Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Mo Wilk ezzel kikerült a látószögünkből sztem. Big Reggie nem ad komoly draft picket érte.Amúgy az az érzésem, h Osemele is marad "otthon"...Vernon detto, Rams CBk is, így az erősnek tűnő FA market lassan kezd szarul kinézni...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Na látod pont ez a lényeg 😀lol. kell a fasznak annyiért.Hivatalos: Muhammad Wilkerson megkapta a taget. Kíváncsi vagyok, hogy RM próbál-e érte cserélni. Én mindenképp rámennék! Mi lehet az ára?Hát mivel olyan taget kapott hogy alkudozhat amit a Jets matchelhet ha akar, de ha nem akkor kap 2 első kört.... Innentől találgass mi lehet az ára...
peterbadbone
Tomcsik
Amadeus91
több mint 10 éve
lol. kell a fasznak annyiért.Hivatalos: Muhammad Wilkerson megkapta a taget. Kíváncsi vagyok, hogy RM próbál-e érte cserélni. Én mindenképp rámennék! Mi lehet az ára?Hát mivel olyan taget kapott hogy alkudozhat amit a Jets matchelhet ha akar, de ha nem akkor kap 2 első kört.... Innentől találgass mi lehet az ára...
peterbadbone
Tomcsik
több mint 10 éve
Hivatalos: Muhammad Wilkerson megkapta a taget. Kíváncsi vagyok, hogy RM próbál-e érte cserélni. Én mindenképp rámennék! Mi lehet az ára?Hát mivel olyan taget kapott hogy alkudozhat amit a Jets matchelhet ha akar, de ha nem akkor kap 2 első kört.... Innentől találgass mi lehet az ára...
peterbadbone
több mint 10 éve
Hivatalos: Muhammad Wilkerson megkapta a taget. Kíváncsi vagyok, hogy RM próbál-e érte cserélni. Én mindenképp rámennék! Mi lehet az ára?
több mint 10 éve
Fasza!
több mint 10 éve
ettől még nem lett focista 😊
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Kedvenc punterem, megérdemelte nagyon. 😊
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Nice job Reggie!16,5M 5 évre, ami 3,3M évente, ez pedig teljesen korrekt sztem.
több mint 10 éve
King újraigazolva! 5év/16,5?/7,75 garantálttal.
több mint 10 éve
Olvasgattam Matt Judon-ról. 6'3/275 méretekkel rendelkezik és úgy tűnik, hogy melós játékos, akinek a technikáján van fejleszteni való, de eddigi pályafutása során dominálta az ellenfeleit. Jó karaktere van, balhéktól mentes egyetemi évekkel. Egy sérülése volt(ACL), de az még az egyetemi pályafutása elején, illetve kihagyta az East-West Shrine Game-t is egy sérülés miatt. Eddig hivatalosan a Lions érdeklődött iránta (Michigani a srác), de egy twitter bejegyzésben már olvastam, hogy tipikus RM pick. A DL mélyítése mindig is fontos lesz, ha domináns védelmet akarunk összerakni. Nálam a 4-5 körben biztos, hogy képben lenne.
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 10 éve
Osemele 10 milla/ év ... Ha az 1. vagy 2. pont nem valósul meg akkor csak szerződések átalakítgatásával nem szabadítasz fel ennyi pénzt...Persze pár cut még befigyelhet, de elég nehéz lesz összehozni Osemelet ha Wilkerson marad...Osemele iránt érdeklődünk a 9ers-Jets duóval a hátunk megett. Btw a Jets miből fizetnè őt meg?!1. Wilkerson megy FA-ra.
Amadeus91
2. Wilkerson tag+trade FA előtt
3. Szerződések átalakítása
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Osemele iránt érdeklődünk a 9ers-Jets duóval a hátunk megett. Btw a Jets miből fizetnè őt meg?!1. Wilkerson megy FA-ra.
Amadeus91
2. Wilkerson tag+trade FA előtt
3. Szerződések átalakítása
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000639543/article/la-rams-leaning-toward-tagging-trumaine-johnsonA Rams-nél azért is volt a nagytakarítás, hogy a sec egyben maradhasson.
Várható volt, h nem engedik ki könnyen a piacra...
Rolni
A Bengals-nál viszont úgy néz ki, hogy az egyik kezdő S távozni fog, mert valószínűleg az SS posztot meg tudják oldani házon belül.
több mint 10 éve
Várható volt, h nem engedik ki könnyen a piacra...
több mint 10 éve
Persze, de azért ami lejön a médiában korántsem biztos, h valóban elhangzott ugyebár...ha a piacon kicsit hallgatóznak (ügynökével) abból bajuk nem lehet...márc. 6 után tudnak ajánlatot meghallgatni és ha nincs komoly gap még mindig piacnyitás előtt ünnepélyesen maradhat Raven...De volt szo rola itt is, evi 10 milliot szeretne. Ha megkapta, nem mondhatja, hogy csak vicceltem. Gondolom akkor alair.Osemele iránt érdeklődünk a 9ers-Jets duóval a hátunk megett. Btw a Jets miből fizetnè őt meg?!Állítólag a Ravens komoly dealt tett elé...Flakon után Ő lenne a top O játékosuk...ez alapján sztem ők is OT/LT pénzben gondolkodnak...remélem teszteli a piacot...
Amadeus91
Rolni
ulpianus
több mint 10 éve
De volt szo rola itt is, evi 10 milliot szeretne. Ha megkapta, nem mondhatja, hogy csak vicceltem. Gondolom akkor alair.Osemele iránt érdeklődünk a 9ers-Jets duóval a hátunk megett. Btw a Jets miből fizetnè őt meg?!Állítólag a Ravens komoly dealt tett elé...Flakon után Ő lenne a top O játékosuk...ez alapján sztem ők is OT/LT pénzben gondolkodnak...remélem teszteli a piacot...
Amadeus91
Rolni

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Osemele iránt érdeklődünk a 9ers-Jets duóval a hátunk megett. Btw a Jets miből fizetnè őt meg?!Állítólag a Ravens komoly dealt tett elé...Flakon után Ő lenne a top O játékosuk...ez alapján sztem ők is OT/LT pénzben gondolkodnak...remélem teszteli a piacot...
Amadeus91
több mint 10 éve
Osemele iránt érdeklődünk a 9ers-Jets duóval a hátunk megett. Btw a Jets miből fizetnè őt meg?!
több mint 10 éve
van egy olyan érzésem hogy ezt a fickót nem a Raiders fogja draftolnitwitter.com/BairCSN/status/703288074315247617
built for this shit
több mint 10 éve
Osemele sztem piacra lép így, mert nem hiszem, h a Ravens tud annyit fizetni neki, ami a csapat státuszával és azzal, h eddig ott játszott együtt elegendő lenne egy potenciális FA piaci deal-hez. Persze benne van a pakliben, h a Ravens is LT-ként kezeli és valóban mindent bedobnak, de talán nem ez a valószínűbb...Trevathan nagyon reális opció sztem. jól illene a sémába, Heeney, M.Smith és Ball mellett lenne helye. Mivel M.Smith szerződése jövőre lejár, valamint Heeney és főleg Ball messze nem biztos befutók még a profik között még egy draft pickis benne lenne a pakliban vszeg a középső-késői körökben pl a már itt is említett Matakevich vagy Deion Jones, esetleg Terrance Smith vagy Antonio Morrison
több mint 10 éve
Trevathan jön ki a piacra.
több mint 10 éve
A Ravens Justin Tucker-re tette a tag-et. Osemele így egyre valószínűbb, hogy piacra kerül.
több mint 10 éve
Osemele lehet sztem reális jelölt nekünk és LT posztra!Glenn marad Buffaloban, de Osemele jó eséllyel piacra lép.
Osemele szerintem képes lehet megoldani az LT posztunkat, főleg figyelembe véve, h Carr nagyon gyorsan el tudja engedni a laszdit.
Ha pedig sikerül vhonnan project LT-t kinevelni vagy nagyon szenvedne akkor még mindig be lehet tenni OG-nek, ahol AllPro szintet tud hozni.
El kell költeni a pénzt és akkor már fiatal, bivaly falemberekre költsük.
Szerencsére a Hudson-Williams igazlások alapján RM is így gondolja...
több mint 10 éve
évi $10 milliót kér Osemele a hírek szerint.Nem meglepő, mert idén sokat játszott a Ravens-ben LT-t és ő elsősorban oda akar menni, ahol LT-ként számolnak vele. Már Rolni is feldobta, hogy nálunk lehet működne is, mint LT és én is hajlok erre.
deyell