Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Elvileg hozzáértő emberek vannak a csapatnál, nem igaz, hogy nem veszik észre már 6-7 hete, hogy nem megy a futás ZBS-ben.Már a bye weeken vissza kellett volna állni PBS-re, csak Smith-nek és Brisielnek lehetett volna új.
Másrészt szerintem DMC jelent még problémát. Volt tegnap egy futás, ahol jó kis lukat nyitottak neki, aztán hirtelen elékerült egy blokkoló csapattárs és nekirohant. Nem néz szét, csak belerohan az első lyukba. Goodson ellenben már a backfielden is sokat mozog, keresi a helyeket, ezért sikerülnek neki jobban a futások.
Vagy PBS-re kell visszaváltani, vagy DMC-t lecserélni - akármekkora szentségtörés -, de ha így maradnak a dolgok, szerintem nem fog javulni a futás.
Knapp hívásai pedig... nem igazán szoktam erre figyelni, de ez most feltűnően szar volt.
Már kombinálja a dolgokat - nem úgy mint 2007-ben: 2 futás, 1 passz -, de röhejes, hogy milyen helyzetekben akar (az amúgy nem műkődő) futással haladni...
több mint 13 éve
egyetértünkSokat.pár tanulság van.Pryor talán tudna menekülésből yardokat hozni földön, kérdés, hogy a playcalling mennyit esne vissza CP kivételével.Amadeus91
1. Knapptől el kell valahogy venni a playcallingot. Palmer jobban csinálja ezt, erre volt példa.
2. ZBS helyett PBS, de ez már lassan közhely.
3. Palmer nem rossz, de ilyen verésnek nem szabad még egyszer alávetni. előre rettegek a Chiefs ellen, nekik is 2 hetük van felkészülni (mi vagyunk az egyetlen csapat a ligában, akik 2 előzőleg bye weeken lévő csapat ellen játszanak, nincs igazság), szerintem még jobban elgyepálják, mint a Jaguars ellen, ha a fal nem lép szintet. az túlzás, hogy Palmer helyett jöjjön Pryor, ez nem CP3 hibája, minden play-nél a nyakában voltak, az interceptionnél is elkapták a lábát pl.deyell
TP tudna sokszor ilyenekbol kimenekulve futni, 1st downokat is, de o viszont passzolni nem nagyon tudna vszeg. Pre meccseken is voltak gondok. Ures elkapokat nem talalt el neha.
Jovore esetleg szoba kerulhet, ha footworkjet osszerakjak...
CPnel mondjuk sosem lesz jobb passz teren...Rolni
több mint 13 éve
Sokat.pár tanulság van.Pryor talán tudna menekülésből yardokat hozni földön, kérdés, hogy a playcalling mennyit esne vissza CP kivételével.Amadeus91
1. Knapptől el kell valahogy venni a playcallingot. Palmer jobban csinálja ezt, erre volt példa.
3. Palmer nem rossz, de ilyen verésnek nem szabad még egyszer alávetni. előre rettegek a Chiefs ellen, nekik is 2 hetük van felkészülni (mi vagyunk az egyetlen csapat a ligában, akik 2 előzőleg bye weeken lévő csapat ellen játszanak, nincs igazság), szerintem még jobban elgyepálják, mint a Jaguars ellen, ha a fal nem lép szintet. az túlzás, hogy Palmer helyett jöjjön Pryor, ez nem CP3 hibája, minden play-nél a nyakában voltak, az interceptionnél is elkapták a lábát pl.deyell
TP tudna sokszor ilyenekbol kimenekulve futni, 1st downokat is, de o viszont passzolni nem nagyon tudna vszeg. Pre meccseken is voltak gondok. Ures elkapokat nem talalt el neha.
Jovore esetleg szoba kerulhet, ha footworkjet osszerakjak...
CPnel mondjuk sosem lesz jobb passz teren...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
pár tanulság van.Pryor talán tudna menekülésből yardokat hozni földön, kérdés, hogy a playcalling mennyit esne vissza CP kivételével.
több mint 13 éve
Vedd úgy hogy nem szóltam. 😊Ezért írtam azt, hogy azt hozta amit kell a D! Lejjebb írtam, hogy ha Gabbert nem sérül le akkor sok keresnivalónk nem lett volna... Én is ezt a meccset nézetem.TSTD azt hozta amit kell egy Jags szintű csapat ellen. (Burris és Lamarr nagyon állat volt 😀 ) Azt hiszem 24 percig nem csináltak first down-t. Mondjuk az első félidőben mi sem voltunk jobbak!Mondjuk ez az 1 csalóka adat, mert Henne olyan fogalmatlanul játszott, mint egy rossz UDFA rookie az 1. meccsén...
TST
Mikor Gabbert még bent volt, azért nem ez volt a helyzet.iktriad
több mint 13 éve
Ezért írtam azt, hogy azt hozta amit kell a D! Lejjebb írtam, hogy ha Gabbert nem sérül le akkor sok keresnivalónk nem lett volna... Én is ezt a meccset nézetem.D azt hozta amit kell egy Jags szintű csapat ellen. (Burris és Lamarr nagyon állat volt 😀 ) Azt hiszem 24 percig nem csináltak first down-t. Mondjuk az első félidőben mi sem voltunk jobbak!Mondjuk ez az 1 csalóka adat, mert Henne olyan fogalmatlanul játszott, mint egy rossz UDFA rookie az 1. meccsén...
TST
Mikor Gabbert még bent volt, azért nem ez volt a helyzet.iktriad
több mint 13 éve
pár tanulság van.1. Knapptől el kell valahogy venni a playcallingot. Palmer jobban csinálja ezt, erre volt példa.
3. Palmer nem rossz, de ilyen verésnek nem szabad még egyszer alávetni. előre rettegek a Chiefs ellen, nekik is 2 hetük van felkészülni (mi vagyunk az egyetlen csapat a ligában, akik 2 előzőleg bye weeken lévő csapat ellen játszanak, nincs igazság), szerintem még jobban elgyepálják, mint a Jaguars ellen, ha a fal nem lép szintet. az túlzás, hogy Palmer helyett jöjjön Pryor, ez nem CP3 hibája, minden play-nél a nyakában voltak, az interceptionnél is elkapták a lábát pl.
built for this shit
több mint 13 éve
D azt hozta amit kell egy Jags szintű csapat ellen. (Burris és Lamarr nagyon állat volt 😀 ) Azt hiszem 24 percig nem csináltak first down-t. Mondjuk az első félidőben mi sem voltunk jobbak!Mondjuk ez az 1 csalóka adat, mert Henne olyan fogalmatlanul játszott, mint egy rossz UDFA rookie az 1. meccsén...
TST
Mikor Gabbert még bent volt, azért nem ez volt a helyzet.
több mint 13 éve
Igen én is ugyan ezt akartam írni... DMC felesleges egy ilyen fal mögé. Goodson jobban tolja... :/ PBS-nél kellett volna maradnunk szerintem. Sokkal kevesebb pontot tudunk csinálni így, hogy nincs futás... D azt hozta amit kell egy Jags szintű csapat ellen. (Burris és Lamarr nagyon állat volt 😀 ) Azt hiszem 24 percig nem csináltak first down-t. Mondjuk az első félidőben mi sem voltunk jobbak!
Spec team... Annyit mondok, hogy zakatol a szívem a returnöknél. 😀
Knapp mellé vissza kellett volna hozni Chuck Bresnahan-t és teljes lenne a Staff! :/
Most nem azért de a GM-ünknek mennyi köze van a ZBS-hez? Mármint csak annyi, hogy GB-ben ez megy???? Meg WCO? Hát nem azért de ez Oakland! Itt hó sem esik és sajtgyárak sincsenek. Nincs azzal bajom ha átveszünk valamit ami már ugye bevált -valahol máshol- de ami nem megy azt miért kell erőltetni? Nem akarok itt vészmadárkodni várjuk meg mi lesz itt a vége csak az O-ra nem fért rá ekkora redukálás a Dvel szemben... Volt futás, passz palmer érkezésével feljavult (hibákkal persze de ez most nem releváns). WCO-el sincs bajom, mer láthatóan megy a passzjáték csak hát a futás miatt ez nem nagyon látszik a táblán...
több mint 13 éve
Igazabol azert zavar nagyon az O teljesitmenye, mert ok tavaly ettol mar jobbak voltak. OL sokat esett vissza. Lehet PBSel kellett volna tolni ezt a WCOt. Wyle es Wiz alatt sokkal jobb volt a fal. Amugy erdekesseg, h a kihajitott Barksdale LT poszton kezdett a Ramsnel es ahogy olvastam nem volt rossz. Ha marad a PBS jo RT back up vagy akar kezdo is lehetett volna. Jobb mint ez a Smith gyerek akit barki odebb tol...Nem latom azt sem, h Jared vagy Wiz javara valna a valtas...ez pedig gond lehet.
Futas nelkul kutya nehez dolga van Palmernek es az elkapoknak. Meg amugy Knappnek is, de ezt o maganak hozza/hozta ossze ezzel a tragya run blockinggal.
Dmc helyett neha tobb Goodsont szeretnek latni. O vhogy jobban erzi ezt a zbs.t
Dmc jovoje kerdeses. Ha egeszseges tud maradni akkor sztem trade kell(ha a zbs marad).
több mint 13 éve
A komikum határait súrolta a tegnapi meccs... Vicc... Palmert, hogy szétgyepálták! Szerencsétlen! 😕A lényeg a W persze, de ha Gabbert él és mozog akkor nekünk kampec ami eléggé megszégyenítő ránk nézve.
Most már nagyon kezd idegesíteni ez a ZBS! Nulla, kakukk, zérus, semmi! Salakanyag, melléktermék!
Remélem kurva hamar összeáll. Rossz nézni... 😕
több mint 13 éve
ma megszenvedtünk egy előzőleg bye weeken lévő csapat ellen, jövő héten jön a következő ilyen, ráadásul csoportrivális, idegenben. Crennel azt mondta, hogy QB verseny van náluk, szóval azt nem tudom még, hogy Cassel vagy Quinn kezd-e. de mindegy is, a mainál sokkal több kell, hogy legyen esélyünk.
built for this shit
több mint 13 éve
Nagy nehezen csak sikerült, de kellettek a Jags sérülések is ehhez.A Janikowski-rekord még várat magára. 😀
És kezdem érteni, miért vette át a playcallingot Cable Knapptől...
több mint 13 éve
Még egyszer grat a Whez. AZ akarat diadala. Meg Henneé.
több mint 13 éve
Inaktív játékosaink a mai meccsen:T. Jones,T. Pryor,L. Nix,J. Crawford és a 3 sérültünk R. Gordon,S. Spencer,K. Barnes.

több mint 13 éve
A figyelmetekbe ajánlanám az Nfl.com "Playbook" című műsorát a soron következő meccsünk videó felvezetői között.Más csapatnál WR-eket dupláznak, nálunk a fullback-et kell triplázni! 😂
Brian elemzi Moore Falcons elleni TD-t és gyönyörűen lehet látni amint eladjuk a play actiont Reece megindul középen az end zone felé és ismerve a képességeit 3 azaz 3 Falcons védő lép fel rá védekezni.Palmer ezt kiválóan olvassa és a keresztbe mozgó Moore-nak passzol.S a vég eredményt ismerjük! 😊
Ha jól emlékszem Rolni Te voltál aki hiányoltad Reece kiaknázását!?Azért ez is egyfajta megnyilvánulása 😊!
Mindenesetre gyönyörű összjáték volt érdemes újra nézni!Cubehead
Viccet félretéve, azért tényleg használhatnánk aktívabban. Sokszor elkapónak áll fel, de kevés passzt kap, futása meg nem is volt szerintem...
több mint 13 éve
Wheeler kurva jó pick up eddig...Reece kapcsán Palmer is lenyilatkozta, h sok esetben fogják szó szerint is Reecet, figyelnek rá, de akkor is többet szeretnék látni tőle elkapást, futást...
több mint 13 éve
A figyelmetekbe ajánlanám az Nfl.com "Playbook" című műsorát a soron következő meccsünk videó felvezetői között.Brian elemzi Moore Falcons elleni TD-t és gyönyörűen lehet látni amint eladjuk a play actiont Reece megindul középen az end zone felé és ismerve a képességeit 3 azaz 3 Falcons védő lép fel rá védekezni.Palmer ezt kiválóan olvassa és a keresztbe mozgó Moore-nak passzol.S a vég eredményt ismerjük! 😊
Ha jól emlékszem Rolni Te voltál aki hiányoltad Reece kiaknázását!?Azért ez is egyfajta megnyilvánulása 😊!
Mindenesetre gyönyörű összjáték volt érdemes újra nézni!

több mint 13 éve
a PFF szerint Wheeler a legjobb "olcsó" FA igazolás a ligában ebben a szezonban.meglepően jó eddig
Best Budget Signing
Philip Wheeler, OLB, Oakland Raiders (1 Year, $700,000)
The latter years of the Al Davis era in Oakland were marred by disappointing free agents with bloated contracts. But in his first offseason with the Raiders, General Manager Reggie McKenzie may have found the exact opposite in Philip Wheeler (+10.2). Oakland’s new strongside linebacker has excelled on all fronts, with a +7.6 pass coverage grade, 17.9 Pass Rush Productivity, and 44.0 Combined Tackle Efficiency. And that’s all with a salary just above the veteran minimum. It’s been a long time since we could say that the best free agent bargain in the NFL plays in Oakland.deyell
több mint 13 éve
a PFF szerint Wheeler a legjobb "olcsó" FA igazolás a ligában ebben a szezonban.Best Budget Signing
Philip Wheeler, OLB, Oakland Raiders (1 Year, $700,000)
The latter years of the Al Davis era in Oakland were marred by disappointing free agents with bloated contracts. But in his first offseason with the Raiders, General Manager Reggie McKenzie may have found the exact opposite in Philip Wheeler (+10.2). Oakland’s new strongside linebacker has excelled on all fronts, with a +7.6 pass coverage grade, 17.9 Pass Rush Productivity, and 44.0 Combined Tackle Efficiency. And that’s all with a salary just above the veteran minimum. It’s been a long time since we could say that the best free agent bargain in the NFL plays in Oakland.
built for this shit
több mint 13 éve
Curry-re én is kíváncsi leszek,illetve a tartósságára is!Szerintem itt ez ilyen taktikai jellegű dolog volt, mivel sokkal több 3 elkapós felállást csinált a Falcons és így több volt a nickel felállás, emiatt az ő szerepe csökkent, mert gyorsabb Burris. De most majd ugye a fő szempont MoJo megállítása lesz, így sokkal többet lesz fenn Rolando is a pályán.Igen sokkal több base felállás jön most Jags, KC és Tampa ellen, így nő a szerepe Ro.nak...
Egyébként nem hinném, hogy beleszarna, hiszen jövőre ő sokkal több pénzt fog kapni, így nem szarhatja le, mert különben könnyen repül a csapatból és akkor semmit se kap, meg még börtönbe is megy.Bruce
Kicsit ez a kemény gyerek vagyok szarok rá stílusa van neki, de ez befele nem működhet sztem...
Nekem nyomna egy alul teljesítő alkalmazottam ilyen beleszarok stílust, elég hamar repíteném...ok, h nálunk nincs cap, de akkor is...
Kiváncsi leszek nagyon Curry mikor tér vissza és milyen poszton(posztokon) hogy játszik...Rolni
S ha már a tartósságnál járunk, eltudnám viselni ha a 3 "könnyebb" meccsünk végéra Spencer újra aktív lenne és ki is bírná a szezon végéig némi uprgrade-ként szolgálva.
Rolo szerintem sokat változott már ami a hozzá állását illeti de tény az is,hogy még mindig nagyon sokat kellene ahhoz,hogy azt mondjam igazi csapat ember.Aki együtt él hal a csapattal.Kicsit motiválatlannak érzem pedig a fizuja nem ezt indikálja.

több mint 13 éve
Szerintem itt ez ilyen taktikai jellegű dolog volt, mivel sokkal több 3 elkapós felállást csinált a Falcons és így több volt a nickel felállás, emiatt az ő szerepe csökkent, mert gyorsabb Burris. De most majd ugye a fő szempont MoJo megállítása lesz, így sokkal többet lesz fenn Rolando is a pályán.Igen sokkal több base felállás jön most Jags, KC és Tampa ellen, így nő a szerepe Ro.nak...
Egyébként nem hinném, hogy beleszarna, hiszen jövőre ő sokkal több pénzt fog kapni, így nem szarhatja le, mert különben könnyen repül a csapatból és akkor semmit se kap, meg még börtönbe is megy.Bruce
Kicsit ez a kemény gyerek vagyok szarok rá stílusa van neki, de ez befele nem működhet sztem...
Nekem nyomna egy alul teljesítő alkalmazottam ilyen beleszarok stílust, elég hamar repíteném...ok, h nálunk nincs cap, de akkor is...
Kiváncsi leszek nagyon Curry mikor tér vissza és milyen poszton(posztokon) hogy játszik...
több mint 13 éve
Szerintem itt ez ilyen taktikai jellegű dolog volt, mivel sokkal több 3 elkapós felállást csinált a Falcons és így több volt a nickel felállás, emiatt az ő szerepe csökkent, mert gyorsabb Burris. De most majd ugye a fő szempont MoJo megállítása lesz, így sokkal többet lesz fenn Rolando is a pályán. Egyébként nem hinném, hogy beleszarna, hiszen jövőre ő sokkal több pénzt fog kapni, így nem szarhatja le, mert különben könnyen repül a csapatból és akkor semmit se kap, meg még börtönbe is megy.
több mint 13 éve
Curry edzett ujra. volt INTje is. hetvegere kerdeses...nem kell elsietni ez a meccs nem rajta fog mulni.McClain lenyilatkozta, h csapatjatekos es elfogadja a dontest a jatekidejere vpnatkozolag. ez meg ok lenne de azt nyilatkoznk "hogy teljesen rendben van" a dologgal nekem olyan beleszaros feelinget araszt ami tovabb csokkenti Rolot a szememben...
több mint 13 éve
Nézzük a tegnapi nap eseményeit:Nem edzett a nagy hármas: Gordon, Barnes, Spencer (akiről azt mondják, hogy jövőhéten már edzeni fog) valamint csatlakozott hozzájuk Taiwan Jones is.
Limitált edzést végzett: Briesel, Parsons, Janikowski, Seymour
Ebben tehát sok változás nincs, csak Jones esete elkeserítő kicsit, mert azért tényleg fontos szerepe van a spec team-ben!
A szükséges jegyeket eladták, így nem lesz blackout. Igazából már tavaly is mindig eladtuk a jegyeket, szóval most ezen a téren jól megy, gondolom a Jaguars miatt jött fel most, mert fostak, hogy kevés néző lesz ellenük! 😊