Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 8 éve
Mondjuk a 2. félidőben Whiz is produkált néhány facepalm produkciót, de mind1.McCoy nem tud motiválni, ez sajna asszem kiderült.
Az OL jó volt, Gordonnak nagyon jót tett, hogy Watt töri neki az utat. Woodhead is hozta a szokásosat.
Ellenben Allen sérülésével a passzjátékunk komolyan visszaesett, Benjamin maradt a legjobb WR (akit berakunk punt returnernek NOOOOOOOORMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLIS????), Inman possession WR-nek használható, Tyrell Williams magas, gyors, fossa a YAC-ot, viszont blokkolni egyáltalán nem tud.
Sokat lehetne használni a 2-3 TE-s felállást, Gates, Henry és McGrath is tette a dolgát tegnap.
A védelem viszont várakozás felett teljesített összességében.
A DL szürreálisan jól nézett ki, Mebane és Reid is úgy tűnik h beválik.
Perryman eléggé fostaliga volt és Te'o is hozta a szokásos hullámzót.
A meccs láthatatlan embere Ingram volt, Attaochu viszont jól nyomta.
Sokat embereztünk, ez Heyward érkezésével már annyira nem is gáz, viszont Weddle távozásával nincs emberünk TE-re...
A két safetynek volt még gyenge napja, nem véletlen volt fent annyit McCoil.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Gabesz92
1 453
Lehet, hogy valami pszichológus kéne inkább, aki ezeket a giga leolvadásokat megelőzi. 😀Jöjjön valami védelmi guru ( Austin ?) Whisenhunt meg ellesz az O-val.Vannak dolgok, amikkel nem érdemes foglalkozni, a 2016-os szezon ilyen lesz.Mondjuk McCoy legalább távozik a végén.
empty taxi
Gabesz92
Amúgy szerintem innen simán POba megyünk .
Sixo
több mint 8 éve
Jöjjön valami védelmi guru ( Austin ?) Whisenhunt meg ellesz az O-val.Vannak dolgok, amikkel nem érdemes foglalkozni, a 2016-os szezon ilyen lesz.Mondjuk McCoy legalább távozik a végén.
empty taxi
Gabesz92
Amúgy szerintem innen simán POba megyünk .
több mint 8 éve
Gabesz92
1 453
Vannak dolgok, amikkel nem érdemes foglalkozni, a 2016-os szezon ilyen lesz.Mondjuk McCoy legalább távozik a végén.
empty taxi
több mint 8 éve
Vannak dolgok, amikkel nem érdemes foglalkozni, a 2016-os szezon ilyen lesz.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Átstruktúráltuk Rivers szerződését: www.boltsfromtheblue.com/2016/9/9/12862026/report-rivers-restructures-to-free-up-cap-space
Madden hates me.
több mint 8 éve
Bosa szinte biztos, hogy kihagyja a szezonnyitót, ahogy erre számítani lehetett és nyilatkozta is a csapat amikor sikerült aláírni vele.
több mint 8 éve
Jött még egy 2014-es draftpick, Andre Williams, ő a Giants 4. köröse volt. Elég szar átlaggal futott egy nem túl jó OL mögött eddig a profiknál, viszont legalább nincs fumblitisze.A három ember akit kivágtunk: Asante Cleveland TE, Steve Williams CB, Chris Landrum OLB.
Cleveland elküldésével meg Henry maradt az egyetlen TE-nk, aki tud blokkolni...
Madden hates me.
több mint 8 éve
Ez lesz a 2. éve itt ember...Franklin a liga egyik legjobban fizetett guardja, nincs az az isten h őt a kispadra ültessék.Előbb utóbb be kell látni, hogy rossz döntés volt a szerződtetése.
empty taxi
Sixo
Madden hates me.
több mint 8 éve
Franklin a liga egyik legjobban fizetett guardja, nincs az az isten h őt a kispadra ültessék.Előbb utóbb be kell látni, hogy rossz döntés volt a szerződtetése.
empty taxi
több mint 8 éve
Reid jó fogás.2-gap 3-4 van itt, amihez kell agy és a D-linemaneknél ez annyira nem jellemző, Mr. Princeton meg azé nem ostoba. Plusz alkatra gyakorlatilag Liuget 2.0
Tavaly egész jó volt, nem is értem miért raktuk ki.
Bár fogalmam sincs 3-4-es védelemben milyen lesz.
Bazzani
Madden hates me.
több mint 8 éve
Reid jó fogás.Tavaly egész jó volt, nem is értem miért raktuk ki.
Bár fogalmam sincs 3-4-es védelemben milyen lesz.
több mint 8 éve
Claimeltünk waiveren: egyrészt jött Pierre Desir CB a Brownstól, 4. körös pickjük volt '14-ben. 6-2 magas -> rendszeridegenIlletve érkezett Caraun Reid is, akit a Lions tett ki, a Liuget, Philon, Bosa, Reid négyes már vállalható DE-ben. Reid '14-ben az 5. körben választotta ki a Lions, tavaly 12 meccsen kezdett is, 29 tackle és 2 sack állt a neve mellett, ha ezt hozzá idén nálunk is, azt most simán aláírnám.
2 embert viszont így ki kell tenni.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Franklin a liga egyik legjobban fizetett guardja, nincs az az isten h őt a kispadra ültessék.Ő lenne az egyik kezdő aztán Fluker meg Franklin megverekszik a másik kezdőért , vagy aki éppen megsérülLe kéne csapni Sitton-re.Fluker helyén kezdetnéd?
Sixo
53: Nem gondoltam h 10 OL-lel megyünk és mellé 5 WR-rel. Ezen kívül azt nem találtam el h Farrow beelőzi Dreamiust.
empty taxi
Sixo
Madden hates me.
több mint 8 éve
Ő lenne az egyik kezdő aztán Fluker meg Franklin megverekszik a másik kezdőért , vagy aki éppen megsérülLe kéne csapni Sitton-re.Fluker helyén kezdetnéd?
Sixo
53: Nem gondoltam h 10 OL-lel megyünk és mellé 5 WR-rel. Ezen kívül azt nem találtam el h Farrow beelőzi Dreamiust.
empty taxi
több mint 8 éve
Le kéne csapni Sitton-re.Fluker helyén kezdetnéd?
Sixo
Madden hates me.
több mint 8 éve
Quarterback (2)Philip Rivers , Kellen Clemens
Running back (4)
Melvin Gordon , Danny Woodhead , Kenneth Farrow , Derek Watt
Wide receiver (5)
Keenan Allen , Travis Benjamin , Tyrell Williams , Dontrelle Inman , Isaiah Burse
Tight end (4)
Antonio Gates , Hunter Henry , Sean McGrath , Asante Cleveland
Offensive line (10)
King Dunlap , Orlando Franklin , Matt Slauson , D.J. Fluker , Joe Barksdale , Max Tuerk , Chris Hairston , Spencer Pulley , Kenny Wiggins , Tyreek Burwell
Defensive line (5)
Brandon Mebane , Corey Liuget , Darius Philon , Tenny Palepoi , Ryan Carrethers
Joey Bosa: Roster exemption. Does not count vs. 53.
Outside linebacker (5)
Melvin Ingram , Kyle Emanuel , Jerry Attaochu , Tourek Williams , Chris Landrum
Inside linebacker (5)
Manti Te'o , Denzel Perryman , Jatavis Brown , Nick Dzubnar , Joshua Perry
Cornerback (5)
Jason Verrett , Brandon Flowers , Casey Hayward , Craig Mager , Steve Williams
Safety (5)
Jahleel Addae , Dwight Lowery , Adrian Phillips , Darrell Stuckey , Dexter McCoil
Long snapper (1)
Mike Windt
Punter (1)
Drew Kaser
Kicker (1)
Josh Lambo
több mint 8 éve
twitter.com/sdutGehlken/status/771823577427353600twitter.com/sdutGehlken/status/771821455646404608
Szerkesztette: Sixo
több mint 8 éve
Kezd a WR-sor is vicces lenni.Mai meccs után ,Burse > Herndon m de persze majd szezon közben meglátjuk.
empty taxi