Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
Na, lesz normális draft? Még a végén PO contender lesz a Raiders!Amúgy természetesen R.I.P.
több mint 13 éve
R.I.P.
Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Nyugodjék békében az Öregfiú 😕
több mint 13 éve
R.I.P. DAVIS bá'. 😕 😕. Őszintén kívánom legyen meg nektek a playoff idén!!
" class="embed">
több mint 13 éve
zolten
230
R.I.P. Al bácsi! A következő meccset már föntről izgulod sajnos végig. A draft sem lesz olyan izgalmas ezután. Ezek után a csapatnak a rájátszásba kell jutnia az ő tiszteletére és emlékére.
több mint 13 éve
RIP Al Davis!
több mint 13 éve
Nyogodjon bekeben! Nagy egyenisege volt a sportnak,hatalmas veszteseg a hala es bar megvoltak a maga dolgai......de nagyon sajnalom, hogy tobbet nem mondhatom Raiders draft elott, hogy "Al faktor". Megegyszer, nyugodjon bekeben!
több mint 13 éve
Stephan
49
Nyugodjon békében, Mr. Davis!Mindenkinek eljön egyszer az a bizonyos utolsó meccs. Megtiszteltetés, hogy mi állhattunk a labda másik oldalán Al Davis utolsó meccsén.
Ilyen rossz hírt... 😕
több mint 13 éve
Nyugodjon Békében! Komolyan azt várom az Öregtől, hogy előjön végül mégis valamelyik eldugott öltözőből, és kiröhög mindenkit, aki bevette, hogy elhunyt...Geronimo+1, R.I.P. 😕
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
R.I.P ő volt A TULAJDONOS
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ilyen egyeniseg meg egyszer nem lesz semmilyen sportban, az biztos.....RIP MR DAVIS.....
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
R.I.P. A Legnagyobb NFL arc távozott.
több mint 13 éve
Szomorú , főleg, hogy az ellenünk lévő meccsen láttam a pálya szélén 😕Sajnos megint egy nagy egyéniséggel kevesebb..
Nyugodjon Békében Al Davis! 😕
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
R.I.P. Pont akartam kérdezni, hogy jól láttam -e 😕
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
RIP
több mint 13 éve
szaba
10 553
Rip Davis bácsi 😕
több mint 13 éve
Nyugodjon Békében! Komolyan azt várom az Öregtől, hogy előjön végül mégis valamelyik eldugott öltözőből, és kiröhög mindenkit, aki bevette, hogy elhunyt... Bár így lenne! Szegényebb lett vele az egész Liga! Nélküle az NFL és a Raiders sem lenne az, ami...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
R.I.P. Al Davis a legnagyobb raider. 😕 😕
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Ez szomorú, nagy egyéniség volt.
több mint 13 éve
RIP Al Davis
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
RIP Al!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...