Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 8 éve
www.profootballfocus.com/pro-10-best-afc-defensive-players-right-now/Új cikk, Verrett a PFF-nél a 9.! És nem érdemtelenül (alap, hogy király amúgy : D )
www.profootballfocus.com/pro-jason-verrett-could-be-nfls-best-cb-next-season/
És egy pár napos cikk, amely külön vele foglalkozik... érdekes.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Mariota-hoz hasonlóan Bosa is az offest language miatt nem írja alá a szerződését.
több mint 8 éve
www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-nfl-cornerback-groups/A PFF szerint a ligán belül a 6. legerősebb CB állománnyal bírunk.
több mint 8 éve
Ma kezdődik a három napos minicamp, ám Bosa nem jelent meg. Egyenlőre nem sikerült megegyezni a szerződéséről.
több mint 8 éve
Hosszabítottunk Keenan Allen-el, 4 év 45 Misi, 24 garantálttal .jaja, ez remek hír, 2020-ig marad. Nagy szükség volt rá, és teljesen korrekt a pénze. Ő is nyert, és a csapat is, mert ő jobb ennél a pénznél.
Sixo
több mint 8 éve
Hosszabítottunk Keenan Allen-el, 4 év 45 Misi, 24 garantálttal .
több mint 8 éve
Brett Boyko T-t igazoltuk, Eagles PS-ben szenvedett eddig.
több mint 8 éve
Lassan úgy érzem, hogy ebből a topicból Solymári piac lesz ...
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
twitter.com/PFF/status/733740630397079552Elég szégyen, hogy így sem sikerült PO-ba jutni 😀
Sixo
több mint 8 éve
Lelövöm magam, ha Búza end lesz 3-4-ben.
több mint 8 éve
Szerintem ez egy elég jó igazolás is lehet a Chargersnek.Az ilyen vagyány jóslatok a szakma igazi mestereinek a nívója! :]
iktriad
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Ebben talán Wisenhunt és főleg Rivers segíthet neki. Szerintem ez egy elég jó igazolás is lehet a Chargersnek.Félreértesz.Mondjuk játékstílusra eléggé Rivers a csávó, csak fejben sokkal rosszabb.Mert Crybaby kiegyensúlyozott jellem
empty taxi
ulpianus
Football IQ-ra, védelemolvasásra gondoltam.
empty taxi
több mint 8 éve
Félreértesz.Mondjuk játékstílusra eléggé Rivers a csávó, csak fejben sokkal rosszabb.Mert Crybaby kiegyensúlyozott jellem
empty taxi
ulpianus
Football IQ-ra, védelemolvasásra gondoltam.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mondjuk játékstílusra eléggé Rivers a csávó, csak fejben sokkal rosszabb.Mert Crybaby kiegyensúlyozott jellem
empty taxi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Mondjuk játékstílusra eléggé Rivers a csávó, csak fejben sokkal rosszabb.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Zach Mettenberger a fedélzeten. Majd Wisenhunt körbevezeti.
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Fluker első körös... Attól még lehet szar... Mondjuk nem néztem sok Chargers meccset mostanában, de amikor láttam nem volt egy all pro...Franklin sincs azért a Broncosos formájában...Persze lehet csak kicsit elfogult vagyok Slausonnal, sajnálom hogy Pace kicsapta, elég érthetetlen döntés volt tőle...Meg mondjuk tavaly rendesen letizedelték a sérülések az O falatok...media.giphy.com/media/vWDrezW0rMjmM/giphy.gifHát szerintem mind a kettőnél jobb,Szted a csillárdokért igazolt Orlando Franklint v az egykori 1. körös DJ Flukert szorítaná ki guard poszton?De alapban nem értem a vita lényegét... Turek kezdhet centerben, mert Slauson guard.....Vagy valahol láttatok hogy ő lesz a center?A legtöbb helyen a 3. körben már csak csere kalibert draftolnak a csapatok, akikből aztán lehet kezdő. Persze akadnak kivételek, meg 1-1 poszt amire ez nem igaz. Én nem bánom, ha Tuerk nem kezd az első naptól...legalább tanul jobbaktól, meg felveszi a ritmust csereként. Idővel ez előny lehet, ha Slauson távozik.Ne bazd már, hogy center 3. körben cserének húzol, az első 2 körben nem is nagyon szoktak centert húzni.
Slausonnal nyilván jobb a fal, mint Tuerkkel az első meccsen. Engem ez érdekel.
Chargers LT
Sixo
Tomcsik
Btw igen bejelentették kezdő C lesz.
empty taxi
Tomcsik
empty taxi
több mint 8 éve
Hát szerintem mind a kettőnél jobb,Szted a csillárdokért igazolt Orlando Franklint v az egykori 1. körös DJ Flukert szorítaná ki guard poszton?De alapban nem értem a vita lényegét... Turek kezdhet centerben, mert Slauson guard.....Vagy valahol láttatok hogy ő lesz a center?A legtöbb helyen a 3. körben már csak csere kalibert draftolnak a csapatok, akikből aztán lehet kezdő. Persze akadnak kivételek, meg 1-1 poszt amire ez nem igaz. Én nem bánom, ha Tuerk nem kezd az első naptól...legalább tanul jobbaktól, meg felveszi a ritmust csereként. Idővel ez előny lehet, ha Slauson távozik.Ne bazd már, hogy center 3. körben cserének húzol, az első 2 körben nem is nagyon szoktak centert húzni.
Chargers LT
Sixo
Tomcsik
Btw igen bejelentették kezdő C lesz.
empty taxi
Tomcsik
Madden hates me.
több mint 8 éve
Azért húztuk a 3. körben 😊A legtöbb helyen a 3. körben már csak csere kalibert draftolnak a csapatok, akikből aztán lehet kezdő. Persze akadnak kivételek, meg 1-1 poszt amire ez nem igaz. Én nem bánom, ha Tuerk nem kezd az első naptól...legalább tanul jobbaktól, meg felveszi a ritmust csereként. Idővel ez előny lehet, ha Slauson távozik.Ne bazd már, hogy center 3. körben cserének húzol, az első 2 körben nem is nagyon szoktak centert húzni.
Chargers LT
Sixo
Egyrészt lehet akkor még nem volt képben Slauson, de egyértelműen jó volt megszerezni akkor is, ha 3. körben elhoztuk Tuerket, hiszen erősebb a fal vele. És ez nem függ össze azzal, ha akár valakit a 3. körben húzol... ha van olyan, akit megszerezhetsz, és erősebb vele a csapat, az csak jó.
Tuerknek meg rosszat biztos nem tesz, hogy jó és rutinos falemberektől tanulhat, és nem Dontari Poe gázol át rajta azonnal Rivers felé pl, vagy bárki más
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Igen az a rész kimaradt 😉Először nem értettem, ezt nekem miért is írod, hiszen nem állítottam az ellenkezőjét, na meg én is jól tudom, ismerem Slausont. De utána rájöttem, hogy nem tudtad, hogy bejelentették, hogy C lesz...A legtöbb helyen a 3. körben már csak csere kalibert draftolnak a csapatok, akikből aztán lehet kezdő. Persze akadnak kivételek, meg 1-1 poszt amire ez nem igaz. Én nem bánom, ha Tuerk nem kezd az első naptól...legalább tanul jobbaktól, meg felveszi a ritmust csereként. Idővel ez előny lehet, ha Slauson távozik.Slauson még minding guard... Az màs kérdés hogy tud centert játszani...
Chargers LT
Tomcsik
Chargers LT
több mint 8 éve
Először nem értettem, ezt nekem miért is írod, hiszen nem állítottam az ellenkezőjét, na meg én is jól tudom, ismerem Slausont. De utána rájöttem, hogy nem tudtad, hogy bejelentették, hogy C lesz...A legtöbb helyen a 3. körben már csak csere kalibert draftolnak a csapatok, akikből aztán lehet kezdő. Persze akadnak kivételek, meg 1-1 poszt amire ez nem igaz. Én nem bánom, ha Tuerk nem kezd az első naptól...legalább tanul jobbaktól, meg felveszi a ritmust csereként. Idővel ez előny lehet, ha Slauson távozik.Slauson még minding guard... Az màs kérdés hogy tud centert játszani...
Chargers LT
Tomcsik