Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 427 — Raiders fan
Quote:
Jeff Deeney @PFF_Jeff · 1h ago
@PFF_Rick Rogers a lot better in slot last year than outside. 1.00 yd/cov snap, 73.9 rating in slot. 1.29 yd/cov snap, 85.7 rating outside.

Jó hír!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 923 — Sworn to the Dark
új D#

built for this shit

több mint 12 éve
Na akkor Rogers papa is fedelzeten van.
Azert ez azt is jelenti, h a 49ers egykori kezdo CB parosa nalunk dekkol...

Hayden-Brown-Rogers 3as vallalhatonak tunik. Remelem azert draftrol erkezik meg vki majd...

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 857
DJax tó RGknee, talán jobb is
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
látogatóba jött Carlos Rogers, lehetséges megoldás a slot cornerback posztra, de ő sem fiatal már. deyell
Le is igazoltuk Carlos Rogers-t, a szerződés részletei még nem ismertek.

az ESPN szerint DJax $9-10 milliót akar évente. a Redskins és a Raiders mellett két másik, meg nem nevezett csapatot említettek, akik tárgyalnak vele.deyell
Ezt az igényét már korábban is lehetett hallani és szerintem sok csapat ezért is mondott le róla. Mi szerintem tettünk elé egy McKenzie-s nem túl hosszú és nem is ennyire drága szerződést, hogy ha jó ennyiért akkor jöjjön, ha nem akkor nem, és ezért utazott el a Redskins-hez is, hogy hátha többet ajánlanak.

több mint 12 éve
semmi garanciája nincs arra, hogy jövőre ne vágjátok ki, ha nem teljesít...iktriad
nálunk az összes 30 év körüli játékos ilyen dealt kapott idén. még Schaub is

Én tisztában vagyok vele, csak MJDék nem voltak. 3,5 milliót akart évente piacnyitás előtt. 1el kevesebbért írt ide aláiktriad
nevezzük hometown discountnak 😊

built for this shit

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 205 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
MJD szerződésének összegeiről(totál, éves, garantált) továbbra sem tud senki semmit?iktriad
Maurice Jones-Drew three-year Raiders deal: $7.5M, $1.2M guaranteed first-year base salary; 2.4M salary '14, '15, annual $100K workout bonus
deyell
Tehát valójában egy 2,5 millós 1 éves szerződés ez. Utána bármikor ki lehet rakni. Mojonak már rég ki kellett volna rakni az ügynökét...iktriad
nézd meg a többi running back igazolást, a fiatalok sem kaptak sokkal többet. lassan a kickerek is többet keresnek.deyell
Én tisztában vagyok vele, csak MJDék nem voltak. 3,5 milliót akart évente piacnyitás előtt. 1el kevesebbért írt ide alá, és semmi garanciája nincs arra, hogy jövőre ne vágjátok ki, ha nem teljesít...
több mint 12 éve
MJD szerződésének összegeiről(totál, éves, garantált) továbbra sem tud senki semmit?iktriad
Maurice Jones-Drew three-year Raiders deal: $7.5M, $1.2M guaranteed first-year base salary; 2.4M salary '14, '15, annual $100K workout bonus
deyell
Tehát valójában egy 2,5 millós 1 éves szerződés ez. Utána bármikor ki lehet rakni. Mojonak már rég ki kellett volna rakni az ügynökét...iktriad
nézd meg a többi running back igazolást, a fiatalok sem kaptak sokkal többet. lassan a kickerek is többet keresnek.

built for this shit

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 205 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
deyell
Tehát valójában egy 2,5 millós 1 éves szerződés ez. Utána bármikor ki lehet rakni. Mojonak már rég ki kellett volna rakni az ügynökét...
több mint 12 éve

---

hírek

látogatóba jött Carlos Rogers, lehetséges megoldás a slot cornerback posztra, de ő sem fiatal már. az ESPN szerint DJax $9-10 milliót akar évente. a Redskins és a Raiders mellett két másik, meg nem nevezett csapatot említettek, akik tárgyalnak vele.deyell
no.Amadeus91
9-10M-t én se biztos, h mernék adni neki a kérdőjelekkel...Rolni
én amúgy sem... gyorsaságára épít, ha az megkopik - ne adj isten megsérül mint Ford - akkor itt marad a nyakunkon.
több mint 12 éve

---

hírek

látogatóba jött Carlos Rogers, lehetséges megoldás a slot cornerback posztra, de ő sem fiatal már. az ESPN szerint DJax $9-10 milliót akar évente. a Redskins és a Raiders mellett két másik, meg nem nevezett csapatot említettek, akik tárgyalnak vele.deyell
no.Amadeus91
MJD deal korrekt.

Rogers játszott már egyáltalán NCB-t? 49ers-el végig kívül volt nem?

9-10M-t én se biztos, h mernék adni neki a kérdőjelekkel...

több mint 12 éve

---

hírek

no.
több mint 12 éve

---

hírek

látogatóba jött Carlos Rogers, lehetséges megoldás a slot cornerback posztra, de ő sem fiatal már. az ESPN szerint DJax $9-10 milliót akar évente. a Redskins és a Raiders mellett két másik, meg nem nevezett csapatot említettek, akik tárgyalnak vele.

built for this shit

több mint 12 éve
Georgia Southern RB Jerick McKinnon (5'9' / 209)-t is megnéztük a ProDay-én. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy DB gyakorlatokat is csinált. Jelenleg 4-5. körre jósolják.

Indiana WR Cody Latimer (6'3' / 215) -t is megnéztük. Jól beleillene a WR sorunkba a méreteivel. Szintén 3. napos picknek várják a szakértők.peterbadbone
McKinnon speed back 5-9 / 209 lbs, 40: 4.41

Latimert mostanában nagyon hype-olják, egyik meccsen Darqueze Dennardot megverte többször is. sztem 2. körös lesz

built for this shit

több mint 12 éve
Georgia Southern RB Jerick McKinnon (5'9' / 209)-t is megnéztük a ProDay-én. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy DB gyakorlatokat is csinált. Jelenleg 4-5. körre jósolják.

Indiana WR Cody Latimer (6'3' / 215) -t is megnéztük. Jól beleillene a WR sorunkba a méreteivel. Szintén 3. napos picknek várják a szakértők.

több mint 12 éve
Keon Lynn 6'1 201 senior CB\S volt elvileg private workouton a csapatnál...korábban azt olvastam, h még nem 100%-os a sérülése után, így lehet többnyire csak pofavizit volt, meg beszélgetés...kései körös vagy UDFA pickup lehet belőle...

több mint 12 éve
NFL sources have indicated that the still cap-rich Raiders are willing to make a "substantial" offer to DeSean Jackson, but won’t get into an all-out bidding war to acquire his services.

(Scott Bair, CSN Bay Area)

built for this shit

több mint 12 éve
Az alábbi video alapján (is) nekem Bridgewater a legszimpatikusabb. Annyira pontosan osztogatta a labdákat, hogy hihetetlen. Bortles meg- igaz legtöbbször nyomás miatt- csak szórta őket, mint bolond a lisztet, nagyon sok elkapás az elkapón múlt. Carr és Manziel is szépen osztogatott, de mindkettőnek volt egy-egy elit célpontja.peterbadbone
Manziel. Legjobban kidolgozott mozgáskultúrája van. Benne látom azt, hogy lehet a franchise arca, a másik 3-ban nem.
több mint 12 éve
Az alábbi video alapján (is) nekem Bridgewater a legszimpatikusabb. Annyira pontosan osztogatta a labdákat, hogy hihetetlen. Bortles meg- igaz legtöbbször nyomás miatt- csak szórta őket, mint bolond a lisztet, nagyon sok elkapás az elkapón múlt. Carr és Manziel is szépen osztogatott, de mindkettőnek volt egy-egy elit célpontja.

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
4 TOP QB-ról egy mélypasszos videó összevágás:  www.youtube.com/watch?v=M0PKEvPbLVs

Carr milyen lazán dobálja azokat a bombákat...Rolni
Jó kis videó. Ami nekem feltünt, (es a számomra elsősorban ez jelenti azt hogy mennyire jó egy QB, yards after catch, azaz hogy olyan passzt kap a WR, hogy attól nem törik meg a lendülete és tud vele tovább futni. Ez persze múlhat a play call-on, a WR-on, a Def-en de jócskán a QB-n is), hogy a videó alapján Carr ebben is a legjobb, igaz a leggyengébb csoportba...utána Teddí, majd Brothles és Manziel holtversenyben a 3.
több mint 12 éve
4 TOP QB-ról egy mélypasszos videó összevágás:  www.youtube.com/watch?v=M0PKEvPbLVs

Carr milyen lazán dobálja azokat a bombákat...

több mint 12 éve
Olvastam egy ilyen mock-ot:

Oakland
1 *Mike Evans WR Texas A&M
2 *Scott Crichton DE Oregon State
3 Brandon Thomas OG Clemson
4 Jimmy Garoppolo QB Eastern Illinois
6 Bene Benwikere CB San Jose State
7 Jay Bromley DT Syracuse
7 Charles Leno OT Boise State

Evans-t 1\5nél írta nekünk úgy, h Clowney és Watkins kiment már, de Bridgewater és Mack benn volt még...kicsit necces a dolog, de amúgy bírnám Evans-t.

Crichton sztem jó lenne nekünk nagyon.

Thomas-nak is tudnék örülni.

Ha Jimmy benn lesz eddig, nagyon jó fogás lehetne.

Bene lehetne NCB posztra megoldás.

Bromley jó választás lenne.

Ez a Leno gyerek nem tom ki fia, borja, de már csak a mérete miatt se nagyon illik hozzánk 6'4 302...

több mint 12 éve
MJD szerződésének összegeiről(totál, éves, garantált) továbbra sem tud senki semmit?
iktriad
Nyet

több mint 12 éve
MJD szerződésének összegeiről(totál, éves, garantált) továbbra sem tud senki semmit?
Ahogy nézem 6M körüli cap helyük van és jön még a draft is...persze mindig lehet variálni...Orakpo deal sokat segítene nekikRolni
Mondjuk első körös pickjük(ami a legtöbb pénzt vinné), az pont nincs. 😀😀
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ezt már akkor is hülyeségnek tartottam. Mármint azt, hogy nem illik a rendszerébe. Hogy ne illene már. Jackson kb minden rendszerben legitim elkapó. A sebessége, és hogy fosnak emiatt tőle, pedig külön alkalmassá tette Kelly rendszerére, ahol minden a missmatchek kialakításán alapul.Eazzy
Így van. Nem illik a rendszerébe, csak élete szezonját futotta.

Állat vagyok, ami enni kér...