Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Aldon Smith eltiltása elvileg a mai napon jár le. Kíváncsi vagyok érkezik-e ma valami hír vele kapcsolatban...Mario Edwards Jr. szezonja pedig lassan lehet kuka lesz...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Kerestem, hogy hol olvastam, de nem találok rá.....Mario E jr limitalt edzésen, döntés holnap, hogy játszhat-e a HT ellen.forrás?
Surda
Bruce
Lehet csak ezt akartam olvasni 😀
több mint 9 éve
Mario E jr limitalt edzésen, döntés holnap, hogy játszhat-e a HT ellen.forrás?
Surda
több mint 9 éve
Mario E jr limitalt edzésen, döntés holnap, hogy játszhat-e a HT ellen.
több mint 9 éve
Hát nem, néztem őket...... és nem 😉Ez elment, Szamarak mekkora bíróibakival nyertek, nagyon gázÓ,hogy a franc esne beléjük! Nem bírnának kikapni az ilyen meccseken?
Surda
gaben
több mint 9 éve
Ez elment, Szamarak mekkora bíróibakival nyertek, nagyon gázÓ,hogy a franc esne beléjük! Nem bírnának kikapni az ilyen meccseken?
Surda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Nagy utat tettünk meg."és mi onnan jövünk ahova mások még csak most tartanak"
ezért hiszek bennük 😊
www.youtube.com/shared?ci=1hEGW-cwFD4
több mint 9 éve
A San Diego kikapott, így ők még távolabb kerültek a csoport első helyétől, még egy vereség és szerintem ők kiszállnak a versenyből. Most jön nekik is és a Broncosnak is a bye week. Azt hiszem szerdán kezdünk el edzeni, úgyhogy most volt 5 szabadnapjuk a fiúknak. Remélhetőleg mindenki felszívja magát, a sérültek meggyógyulnak. Aldon meg Mario nem lesz szerintem, így a jelenlegi állományból kell építkezni. Watson szerintem már 100%-os lesz, nagy kérdés, hogy ő kezd e vagy inkább marad Howard, de ezt majd eldöntik az edzésen mutatottak.
a védelembe visszatér McGee is és Sean Smith is, szóval bevethető lesz mindenki. Ha meg az elején említett két emberből valamelyik játszani tud, akkor az csak plusz lesz mindenkinek! 😊
több mint 9 éve
Ez elment, Szamarak mekkora bíróibakival nyertek, nagyon gázMár csak az kell, hogy a Chargers is nyerjen! 😊Bukóban a Kc meg a Szamarak is.Ezt jol el jinx-elted 😀
Surda
Rolni
Bruce
több mint 9 éve
Már csak az kell, hogy a Chargers is nyerjen! 😊Bukóban a Kc meg a Szamarak is.Ezt jol el jinx-elted 😀
Surda
Rolni
több mint 9 éve
Bukóban a Kc meg a Szamarak is.Ezt jol el jinx-elted 😀
Surda
több mint 9 éve
Bukóban a Kc meg a Szamarak is.
több mint 9 éve
Dan Williams miert van eltűnve?
több mint 9 éve
Jethro Franklin-t (védőfal edző) HC interjúra hívták a Frsno State-re, ahol az egyetemi pályafutását is töltötte és az edzői pályáját is itt kezdte. Azt is írták, hogy nem ő a legesélyesebb a posztra, mindenesetre számomra nem lenne örömteli, ha idény közben megbontódna az edzői "kar".Nem kell izgulni, nem O lett a befuto. Franklin jo DL szakinak tunik az eddigi 1,5 szezonja alatt...maradjon csak ahol van.
peterbadbone
több mint 9 éve
Jethro Franklin-t (védőfal edző) HC interjúra hívták a Frsno State-re, ahol az egyetemi pályafutását is töltötte és az edzői pályáját is itt kezdte. Azt is írták, hogy nem ő a legesélyesebb a posztra, mindenesetre számomra nem lenne örömteli, ha idény közben megbontódna az edzői "kar".
több mint 9 éve
Latham 2. napos pick lett volna sokak szerint (igazi futballjátékos a posztján, akiben fizikálisan sincs kivetnivaló), hogyha nem lettek volna karakterproblémái (2-szer is eltiltotta a saját csapata a játéktól, márciusban volt egy DUI-ja is).Stacy McGee is egyebkent ugyan ez a kailber volt csak adott erte egy kesei picket anno...
Reggie meg olcsón szeret az ilyen típusú játékosokkal kísérletezni.
empty taxi
több mint 9 éve
Latham 2. napos pick lett volna sokak szerint (igazi futballjátékos a posztján, akiben fizikálisan sincs kivetnivaló), hogyha nem lettek volna karakterproblémái (2-szer is eltiltotta a saját csapata a játéktól, márciusban volt egy DUI-ja is).Reggie meg olcsón szeret az ilyen típusú játékosokkal kísérletezni.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
twitter.com/blackhanside/status/796444998992433153egyik cikk Darius Lathamről: www.fanragsports.com/nfl/darius-latham-latest-gem-picked-reggie-mckenzie/
jó UDFA igazolás volt, akárcsak Jalen Richard, aki a PFF-nél 2. csapatos midseason All-Pro KR.
Szerkesztette: deyell
built for this shit
több mint 9 éve
twitter.com/BairCSN/status/796793305770012672Marioról meg hallgatott JDR így nekem az az érzésem, hogy őt már nem látjuk idén.
több mint 9 éve
Na még egy adalék Osemele, a fejlődés és az erő és a ligaelit O fal, amely ledarálta Milleréket, a szó szoros értelmében, fájt nekik:247sports.com/Bolt/Kelechi-Osemele-makes-ESPNs-midseason-All-Pro-team-48858710
több mint 9 éve
Pár tweet ami felkeltette a figyelmemet:Ted Nguyen @RaidersAnalysis 10h10 hours ago
Really weird how Clive Walford went from being a liability in run blocking to looking like Lee Smith in one week. Hope it continues.
Walford PFF-nél is elég jó blokk értékekkel van. Utóbbi pár meccsen limitálva van erősen, mint elkapó, de legalább nem volt drop, ha jól rémlik...csak beérik a végén Ő is.
Ted Nguyen 4 GIF-et posztolt Darius Latham-ról a Denver elleni meccs után. Egyik kiemelt playben Matt Paradis ellen tartja a "földet" és gáncsolja el a futót...Paradis idén a liga egyik legjobb OC-ja
Ezt is írta róla:
Ted Nguyen @RaidersAnalysis 14h14 hours ago
Darius Latham is this years Mario Edwards Jr.
de jön a magyarázat is gyorsan:
Ted Nguyen @RaidersAnalysis 14h14 hours ago
I meant as far as a surprise defensive linemen. I don't think he's as good, but he has star potential.
Ez még a meccs közben zárásként:
Ted Nguyen @RaidersAnalysis Nov 7
Latham is making an impact this game.
Lehet ez volt Latham break out meccse?? Igen jó lenne 😊
GipsySafety @GipsySafety csomó fasza GIF-et tett fel, főleg a védők munkájáról. Ami szemet szúrt az Denico Autry "ámokfutása". 3 GIF-et tett fel, ahol Autry remek munkát végez a FUTÁS ellen. Ő se nagyon hisze el 😊
Latham-ról, Irvinről, az Irvin-Jelly páros munkáról, egy Irvin-Jihad páros munkáról és Perry egy remek megoldásáról is posztolt. Emellett Mack ssack, DJ Hayden felismerés dicséret, és némi OL páros munka, chemistry dicséret került még fel. Akinek van twittere mindenképp nézze meg sztem.
Köve meccseken hamar kiderül, hogy Latham vagy épp Autry szárnyalása a gyenge Denver OL miatt volt vagy tényleg sikerült szintet lépni...
több mint 9 éve
Egy haverom kint volt Oaklandban a KC meccsen, szóval hozzá tartozik az aznapi játékhoz a brutál eső a székek alatt zubogott a víz, nem is eső volt hanem özönvíz, szóval extrem helyzet amihez mi kevésbé tudtunk alkalmazkodni mit a KC. Azóta sok idő telt el, csiszolódunk, és feszegetjük a határainkat, és végre használjuk ezt a brutál O falat. Ha már Miller is panaszkodik a twitteren az azért jelent valamit! Nem akarok a felhők felett járni, de tíz év után nem tudom megállni 😊 Jók vagyunk NA, a közelmúltunkhoz képest meg különösen. Tudom ne szálljunk el..... OK >>csak egy kicsit!!>>Musgrave megkövetése, Sun Tzu, a gyilkos támadófal és a győzelem egy írásban.Igen, igen ez agyon szépen sikerült és el kell ismerni, hogy a Jags és a Tampa ellen is szépen összerakta a gameplan-t. Ezzel együtt még ne koronázzuk meg. Élénken él még bennem a KC elleni lefagyás, gyenge játék.
Na ilyet sem mostanában olvastam. E
cover32.com/2016/11/09/raiders-oc-bill-musgrave-deserves-credit-gets/
Surda
Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy rossz OC lenne Mustár, mert sztem igen sokat fejlődött a play hívás terén, egyre jobban érzi a csapatot, lassan úgy fest a félidőben sem marad benn az öltözőben. Meg azért azt se szabad elfelejteni, hogy statok alapján egy igen remek O-t tett össze.
Carr 2500 yarddal liga 5. helyén van, 17 TD passza szintén az 5. helyre jó és legalább 14 TD passzt dobó QB közül neki van a legkevesebb INT-je (3db). Cooper-é a 3. legtöbb elkapott yard és a Cooper-Crabtree páros a legjobb WR duo a ligában jelenleg. Crabs 6 TD-je 3. helyre jó. Emellett pedig a 4. legjobb run Offense is a mienk egy igen jól festő 3 fejű futó szörnnyel. Azért ezek a statok nem gyengék.
Nagyon fontos Mike Tice munkáját és az OL-t kiemelni, enélkül közel sem lennénk ilyen jók, de a lényeg, h Musgrave úgy tűnik jól ki tudja használni azt ami rendelkezésére áll.
Reméljük nem jön a bye után sem lefagyás, visszaesés és év végére nyugodtan kijelenthetjük, hogy rendben van az OC poszt.
Murray gondolom szintén inkább csak pihen, mint KO. McGee bokája gondolom Texans ellen helyre jön már, de amúgy Latham kezd nagyon szépen működni kvázi a helyén. Eddig Latham sokkal jobb pick up-nak tűnik, mint Jihad Ward...
Mario Edwards Jr. visszatérése egyre csak csúszik sajnos...Carolina lehet még talán reális cél, de lehet csúszik még egy hetet majd a mutatvány.
Aldon Smith kapcsán JDR nagyon visszafogottan nyilatkozott, lehet tudnak Ők már vmit belső forrásból, ami nem túl pozitív...benne van a pakliban az is simán, h idén nem engedi pályára Goodell...
A másik koordinátorunkról Ken Norton Jr.-ról mostanában kevesebb szó esik, pedig érdemes róla is beszélni sztem. Van megint kinti fórumokon sok ember aki az utóbbi 3 meccs miatt teljesen hátradőlt és megnyugodott, én azért ennyire még nem vagyok biztos Nortonban. Sokkal jobb lett a D, de sokkal gyengébb Offensek, QB-k ellen is kellett helyt állniuk...ez azért sokat javít a képen sztem.
Bye week után azért igen kemény meccsek várnak rájuk...
1, Texans futójátéka elég erős (11.) és ha a futásuk beindul ellenünk Osweiler ide vagy oda gondban lehetünk. Azt gondolom, h ellenük a Denver ellen használt D gameplan rendben lehet, de jobb teszt lesz a run D számára.
2, Carolina kezd életre kelni, van egy jó QBjuk, veszélyes bazi magas elkapóik és egy erős futójátékuk. Na ez komoly kihívás, illetve teszt lesz már.
3, Után jön a Buffalo, aki per pill a liga 2. legjobb run O-ja. Kemény dió lesz őket kordában tartani.
4, Utána idegenben KC, akik csúnyát átmentek rajtunk otthon legutóbb.
5, Idegenben Phillip Rivers és Melvin Gordon komoly szintfelmérő megintcsak
6, Luck&Co hazai pályán nem sétagalopp azért
7, Denver idegenben, ami gondolom már azért érdekesebb lesz, mint ez a legutóbbi volt
A lényeg, hogy most jön az igazi feladat a védelem számára, ezek a meccsek az első 6 meccsünk támadó egységeire hajaznak inkább majd és nem lesz ilyen könnyített üzemmód bekapcsolva, mint a legutóbbi 3 meccsen. Év végére kapunk sztem Nortonról is egy jó képet majd.
Rolni
több mint 9 éve
Musgrave megkövetése, Sun Tzu, a gyilkos támadófal és a győzelem egy írásban.Igen, igen ez agyon szépen sikerült és el kell ismerni, hogy a Jags és a Tampa ellen is szépen összerakta a gameplan-t. Ezzel együtt még ne koronázzuk meg. Élénken él még bennem a KC elleni lefagyás, gyenge játék.
Na ilyet sem mostanában olvastam. E
cover32.com/2016/11/09/raiders-oc-bill-musgrave-deserves-credit-gets/
Surda
Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy rossz OC lenne Mustár, mert sztem igen sokat fejlődött a play hívás terén, egyre jobban érzi a csapatot, lassan úgy fest a félidőben sem marad benn az öltözőben. Meg azért azt se szabad elfelejteni, hogy statok alapján egy igen remek O-t tett össze.
Carr 2500 yarddal liga 5. helyén van, 17 TD passza szintén az 5. helyre jó és legalább 14 TD passzt dobó QB közül neki van a legkevesebb INT-je (3db). Cooper-é a 3. legtöbb elkapott yard és a Cooper-Crabtree páros a legjobb WR duo a ligában jelenleg. Crabs 6 TD-je 3. helyre jó. Emellett pedig a 4. legjobb run Offense is a mienk egy igen jól festő 3 fejű futó szörnnyel. Azért ezek a statok nem gyengék.
Nagyon fontos Mike Tice munkáját és az OL-t kiemelni, enélkül közel sem lennénk ilyen jók, de a lényeg, h Musgrave úgy tűnik jól ki tudja használni azt ami rendelkezésére áll.
Reméljük nem jön a bye után sem lefagyás, visszaesés és év végére nyugodtan kijelenthetjük, hogy rendben van az OC poszt.
Murray gondolom szintén inkább csak pihen, mint KO. McGee bokája gondolom Texans ellen helyre jön már, de amúgy Latham kezd nagyon szépen működni kvázi a helyén. Eddig Latham sokkal jobb pick up-nak tűnik, mint Jihad Ward...
Mario Edwards Jr. visszatérése egyre csak csúszik sajnos...Carolina lehet még talán reális cél, de lehet csúszik még egy hetet majd a mutatvány.
Aldon Smith kapcsán JDR nagyon visszafogottan nyilatkozott, lehet tudnak Ők már vmit belső forrásból, ami nem túl pozitív...benne van a pakliban az is simán, h idén nem engedi pályára Goodell...
A másik koordinátorunkról Ken Norton Jr.-ról mostanában kevesebb szó esik, pedig érdemes róla is beszélni sztem. Van megint kinti fórumokon sok ember aki az utóbbi 3 meccs miatt teljesen hátradőlt és megnyugodott, én azért ennyire még nem vagyok biztos Nortonban. Sokkal jobb lett a D, de sokkal gyengébb Offensek, QB-k ellen is kellett helyt állniuk...ez azért sokat javít a képen sztem.
Bye week után azért igen kemény meccsek várnak rájuk...
1, Texans futójátéka elég erős (11.) és ha a futásuk beindul ellenünk Osweiler ide vagy oda gondban lehetünk. Azt gondolom, h ellenük a Denver ellen használt D gameplan rendben lehet, de jobb teszt lesz a run D számára.
2, Carolina kezd életre kelni, van egy jó QBjuk, veszélyes bazi magas elkapóik és egy erős futójátékuk. Na ez komoly kihívás, illetve teszt lesz már.
3, Után jön a Buffalo, aki per pill a liga 2. legjobb run O-ja. Kemény dió lesz őket kordában tartani.
4, Utána idegenben KC, akik csúnyát átmentek rajtunk otthon legutóbb.
5, Idegenben Phillip Rivers és Melvin Gordon komoly szintfelmérő megintcsak
6, Luck&Co hazai pályán nem sétagalopp azért
7, Denver idegenben, ami gondolom már azért érdekesebb lesz, mint ez a legutóbbi volt
A lényeg, hogy most jön az igazi feladat a védelem számára, ezek a meccsek az első 6 meccsünk támadó egységeire hajaznak inkább majd és nem lesz ilyen könnyített üzemmód bekapcsolva, mint a legutóbbi 3 meccsen. Év végére kapunk sztem Nortonról is egy jó képet majd.
több mint 9 éve
Nem edzett McGee, Mario, Latavius. Pihit kapott Osemele.