Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
Grat a megérdemelt Whez. Szerintem december végén is versenyben lesz ez az alakulat a playoffért.
iktriad
Köszönjük, bár szerintem ha ez a csapat, ezzel a játékkal a PO-ért lesz harcban, akkor az NFL már nem ugyanaz ami egy évvel ezelőtt volt. Nagyon gyenge több csapatrészünk is. Szinte a teljes védelem, bár most azért már voltak jó megmozdulások is. A futás sajnos nem megy már hetek óta és a második félidőre a passz O is elfogy...
Bruce
Crabtree meg Cooper kihúzza a szekért a szarból, csak maradjatok lőtávolban a 4. negyed végéig.

Ja és király a punteretek. Nomen est omen. 😊
iktriad
Meglátjuk! Jövőhéten maradunk Floridában... Jó volna nyerni, de rohadt nehéz lesz az a meccs is.
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 049 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Grat a megérdemelt Whez. Szerintem december végén is versenyben lesz ez az alakulat a playoffért.
iktriad
Addigra rég lerendezzük!
Így vagy úgy.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 276 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Köszönjük, bár szerintem ha ez a csapat, ezzel a játékkal a PO-ért lesz harcban, akkor az NFL már nem ugyanaz ami egy évvel ezelőtt volt. Nagyon gyenge több csapatrészünk is. Szinte a teljes védelem, bár most azért már voltak jó megmozdulások is. A futás sajnos nem megy már hetek óta és a második félidőre a passz O is elfogy...
Bruce
Crabtree meg Cooper kihúzza a szekért a szarból, csak maradjatok lőtávolban a 4. negyed végéig.

Ja és király a punteretek. Nomen est omen. 😊
több mint 9 éve
Nem nézem, erre nyerünk...
Amadeus91
Ez mindig így van. Többet ne is nézd a meccseinket. Mondjuk most lehet hogy te jártál jól, hogy kihagytad az évszázad második félidejét...
több mint 9 éve
iktriad
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 873
Nem nézem, erre nyerünk...
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 276 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Probalt volna nem hozzamenni

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Ja megverte, de nem annyira, mert pár h3tre rá hozzá ment a csaj.
Surda
aha
 www.youtube.com/watch?v=6l92Ss1zDSA
Black_Adder
Ettől még hozzáment
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 480
Surda
aha
 www.youtube.com/watch?v=6l92Ss1zDSA

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 335 — NFL bracket champion '26

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Fogadtam a csapatra 1,9 a szorzó....
Nem minket tartanak esélyesnek a bukik.
Surda
Vegasban azonos oddson adják a 2 csapatot. És szerintem ma ti vagytok az esélyesebbek a W-re.
iktriad
Na majd, ha Vegasban leszünk, lesz benfentes infó.
több mint 9 éve
Raiders blogon olvastam, hogy felvetődött Ray Rice exRavens neve, mint lehetősèg a futójátèkunkra.Én szerintem nem egy elvetemült ötlet. Bizonyítani biztos akarna a ligának 150%on.
Surda
Végül is Aldon után.
Amadeus91
Asszonyverők nálunk nem játszanak. Aldon Smith csak iszik...
bmg
Surda
Mondjuk ez azt is jelentheti, hogy nagyon megverte, eszméletvesztésig.
Bruce
Vagy emlékezetvesztésig 😉
több mint 9 éve
Surda
Vegasban azonos oddson adják a 2 csapatot. És szerintem ma ti vagytok az esélyesebbek a W-re.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Raiders blogon olvastam, hogy felvetődött Ray Rice exRavens neve, mint lehetősèg a futójátèkunkra.Én szerintem nem egy elvetemült ötlet. Bizonyítani biztos akarna a ligának 150%on.
Surda
Végül is Aldon után.
Amadeus91
bmg
Surda
Mondjuk ez azt is jelentheti, hogy nagyon megverte, eszméletvesztésig.
több mint 9 éve
Surda
Végül is Aldon után.
Amadeus91
bmg
több mint 9 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 722
Surda
Végül is Aldon után.
Amadeus91
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 049 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Surda
Na nehogy megint kukázni kezdjenek!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Surda
Végül is Aldon után.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 427 — Raiders fan
Na nézzük mit is kéne tenni a hétvégén a Jags ellen, annak érdekében, hogy nyerjünk:

Támadó oldalon a futójátékunkat újra kell éleszteni, ismét azt a formát kellene elővenni, amit az első 3 meccsen láthattunk. Murray jó eséllyel visszatér, így a nyitó 3-as rotáció újra működhet. A Saints és a Chiefs rendelkezik az eddigi ellenfeleink közül csak rosszabb run D-vel a Jagsnél (ami amúgy nem rossz 100as átlaggal még épp top15), közülük a Chiefs ellen Murray nélkül az első félidőben szenvedtünk, a Saints ellen működött. Fontos lenne, hogy menjen a futás, mert a Jags pass D-je TOP 10-es, az eddigi legjobb az ellenfeleink közül. Ennek (és a legutóbbi gyenge meccse) ellenére nem féltem ellenük Carr-t, mert ha tart az OL, akkor azért Cooper és Crabs bárki ellen veszélyes, de fontos lenne, hogy ne mindent Carr vállára tegyünk idegenben egy jó pass D ellen. Fussunk, öljük az órát, ez kedvezne a védelmünknek is.
Könnyen lehet ez a meccs is shoot out a tök utolsó védelmünk fényében, szóval jó meccs kell az offenstől mindenképpen.

Védelmi oldalon nagyon fontos lenne végre egy jó meccs futás ellen. A Jags running attack a 31. a ligában, ami még gyengébb, mint a mi 30. run Dnk. Fontos lenne, hogy a DL ölje a futást, mert a passz ellen coverbe kellene minél több ember, mert bár idén szenved a Jags, így is a 15. helyen vannak pass Oban, míg a mi pass Dnk a 32. A LOSnál kellene eldönteni a csatát, mert ennek a Jags O-nak sztem az OL a gyenge pontja. Ha őket bele tudnánk tolni a futókba és Bortlesba, akkor lehetne esélyünk egy értelmes D produkcióra és győzelemre. A Mack-Beachum, Irvin-Parnell párharcok és ezek fordítva is nekünk kellene, hogy kedvezzenek és a Cann VS McGee párharc is vállalható lehet, fontos lenne, hogy nyerjék is ezeket meg a srácok rendszeresen.

Győzelmet várok, de nem lesz sétagalopp...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Amari Cooper felállított egy rekordot. Mégpedig rajta kívül eddig még senkinek sem sikerült az, hogy az első két szezonjában az első 6 meccsen elérje az 500 elkapott yardot. Tavaly 6 meccs után 519 yardja volt, idén pedig 585 yarddal áll (4. az NFL-ben). Ha így haladna, akkor egy 1560 yardos szezonja lenne. (ezzel minden idők TOP 30-ába beférne! 😮)
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Kedves Urak!

Nekem most sajnos nincs időm erről hosszasan írni.
3 dolgot meg kell különböztetni.

1.) Amikor valakit "technikára állítasz", tehát konkrét missmatchet kívánsz kiaknázni a támadó falemberrel szemben, belenyúlva ezzel a kigyakorolt team up logikába. Ez feltételezi, hogy a felállított játékos egyébként a technika kivitelezéséhez szükséges ismeretekkel rendelkezik. Lehet ez transzformált 3-4 felállás, de lehet wide/under 4-3 transzformációja is.

2.). Total / Mimicra (ágyutöltelék) /Rocket// Kamikaze /Stuntman - Fizikai missmatchet akarsz kihasználni azzal a céllal, hogy
a.)lefoglald a támadó falembert
b.)Megoldhatatlan feladat elé állítsd a team upot (a zárkózó falemberek-blokkolók).
Ezt a formációt rendszeresen követi a 2. sőt harmadik hullám. Azt látni kell, hogy csak nagyon felkészült összeszokott OL tud menet közben ütemet váltani, és a 2. 3. hullámra kiváltani.
Extrém formája a Kamikaze/Stuntman -annyira veszélyes az egész, hogy ilyet gimiben sem szívesen. De hogy mennyire alkalmazható megfelelő felkészítés esetén -az megvan, amikor Kam Chancellor bezúzta Sittont, Lévyt, 9-ers Guard nevére nem emlékszem...

3.) 2nd wave: Egyértelműen nem Stuntman szerepe van, a játék technika-független. Nem célja elkapni az irányítót, vagy gapet felügyelni. A játék célja, hogy 2 lépésből megerőszakolja az OL egyensúlyát, azáltal, hogy haránt irányba a (befelé dolgozó 5 ös technika felé, terelje (nem tolja) ki a falembert. Ezzel belső team upot bont, vagy egyedül hagy belső fal embert, akit el fog söpörni a lendületből érkező 2. hullám. Vannak szűkítő(koncentráló) és tágító felállások.
Amúgy Aldon Smith a 2nd wave óriása volt 12-13-ban.
Klasszikus formái 517In/out -Tight 503iinside (a 2nd wave kint jön) -539 inside, attól függően, hogy melyik gapen meg át a 2. hullám. Meg még van jó sok

Üdv.

Szerkesztette: Cancel Culture

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 937 — Sworn to the Dark
 www.washingtonpost.com/news/fancy-stats/wp/2016/10/20/three-reasons-the-raiders-defense-is-on-track-to-be-one-of-the-worst-in-nfl-history/

built for this shit