repül a rezsim.Amadeus91
de figyelj már ha jön is Johnny akkor padozni fog Schaub mögött...hol lesz az playmaker? Táblatartásban?

Olyan playa kell aki legalább day 1 (year 1) aktív segítség, jó esetben playmaker.

Clowney az lenne
Mack az lenne
Watkins az lenne
Evans is
TOP LT még elfogadható a szemembe, ha kinyomja Penn-t vagy legalább más poszton már idén impact és jövőre már megvan az LT of the future vele...

de QB aki ül egy évet Schaub mögött az nem fér bele ebbe a képbe.
Ha mégis QB jön akkor sztem RM nagyobb biztonságban van, mint sokan gondolják és belefér neki egy elsőkörös impact playától elesnie.
Legrosszabb forgatókönyv, h Mark belepofázik ki jöjjön, aztán ha nem jön az eredmény kirakja a brigádot...akkor meg lesz egy talán frQB-nk ahive lehet GM-et, HC-t keresni...nem jó út sztem...Rolni
Mark JohnnyFan és nem megy a szomszédba, hogy belenyúljon a GM dolgába (apja fia,). Abban biztos vagyok, hogy ha QB jön #1-re, akkor Schaub 1 évig tanítja a vonalról, aztán Schaubnak meg is köszönjük. Mi más értelme lenne QB-t húzni rögtön? Schaub vészmegoldásnak tűnik jelenleg, ha lecsúszik Johnny hozzánk, akkor oké, ha nem, akkor ő is elkaristol. Vagy mi ültünk fel a smokescreennek és jön Mack vagy Watkins.
Evans 1/5? Korai, nagyon.
több mint 12 éve
Legrosszabb forgatókönyv, h Mark belepofázik ki jöjjön, aztán ha nem jön az eredmény kirakja a brigádot...Rolni
pont most volt néhány cikk arról, hogy Mark Davis Manzielt kedveli.

raidersbeat.com/2014/04/08/report-raiders-owner-mark-davis-high-on-johnny-manziel/deyell
ja én is olvastam ezért merült fel bennem...

több mint 12 éve
Legrosszabb forgatókönyv, h Mark belepofázik ki jöjjön, aztán ha nem jön az eredmény kirakja a brigádot...Rolni
pont most volt néhány cikk arról, hogy Mark Davis Manzielt kedveli.

raidersbeat.com/2014/04/08/report-raiders-owner-mark-davis-high-on-johnny-manziel/

built for this shit

több mint 12 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000339976/article/johnny-manziel-oakland-raiders-just-dont-make-sense-together

megvagyok győződve arról, hogy playmaker fog jönni. Ha Johnny, akkor Johnny, ha Watkins, akkor Watkins. Egyszerűen még egy szar év nem fér bele, repül a rezsim.Amadeus91
de figyelj már ha jön is Johnny akkor padozni fog Schaub mögött...hol lesz az playmaker? Táblatartásban?

Olyan playa kell aki legalább day 1 (year 1) aktív segítség, jó esetben playmaker.

Clowney az lenne
Mack az lenne
Watkins az lenne
Evans is
TOP LT még elfogadható a szemembe, ha kinyomja Penn-t vagy legalább más poszton már idén impact és jövőre már megvan az LT of the future vele...

de QB aki ül egy évet Schaub mögött az nem fér bele ebbe a képbe.
Ha mégis QB jön akkor sztem RM nagyobb biztonságban van, mint sokan gondolják és belefér neki egy elsőkörös impact playától elesnie.
Legrosszabb forgatókönyv, h Mark belepofázik ki jöjjön, aztán ha nem jön az eredmény kirakja a brigádot...akkor meg lesz egy talán frQB-nk ahive lehet GM-et, HC-t keresni...nem jó út sztem...

több mint 12 éve

megvagyok győződve arról, hogy playmaker fog jönni. Ha Johnny, akkor Johnny, ha Watkins, akkor Watkins. Egyszerűen még egy szar év nem fér bele, repül a rezsim.
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 479
Mit várhattok Schaubtól:
 www.footballperspective.com/is-there-any-hope-in-oakland-for-matt-schaub/

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve

Sztem kurvara igaza van!!

több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/egxlozgbq2dhcbhkcdam
Johnny Manziel, Oakland Raiders just don't make sense together
Johnny Manziel might seem perfect for the Oakland Raiders -- but Adam Schein thinks GM Reggie McKenzie absolutely should *not* spend the fifth overall draft pick on the Texas A&M icon.

másik szemszögből. Ebben is van valami.
több mint 12 éve
G Brandon Thomas (Clemson), who is rated as one of the top interior OLs for this year's draft, suffered a torn ACL last week.deyell
Shit... Pedig atom a csávó. Hogy a fenébe hozhatta össze, arra kíváncsi vagyok.szaba
a Saintsnél volt viziten, és egy non contact drill során jött össze neki. kár, pedig anno Clowney-t is megállította.

jön látogatóba Mettenberger, majd Cody Latimer (WR). utóbbit bírom, de szerintem nekünk nem kéne, mert olyan típusú játékos, mint Streater.

built for this shit

több mint 12 éve
https://res.cloudinary.com/nflleague/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/kmasiayie5zx1cevot5v
Johnny Manziel makes good impression on Oakland Raiders
Johnny Manziel apparently had a positive meeting with the Oakland Raiders, who felt he was nothing at all like his flashy reputation, according to Ian Rapoport.

Johnny Manziel makes good impression on Oakland Raiders
több mint 12 éve
Reece 😀

több mint 12 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2014/04/06/draft-grader-oakland-raiders-3/
remek draftjaink...

blitz happy Oakland:  www.profootballfocus.com/blog/2014/04/07/team-blitzing/