Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Itt valami nagyon nincs rendben 😕
több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Az arizona elleni meccsen újabb 2 emberrel bővült az IR listánk. Jeff Cumberland TE achilles , míg Donovan Clark G ACL szakadást szenvedett.

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Az a Flowers pic6 azért pofátlanul "csúnya" volt 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Mettenburgernek jól megy, perpill a 4. számú QB.

több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
USA Today's Jarrett Bell reports the Chargers and holdout first-round DE Joey Bosa have reopened contract talks this week after not speaking for the better part of two weeks.
However, Bell reports the two sides are "holding ground on their positions." To recap, the two sides aren't quarreling over a bunch of money; it's already been determined Bosa will receive a four-year, $26 million deal with a $17 million signing bonus. The issue is the Chargers want to defer some of the signing bonus money to next March and not pay it up front. Bosa's camp wants it paid immediately. Offset language is the other hold-up. This drama has no end in sight.
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
És bannolhatnátok végre.

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Érkezett waiweren Rashad Bailey, egy WR, akit tegnap mi raktunk ki. Mivel a 2. héten játszunk ellenetek a tőle kapott infók rólunk biztos nem jönnek majd rosszul.
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
A bréméregetés után
empty taxi
Mondjuk az se volna hátrány ha nem engednétek ezt a stílust elszaporodni az oldalon. Lehet, hogy akkor több lenne a releváns vélemény is.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
A bréméregetés után vmi releváns is legyen:
eddig is jó hírek jöttek Allenről, de most h közösen edzünk az Arizonával arról szól a fáma h PP sem bír vele.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
| "Ban bácsi" lehet munkába állhatna... |
Asbee
| Szeretnéd, mi? 😊 Látod Frodó, nem te vagy az egyetlen aki nem szeret valami vélt vagy valós sérelem miatt. |

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
| "Ban bácsi" lehet munkába állhatna... |

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Bosa ment 2017-ben szépen elmenne ismét a draftra. Persze erre az esély kb. nulla, de röhögnék.
Stez
Bosa játékjoga a Chargersé, és az övüké is marad tudtommal.
gyeek
Ha Bosa nem ír alá, akkor 2017-ben elvileg ismét jelentkezhet a draftra, akkor pedig nem hiszem, hogy a Chargers visszakapna egy első kört. Mondjuk nem tudom, ebben az esetben pontosan mi lenne a helyzet.
Stez
La'El Collinsak volt érdekes szituja tavaly ugye, akkor volt hasonló wtf szituáció. De ha valakit egyszer draftolnak, akkor nem tudom lehet-e egyáltalán mégegyszer. Szerintem nem.
gyeek
Szerintem is mindenki téved, aki leírta, hogy ez a forgatókönyv ebben az esetben és arra kapja a pénzét, hogy ezt tudja, vagy ennek utánanézzen. Ilyenkor az, hogy mi van a CBA-ban másodlagos ahhoz képest, hogy az ember mit gondol
Black_Adder
Bocsánat a részemről, hogy elmulasztottam visszanézni és köszönöm undinak, hogy precízen utánajárt. De te még mindig egy f@szkalap vagy Black_Adder, amiért egy ilyen apróság miatt jössz a cinikus kóstolgatással.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
b) ha csütörtök/péntekig nem írja alá a szerződést, akkor idén már csak a Chargers mezében játszhat, DE akkor is a szezon kezdete utáni 10. hétig kell aláírnia, ---> ha nem ír alá a 10. hétig, akkor már nem játszhat az évben.

c) ha nem írja alá a Chargers szerződését a következő draftig, akkor újra választható lesz.

undisputedly
Gyorsan átfutottam a CBA azon részét ahol az alá nem író játékosokról van szó, ott nem láttam kompenzációt, szóval ha nem ír alá Bosa, akkor bukta az első kört a SanDiego. Egyebekben a fentiek helytállóak.

Összefoglalva a következő állítások helyesek:

1) Bosa idén már csak a Chargers mezében játszhat

2) Bosanak legkésőbb a 10. hétig alá kell írnia, ha játszani akar idén

3) Bosa aláírhat a Chargesszel a 10. hét után is a következő draftig, így a következő idénytől játszhat a Chargerszben, akik el is cserélhetik

4) Ha Bosa nem ír alá a draftig, szabadon választható lesz a többi 31 csapat által, de a Chargersz már nem választhatja (se 1., se utolsó körben)

5) Ha Bosat újra draftolják, a Chargers nem kap kompenzációt.

Szerk:
 nflpaweb.blob.core.windows.net/media/Default/PDFs/2011%20CBA%20Updated%20with%20Side%20Letters%20thru%201-5-15.pdf

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Bosa ment 2017-ben szépen elmenne ismét a draftra. Persze erre az esély kb. nulla, de röhögnék.
Stez
gyeek
Ha Bosa nem ír alá, akkor 2017-ben elvileg ismét jelentkezhet a draftra, akkor pedig nem hiszem, hogy a Chargers visszakapna egy első kört. Mondjuk nem tudom, ebben az esetben pontosan mi lenne a helyzet.
Stez
La'El Collinsak volt érdekes szituja tavaly ugye, akkor volt hasonló wtf szituáció. De ha valakit egyszer draftolnak, akkor nem tudom lehet-e egyáltalán mégegyszer. Szerintem nem.
gyeek
Szerintem is mindenki téved, aki leírta, hogy ez a forgatókönyv ebben az esetben és arra kapja a pénzét, hogy ezt tudja, vagy ennek utánanézzen. Ilyenkor az, hogy mi van a CBA-ban másodlagos ahhoz képest, hogy az ember mit gondol

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Stez
gyeek
Stez
gyeek
Hiába draftolnak, amíg nem állsz szerződésben egy csapattal, hivatalosan nem is vagy a játékosa. Csak van egy határidő, amíg a csapat berkeibe tartozol, de utána viszont csoki, azért is jelentkezhetne Bosa újra a draftra 2017-ben, ha itt elege lesz. A csere határidő ugye lejárt, szóval a Chargers még csak azt sem mondhatja, hogy elcseréli Bosát. Vagy megegyeznek, vagy az SD megszopja, ha Bosa nem ír alá.

Ez nyilván Bosának sem jó, de ő 21 lesz a 2017-es drafton, szóval nem lesz túlkoros, őt sanszosan ugyanúgy elviszik első körben (ráadásul top10-ből így sem csúszna ki szvsz), a Chargers viszont sokkal nagyobbat bukna, ha hagyná elharapózni a szitut. Amivel már most is elkéstek szemlátomást, mert Bosa őrjöngve nyilatkozott pár napja, mondván, kurvára lekezelik őt és vérig van sértődve.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Stevie J mellett Lissemore is IR-re került. Ami Búza hiányában azért para, vékony így a DL.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!
Stez
gyeek
Stez
gyeek
korábban már ki lett tárgyalva, hogy ha nem ír alá akkor jövőre megint jelentkezhet a draftra.

több mint 8 éve
Stez
gyeek
Stez

több mint 8 éve
Stez
gyeek

több mint 8 éve
Stez

több mint 8 éve
31 csapat, röhögve, csak nem első körben. De Bosa van akkora tehetség és senkit sem gyilkolt meg, hogy bárki is leszarja. Azt meg nem tudni, pontosan min megy az időhúzás.
Stez
De tudni, mert lényegében az elejétől ugyanazon megy a vita és senki nem enged... a pénz természetesen, és a biztosíték! Na nem az újonc pénz, hiszen az állandó.

A gond ott van, hogy a Chargers olyan szerződést akar, amely végén ingyen kivághatják, ha szar...Bosa viszont olyat, ami garantálja neki az "5. éves" lóvét, tehát ne tudják csak úgy kivágni...nyilván nem voltak teljesen pontos, de nagy vonalakban ennyi a lényeg! A szerződés végén megy a vita... Telesco pénzt akar spórolni, ha rosszul sülne el a dolog, Bosa meg be akarja magát biztosítani... ennyi.
A legtöbb csapatnál van ilyen a top draftoltaknál (1. kör kb. 1- 20. között), csak ott nem fajul eddig a kötélhúzás. De a legtöbb top újonc játékos bepróbálkozik megmutatni, hogy ő a Jani.
A legszebb az egészben, hogy Bosa 4 év múlva valószínűleg egyáltalán nem a kivágás szélén lesz, és nem is lenne téma a szerződés vége, hanem egy új szerződéshosszabbítás elé nézne...
Na de Telesconak nyilván minden körülmények között a milliárdos csapat pénzügyeit és a cap-et kell szem előtt tartania, hiába "fillérekről" van szó.
Chargers LT
Miután korábban linkelték itt, hogy min megy a vita, és melyik bónuszon, így én is tudom, miről van pontosan szó – amire reagáltál tőlem, az egyhetes hsz, azóta kiderültek a dolgok.

Azok alapján viszont Bosa abszolút engedett, ő és az ügynöke teljes mértékig úgy volt vele, az arany középút oké, és ilyen szerződést küldtek vissza, a Chargers viszont nem reagált, és abszolút semmiféle engedményt sem tett.

Viszont én már úgy gondolom, hogy itt a Chargers hibázott ezzel a keménykedéssel és feszességgel, ezek után pedig abszolút nem lepne meg, ha odáig fajulna ez az egész, hogy Bosa nem lesz a pályán az első játékhéten. Nekem ez most kicsit súlyosabbnak tűnik, mint az átlagos holdoutok, ahogy Crabtree esetében, úgy Bosa esetében is várok egy párhetes holdoutot a regular seasonban, és a végén a Chargers fog engedni, a Chargers lesz kénytelen engedni. Azért odabaszna, hogy elreppenne egy top3 pickjük, Bosa ment 2017-ben szépen elmenne ismét a draftra. Persze erre az esély kb. nulla, de röhögnék.

Szerkesztette: Stez

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
31 csapat, röhögve, csak nem első körben. De Bosa van akkora tehetség és senkit sem gyilkolt meg, hogy bárki is leszarja. Azt meg nem tudni, pontosan min megy az időhúzás.
Stez
De tudni, mert lényegében az elejétől ugyanazon megy a vita és senki nem enged... a pénz természetesen, és a biztosíték! Na nem az újonc pénz, hiszen az állandó.
A gond ott van, hogy a Chargers olyan szerződést akar, amely végén ingyen kivághatják, ha szar...Bosa viszont olyat, ami garantálja neki az "5. éves" lóvét, tehát ne tudják csak úgy kivágni...nyilván nem voltak teljesen pontos, de nagy vonalakban ennyi a lényeg! A szerződés végén megy a vita... Telesco pénzt akar spórolni, ha rosszul sülne el a dolog, Bosa meg be akarja magát biztosítani... ennyi.
A legtöbb csapatnál van ilyen a top draftoltaknál (1. kör kb. 1- 20. között), csak ott nem fajul eddig a kötélhúzás. De a legtöbb top újonc játékos bepróbálkozik megmutatni, hogy ő a Jani.
A legszebb az egészben, hogy Bosa 4 év múlva valószínűleg egyáltalán nem a kivágás szélén lesz, és nem is lenne téma a szerződés vége, hanem egy új szerződéshosszabbítás elé nézne...
Na de Telesconak nyilván minden körülmények között a milliárdos csapat pénzügyeit és a cap-et kell szem előtt tartania, hiába "fillérekről" van szó.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Bosa a hírek szerint kezd begőzölni, az ügynöke állítólag több hete küldött egy módosított szerződésajánlatot, amire a Chargers azóta sem reagált.

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
S J out for the season.
Sajna

több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Itt egy összefoglaló a témában (Bosa)
 ftw.usatoday.com/2016/08/the-joey-bosa-chargers-contract-dispute-explained

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear