Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Bocsánat. Nekem ne bazdkizz!
több mint 12 éve
De akkor mondj valami megoldást helyette! Fikázni könnyű, főleg egy SB-t nyert csapat szurkolójaként, amúgy Wilson sem akkora ász...mi a tököm volt ebben a fikázás?!
Én sem verném a seggem a földhöz örömömben de ez tűnik a legésszerűbbnek számomra és örülnék ha így lenne.TST
leszóltam a csapatot? nem. szidtam vkit/vmit? nem
hihetetlen bazdki.
több mint 12 éve
De akkor mondj valami megoldást helyette! Fikázni könnyű, főleg egy SB-t nyert csapat szurkolójaként, amúgy Wilson sem akkora ász... Én sem verném a seggem a földhöz örömömben de ez tűnik a legésszerűbbnek számomra és örülnék ha így lenne.
több mint 12 éve
arra gondoltam h felmarkoljátok az összes QBt attól nem lesz jó a QB helyzet, mivel az írtad h pofás lesz TCre. hát sztem egy Sanchez - Freeman harctól nem lezs jobb a helyzet.Raider falván a pofás QB helyzet elég relatív fogalom. Gannon óta nem volt rendes QBnk...ehhez CP került legközelebb, de ő meg kifalsult. Szopóágon ez pofás helyzet. Többiek értették is...
de mind1braxa88
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
arra gondoltam h felmarkoljátok az összes QBt attól nem lesz jó a QB helyzet, mivel az írtad h pofás lesz TCre. hát sztem egy Sanchez - Freeman harctól nem lezs jobb a helyzet.de mind1
több mint 12 éve
Schaub, Sanchez, Freeman.... Miért, mikor ott van TEBOW!!! 😀😀Ne bassz??C-Woodnak örülök. Usama-val rendben is lesznek, de ettől függetlenül érkezhet még FS draftról sztem...mennyiség =/= minőségbraxa88
Védelembe azért még NT, meg slot CB kéne...
Freeman sztem megére egy próbát amúgy. Lesz rendes falunk, jó futójáték (papíron). Olson alatt futotta legjobb évét, akkor úgy festett fr.QB lehet. Olcsón jönne vszeg, mert ahogy fest nem nagyon van piaca...
Hozzuk be, aztán ha Schaub, Sanchez is szabaddá válik akkor még hozunk vkit, illetve ha draft úgy alakul még egy fiatalt is.
TP, McGloin, Freeman, rookie, Schaub\Sanchez már egész pofás lenne TC-re...Rolni
Eddig erre nem is gondoltam...na akkor kezdhetem előről az egészet...
Szívesen fogadok ajánlást arra vonatkozólag, hogyan tudja a Raiders helyre tenni a QB helyzetét, ha nem veterán FAk és draft pick bevetésével?
KösziRolni
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Ne bassz??C-Woodnak örülök. Usama-val rendben is lesznek, de ettől függetlenül érkezhet még FS draftról sztem...mennyiség =/= minőségbraxa88
Freeman sztem megére egy próbát amúgy. Lesz rendes falunk, jó futójáték (papíron). Olson alatt futotta legjobb évét, akkor úgy festett fr.QB lehet. Olcsón jönne vszeg, mert ahogy fest nem nagyon van piaca...
Hozzuk be, aztán ha Schaub, Sanchez is szabaddá válik akkor még hozunk vkit, illetve ha draft úgy alakul még egy fiatalt is.
TP, McGloin, Freeman, rookie, Schaub\Sanchez már egész pofás lenne TC-re...Rolni
Eddig erre nem is gondoltam...na akkor kezdhetem előről az egészet...
Szívesen fogadok ajánlást arra vonatkozólag, hogyan tudja a Raiders helyre tenni a QB helyzetét, ha nem veterán FAk és draft pick bevetésével?
Köszi
több mint 12 éve
Pont ezért gondoltam...végülis Flynn draftkor ott volt RM 😊RM interjú Jerry "tollából" SJS pro dayen...David Fales anyone??RolniDavid Fales = Matt Flynn 2.0deyell
több mint 12 éve
RM interjú Jerry "tollából" SJS pro dayen...David Fales anyone??RolniDavid Fales = Matt Flynn 2.0
built for this shit
több mint 12 éve
Tudsz jobbat? Kíváncsian olvasnám.TSTC-Woodnak örülök. Usama-val rendben is lesznek, de ettől függetlenül érkezhet még FS draftról sztem...mennyiség =/= minőségbraxa88
nyilván arra gondolt, hogy tradeljünk egy 7.kört RW-értTudsz jobbat? Kíváncsian olvasnám.TSTC-Woodnak örülök. Usama-val rendben is lesznek, de ettől függetlenül érkezhet még FS draftról sztem...mennyiség =/= minőségbraxa88
több mint 12 éve
Tudsz jobbat? Kíváncsian olvasnám.C-Woodnak örülök. Usama-val rendben is lesznek, de ettől függetlenül érkezhet még FS draftról sztem...mennyiség =/= minőségbraxa88
több mint 12 éve
C-Woodnak örülök. Usama-val rendben is lesznek, de ettől függetlenül érkezhet még FS draftról sztem...mennyiség =/= minőség
több mint 12 éve
RM interjú Jerry "tollából" SJS pro dayen...David Fales anyone??www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2014/03/19/gm-reggie-mckenzie-on-free-agency/
Q: But you had it within your grasp to keep Veldheer or Houston if you wanted to and you didn’t use the franchise tag . . .
McKenzie: No, that was not an issue there. You talk about, you can try and place a value on the franchise tag, I want to keep these guys for more than one year. I didn’t want to rent ‘em for a year. That’s not the way we do it. The key is if the players want to be here. If they don’t want to be here, we have to move on.
több mint 12 éve
C-Woodnak örülök. Usama-val rendben is lesznek, de ettől függetlenül érkezhet még FS draftról sztem...Védelembe azért még NT, meg slot CB kéne...
TP, McGloin, Freeman, rookie, Schaub\Sanchez már egész pofás lenne TC-re...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Penn elkezdett Freeman mellett kampányolniAmadeus91Vajon miért? 😀 A régi szép emlékek Tampából. 😊
több mint 12 éve
Penn elkezdett Freeman mellett kampányolni
több mint 12 éve
Ennyi CWood, once a Raider, always a Raider.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na tulajdonképpen így a jövő évre már kész is a védelem. Most már valóban csak egy QB kell és egy nr1 elkapó.Kényelmes helyzetben vagytok azért sztem, mert bár megeshet, hogy Bridgewater+Manziel+Bortles+Watkins kimegy előttetek, de azért erre kicsi az esély, szóval a leírt 2 need egyikét nagy eséllyel tudjátok majd orvosolni. 😊
Meg fejlődésre képes ifjoncok, akik majd átveszik a mostani öregek helyét egy-két év múlva.Bruce
több mint 12 éve
Na tulajdonképpen így a jövő évre már kész is a védelem. Most már valóban csak egy QB kell és egy nr1 elkapó.Meg fejlődésre képes ifjoncok, akik majd átveszik a mostani öregek helyét egy-két év múlva.
több mint 12 éve
Penn arról, hogy miért volt gyenge tavaly: "6 különböző guard játszott mellettem".Rakjuk be LGnek es akkor ez nem fordulhat elo ujra 😉
ez mondjuk nálunk is előfordulhatdeyell
több mint 12 éve
Penn arról, hogy miért volt gyenge tavaly: "6 különböző guard játszott mellettem".ez mondjuk nálunk is előfordulhat
built for this shit
több mint 12 éve
Derek Carr pro day-en is ott van sok emberunk. Meg RM is.nem,is tudom.
Trade down es dart Carr eleg realis opcio kezd lenni.Rolni
több mint 12 éve
Derek Carr pro day-en is ott van sok emberunk. Meg RM is.Trade down es dart Carr eleg realis opcio kezd lenni.
több mint 12 éve
Penn 2 év, $9.6 million, $4.2M gteed, $2M roster bonus this month, salaries $2.2 M, $4.6M, $650K incentive, $1M Pro Bowl escalator.deyellSztem teljesen rendben van ez is!!