Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 279 — WHO DAT!!!!
Jövőre pedig irány a PO.
Bruce
Miért, úgy érzed idén nem lesz meg?
Matthew99
Hát nem tudom, sajnos az utóbbi jónéhány év óvatossá tett ebben a tekintetben! : D
Bruce
Pedig mikor ha nem most kezdene el reménykedni a szurkoló. Már a tavalyi csapat is mutatott életjeleket, van egy jó Qb, egy állat DE és a FA mozgások is nekem laikusként ésszerűnek és előremutatónak tűnnek. És még ellőttünk a draft is.
Matthew99
Ez így is van.
De még azért elég sok kérdőjel van és játszani sem láttuk még a csapatot. Tavaly is voltak olyan jelek, hogy ez egy jó kis csapat lehet, aztán rá egy hétre, meg a "same ol' Raiders" jött.

Mindenesetre a fal pofásan néz ki az offense oldalon. Carr a jelek szerint fejlődik szépen és van egy TOP 10-es elkapópárosa. Van egy fiatal TE, aki mind blokkolás mind elkapás terén jó lesz. Murray személyében egy átlagosnál talán kicsivel jobb futónk van, de ide kell kiegészítés.
Tehát az offense jó lesz.

A védelemben több a kérdőjel, hiszen nincsen kezdő SS-ünk és meghatározó MLB-nk, a többi poszt azt hiszem itt is rendben van többnyire (plusz kérdőjel még Mario Edwards egészségi állapota) Szóval, ha behúznánk Karl Joseph-et és Jaylon Smith-t, akkor lenne jövő évre teljes a csapatunk.
Bruce
hát az úgy eléggé brutálul nézne ki, főleg ha mindkét játékos teljesen felépülne. Mondjuk Josephre a hírek szerint már szezonkezdetre is van esély hogy felépül.

több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Jövőre pedig irány a PO.
Bruce
Matthew99
Hát nem tudom, sajnos az utóbbi jónéhány év óvatossá tett ebben a tekintetben! : D
Bruce
Pedig mikor ha nem most kezdene el reménykedni a szurkoló. Már a tavalyi csapat is mutatott életjeleket, van egy jó Qb, egy állat DE és a FA mozgások is nekem laikusként ésszerűnek és előremutatónak tűnnek. És még ellőttünk a draft is.
Matthew99
Ez így is van.
De még azért elég sok kérdőjel van és játszani sem láttuk még a csapatot. Tavaly is voltak olyan jelek, hogy ez egy jó kis csapat lehet, aztán rá egy hétre, meg a "same ol' Raiders" jött.

Mindenesetre a fal pofásan néz ki az offense oldalon. Carr a jelek szerint fejlődik szépen és van egy TOP 10-es elkapópárosa. Van egy fiatal TE, aki mind blokkolás mind elkapás terén jó lesz. Murray személyében egy átlagosnál talán kicsivel jobb futónk van, de ide kell kiegészítés.
Tehát az offense jó lesz.

A védelemben több a kérdőjel, hiszen nincsen kezdő SS-ünk és meghatározó MLB-nk, a többi poszt azt hiszem itt is rendben van többnyire (plusz kérdőjel még Mario Edwards egészségi állapota) Szóval, ha behúznánk Karl Joseph-et és Jaylon Smith-t, akkor lenne jövő évre teljes a csapatunk.
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 426 — Invisible man
Jövőre pedig irány a PO.
Bruce
Matthew99
Bruce

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Jövőre pedig irány a PO.
Bruce
Matthew99
több mint 10 éve
Jövőre pedig irány a PO.
Bruce

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Én a két sérültet: Joseph-et és Jaylon Smith-t hoznám, aztán ők jövőre már teljes erőbedobással erősítenének minket. Idén meg SS-nek Carriet játszatnám. Jövőre pedig irány a PO.
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Örülök Reggie Nelson érkezésének. Bár korosabb playa, de fontos igazolás lesz ez, mert hátul FS poszton nem baj, h nem egy rookie rohangászik...Carrie így sztem marad CB és egyértelműen az SS a legnagyobb need, ahova Nate Allen bedobható, ha ég a ház, de fontos lenne azonnal bevethető rookie a posztra.

Nelson és Allen jelenléte azt is megengedi sztem, h a FS posztra ne húzzunk idén embert, ha nem találunk jó valuen embert, de én tudnék örülni egy project FS-nek is vhol a középső-hátsó körökben.

1. kör BPA vagy trade down
2.kör SS: Karl Joseph, Keanu Neal, Darian Thompson, Su'a Cravens
3.-7.BPA

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Reggie Nelson agrees to terms with Raiders, per source.

Jó sign szerintem 😊 Tetszik ami itt történik.
tenorx
2 évre
Amadeus91
Ahogy várható volt.

Ezek szerint nem is volt olyan rossz az a szerződés.

Én örülök, jó játékos érkezett hiányposztra, jó szerződéssel és még péntek sincs!

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 750

tenorx
2 évre
több mint 10 éve
tenorx 14 183 — fő libsi

több mint 10 éve
WR/KR Jeremy Ross távozott a csapattól, a Jets az új állomáshelye. Nem hiszem, hogy hiányozni fog.

több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 760
sztem meg ne draftoljunk CB-t az első körben.
deyell
Szerintem minden azon múlik hogy a vezetőség miként tekint Carrire ( Cb vs S)
Illetve abban biztos vagyok hogy első körben poszt Függetlenül BPA-zni fog Reggie mert bár kezdünk csapatnak kinézni ami szokatlan és jó érzés de kell még a tehetség. Az abszolút needre húzástol meg messze vagyunk

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 655 — Sworn to the Dark
sztem meg ne draftoljunk CB-t az első körben.

built for this shit

több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 279 — WHO DAT!!!!
Houston CB William Jackson járt nálunk, egyesek az idei felhozatalból a legjobb cover CB-nek tartják.
peterbadbone
Jó játékos de szerintem VH3 a legjobb cover corner idén, mondjanak akármit a méretéről.

több mint 10 éve
Houston CB William Jackson járt nálunk, egyesek az idei felhozatalból a legjobb cover CB-nek tartják.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Nelsonnál valóban az igények lehetnek a ludasok, a Bengals-szal sem tudott megegyezni korábban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nem értem,Whitnert,miért nem próbáljuk meg....
skat
Mert nem képvisel olyan minőséget, amit egy újonc ne tudna.
Nelson szerződés nélkül távozott Oaklandből
Bruce
Nelson meg biztos, hogy kapott egy olyan ajánlatot, ami a korának és a képességeinek megfelelő, de ő és az ügynöke többet akar. Szerintem, alá fog ő írni, csak (még nincs péntek) valószínűleg nem 2 éves szerződést akart, mert szerintem azt kínáltunk neki.

több mint 10 éve
Bruce
skat
lehet meg fogjuk, még a draftig.
több mint 10 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Bruce
több mint 10 éve
Bruce
hmm,sokat kért gondolom.
több mint 10 éve
 www.instagram.com/p/BD1SSUNGO14/
Bruce
Ilyet akartam én is csinálni aláírásban...

több mint 10 éve
több mint 10 éve
 twitter.com/RAIDERS/status/717409363305086976
több mint 10 éve
 www.instagram.com/p/BD1SSUNGO14/
több mint 10 éve
Úgy néz ki, hogy Reggie Nelson alá fog írni.

Egy Safety poszt ideiglenesen megoldva.