Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
A McClain hibát én is néztem, bár nem biztos hogy az teljesen hiba volt, valszeg az volt a lyukfelelőssége és arra is indult el a futó, csak látta hogy ott szabadabb a terület és elindult arra, de akkor már McClain már ment a másik helyre. BruceIgen tudom, h összetettebb a dolog, mint azt mi kívülről látjuk, de első nekem úgy tűnt, h bedőlt a "cselnek" és teljesen elment a mutatott irányba, így kinyílt a másik lyuk...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
A McClain hibát én is néztem, bár nem biztos hogy az teljesen hiba volt, valszeg az volt a lyukfelelőssége és arra is indult el a futó, csak látta hogy ott szabadabb a terület és elindult arra, de akkor már McClain már ment a másik helyre.
több mint 13 éve
Bruce nézd meg Big Ben számait és megkapod a választ 😊Huff iszonyat távol állt fel többnyire, sokszor Lee is, így volt rengeteg easy completion a másik oldalon. Huff FS és nem CB nem véletlenül, de ahhoz képest helytállt.
Pass rush az ami kurvára hiányzik...Ben annyi időt volt a zsebben amennyit akart többnyire...aztán ha mégis jött némi nyomás simán kilépett belőle, de ez mondjuk neki elég jól megy 😊
Gionak volt egy ütős hitje, de azért nyalogatta a yardokat...Branch nem volt a toppon most
Wheeler igen jó FA pick up volt és McClainnel is elégedett vagyok. 1 csúnya hibát láttam tőle asszem a 4&1 futásnál 4.ben...
Burris ha így folytatja nem fogja Curryt visszaengedni a kezdőbe...LB sor egész pofás kezd lenni...
Futás összességében gyatra, de volt pár jó futás pl a TD drive is...ez azért bíztató, mert kezdik talán megérezni a dolgot...Denver ellen talán elindul a dolog...
Palmer első félidőben gyengus volt, de 2.ban elindultak. Moore sokat számított sztem. Myers, Ausberry és Gordon is kapott laszdit...nem panaszkodhatunk a TE egységre...
DHB sztem jövőhetet skippelni, így kell is, h Moore felpörögjön...Streater és Hagan is bíztató volt...
Érdekes, h DMC most nem nagyon kapott passzt...
Ahogy olvastam Atlanta ellen mindent benyelt a Denveri sec, szóval bízhatunk erős passz O folytatásban...
több mint 13 éve
Ha jól láttam Lee-nek volt egy fumblija és annyira nem volt fogalmatlan, mint eddig.
több mint 13 éve
Tegnap a mérkőzés elejét átaludtam. A második félidőre tudtam felkelni, de megérte. Tetszett hogy volt azért nagyjából futás, bár ha megnézzük, akkor 2,9 yardos átlaggal futott Meki a nagy futása nélkül, de akkor is jobb mint volt.
Palmer a második félidőben baromi jól passzolt, az első félidőben láttam hogy nem igazán sikerült neki ez jól.
Biztató dolgokat lehetett látni, de sztem még van mit javítani, de a győzelem nagyon jól jött.
A többieket kérdezném, hogy a védelemben a CB-k hogy teljesítettek?
több mint 13 éve
Raiders WR Darrius Heyward-Bey is in stable condition in a Bay Area hospital after suffering a neck injury, according to a source familiar with the injury. Doctors do not believe Heyward-Bey suffered a concussion and it's more of a neck injury that will require further testing Monday. "But I think he avoided something serious for now," said a source.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Végre valami jó is.Csatlakozok!Szét izgultam/üvöltöttem az agyam olyan harci lázban voltam végig! 😊
Nagyon jó meccs volt.
Erre nagyin szívesen kimentem volna.Delonso_

több mint 13 éve
Itt az új éra tényleges kezdete, AZ első de nem az utolsó!!Remélem DHB hamar felépül!
Let's go Raiders!Jó volt látni ahogy volt tűz a játékunkban.S különösen Palmerben!

több mint 13 éve
Végre valami jó is.Nagyon jó meccs volt.
Erre nagyin szívesen kimentem volna.
több mint 13 éve
2. félidő kimondottan tettszett 😊Végre vmi fény megjelent az alagút végén.
DHB remélem hamar felépül!
Boldog Szülinapot Dennis Allennek...sztem ennél többet nem is kért!!
több mint 13 éve
Na kíváncsi leszek a maira. Ha nem áll össze hirtelen a futás, sima vereség lesz.Hát szereztünk! 😀 😀 😀
Remélem legalább pontot szerzünk.BMG
több mint 13 éve
Ausberry egyre jobban kezdi elkapni a fonalat.Élmény számban megy amikor nála a labda.Ha Desmond így folytatja a szezonban akkor kinéz neki az új szerződés.

több mint 13 éve
Na kíváncsi leszek a maira. Ha nem áll össze hirtelen a futás, sima vereség lesz.Remélem legalább pontot szerzünk.
több mint 13 éve
Huff CB-t (is) fog játszani.
chemicals keep me under control
több mint 13 éve
sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264293_502112439808695_1195746864_n.jpgAmadeus91Ő ki? Én laikus vagyok. Ribéri? (bevagyokbaszvacbocsi)
több mint 13 éve
Túl sokan tartják már a rekordot, ideje lenne beállítani egy újat!Azért többet ér mint JMR okkééé?! 😊Én első körben rúgót draftolnék, aztán felmennék a második körbe egy punterért! BruceNálatok ez nem is vicces 😀 Wyatt
Amúgy meg ez sem vicces! 😉
www.youtube.com/watch?v=kk968VCdxXYTST
több mint 13 éve
Én első körben rúgót draftolnék, aztán felmennék a második körbe egy punterért! BruceNálatok ez nem is vicces 😀
Azért többet ér mint JMR okkééé?! 😊
Amúgy meg ez sem vicces! 😉
www.youtube.com/watch?v=kk968VCdxXYWyatt
több mint 13 éve
Én első körben rúgót draftolnék, aztán felmennék a második körbe egy punterért! BruceNálatok ez nem is vicces 😀
Jöjjön Cassel is 😊Ja és persze vannak akik már 1/1re és Barkley-ra gyúrnak 😊RolniÚgyis van már két USC irányító, jöhet a harmadik is...BMG

több mint 13 éve
Azért várjunk még azzal a draftal gyerekek! Most kezdődött a szezon! Van még idő bőven bosszankodni!
több mint 13 éve
Szerintem pedig egy jó vizes fiút kellene draftolni elsőre.Ez volt a baj Miamiba is nem voltak kellőképpen hidratáltak a játékosaink.Cubeheadoda kéne adni az első, harmadik (második már nincs) és 4. körös picket a Miaminek Samantha Ruizért.
több mint 13 éve
első körben CB kell. David Amerson (NC State), Xavier Rhodes (Florida State) vagy DeMarcus Milliner (Alabama) lehet a befutó.
chemicals keep me under control
több mint 13 éve
Szerintem pedig egy jó vizes fiút kellene draftolni elsőre.Ez volt a baj Miamiba is nem voltak kellőképpen hidratáltak a játékosaink.

több mint 13 éve
Én első körben rúgót draftolnék, aztán felmennék a második körbe egy punterért! Brucenono, elsőkörös longsnapper mégsosevót! Aaaz kihívás, aztán elcserélni...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Én első körben rúgót draftolnék, aztán felmennék a második körbe egy punterért!