Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 649 — Sworn to the Dark
évi $10 milliót kér Osemele a hírek szerint.

built for this shit

több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Kb mindegyik játékosnak örülnék:
 justblogbaby.com/2016/02/25/oakland-raiders-could-target-chiefs-talent-in-free-agency/

Legjobban persze Berry jönne és Hali, de a többiek is beférnének szerintem 😊
több mint 10 éve
ez a fazon kell RG posztra.

twitter.com/VeteranScout/status/684204292186619904
deyell
LT-nek meg jöhet ő:
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.
több mint 10 éve
ez a fazon kell RG posztra.

twitter.com/VeteranScout/status/684204292186619904

built for this shit

több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 760
De gondolom nem az NFLben jatszol. Meg egyetemrol erkezo sztar WRek asajat posztjukon is felsulnek. En is jol focizom, hatvedkent mindket oldalon (bal labam sem fa), szelsokent, kozeppalyan, haverokkal, de nem hiszem, hogy a Real Madridban is ez lenne a helyzet.
ulpianus
Ergo csak félre értettél. 😁 Csak azt akartam tudatni tisztában vagyok a szélső es a slot wr feladatainak nehézségeinek a különbségével.

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
De gondolom nem az NFLben jatszol. Meg egyetemrol erkezo sztar WRek asajat posztjukon is felsulnek. En is jol focizom, hatvedkent mindket oldalon (bal labam sem fa), szelsokent, kozeppalyan, haverokkal, de nem hiszem, hogy a Real Madridban is ez lenne a helyzet.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Cubehead!

A slot WR munka elter a vonal melletti jatektol. Tobb utat kell megfutni, tobb vedo kozt kell rest talalni, es meg par aprobb dolog, amihez mas kepessegek kellenek, mint egy az egyben megverni egy CBt. Nem nehezebb, csak maskent nehez. 32 evesen nem sokan tudnak es akarnak ennyire elolrol kezdeni mindent, csakhogy 1 (vagy 2) evig legyen munkajuk. Sztem Colston es az ot valaszto csapat inkabb "tutira" megy, es ott jatszatjak, ahol biztosabban tud.
ulpianus
Ulpi

Nem tudom hogyan fogalmazzak hogy ne érts félre és ne tűnjek esetleg nagyképűnek. Wr-t játszom. Alapvetően szélén de van olyan hogy beforgok. Szóval ez a része tiszta de köszönöm.

Ellenben az már más és abban van reláció és egyet kell értsek, hogy nem mindenki akar beforogni. Illetve az is fix, hogy lesz olyan kérője is aki eredeti helyén akarja játszatni.
Én alapvetően James Jonesbol indultam ki aki nálunk gyakorlatilag playenkent máshova állt fel es nem derogalt neki.

S végül fórum mozgató ötlet volt és asszem a hatását elérte 😊

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Cubehead!

A slot WR munka elter a vonal melletti jatektol. Tobb utat kell megfutni, tobb vedo kozt kell rest talalni, es meg par aprobb dolog, amihez mas kepessegek kellenek, mint egy az egyben megverni egy CBt. Nem nehezebb, csak maskent nehez. 32 evesen nem sokan tudnak es akarnak ennyire elolrol kezdeni mindent, csakhogy 1 (vagy 2) evig legyen munkajuk. Sztem Colston es az ot valaszto csapat inkabb "tutira" megy, es ott jatszatjak, ahol biztosabban tud.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Csak ötlet de ki mit gondolna róla?

Habár ellenezik RM FA igazolási tendenciáival hisz 32 éves, ellenben az elköltendő anyagiak miatt egy 1-2 éves teljesítmény arányos szerződéssel szerintem nagy fogás lehetne Colston. Azért elég morci lenne bármelyik védelemnek egy Cooper, Colston, Walford,Crab quartet.
Cubehead
Nekem azért nem tetszik, mert Colston egy jó/kiváló QB mellett épült le, szal nem hinném, hogy bármit hozzá tud tenni a támadójátékunkhoz, Crabs ellenben egy "fakezű" irányító mellől jött és itt újra kivirágzott. Inkább olyan csapat WR-jeit figyelném, ahol a QB közepes/rossz passzoló.
Pari
Szerintem nem teljesen értetted meg a gondolatmenetem Pari!
Feltételezem,hogy a statjaiból indultál ki meg Brees-ből. Tény,hogy karrierje leggyengébb szezonján van túl statisztikailag. Tény,hogy 32 éves. De az én gondolat menetem alapján nem is első és második számú wr terhelését kapná nálunk, hanem én betolnám harmadik számú, slot elkapónak. (de ha már statok Seth Roberts 16 meccs 480yard - Colston 13 mecs 520yard). Colston 6'4 magas ami középen meg RZ-ben jól jöhet és persze ott a rutin. Tudtommal nem balhés és lehetne veterán leader nálunk ahol mint tudjuk nem csak a teljesítmény a fontos. Tele vagyunk fiatal még fejlődő játékossal akik elé, mellé kell a veterán jelenlét. CWood, Tuck off, Reece egy ideig off, Penn egyenlőre úgyszintén :/
Arról nem beszélve,hogy szerintem a nevére még mindig adnak némi figyelmet a DC-k ergo amit már írtam is,hogy azon oldali szélső wr-ről vehet el figyelmet amelyikre épp fel van állítva.
S nem utolsó sorban van egy rakat lóvénk amit el kell vernünk részben vagy egészben( ebben nem vagyok képben) és egy 1 vagy max 2 éves teljesítményes arányos szerződést megérne.

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!

Habár ellenezik RM FA igazolási tendenciáival hisz 32 éves, ellenben az elköltendő anyagiak miatt egy 1-2 éves teljesítmény arányos szerződéssel szerintem nagy fogás lehetne Colston. Azért elég morci lenne bármelyik védelemnek egy Cooper, Colston, Walford,Crab quartet.
Cubehead
Nekem azért nem tetszik, mert Colston egy jó/kiváló QB mellett épült le, szal nem hinném, hogy bármit hozzá tud tenni a támadójátékunkhoz, Crabs ellenben egy "fakezű" irányító mellől jött és itt újra kivirágzott. Inkább olyan csapat WR-jeit figyelném, ahol a QB közepes/rossz passzoló.
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Raiders have carried over almost 13.4 million in unused salary cap dollars from 2015 into 2016

pbs.twimg.com/media/CcEQjKmUUAADdm0.jpg
deyell
Ez mit jelent, mert így nem vágom.
Bruce
tavalyi évről ennyi pénzt tudtatok átgörgetni az idei sapiba, ergó nem 155 millió itt a sapka, hanem 168 milliót költhettek

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Raiders have carried over almost 13.4 million in unused salary cap dollars from 2015 into 2016

pbs.twimg.com/media/CcEQjKmUUAADdm0.jpg
deyell
Ez mit jelent, mert így nem vágom.
több mint 10 éve

built for this shit

több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Állítólag találkozunk Penn ügynökével a combine alatt.
peterbadbone
Jól jönne, enyhítene a helyzetünkön ha vissza hoznánk. Persze ettől még kell mögé a jövő. Igaz nem értem hogy miért nem.kerestük hamarabb.
Cubehead
Szerintem volt már tárgyalás, csak egy kicsit sokat szeretne kapni, annyit, amennyit RM nem fog megadni. Mostanra az ügynöke valószínűleg körbejárta a lehetőségeket és valószínűleg arra jutott, hogy nincs akkora kereslet Penn iránt, mint szeretnék, ezért az újabb próbálkozás. Szerintem Reggie meghúzta a vonalat, hogy mennyi az annyi és ezt közölte is velük, ezen még lehet bírkózni, valószínűleg ez jön most.

több mint 10 éve
peterbadbone
Jól jönne, enyhítene a helyzetünkön ha vissza hoznánk. Persze ettől még kell mögé a jövő. Igaz nem értem hogy miért nem.kerestük hamarabb.

több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan

Beszélgettünk Ezekiel Elliott-al, de nem hiszem, hogy nekünk ő képben lenne az első körben. Egyre több helyen olvasom azt, hogy Conklin vagy Jaylon Smith mennyire képben lehet nálunk az első körben... én bármelyikkel kiegyeznék.

több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Na igen az LT poszt most nálam is nagy talány. Egyenlőre nem látom RM mit tervez oda pontosan. S ezzel kapásból lett egy égető need-ünk. :/
Cubehead
Igen, csináltunk egy égető need-et egy olyan need helyett, amit nem kellett volna kapásból megoldani (max egy 3. körben vagy jövőre). De így meg szépen növekednek a needek: CB, Safety, LB, pass rusher, LT, RG, futó.
Bruce
CB: Trumaine Johnson
S: Erik Weddle
LB: Danny Travathan, draft
PR: draft
LT: Cordy Glenn, draft
RG: Schwarz/draft
RB: Zeke Elliott
De lehet, hogy csak túl sokat maddeneztem az utóbbi napokban 😀

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Na igen az LT poszt most nálam is nagy talány. Egyenlőre nem látom RM mit tervez oda pontosan. S ezzel kapásból lett egy égető need-ünk. :/
Cubehead
Igen, csináltunk egy égető need-et egy olyan need helyett, amit nem kellett volna kapásból megoldani (max egy 3. körben vagy jövőre). De így meg szépen növekednek a needek: CB, Safety, LB, pass rusher, LT, RG, futó.
Bruce
Mondjuk van pénz is meg pick is szóval nem kilátástalan a helyzet, de akkor is fszom 😀
Pennt simán vissza hoztam volna én is egy vagy max évre és hozni neki draft közepén egy rendes kihívást aki tanulhatna tőle majd pedig átvenné tőle.
Minden esetre most nálam a két top need az az LT és a pass rusher (kell egy potenciális ember Mack-l átellenben). Ha nem érkezik ide FA akkor első két kört BPA alapon én ide lőném el.
Sec. téren meg ugye nagy kérdés,hogy Carrie-vel hol számolunk Safety vagy Corner. Véleményem szerint mind a kettőn tudd kezdő szinten játszani az viszont fix és láthattuk is ha kb meccsenként váltogatjuk az rányomja a játékára a bélyegét.

több mint 10 éve
Cubehead
több mint 10 éve
Azért dobtam be az ő nevét mert látok rá némi reaális esélyt. Ellenben mondjuk Forte nem jó választás (ha jól tudom ő inkább zbs futó nem pbs). Martin jó lenne de nem csak mi rendelkezünk nagy pénzel és kétlem,hogy itt kötne ki. Okung pedig RM-nek nem fog kelleni mert bár vitathatatlan a tudása de legalább annyit van sérültként a pálya szélén mint fent 😉
Minden esetre kíváncsi leszek FA-n mely posztokat erősíti meg RM pénz és opció van dögivel.
Cubehead
Martin jó lenne mindenképpen. Szerintem Forté is, de ez más kérdés.
Okung sérülékenysége valóban szempont lehet, de oda szerintem azonnali megoldás kell, ami draftról nem biztos hogy megoldható.
Bruce

több mint 10 éve
Azért dobtam be az ő nevét mert látok rá némi reaális esélyt. Ellenben mondjuk Forte nem jó választás (ha jól tudom ő inkább zbs futó nem pbs). Martin jó lenne de nem csak mi rendelkezünk nagy pénzel és kétlem,hogy itt kötne ki. Okung pedig RM-nek nem fog kelleni mert bár vitathatatlan a tudása de legalább annyit van sérültként a pálya szélén mint fent 😉
Minden esetre kíváncsi leszek FA-n mely posztokat erősíti meg RM pénz és opció van dögivel.
Cubehead
Martin jó lenne mindenképpen. Szerintem Forté is, de ez más kérdés.
Okung sérülékenysége valóban szempont lehet, de oda szerintem azonnali megoldás kell, ami draftról nem biztos hogy megoldható.
több mint 10 éve

több mint 10 éve

Cubehead
Én nem tudom, hogy Colston milyen szerepkört tudna betölteni nálunk, amivel pluszt adna a csapat teljesítményéhez. Egy jó slot receiver-t tudnék elképzelni inkább.
Bruce
Én a kora miatt és mert széleken meg vagyunk simán becsúsztatnám slotnak. Ezzel Carr-nak lenne két magas jó kezű célpontja középen (Colston és Walford). Plusz tudjuk a név és a háttér sokat számít az nfl-ben szóval további hozzá adott értéke lenne a játékunkhoz,hogy azon oldal szélső elkapójáról elvenne némi figyelmet ahova épp felküldjük.
Cubehead
Ebben van ráció, sőt egy jó futó is lehetne ugyanilyen megfontolásból Murray mögé/mellé (Forté, Doug Martin). Valamint akkor már a legjobb elérhető LT-t is elhoznám (Okung?).
A védelembe is lehetne hozni egy két arcot, szóval választék az van. De hogy reálisan ezekre hogyan lesz pénzünk meg lehetőségünk azt nem tudom.
több mint 10 éve

Cubehead
Én nem tudom, hogy Colston milyen szerepkört tudna betölteni nálunk, amivel pluszt adna a csapat teljesítményéhez. Egy jó slot receiver-t tudnék elképzelni inkább.
Bruce
Én a kora miatt és mert széleken meg vagyunk simán becsúsztatnám slotnak. Ezzel Carr-nak lenne két magas jó kezű célpontja középen (Colston és Walford). Plusz tudjuk a név és a háttér sokat számít az nfl-ben szóval további hozzá adott értéke lenne a játékunkhoz,hogy azon oldal szélső elkapójáról elvenne némi figyelmet ahova épp felküldjük.

több mint 10 éve

Cubehead