Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintetek mennyi esély van Schaub fizetéscsökkentésére/új contract létrehozására? Csak azért mert így nem vagyok kibékülve ezzel a Schaub trade-el.
több mint 11 éve
Jackson+Incognito+DeCoud+draft, nincs is ennyi capunk😊
több mint 11 éve
Neki nagyon orulnek.Ezelott egy- ket szezonnal meg igencsak korulrajongott jatekos volt.
Tuti erosites lenne.
több mint 11 éve
Thomas DeCoud (FS) van nálunk interjún. Tavaly borzsalmas szezonja volt Atlantában és a Lions-t sem győzte meg, hogy pótolni tudná Delmas-t, de én nem bánnám, ha behúznánk. Tavaly előtt egy nagyon jó FS-nek tartotta mindenki.
több mint 11 éve
Én is! Végre micsoda játékosok lennének itt a teljes szürkeség évei után.Rapoport szerint a Jets és a Raiders a legesélyesebb a DeSean Jackson trade-re.deyellszanaszét adnám.Amadeus91
több mint 11 éve
Rapoport szerint a Jets és a Raiders a legesélyesebb a DeSean Jackson trade-re.deyellszanaszét adnám.
több mint 11 éve
Rapoport szerint a Jets és a Raiders a legesélyesebb a DeSean Jackson trade-re.
internal primates forever
több mint 11 éve
Per the San Francisco Chronicle, "it is safe to say" the Raiders are "not in love" with any of this year's top quarterback prospects.Schaub capszámait még emészteni kell.
cap room jelenleg: $15,1 milliódeyell
több mint 11 éve
Per the San Francisco Chronicle, "it is safe to say" the Raiders are "not in love" with any of this year's top quarterback prospects.cap room jelenleg: $15,1 millió
internal primates forever
több mint 11 éve
Mára nincs semmi értelmes jó hír a csapat háza tájáról?Jó mondjuk ez a line up eléggé sántít...
Itt egy összehasonlítás a 2013-as és a 2014-es várható kezdő csapatról: www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2014/03/21/raiders-then-and-now/Bruce
Holmes nagyrészt nem volt kezdő
Veldheer nagyrészt nem volt LT kezdő
Barnes nagyrészt nem LG kezdő volt
Adams minimálisat volt kezdő, ha egyáltalánRolni
Le van benne írva, hogy az utolsó regular meccs alapján van a 2013-as és hogy Mike Jenkins volt általában a kezdő CB, tehát kb csak ott kell korrekciózni.
több mint 11 éve
DJax ügy ott tart, h vagy trade vagy cut lesz...Érdekes ügy ez nekem...ha piacra kerül, akkor mondjuk nem sok sanszunk van rá, de hátha tényleg Raider fan és egy közepesen zsíros dealért idejön 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Mára nincs semmi értelmes jó hír a csapat háza tájáról?Jó mondjuk ez a line up eléggé sántít...
Itt egy összehasonlítás a 2013-as és a 2014-es várható kezdő csapatról: www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2014/03/21/raiders-then-and-now/Bruce
Holmes nagyrészt nem volt kezdő
Veldheer nagyrészt nem volt LT kezdő
Barnes nagyrészt nem LG kezdő volt
Adams minimálisat volt kezdő, ha egyáltalán
több mint 11 éve
Mára nincs semmi értelmes jó hír a csapat háza tájáról?Itt egy összehasonlítás a 2013-as és a 2014-es várható kezdő csapatról: www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2014/03/21/raiders-then-and-now/
több mint 11 éve
instagram.com/p/l1QM4qONjG/Pro bowlers me & da Homie Celreece45 West coastin !!
(DJax & Marci)
több mint 11 éve
Szepen epul a csapat! 😀Tetszik!
Kivancsian varom mi jon ki belole mar az iden!(miota NFL-t nezek ,meg nem lattam egy jo Oaklandet...:-/Itt az ido!)
több mint 11 éve
közben olvasom, hogy Schaub is rövidtávút kapott és 1/5-re továbbra is jöhet QB, aki padozhat mögötte (a.k.a. Packers-style), illetve a DJax trade - ha bejön - is már a hosszútávú építkezést szolgálná.
több mint 11 éve
legyen jó a vége, ennyi. Anyázni majd ráérünk később.
több mint 11 éve
Matt Schaub trade is official. He's a Raider.
Elvileg 6. körért.Levi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
6. kor meg epp vallalhato, bar persze 7. jobb lett volna. Ha sikerulne tenyleg egy TP trade az sem volna rossz...
több mint 11 éve
Semmi köze a tavalyi RAidersnek az ideihez.. ez baromi jól és baromi szarul is elsülhet... JUST WIN BABY!!!!!!!!!!!!!!!!!!