Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
ilyen win csak a mesébe n van 😊
több mint 13 éve
Ez is komoly skalp! Just Win Al!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
JUST WIN BABY!!!!!!!!!! :cool:
több mint 13 éve
Van egy egyetemi kosárcsapatunk volt nb2es haverokkal és régi gimimbe ilyenkor szereztem protektiósan termet 😊Milyen edzés van vasárnap este 7-kor?Hát ez ma nekem se fog menni, de egyszer valóban jó volna egy közös meccsnézést összehozni...mondjuk az idei első PO meccsünket nézhetnénk együtt 😊RolniA playoff mindenképp összünnep lesz ha majd összejön 😊 a mostani idősáv alatt én sajna edzést tartok örülni fogok ha a 3. negyed végét elkapom :SBarb
Murphy is inaktív, ezek szerint még nincs teljesen rendben.BMG
több mint 13 éve
kicsit morcos vagyok mert közben nem sugároz jelet az a szutyok csatorna vagy valami gáz lehet ahol a meccsünket adnák ...
több mint 13 éve
bmg
2 681
Milyen edzés van vasárnap este 7-kor?A playoff mindenképp összünnep lesz ha majd összejön 😊 a mostani idősáv alatt én sajna edzést tartok örülni fogok ha a 3. negyed végét elkapom :SBarbDrága RAIDERS drukker társaim ... ma este nagyon sok szeretettel várok mindenkit a aki eltud jönni Budaörsre a DrukkerHát ez ma nekem se fog menni, de egyszer valóban jó volna egy közös meccsnézést összehozni...mondjuk az idei első PO meccsünket nézhetnénk együtt 😊Rolni
Sörözőbe - http://www.facebook.com/pages/Drukker-S%C3%B6r%C3%B6z%C5%91/112173922200413#
A Nelonen Pro 2 nevezetű csatornán tudjuk adni a mai Houston elleni meccset!
Esetleg számítsak valakire : :cool:Big L
Murphy is inaktív, ezek szerint még nincs teljesen rendben.
több mint 13 éve
A playoff mindenképp összünnep lesz ha majd összejön 😊 a mostani idősáv alatt én sajna edzést tartok örülni fogok ha a 3. negyed végét elkapom :SDrága RAIDERS drukker társaim ... ma este nagyon sok szeretettel várok mindenkit a aki eltud jönni Budaörsre a DrukkerHát ez ma nekem se fog menni, de egyszer valóban jó volna egy közös meccsnézést összehozni...mondjuk az idei első PO meccsünket nézhetnénk együtt 😊Rolni
Sörözőbe - http://www.facebook.com/pages/Drukker-S%C3%B6r%C3%B6z%C5%91/112173922200413#
több mint 13 éve
Se CJ se Chekwa nem játszik... Még jó hogy nem lesz Andre Johnson, különben csúnya szoptatás nézne ki. Most az nem tudom ki lesz a másik Cb, Van Dyke, esetleg Porter?DömePontosan ezt a két embert mondták, illetve többet fogjuk látni Huffot CB szerepkörben. Szóval így hárman oldják meg a dolgokat.
CJ-t egyébként sem hiányolom annyira, de Chekwa-t igen. Bár ha majd CJ visszatér, azért az nem lesz baj, mert legalább lesz depth ezen a poszton is. Bár annak azért örülnék, ha a teljesítményével Chekwa kiszorítaná év közben CJ-t.
több mint 13 éve
Se CJ se Chekwa nem játszik... Még jó hogy nem lesz Andre Johnson, különben csúnya szoptatás nézne ki. Most az nem tudom ki lesz a másik Cb, Van Dyke, esetleg Porter?
több mint 13 éve
Ricky Brown IR-re, Manase Tonga pedig az aktív rosterre került.Érdekes lesz hogyan alakulnak a dolgok...
Amúgy kíváncsi leszek, hogy fognak tovább menni a dolgok a csapat körül. Mert az oké, hogy a tulajdonos Davis fia lesz, de hogy ő annyira nem fanatikus mint az apja volt, abban is biztos vagyok. Tehát fel kell venni egy General Managert, kérdés hogy kit és kérdés, hogy mennyire fog változásokat eszközölni ez a bizonyos GM...Bruce
Amy mégnagyobb feladatkört kap vszeg és ha nem is idény közben, de várható egy GM érkezése...az se lepne meg, ha az öreg megjelölte volna ezt a bizonyos embert...egy korábbi Raider lesz sztem...
Öreg 2006ban nyilatkozta, hogy ha eljön az idő Madden-re és más korábbi Raiderekre biztosan számíthat majd a fia, illetve a felesége...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Drága RAIDERS drukker társaim ... ma este nagyon sok szeretettel várok mindenkit a aki eltud jönni Budaörsre a DrukkerHát ez ma nekem se fog menni, de egyszer valóban jó volna egy közös meccsnézést összehozni...mondjuk az idei első PO meccsünket nézhetnénk együtt 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Nyugodjék békében Al Davis! A csapat drukkereinek idegeit hajlamos volt próbára tenni, de vitathatatlanul egy igazi egyéniség távozott személyében...
több mint 13 éve
R.I.P
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Nyugodjék békében! Azért ránézésre és a kinézete alapján lehetett sejteni, hogy közel járunk ahhoz a bizonyos naphoz amikor..., de valahogy mégis hideg zuhanyként ért. Valahol azt hittem örökké élni fog ez a gazfickó! 😊
Remélem ezért porig alázza a csapat a soron következő ellenfelet (bárki is legyen az a csapat!), vagyis a Houstont.
több mint 13 éve
Sajnos a tapasztalat az hogy kevesen mozdulnak meg egy ilyen eseményre...Drága RAIDERS drukker társaim ... ma este nagyon sok szeretettel várok mindenkit a aki eltud jönni Budaörsre a DrukkerSajnos én nem tudom ma ezt megoldani, de egyszer már tényleg össze lehetne hozni egy ilyen fajin kis meccsnézést közösen. Remélem elmegy valaki azért közülünk, majd jelentkezzetek! 😊Bruce
több mint 13 éve
Drága RAIDERS drukker társaim ... ma este nagyon sok szeretettel várok mindenkit a aki eltud jönni Budaörsre a DrukkerSajnos én nem tudom ma ezt megoldani, de egyszer már tényleg össze lehetne hozni egy ilyen fajin kis meccsnézést közösen. Remélem elmegy valaki azért közülünk, majd jelentkezzetek! 😊
több mint 13 éve
Drága RAIDERS drukker társaim ... ma este nagyon sok szeretettel várok mindenkit a aki eltud jönni Budaörsre a Drukker Sörözőbe - http://www.facebook.com/pages/Drukker-S%C3%B6r%C3%B6z%C5%91/112173922200413#
Esetleg számítsak valakire : :cool:
több mint 13 éve
Nyugodj békében Al!Mostantól semmi sem lesz olyan mint eddig volt
több mint 13 éve
R.I.P.http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4705571/kraft-on-al-davis-passing
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Ricky Brown IR-re, Manase Tonga pedig az aktív rosterre került.Amúgy kíváncsi leszek, hogy fognak tovább menni a dolgok a csapat körül. Mert az oké, hogy a tulajdonos Davis fia lesz, de hogy ő annyira nem fanatikus mint az apja volt, abban is biztos vagyok. Tehát fel kell venni egy General Managert, kérdés hogy kit és kérdés, hogy mennyire fog változásokat eszközölni ez a bizonyos GM...