Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Fogadtam a csapatra 1,9 a szorzó....Vegasban azonos oddson adják a 2 csapatot. És szerintem ma ti vagytok az esélyesebbek a W-re.
Nem minket tartanak esélyesnek a bukik.
Surda
több mint 9 éve
Fogadtam a csapatra 1,9 a szorzó....Nem minket tartanak esélyesnek a bukik.
több mint 9 éve
Mondjuk ez azt is jelentheti, hogy nagyon megverte, eszméletvesztésig.Ja megverte, de nem annyira, mert pár h3tre rá hozzá ment a csaj.Asszonyverők nálunk nem játszanak. Aldon Smith csak iszik...Raiders blogon olvastam, hogy felvetődött Ray Rice exRavens neve, mint lehetősèg a futójátèkunkra.Én szerintem nem egy elvetemült ötlet. Bizonyítani biztos akarna a ligának 150%on.Végül is Aldon után.
Surda
Amadeus91
bmg
Surda
több mint 9 éve
Ja megverte, de nem annyira, mert pár h3tre rá hozzá ment a csaj.Asszonyverők nálunk nem játszanak. Aldon Smith csak iszik...Raiders blogon olvastam, hogy felvetődött Ray Rice exRavens neve, mint lehetősèg a futójátèkunkra.Én szerintem nem egy elvetemült ötlet. Bizonyítani biztos akarna a ligának 150%on.Végül is Aldon után.
Surda
Amadeus91
bmg
több mint 9 éve
Asszonyverők nálunk nem játszanak. Aldon Smith csak iszik...Raiders blogon olvastam, hogy felvetődött Ray Rice exRavens neve, mint lehetősèg a futójátèkunkra.Én szerintem nem egy elvetemült ötlet. Bizonyítani biztos akarna a ligának 150%on.Végül is Aldon után.
Surda
Amadeus91
több mint 9 éve
Raiders blogon olvastam, hogy felvetődött Ray Rice exRavens neve, mint lehetősèg a futójátèkunkra.Én szerintem nem egy elvetemült ötlet. Bizonyítani biztos akarna a ligának 150%on.Na nehogy megint kukázni kezdjenek!
Surda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Raiders blogon olvastam, hogy felvetődött Ray Rice exRavens neve, mint lehetősèg a futójátèkunkra.Én szerintem nem egy elvetemült ötlet. Bizonyítani biztos akarna a ligának 150%on.Végül is Aldon után.
Surda
több mint 9 éve
Raiders blogon olvastam, hogy felvetődött Ray Rice exRavens neve, mint lehetősèg a futójátèkunkra.Én szerintem nem egy elvetemült ötlet. Bizonyítani biztos akarna a ligának 150%on.
több mint 9 éve
Na nézzük mit is kéne tenni a hétvégén a Jags ellen, annak érdekében, hogy nyerjünk:Támadó oldalon a futójátékunkat újra kell éleszteni, ismét azt a formát kellene elővenni, amit az első 3 meccsen láthattunk. Murray jó eséllyel visszatér, így a nyitó 3-as rotáció újra működhet. A Saints és a Chiefs rendelkezik az eddigi ellenfeleink közül csak rosszabb run D-vel a Jagsnél (ami amúgy nem rossz 100as átlaggal még épp top15), közülük a Chiefs ellen Murray nélkül az első félidőben szenvedtünk, a Saints ellen működött. Fontos lenne, hogy menjen a futás, mert a Jags pass D-je TOP 10-es, az eddigi legjobb az ellenfeleink közül. Ennek (és a legutóbbi gyenge meccse) ellenére nem féltem ellenük Carr-t, mert ha tart az OL, akkor azért Cooper és Crabs bárki ellen veszélyes, de fontos lenne, hogy ne mindent Carr vállára tegyünk idegenben egy jó pass D ellen. Fussunk, öljük az órát, ez kedvezne a védelmünknek is.
Könnyen lehet ez a meccs is shoot out a tök utolsó védelmünk fényében, szóval jó meccs kell az offenstől mindenképpen.
Védelmi oldalon nagyon fontos lenne végre egy jó meccs futás ellen. A Jags running attack a 31. a ligában, ami még gyengébb, mint a mi 30. run Dnk. Fontos lenne, hogy a DL ölje a futást, mert a passz ellen coverbe kellene minél több ember, mert bár idén szenved a Jags, így is a 15. helyen vannak pass Oban, míg a mi pass Dnk a 32. A LOSnál kellene eldönteni a csatát, mert ennek a Jags O-nak sztem az OL a gyenge pontja. Ha őket bele tudnánk tolni a futókba és Bortlesba, akkor lehetne esélyünk egy értelmes D produkcióra és győzelemre. A Mack-Beachum, Irvin-Parnell párharcok és ezek fordítva is nekünk kellene, hogy kedvezzenek és a Cann VS McGee párharc is vállalható lehet, fontos lenne, hogy nyerjék is ezeket meg a srácok rendszeresen.
Győzelmet várok, de nem lesz sétagalopp...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Amari Cooper felállított egy rekordot. Mégpedig rajta kívül eddig még senkinek sem sikerült az, hogy az első két szezonjában az első 6 meccsen elérje az 500 elkapott yardot. Tavaly 6 meccs után 519 yardja volt, idén pedig 585 yarddal áll (4. az NFL-ben). Ha így haladna, akkor egy 1560 yardos szezonja lenne. (ezzel minden idők TOP 30-ába beférne! 😮)
több mint 9 éve
Kedves Urak!Nekem most sajnos nincs időm erről hosszasan írni.
3 dolgot meg kell különböztetni.
1.) Amikor valakit "technikára állítasz", tehát konkrét missmatchet kívánsz kiaknázni a támadó falemberrel szemben, belenyúlva ezzel a kigyakorolt team up logikába. Ez feltételezi, hogy a felállított játékos egyébként a technika kivitelezéséhez szükséges ismeretekkel rendelkezik. Lehet ez transzformált 3-4 felállás, de lehet wide/under 4-3 transzformációja is.
2.). Total / Mimicra (ágyutöltelék) /Rocket// Kamikaze /Stuntman - Fizikai missmatchet akarsz kihasználni azzal a céllal, hogy
a.)lefoglald a támadó falembert
b.)Megoldhatatlan feladat elé állítsd a team upot (a zárkózó falemberek-blokkolók).
Ezt a formációt rendszeresen követi a 2. sőt harmadik hullám. Azt látni kell, hogy csak nagyon felkészült összeszokott OL tud menet közben ütemet váltani, és a 2. 3. hullámra kiváltani.
Extrém formája a Kamikaze/Stuntman -annyira veszélyes az egész, hogy ilyet gimiben sem szívesen. De hogy mennyire alkalmazható megfelelő felkészítés esetén -az megvan, amikor Kam Chancellor bezúzta Sittont, Lévyt, 9-ers Guard nevére nem emlékszem...
3.) 2nd wave: Egyértelműen nem Stuntman szerepe van, a játék technika-független. Nem célja elkapni az irányítót, vagy gapet felügyelni. A játék célja, hogy 2 lépésből megerőszakolja az OL egyensúlyát, azáltal, hogy haránt irányba a (befelé dolgozó 5 ös technika felé, terelje (nem tolja) ki a falembert. Ezzel belső team upot bont, vagy egyedül hagy belső fal embert, akit el fog söpörni a lendületből érkező 2. hullám. Vannak szűkítő(koncentráló) és tágító felállások.
Amúgy Aldon Smith a 2nd wave óriása volt 12-13-ban.
Klasszikus formái 517In/out -Tight 503iinside (a 2nd wave kint jön) -539 inside, attól függően, hogy melyik gapen meg át a 2. hullám. Meg még van jó sok
Üdv.
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
www.washingtonpost.com/news/fancy-stats/wp/2016/10/20/three-reasons-the-raiders-defense-is-on-track-to-be-one-of-the-worst-in-nfl-history/
built for this shit
több mint 9 éve
Mack egeszen kivalo pass rusher, amennyit te DCkent duplaznal egy ilyen kaliberu sracot, kb annyira. Nem lehet nyilvan tulzasba vinni, szoval nem ezen mulik. De nalunk lathato, hogy Hali serult egesz evben (de legalabb jatszik, Hali ilyen), viszont nem megy a pass rush, nagyon nem. Ha visszater Houston vajon mennyire fogjak duplazni, vagy Wattot, vagy mast.Pont ezert rejtely szamomra, ha talalsz egy ilyen elit csavot, akit minden modern vedelem keres eveken at, aki csillagaszati osszeget er, mint csirkes Miller mondjuk. Akik tehat meccseket nyernek (igy tobbeszamban) akkor mi a bubant ertelme van a 320 fontos Guardnak nekizavarni kozelharcra? Inkabb kerulgesse nyilt terepen az OTt. Foleg mikor lathato, hogy az egesz vedelem gyengul, mialatt Mack feleslegesen harcol a hustornyokkal? Mindegy mennyit vesz ki belole, annyi ertelme sincs. Mert nem lett hatekonyabb tole, amire celoztal, sot ellenkezoleg. Elfarad, es a kedve is elmegy neha. Orulni kellene, hogy a legfontosabb, a premium pass rusher megvan. 1 techhben meg tenyleg szinte akarki tololnghat. Jo persze aki ott kiraly az is nagyon hasznos, de ez igy nekem nem all ossze.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Ja en nem azt mondtam am, h ennek van ertelme 😊Csak leirtam miert megy ez sztem...
Azt nem tudom mast mennyire kettoznek, mert mas meccset ilyen szemmel nem szoktam nezni, de Mack sok duplat kap az tuti...
több mint 9 éve
Macket nem kettozik tobbet, mint mast a posztjan. Mindegy.De ettol még nem gyoztel meg, hogy minek kell bekuldeni feleslegen a daraloba. Faradni ertelmesen is tud. Mert ha lenne ketszer annyi sackje akkor azt mondom igazad van. De Igy semmi ertelme hogy falemberekkel birkozik.

több mint 9 éve
En azt nem vagom, hogy ha van egy kiraly OLBd, akkor miert kell Denek betenni, aztan mikor ott is jo, akkor meg beljebb, es vegre ott mar kevesbe kiraly= problem solved. Ez nekem nem ertheto mechanizmus. Ertem amit Helmut mond, de megsem ertem.Nem ennyire veszes azert a dolog 😊
ulpianus
Rookie eveben 4-3 SLB volt aki passz szituknal sokszor lement LDE posztra.
2. eveben 3-4 OLB es 4-3 DE posztok kozott mozgattuk felallastol fuggoen. Tul sok valtozas a szerepkoreben nem volt. Kevesebb cover, tobb pass rush.
Idei evben lenyegeben ugyanezt jatsza. Ez a DT vagy 1-3techre betolt edge defender tema meccsenkent 1-2 alkalom. Nem arrol van szo, h betoltak volna. Ez leginkabb azert van, mert mozgatni probaljak, h ne legyen annyira konnyu a tamadoknak lekettozni, ne tudjak, h honnan erkezik. Sajnos fix helyrol indulva akkora figyelmet kap, annyian blokkoljak, h nem er oda a QBhoz.
több mint 9 éve
En azt nem vagom, hogy ha van egy kiraly OLBd, akkor miert kell Denek betenni, aztan mikor ott is jo, akkor meg beljebb, es vegre ott mar kevesbe kiraly= problem solved. Ez nekem nem ertheto mechanizmus. Ertem amit Helmut mond, de megsem ertem.Szerintem erre Max 2 magyarázat lehet habár ez már lehet szurkolói mentség a faszsagra 😁😂
ulpianus
A két ok szerintem egyfelől a minőségi szükség. Mert ha csak olb akkor ki lenne/lehetne konstans kezdő De poszton. Bemozgatas pedig az interior rush hiányát próbálnák fedezni. A másik ok ezzel szorosan egybe függő. Megpróbálják megneheziteni az O falak leosztasait az iranyitonak a nyomás olvasását azzal hogy potenciális embereket folyamatosan máshonnan kap....
Ezt az egy két részes magyarázatot tudnám elképzelni de ahogy mondtam ez nat lehet szurkoloi magyarázat kereses egy szimpln túl gondolt es ezaltal nem vagy kevesbe működő dologra

több mint 9 éve
En azt nem vagom, hogy ha van egy kiraly OLBd, akkor miert kell Denek betenni, aztan mikor ott is jo, akkor meg beljebb, es vegre ott mar kevesbe kiraly= problem solved. Ez nekem nem ertheto mechanizmus. Ertem amit Helmut mond, de megsem ertem.

több mint 9 éve
Örülök, hogy segíthettem.. réderszes kollegáknak akármikor.😊
Én egyébként félek attól egy kicsit, hogy Norton ne úgynevezett vírus-szakember legyen. Benne van a pakliban simán.
Ez egy mostanság nagyon kedvelt HR kifejezés azokra a piacról drága pénzen vett emberekre, akik valahol részt vettek valami nagyon jó összerakásában, és bárhova mennek ugyanazt a megoldást (genetikai információ átv.ért) próbálják nyomatni, ha alkalmazható ha nem. Ugye nem látják át az egészet.
Reméljük, hogy nem így lesz. Én amúgy nem vagyok ennek a CP dolognak nagy híve. Itt azért már simán benne van az elrontás a zónahatárokon.
Végül is tényleg csak 5-6 éve játssza a Seefalken, aztán egy negyed alatt hullott elemeire az egész, úgy hogy Sherman a comptoni Rámszesz minden Stanford komm szakán tanult fortélyával sem tudta elmagyarázni, hogy "kimérfasz".
Na slow thinkers right lane kollegák. Csak határozottan! 😊
TGA
Hát Nortonnal kapcsolatban ugye sokaknak már ott kezdődtek az aggályok, h baromi rég óta Carroll-al volt és sose lett belőle mégse DC. Mindig vki mást léptettek elő helyette\mellőle.
Emiatt én is kicsit fáztam a témától, de amiatt, h egy védekezéshez értő HC alá érkezett nem paráztam rá a dologra. Tavaly a védelem év végére sokkal jobb volt, mint év elején, kezdtem elhinni, hogy tudja mit csinál és jók leszünk, erre most itt ez a leolvadás...
Azt is el tudom képzelni, hogy tavaly még nem teljesen implementálták a rendszert a játékos állomány miatt és idén, a papíron felerősített egységre engedték csak rá...akiknek ez most mégis baromi sok és fejetlen csirke módjára szaladgálnak sokszor.
Hát az azért látszik, hogy Bradley és Quinn se nagyon tudja felépíteni eddig a saját Seahawks védelmét az új állomásán és eddig Norton is csak szenved...
Nagyon remélem, hogy Mario Edwards Jr. (akit lassan messiásként vár vissza a RaiderNation) tud komoly javulást hozni több tekintetben is, mert, ha Ő sem, akkor az idei szezon kuka és koránt sem biztos, h belefér JDR-nek, hogy még egy évet adjon Nortonnak vagy akár Musgravenek, ha nincs legalább pozitív mérleg és erős befejezés, majdnem PO...
Azért nagyon nem mindegy, hogy interior poszton van-e olyan figura, akire a futástervezéskor és a pass prot kialakításakor is oda kell extrán figyelni. Jelenleg annyira gyenge az interior egység, h simán futnak rajtuk, aztán a gyengeségük miatt simán lehet a szélekre úgy futni, hogy az edge embereinket duplázzák, triplázzák, mert úgyse érkezik meg senki belülről, h megölje a playt, mielőtt a futó kiérne a szélre. Mario tavaly azért ebben is erős volt, többször ment át belülről egy az egybe a futóig kb handoff pillanatára. Pass rush terén epdig teljesen egyértelmű mennyit számítana, ha Mack és Irvin elől nem tudna minden QB kényelmesen fellépni a zsebbe...
több mint 9 éve
Örülök, hogy segíthettem.. réderszes kollegáknak akármikor.Én egyébként félek attól egy kicsit, hogy Norton ne úgynevezett vírus-szakember legyen. Benne van a pakliban simán.
Ez egy mostanság nagyon kedvelt HR kifejezés azokra a piacról drága pénzen vett emberekre, akik valahol részt vettek valami nagyon jó összerakásában, és bárhova mennek ugyanazt a megoldást (genetikai információ átv.ért) próbálják nyomatni, ha alkalmazható ha nem. Ugye nem látják át az egészet.
Reméljük, hogy nem így lesz. Én amúgy nem vagyok ennek a CP dolognak nagy híve. Itt azért már simán benne van az elrontás a zónahatárokon.
Végül is tényleg csak 5-6 éve játssza a Seefalken, aztán egy negyed alatt hullott elemeire az egész, úgy hogy Sherman a comptoni Rámszesz minden Stanford komm szakán tanult fortélyával sem tudta elmagyarázni, hogy "kimérfasz".
Na slow thinkers right lane kollegák. Csak határozottan! 😊
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Szia!Szia Rolni!Iden Mack volt mar benn tobbszor DTben...egy Irvin-Mack-Edwards-Smith DL azert nem lenne gyenge pass rush teren sztem...és meg 6 hét míg Aldon is visszatérhet...papíronSzerintem mindenképpen jó lesz de a baj sajnos nem.ezzel.a.szekcióval van a csapatnál. Irvin es Mack is jók még ha Mack idén nem annyira állat mint előző években akkor is ott van. S egyikük vagy akar mindketten is rendre oda érnének ha a Qb nem.tudna fellépni a zsebbe. Reméljük MEjr ezen tud majd változtatni. Ha igen akkor lesz látványos változás ezen a fronton. Persze ettől még én is varom.vissza, szimpatikus volt az itt töltött idő alatt és hát ha valaki rendbe teszi ezt a védelmet és hétről hétre minden offense coordinatior-nak azon kell agyalnia hogyan vegye ki a játékból Adon, Mack, Irvin hármast hát nem túl hálás munka 😁
táplálok irányába némi fantáziát, hogy Mack-el jók lesznek
Pari
Cubehead
Mondjuk en sok remenyt nem fuzok Aldon idei jatekahoz...
Rolni
Nem DT, hanem 1-3 technikára állított LB.
Seattle Seahawks Cover Press 1. Lemez 2. track.
Technikafüggetlen felállások, ês bonyolult zónaãtadãsi szabályok(ez az 1. Track)
Gus Bradley- Pete Carroll szerelemgyereke. Annyira bonyolult, hogy az elemzőknek is hetekbe telt felrajzolni. Játékosoknak 1-1,5 év. Cserébe, könnyű elváltani, és aki ismeri a kódot, az úgy szedi szét, hogy újra összerakni nem kis meló. Lásd. Dan Quinn 3. negyed vasãrnap.
Vannak brutális előnyei, de amíg nem megy, addig nagyon nagyon nyomorult. 2010-11-ben a Seattle D minden volt csak nem elit.
Fel a fejjel! Jr. Nem akkora hülye, mint látszik.
TGA
Köszi az infót!
Azért írtam DT-t, hogy mindenki értse mire gondolok, de valóban fogalmazhattam volna pontosabban.
Ez a bonyolult zónaátadási szabály téma valahol megvolt a fejembe elraktározva, sztem talán pont veled beszélgettem egyszer erről évekkel ezelőtt.
Bradley-nek ha jól sejtem még mindig nem sikerült összerakni Jags falván...valóban hosszú ideig tarthat akkor az installálása.
Gondolom ennek a bonyolult zónaátadási szisztémának alapja lenne a jó kommunikáció és a társak ismerete...na ennek nem kedvez, h a secben pl 3 új kezdő van és az LB sorban is új emberek vannak, illetve nincs igazi irányító MLB.
Ettől függetlenül a legbosszantóbb azt a fejetlenséget nézni, ami egy egy motion után van a D oldalon.
Leginkább emiatt van már ki a péló Nortonnal a legtöbbeknek sztem.
Ez alapján amit írsz, akkor simán benne van a pakliban, h Norton, JDR és RM ezt kifőzték és türelemmel várják majd az eredményt, amiről tudják, h eltart egy darabig...hát meglássuk. Ha Norton marad a helyén, akkor vszeg erről van szó.
Idei lehet sajnos az install év, mert annyira kicserélődött a D tavalyhoz képest, h arra nehéz építeni. Akkor jövőre se leszünk még állatok 😕 , de talán utána 😊
Ránéztem a 2010-es és 2011-es évekre, amiket írtál. Hát tényleg brutál kapott pont volt a '10-es évben és '11 elején is. Akkor fel a fejjel 😊
Csak nehéz ezt megélni...
több mint 9 éve
Legyen így mert most elég vicces a helyzet csak nevetni nem tudokSzia Rolni!Iden Mack volt mar benn tobbszor DTben...egy Irvin-Mack-Edwards-Smith DL azert nem lenne gyenge pass rush teren sztem...és meg 6 hét míg Aldon is visszatérhet...papíronSzerintem mindenképpen jó lesz de a baj sajnos nem.ezzel.a.szekcióval van a csapatnál. Irvin es Mack is jók még ha Mack idén nem annyira állat mint előző években akkor is ott van. S egyikük vagy akar mindketten is rendre oda érnének ha a Qb nem.tudna fellépni a zsebbe. Reméljük MEjr ezen tud majd változtatni. Ha igen akkor lesz látványos változás ezen a fronton. Persze ettől még én is varom.vissza, szimpatikus volt az itt töltött idő alatt és hát ha valaki rendbe teszi ezt a védelmet és hétről hétre minden offense coordinatior-nak azon kell agyalnia hogyan vegye ki a játékból Adon, Mack, Irvin hármast hát nem túl hálás munka 😁
Pari
Cubehead
Rolni
Technikafüggetlen felállások, ês bonyolult zónaãtadãsi szabályok(ez az 1. Track)
Gus Bradley- Pete Carroll szerelemgyereke. Annyira bonyolult, hogy az elemzőknek is hetekbe telt felrajzolni. Játékosoknak 1-1,5 év. Cserébe, könnyű elváltani, és aki ismeri a kódot, az úgy szedi szét, hogy újra összerakni nem kis meló. Lásd. Dan Quinn 3. negyed vasãrnap.
Vannak brutális előnyei, de amíg nem megy, addig nagyon nagyon nyomorult. 2010-11-ben a Seattle D minden volt csak nem elit.
TGA
több mint 9 éve
Szia Rolni!Iden Mack volt mar benn tobbszor DTben...egy Irvin-Mack-Edwards-Smith DL azert nem lenne gyenge pass rush teren sztem...és meg 6 hét míg Aldon is visszatérhet...papíronSzerintem mindenképpen jó lesz de a baj sajnos nem.ezzel.a.szekcióval van a csapatnál. Irvin es Mack is jók még ha Mack idén nem annyira állat mint előző években akkor is ott van. S egyikük vagy akar mindketten is rendre oda érnének ha a Qb nem.tudna fellépni a zsebbe. Reméljük MEjr ezen tud majd változtatni. Ha igen akkor lesz látványos változás ezen a fronton. Persze ettől még én is varom.vissza, szimpatikus volt az itt töltött idő alatt és hát ha valaki rendbe teszi ezt a védelmet és hétről hétre minden offense coordinatior-nak azon kell agyalnia hogyan vegye ki a játékból Adon, Mack, Irvin hármast hát nem túl hálás munka 😁
Pari
Cubehead
Rolni
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
The Washington Post reports it's uncertain if the league would approve the Raiders' move to Las Vegas Per reporter Mark Maske, owners' concerns have more to do with Vegas' modest size than status as a gambling mecca. Las Vegas is just the 29th largest metropolitan area in the United States, sandwiching itself between Cincinnati and Kansas City. Oakland is 11th, and St. Louis is 20th. "Most of us would prefer they stay in Oakland," a high-ranking official said." "If that’s not possible and we get to January and the Las Vegas deal is all there is, we’ll have to consider it."
built for this shit
több mint 9 éve
És ebben az O-ba nem kellmelyik O-ba kell Reece? vannak a Raidersnél gyengébb támadóegységek is a ligában, mégsem igazolta le egy csapat sem.
Reece...
Szerintem meg nagyon kellene, már csak tapasztalati szinren is.
Surda
[/quot.
Hogy hova miért kell v nem azt nem tudom.
De a KC elleni kiherélt, enervált, másodikfélidős játèkainkba lehet hozott volna szívet és lendületet ès őt nem bszták volna seggre.deyell