Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Mondjuk ha nem csak a meccset nézzük. Muszáj a pozitivas 😁 akkor meg mindig lista vezetők vagyunk es a chief bye week után volt!

több mint 9 éve
Várható volt egy leolvasás, igaz nem mostanra gondoltam.ez igaz, amikor Peters bement az öltözőbe, arra számítottam, hogy Cooper és Crabtree aratni fog, erre mi jön: RB screen... megjegyzem az OL sem volt az igazi, főleg Howard nem, de ő sérülésből jött vissza. félidőben megint nem volt semmi adjustment, Cooper szépen el is tűnt a második félidőben.
Amúgy szerintem nem Carr volt s gáz. Nagyon sok drop volt elkapok részéről. Nem volt igazan futasunk és túl hasznsltuk a Smurf-két. Ugy értem jóval nagyobb hangsúlyt snap számot kaptak mind futás mind passz játék tekintetében mint kellett volna es a Def meg beállt rájuk Lasd pl D Johnson remek minuszos kiutos tackle-je a második félidőben
Cubehead
Derek Carr couldn't pinpoint why offense slowed down. Said Chiefs changed scheme, "changed their coverage up" on Amari Cooper in 2nd half that took him out of it & they miss Latavius Murray overall.
Asked Del Rio about Mack covering WR Wilson: "We didn't adjust to formation they presented. That goes in the mental error category."
Szerkesztette: deyell
built for this shit
több mint 9 éve
azt hogy a védelem ilyen szar, azt megszokta az ember, bár az is érthetetlen úgy hogy van 6 első körös meg 3 második körös játékos benne. de hogy az eddig működő támadóegység ezt produkálja a nyitó drive-ban szerzett TD után?Várható volt egy leolvasás, igaz nem mostanra gondoltam.
INT
Missed FG
Turnover on downs
FG
Punt
Punt
Punt
Fumble
Turnover on downs
úgy, hogy nem is volt nyomás Carron, a Chiefsnél meg volt hogy két CB, Peters meg Gaines is az öltözőben volt a második félidőben, ennek ellenére 0 pontot sikerült szerezni a szünet után. érthetetlen Carr gyenge teljesítménye
Del Rio: "I thought we were outplayed and out-coached."
Jack Del Rio asked if he was calling Def plays. "No, Kenny had the headset".
deyell
Amúgy szerintem nem Carr volt s gáz. Nagyon sok drop volt elkapok részéről. Nem volt igazan futasunk és túl hasznsltuk a Smurf-két. Ugy értem jóval nagyobb hangsúlyt snap számot kaptak mind futás mind passz játék tekintetében mint kellett volna es a Def meg beállt rájuk Lasd pl D Johnson remek minuszos kiutos tackle-je a második félidőben

több mint 9 éve
azt hogy a védelem ilyen szar, azt megszokta az ember, bár az is érthetetlen úgy hogy van 6 első körös meg 3 második körös játékos benne. de hogy az eddig működő támadóegység ezt produkálja a nyitó drive-ban szerzett TD után?INT
Missed FG
Turnover on downs
FG
Punt
Punt
Punt
Fumble
Turnover on downs
úgy, hogy nem is volt nyomás Carron, a Chiefsnél meg volt hogy két CB, Peters meg Gaines is az öltözőben volt a második félidőben, ennek ellenére 0 pontot sikerült szerezni a szünet után. érthetetlen Carr gyenge teljesítménye
Del Rio: "I thought we were outplayed and out-coached."
Jack Del Rio asked if he was calling Def plays. "No, Kenny had the headset".
built for this shit
több mint 9 éve
hát ez szar volt
több mint 9 éve
draftwire.usatoday.com/2016/10/16/derek-carr-thought-raiders-were-trading-him-before-his-rookie-season-started/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
raidersanalysis.wordpress.com/2016/10/16/the-raiders-xmas-defense-by-gipsysafety/Meglassuk a Chiefs mennyire szedi ki a cikkben szereplo playeket...illetve, h tudtunk-e javulni...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
"I would like to thank Governor Sandoval, the Southern Nevada Tourism Infrastructure Committee, and the members of the Nevada Legislature on this historic day, " said Raiders owner Mark Davis. "All parties have worked extremely hard to develop and approve this tremendous stadium project that will serve as a proud new home for the entire Raider Nation." - raiders.comMark Davis azt nyilatkozta, hogy még 2szezont akarunk lehúzni Oaklandben. Vissza vinni a playpl off feelinget a Bay area-ba. Miközben persze gőzerővel megkezdodnenek a stadion munkálatok Nevadában.
Eddig voltak még kétségeim, de most már biztos, hogy Vegasban folytatjuk, már csak az időpont a kérdés.
bmg

több mint 9 éve
Akkor Goodell adjon pénzt. Az nem pálya, hogy Goodell beint, Oakland beint, aztan, ha leszakad a lelátó a meccsen, akkor meg a franchise kap a nyakára. El kéne gondolkodni végre, hogy miért Kaliforniában volt a legszarabb a stadion helyzet az elmúlt években."I would like to thank Governor Sandoval, the Southern Nevada Tourism Infrastructure Committee, and the members of the Nevada Legislature on this historic day, " said Raiders owner Mark Davis. "All parties have worked extremely hard to develop and approve this tremendous stadium project that will serve as a proud new home for the entire Raider Nation." - raiders.commiért biztos? az NFL tulajok még leszavazhatják. Goodell is inkább azt szeretné, hogy maradjon a csapat Oaklandben, és ő a tulajok érdekeit képviseli.
Eddig voltak még kétségeim, de most már biztos, hogy Vegasban folytatjuk, már csak az időpont a kérdés.
bmg
deyell
több mint 9 éve
"I would like to thank Governor Sandoval, the Southern Nevada Tourism Infrastructure Committee, and the members of the Nevada Legislature on this historic day, " said Raiders owner Mark Davis. "All parties have worked extremely hard to develop and approve this tremendous stadium project that will serve as a proud new home for the entire Raider Nation." - raiders.commiért biztos? az NFL tulajok még leszavazhatják. Goodell is inkább azt szeretné, hogy maradjon a csapat Oaklandben, és ő a tulajok érdekeit képviseli.
bmg
built for this shit
több mint 9 éve
"I would like to thank Governor Sandoval, the Southern Nevada Tourism Infrastructure Committee, and the members of the Nevada Legislature on this historic day, " said Raiders owner Mark Davis. "All parties have worked extremely hard to develop and approve this tremendous stadium project that will serve as a proud new home for the entire Raider Nation." - raiders.comEddig voltak még kétségeim, de most már biztos, hogy Vegasban folytatjuk, már csak az időpont a kérdés.
több mint 9 éve
20 év múlva máshol se lesz😊persze, pölö nyevadába nincs hóHa jól emlékszem én 1,9-t olvastam a Vegasi látvány tervhez. Ha igaz akkor helyesek Pari számításaiA Nevadai és Minnesotai építési költségek, adók, telekárak nem igazán ugyanazok.
Cubehead
gaben
sutianap
több mint 9 éve
persze, pölö nyevadába nincs hóHa jól emlékszem én 1,9-t olvastam a Vegasi látvány tervhez. Ha igaz akkor helyesek Pari számításaiA Nevadai és Minnesotai építési költségek, adók, telekárak nem igazán ugyanazok.
Cubehead
gaben

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Ha jól emlékszem én 1,9-t olvastam a Vegasi látvány tervhez. Ha igaz akkor helyesek Pari számításaiA Nevadai és Minnesotai építési költségek, adók, telekárak nem igazán ugyanazok.
Cubehead
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Ha jól emlékszem én 1,9-t olvastam a Vegasi látvány tervhez. Ha igaz akkor helyesek Pari számításaimajd 40%-at allna Vegas az uj stadionunknak, ami $750.000.000, ha ehez hozzatesszuk a NFL-tol kaphato $100-200.000.000 szinte megvan a fele...Hmm ez esetben nem lenne egy olcsó stadion a vegasi.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000720822/article/las-vegas-stadium-plan-gains-approval-from-nevada-legislature
Pari
A Vikings stadionja mint legfrissebben átadott létesítmény 1.061 milliárd dodóba fájt, bár az meg kifejezetten olcsó volt.
empty taxi

több mint 9 éve
majd 40%-at allna Vegas az uj stadionunknak, ami $750.000.000, ha ehez hozzatesszuk a NFL-tol kaphato $100-200.000.000 szinte megvan a fele...Hmm ez esetben nem lenne egy olcsó stadion a vegasi.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000720822/article/las-vegas-stadium-plan-gains-approval-from-nevada-legislature
Pari
A Vikings stadionja mint legfrissebben átadott létesítmény 1.061 milliárd dodóba fájt, bár az meg kifejezetten olcsó volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
majd 40%-at allna Vegas az uj stadionunknak, ami $750.000.000, ha ehez hozzatesszuk a NFL-tol kaphato $100-200.000.000 szinte megvan a fele...több mint 9 éve
Karl Joseph-el is szép türelmes volt a stáb, meg általában sztem minden sérülttel. Egyedül Austin Howard lett talán a 2. héten úgy bedobva, h sérült volt, de nem volt más opció akkor. Sztem Mario is megkapja a szükséges időt.Chiefs meccset is baromira várom már 😊
Baromi fontos diviziós összecsapás, főleg a Broncos-Chargers meccs fényében. De, ha a védelem nem embereli meg magát, könnyen szétkaphatnak minket...Andy Reid vmi nagyon brutál bye week utáni mutatóval rendelkezik (talán 15-1) és erős nagyon a Chiefs keret.
több mint 9 éve
Igaz hivatalos bejelentés nincs róla, de azt lehet olvasni twitteren, hogy Cooper Helfet érkezik TE posztra. Ha igaz a dolog, akkor remélem nem azért, mert Walford sérülése nem javul.Helfet PS-re érkezett, Sankey helyére.
peterbadbone
Nem gondoltam volna, hogy a Broncos bukik, sőt azt vártam, hogy a Chargerst ellenük vezeti utoljára McCoy, de úgy látszik, hogy összekapták magukat.
Én a Chiefs ellen arra leszek kíváncsi, hogy Kirkland vagy O'Malley lesz-e fent többet TE poszton.
Igaz, hogy Mario nélkül nem ugyanaz a DL, de remélem megvárjuk, hogy közel 100%-os legyen és nem siettetjük a visszatérését.
több mint 9 éve
Mario Edwards Jr így szemre eléggé meg van vastagodva...nem lenne jó, ha felmenne 300 környékére, mert utolsó egyetemi évében azzal a súllyal nem volt hatékony.Mondjuk csípő műtét kapcsán gondolom egyáltalán nem tudott edzeni, szóval nem meglepő a súlyfelesleg, de remélhetőleg erős munkával hamar lead ebből és hatékonyan visszatér
több mint 9 éve
Khm, kikapott a Broncos, így a Chiefs ellen kiemelten fontos mérkőzés lesz. Sajnos a tegnapelőtt nem edző játékosaink közül továbbra sem edzett egyikük sem. Latavius Murray, Menelik Watson, Vadal Alexander.
Azonban Howard és McCants el fogja tudni látni az RT feladatokat, bár Howard idei sérülékenysége nem életbiztosítás.
A Chiefsnél mindenki edzett.
Annyit várok egyébként, hogy egy kicsit javuljon a defense és ne átjáróházként üzemeljenek.
több mint 9 éve
Murray ma sem edz! 😕
több mint 9 éve
twitter.com/VicTafur/status/786671581024006144
több mint 9 éve
Egy cikk a holdingokrol...amik nincsenek befujva...Ilyet és ennyit bármelyik csapat szinte bármelyik meccséről ki lehetne gyűjteni. Sajnos
www.todayspigskin.com/afc/oakland-raiders/raiders-fighting-through-more-than-just-blocks-on-defense/
Rolni
több mint 9 éve
Egy cikk a holdingokrol...amik nincsenek befujva...www.todayspigskin.com/afc/oakland-raiders/raiders-fighting-through-more-than-just-blocks-on-defense/