Las Vegas Raiders
Nagyon kell most a fókusz! Lehet építeni erre a Chiefs elleni produkcióra, főleg mentálisan, de ezerrel kell dolgozni és alázatosan kell minden meccshez hozzáállni.
A Falcons és a Jets elleni meccsek jók lehetnének arra is, hogy Ruggs és Edwards kicsit jobban bekapcsolódjon a játékba, mert azért Nelly nem tud kibújni a bőréből és egyre több a dropja...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
Meg is néztem közben gyorsan.
1. Második negyed 1:38-cal a vége előtt, az ellenfél 44 yardosán voltunk 2&5 szituáció. Carr kicsit alacsonyabb, de bőven elkapható passz Agholornak. Kb 12-13 yardos elkapás lehetett volna belőle.
2. Negyedik negyed 11:53-mal a vége előtt, a saját 38 yardoson 3&4-re egy elég pontosnak tűnő passz Agholor felé, ami kb 40 yardos lehetett volna ha megvan.
3. Negyedik negyed 5:16, saját 30-asról, 2&5-re egy 20 yardos passz Ingoldnak
4. Negyedik negyed 2:26, ellenfél 26 yard-osáról 1&10-re rövid passz Ingoldnak, amivel kb 4 yardot tett volna meg (bár nála nem lehet tudni)
75 yard körüli yardmennyiség. Mondjuk ebből a két Agholor drop (főként a második) volt a nagyon rossz, mert utána vissza kellett adnunk a labdát. Ingold hibái nem voltak végzetesek.
Ha még ideveszem az elején Edwards célterületen nem megfogott labdáját (tudom, az azért nem volt drop), akkor ezek a dropok a mérkőzésbe kerültek nekünk.
Ami engem zavar, hogy egy pontszerzésnyi előnyben már ráülünk az eredményre és futtatjuk az órát konzervatív hívásokkal, viszont a védelmünk ismeretében ez nem csak a Chiefs ellen lesz kevés.
Offense tetszett és még volt benne azért javítható rész.Elég jó pozícióban vagyunk, a Miami lesz a must win meccs. Azért az leírható, hogy partyban tudunk lenni a KC ellen, ami egy nagy előrelépés.
Carr igen jó volt!!
Védelemtől nem vártam többet igazából, egyedül Abram-ra vagyok mérges. Megint volt egy fölösleges nagy büntije és a végén totál üresen hagyta Kelcie-t.
Lassan jó lenne, ha valaki kicsit megrángatná Abram-ot...nagyon jó, hogy pörög és energikus...nagyon jó, hogy keményet odaüt és odaszól, de hülye ne legyen már...
Annyira éreztem, hogy az utolsó TD drive-unk túl gyors 😊
Pariba voltunk, sőt majdnem nyertünk a liga egyik legjobb csapata ellen!! Nekem ez jó 😀
Most meg el kell kezdeni nyerni újra, hogy meglegyen a PO!!
Rolni
Carr igen jó volt!!
Védelemtől nem vártam többet igazából, egyedül Abram-ra vagyok mérges. Megint volt egy fölösleges nagy büntije és a végén totál üresen hagyta Kelcie-t.
Lassan jó lenne, ha valaki kicsit megrángatná Abram-ot...nagyon jó, hogy pörög és energikus...nagyon jó, hogy keményet odaüt és odaszól, de hülye ne legyen már...
Annyira éreztem, hogy az utolsó TD drive-unk túl gyors 😊
Pariba voltunk, sőt majdnem nyertünk a liga egyik legjobb csapata ellen!! Nekem ez jó 😀
Most meg el kell kezdeni nyerni újra, hogy meglegyen a PO!!
Viszont most hozni kell a következő két meccset, mert kicsit hátrányba kerültünk a Wild Card-ért folyó versenyfutásban.
Young már a meccs előtt megsérült... Most írták, hogy kérdésessé vált a státusza a meccsre, valszeg így már Parker kezd és felhoztuk a PS-ből Jones-Smith-tKolton LT, Parker RT?Szerintem Young marad az RT, de megint megsérül és akkor jön Parker.
Kolton Miller practiced full. Good to go. #Raiders #Chiefs injury report. pic.twitter.com/l1jJXppbg9
— Vic Tafur (@VicTafur) November 20, 2020
deyell
Egyébként Parker LTben mintha jobb lett volna.
Bruce
Ferrell hiányozni fog Edwards-Helaire ellen.Nassib megmutathatja mit tud
deyell
built for this shit
#Raiders have activated S Johnathan Abram, DT Maliek Collins, DT Johnathan Hankins, CB Isaiah Johnson, DE Arden Key and DT Kendal Vickers from the reserve/COVID-19 list, as well as DE David Irving (practice squad/COVID-19 list) who was restored.
— Anthony Galaviz (@agalaviz_TheBee) November 21, 2020
In addition to today's transactions, the #Raiders activated DE David Irving, DE Chris Smith and LB Javin White from the practice squad.
— Anthony Galaviz (@agalaviz_TheBee) November 21, 2020
Littleton, Brown és Ferrell maradt a covid listán + rákerült még Theo Riddick is tegnap, tehát ők nem játszanak ma.
Szóval azért külső szemmel ez biztos szar lehetett, mert most nekem sem tetszik igazán. Na de mindegy, ő ilyen, nem hiszem, hogy meg fog változni, csak ne hátráltassa a csapatot a hülyeségével. Az hogy kap pénzbüntetést, azt leszarom. 😊
Abram a Broncos ellenkellett már egy ekkora köcsög a védelembe.
Johnathan Abram is a Bully.. #Raiders pic.twitter.com/3xYs95Nd89
— Sanjit T. (@Sanjit__T) November 21, 2020
deyell
A lábra taposáson kívül a többit adom amúgy 😊
Johnathan Abram is a Bully.. #Raiders pic.twitter.com/3xYs95Nd89
— Sanjit T. (@Sanjit__T) November 21, 2020
built for this shit
Kolton LT, Parker RT?Szerintem Young marad az RT, de megint megsérül és akkor jön Parker.
Kolton Miller practiced full. Good to go. #Raiders #Chiefs injury report. pic.twitter.com/l1jJXppbg9
deyell
Egyébként Parker LTben mintha jobb lett volna.
built for this shit
A TB elleni meccsen volt ugyanilyen karanténos téma csak ugye akkor az O-line esetében. Azon a meccsen a futás nagyon gyatrán ment és kaptunk 3 sack-et is.simán nyerünk
Ebből azért lehet következtetéseket levonni a védelem várható működéséről a Chiefs ellen...
Bruce
1. Nick Kwiatkoski, Raiders: 50.9
2. Myles Jack, Jaguars: 63.0
3. Fred Warner, 49ers: 64.4
4. Roquan Smith, Bears: 65.0
Ebből azért lehet következtetéseket levonni a védelem várható működéséről a Chiefs ellen...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Egy próbát akkor is megér.Vic Beasley jön vizitre hozzánkde minek... 6'3 ~250...undersized a sémába és egy darab jó éve volt össze vissza. Idén meg miután kapott egy komoly dealt a Titanstől késve jelent meg aztán annyira hatékony volt, hogy kibaszta a sack téren igencsak szenvedő Titans...
Bruce
Rolni
Vic Beasley jön vizitre hozzánkde minek... 6'3 ~250...undersized a sémába és egy darab jó éve volt össze vissza. Idén meg miután kapott egy komoly dealt a Titanstől késve jelent meg aztán annyira hatékony volt, hogy kibaszta a sack téren igencsak szenvedő Titans...
Bruce