Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Vmi pletyka egyébként, hogy kire mentek rá ezzel a sok elköltésre váró dollárral?Pletyka mindig van, de ezt a helyén kell kezelni. Tavaly is mindenkit szóba hoztak velünk, aki nagyobb pénzt akart, idén is így lesz. Szerintem továbbra is megfontoljuk ki az aki illik a rendszerünkbe és erősítést is jelent és még emberileg is okés. Viszont valóban sok az elköltendő összegünk így egy-két nagyobb név biztosan kell. Kíváncsian várom kik lesznek azok.
Habi
több mint 10 éve
Csak azért tettem be, mert ez is OT-t prognosztizál nekünk az első körben, mivel már reagáltak is a Penn-ügyre 😊ennek a mocknak sok értelme nincs.www.rantsports.com/nfl/2016/02/22/2016-nfl-draft-oakland-raiders-pre-combine-seven-round-mock/Hát nem tetszik túlzottan...
Bruce
Első körben egy sokak szerint RT only OT-t vinni, mikor LT kell, majd elvinni 2. körben egy NT prospectet, mikor Jelly és Williams is kezdő NT kategória és van mögöttük depth is. DT posztra nem lenne jobb, mint Williams sztem, ha DT akkor az pass rusher 3tech legyen...3. kör sztem korai Matakevichnek, ráadásul undersized LB van már a csapatban...Howard vszeg nem lesz már itt benn, mert nagyon lépked felfelé...többi kb ok, de ettől függetlenül az egész elég ergya lenne sztem...
Rolni
Szerintem Decker jó LT lesz, az erején kell dolgozni kicsit és frankón megvédené #4-t (btw nálam Decker>>>Conklin)
2. körös pick szerintem is teljesen hülyeség, TM jól nézne ki Heeney mellé, viszont a mögöttük levő prospectek azon a helyen tuti, hogy nem lesznek elérhetőek.
Mockoknak amúgy sem kell sok jelentőséget tulajdonítani FA előtt, inkább a big boardok lehetnek jó útmutatók.
Vmi pletyka egyébként, hogy kire mentek rá ezzel a sok elköltésre váró dollárral?
Habi
Azonban én még ebben az esetben sem biztos, hogy OT-vel kezdenék az első körben, viszont ha akkor az a legértékesebb választás, akkor igen. Ragland, Myles Jack, Shaq Lawson, Jalen Ramsey mind előtte van nálam bármelyik OT-nek.
több mint 10 éve
Csak ötlet de ki mit gondolna róla?Habár ellenezik RM FA igazolási tendenciáival hisz 32 éves, ellenben az elköltendő anyagiak miatt egy 1-2 éves teljesítmény arányos szerződéssel szerintem nagy fogás lehetne Colston. Azért elég morci lenne bármelyik védelemnek egy Cooper, Colston, Walford,Crab quartet.

több mint 10 éve
ennek a mocknak sok értelme nincs.www.rantsports.com/nfl/2016/02/22/2016-nfl-draft-oakland-raiders-pre-combine-seven-round-mock/Hát nem tetszik túlzottan...
Bruce
Első körben egy sokak szerint RT only OT-t vinni, mikor LT kell, majd elvinni 2. körben egy NT prospectet, mikor Jelly és Williams is kezdő NT kategória és van mögöttük depth is. DT posztra nem lenne jobb, mint Williams sztem, ha DT akkor az pass rusher 3tech legyen...3. kör sztem korai Matakevichnek, ráadásul undersized LB van már a csapatban...Howard vszeg nem lesz már itt benn, mert nagyon lépked felfelé...többi kb ok, de ettől függetlenül az egész elég ergya lenne sztem...
Rolni
Szerintem Decker jó LT lesz, az erején kell dolgozni kicsit és frankón megvédené #4-t (btw nálam Decker>>>Conklin)
2. körös pick szerintem is teljesen hülyeség, TM jól nézne ki Heeney mellé, viszont a mögöttük levő prospectek azon a helyen tuti, hogy nem lesznek elérhetőek.
Mockoknak amúgy sem kell sok jelentőséget tulajdonítani FA előtt, inkább a big boardok lehetnek jó útmutatók.
Vmi pletyka egyébként, hogy kire mentek rá ezzel a sok elköltésre váró dollárral?

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Bitang jó volt az a bukáj fal, szerintem jó, bárha Conklin benn van, nem haboznék az tutti. Conklin a leggenyóbb tekköl, azt kell vinni, ne ficákoljon ott senkifia.Pennstate Dfal abszte homály, tök hülye húzás.
Igen Matekovicsnak egy kicsit magas, viszont érdemes róla videókat nézegetni, nekem teccene.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
www.rantsports.com/nfl/2016/02/22/2016-nfl-draft-oakland-raiders-pre-combine-seven-round-mock/Hát nem tetszik túlzottan...
Bruce
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Ezek szerint a stáb komolyan vette a szezon végi, egyre gyengülő formáját. Remélhetőleg már megvan a megfelelő célpont a pótlására.
több mint 10 éve
eport: Raiders will allow Donald Penn to test free agencyThe Oakland Raiders elected not to retain left tackle Donald Penn ahead of free agency, per his Instagram account.
Penn changed his bio on the social medium to read "Official Page of Free Agent Pro Bowl LT Donald Penn Twitter."
több mint 10 éve
NFL.COM 4 round mock draft: 1. Ronnie Stanley OT
Kicsit gyenge, de legalább elég atletikusnak tűnik a spped rusherek megtartásához...nem lenne gondom a pickkel, ha nincs FA-ról megnyugtató LT megoldás.
2. Emmanuel Ogbah DE
Ez a pick is jó lenne itt sztem. Van vele kapcsolatban némi "motor" kérdés, de mérete és képessége is megvan, h kezdő NFL DE lehessen. Nem egy állat speed rusher, de működőképes opció lehet a jobb oldalra is, Mackal és Edwardssal átellenben. LDE is lehet belőle (ott talán jobb is lenne), ha Edwards esetleg bemozogna DT-nek vagy ne adj isten a sérülése miatt nem tud játszani.
3. Karl Joseph S
Undersized és sérülés kockázattal rendelkező S prospect, de egy igazi állat, torpedóként veti magát a dolgok sűrűjébe. Érdekes opció lenne SS posztra Nate Allen mellé...
4. Maurice Canady CB
Mérete és atletikussága megvan a poszthoz, illene a sémánkba, de sok munka lenne azért vele...a jó, h slot és külső poszton is van tapasztalata. Ha jön FA CB, akkor azért az Amerson-Carrie-FA hármas mögött lenne ideje fejlődni és idővel lehetne steal is belőle.
Egész pofás mock draft ez sztem...
több mint 10 éve
Hát Alexandertől hülyét kapnék az biztos...
több mint 10 éve
A szürke ötvén árnyalataerre a fickóra gondolom emlékeztek: The Edmonton Eskimos have signed wide receiver Jacoby Ford.parádés a színválasztás 😀
a szakértők szerint meg...
pbs.twimg.com/media/Cbm_WqEW0AAVZvu.jpg
deyell
Levi
több mint 10 éve
erre a fickóra gondolom emlékeztek: The Edmonton Eskimos have signed wide receiver Jacoby Ford.parádés a színválasztás 😀
a szakértők szerint meg...
pbs.twimg.com/media/Cbm_WqEW0AAVZvu.jpg
deyell
több mint 10 éve
Long utóbbi két szezonjában alig volt egészséges, komoly medical check kellene neki és ha Mario Edwards Jr. karrierje nincs veszélyben a nyaksérülés miatt, akkor megvan a kezdő LDEnk amúgy is.
több mint 10 éve
Ide nekem Chris Longot!
több mint 10 éve
Chris Long-ot kivágta a Rams... Tuck helyett, mint vezér, illetve, mint kezdő LDE el tudnám képzelni.
több mint 10 éve
nem tudom, Pauline mennyire hiteles, de berakom, hátha van valami alapjaEzekről a srácokról a Senior Bowl alatt is lehetett hallani velünk kapcsolatban...
twitter.com/TonyPauline/status/692197637232140288
deyell
Bradberry és Killerbrew közép-késő körös pick lehet, Miller és Thomson korábbi körös jelölt, Thomson annyira, h vszeg első végén, második elején kimegy, így nem elérhető sztem (14 túlzás lenne), de Miller talán elérhető lehet a 2. ban
több mint 10 éve
nem tudom, Pauline mennyire hiteles, de berakom, hátha van valami alapjatwitter.com/TonyPauline/status/692197637232140288
built for this shit
több mint 10 éve
Hát de a bizonytalanság akkor is ott van, hogy jövőre hol lesz a csapat. Illetve azért elég nehéz a múltat elfelejteni. Tehát én azt gondolom hogy kicsit hátrányosabb helyzetben vagyunk még idén. Lehet hogy jövőre már nem ez lesz a helyzet, de most még én így látom. De legyen neked igazad! 😊a 49ersnel tuti előrébb tartotok, de még lehet a Bearsnél is...Nálatok van Franchise kúbé és az egyik legjobban feltörekvő csapat vagytok sok tehetséges fiatallal. Én biztos vagyok, hogy a pénzen fog múlni a nagy nevű FA-k megszerzése és RM-en egyáltalán nem azon, hogy ezt a szerződést az Oakland Raiders adja-huu akkor bocs nem...ebből már kinőttetek.De én még azt érzem, hogy továbbra sem vagyunk vonzó célpont a nagynevű FA-knak. Ugyanakkor jó az út és természetesen az is jó, hogy egy olyan QB-nk van, aki jól teljesít, sokáig ez hiányzott a csapatból, most meg lehet köré építeni a csapatot.2. vagyunk a cap space listán 74 millió dollárral. Elég durva, bár azért vannak vonzóbb nevű csapatok is a listán 35-60 millió között. Megint eljön az idő, hogy túl kell fizetni egy két arcot, hogy ide jöjjön játszani.Ezek az idők elmúltak sztem.
Bruce
Szvsz a Raiders lehet az a csapat, amelyik másolhatja az elmúlt néhány év Seahawksát/49ersét, amikor még a nem 1. körös franchise QB rookie contract alatt tolta, így nyugodtan lehetett másra FA-n költeni, plusz a draftpickek között is jó volt a beválási arány, emiatt egy elképesztően mély keret alakulhatott ki.
empty taxi
De nagyon kíváncsian várom, hogy milyen FA-kat fogunk megszerezni, mert mindenképpen kell egy-két "sztárigazolás"
A draft az megint más kérdés, de ott nem tudsz vagyonokat elkölteni, viszont talán fontosabb mint az FA a jövő szempontjából.
Na mindegy az érzésem az, hogy ha 2 csapat közül kell választania egy FA-nak, akkor nyilván nem minket fog választani ugyanazért az értékért, hanem mondjuk egy Giants-et, 49ers-t, Bears-t.
Ezért is lett volna más, ha stabil a csapat helye, de bizonytalan, hogy jövőre hol leszünk és azért a játékosoknak is van családja.
Bruce
cikesz
több mint 10 éve
a 49ersnel tuti előrébb tartotok, de még lehet a Bearsnél is...Nálatok van Franchise kúbé és az egyik legjobban feltörekvő csapat vagytok sok tehetséges fiatallal. Én biztos vagyok, hogy a pénzen fog múlni a nagy nevű FA-k megszerzése és RM-en egyáltalán nem azon, hogy ezt a szerződést az Oakland Raiders adja-huu akkor bocs nem...ebből már kinőttetek.De én még azt érzem, hogy továbbra sem vagyunk vonzó célpont a nagynevű FA-knak. Ugyanakkor jó az út és természetesen az is jó, hogy egy olyan QB-nk van, aki jól teljesít, sokáig ez hiányzott a csapatból, most meg lehet köré építeni a csapatot.2. vagyunk a cap space listán 74 millió dollárral. Elég durva, bár azért vannak vonzóbb nevű csapatok is a listán 35-60 millió között. Megint eljön az idő, hogy túl kell fizetni egy két arcot, hogy ide jöjjön játszani.Ezek az idők elmúltak sztem.
Bruce
Szvsz a Raiders lehet az a csapat, amelyik másolhatja az elmúlt néhány év Seahawksát/49ersét, amikor még a nem 1. körös franchise QB rookie contract alatt tolta, így nyugodtan lehetett másra FA-n költeni, plusz a draftpickek között is jó volt a beválási arány, emiatt egy elképesztően mély keret alakulhatott ki.
empty taxi
De nagyon kíváncsian várom, hogy milyen FA-kat fogunk megszerezni, mert mindenképpen kell egy-két "sztárigazolás"
A draft az megint más kérdés, de ott nem tudsz vagyonokat elkölteni, viszont talán fontosabb mint az FA a jövő szempontjából.
Na mindegy az érzésem az, hogy ha 2 csapat közül kell választania egy FA-nak, akkor nyilván nem minket fog választani ugyanazért az értékért, hanem mondjuk egy Giants-et, 49ers-t, Bears-t.
Ezért is lett volna más, ha stabil a csapat helye, de bizonytalan, hogy jövőre hol leszünk és azért a játékosoknak is van családja.
Bruce
több mint 10 éve
Mondjuk ez az SZJA kérdés sem annyira releváns, mert ugye az idegenbeli meccsekért kapott meccspénzért az adott állam adózási szabályai szerint adóznak. De persze főleg a Raiders esetében, aki még kétszer játszik kaliforniában évente azért biztos kimutatható a különbség, mondjuk egy Dallas Cowboys-al szemben.Van igazság abban amit mondasz (pláne figyelembe véve a kaliforniai SZJA-t), de tavaly pl. Hudsont sikerült idecsábítani a top tier FA-k közül és eddig RM szinte mindig teljesen reális szerződéseket tolt az alanyok elé.De én még azt érzem, hogy továbbra sem vagyunk vonzó célpont a nagynevű FA-knak. Ugyanakkor jó az út és természetesen az is jó, hogy egy olyan QB-nk van, aki jól teljesít, sokáig ez hiányzott a csapatból, most meg lehet köré építeni a csapatot.2. vagyunk a cap space listán 74 millió dollárral. Elég durva, bár azért vannak vonzóbb nevű csapatok is a listán 35-60 millió között. Megint eljön az idő, hogy túl kell fizetni egy két arcot, hogy ide jöjjön játszani.Ezek az idők elmúltak sztem.
Bruce
empty taxi
Bruce
empty taxi
Amúgy az igaz, hogy jó és reális szerződéseket adunk a játékosoknak, de pont ez a bajom, hogy mi van, ha ezekkel a nagy cap space-kkel bíró csapatok is megadják a reális szerződést és így ők lesznek a végcél, mi akkor lennénk, ha túláraznánk (kérdés, hogy RM ezt megteszi e vagy inkább ragaszkodik az elveihez és lemaradunk az FA-król)
több mint 10 éve
Van igazság abban amit mondasz (pláne figyelembe véve a kaliforniai SZJA-t), de tavaly pl. Hudsont sikerült idecsábítani a top tier FA-k közül és eddig RM szinte mindig teljesen reális szerződéseket tolt az alanyok elé.De én még azt érzem, hogy továbbra sem vagyunk vonzó célpont a nagynevű FA-knak. Ugyanakkor jó az út és természetesen az is jó, hogy egy olyan QB-nk van, aki jól teljesít, sokáig ez hiányzott a csapatból, most meg lehet köré építeni a csapatot.2. vagyunk a cap space listán 74 millió dollárral. Elég durva, bár azért vannak vonzóbb nevű csapatok is a listán 35-60 millió között. Megint eljön az idő, hogy túl kell fizetni egy két arcot, hogy ide jöjjön játszani.Ezek az idők elmúltak sztem.
Bruce
empty taxi
Bruce

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
De én még azt érzem, hogy továbbra sem vagyunk vonzó célpont a nagynevű FA-knak. Ugyanakkor jó az út és természetesen az is jó, hogy egy olyan QB-nk van, aki jól teljesít, sokáig ez hiányzott a csapatból, most meg lehet köré építeni a csapatot.2. vagyunk a cap space listán 74 millió dollárral. Elég durva, bár azért vannak vonzóbb nevű csapatok is a listán 35-60 millió között. Megint eljön az idő, hogy túl kell fizetni egy két arcot, hogy ide jöjjön játszani.Ezek az idők elmúltak sztem.
Bruce
empty taxi
több mint 10 éve
2. vagyunk a cap space listán 74 millió dollárral. Elég durva, bár azért vannak vonzóbb nevű csapatok is a listán 35-60 millió között. Megint eljön az idő, hogy túl kell fizetni egy két arcot, hogy ide jöjjön játszani.Ezek az idők elmúltak sztem.
Bruce
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...