Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Ha Stevie Johnson nem ide igazol, akkor Cecil Shorts könnyen képbe kerülhet itt.Csak 2őt kellett volna lefele olvasnod ahogy empty mondaná.
Chargers weighing WR options. Stevie Johnson visited Friday. Have shown interest in Cecil Shorts, per source(Michael Gehlken)Bár semmi bajom nem lenne ha Cecil itt találna új otthonra, félek ha nem válik be, Sixo halálra fog szekálni engem. 😓iktriad
több mint 9 éve
Ha Stevie Johnson nem ide igazol, akkor Cecil Shorts könnyen képbe kerülhet itt.Ne aggódj ha beválik akkor is.
Chargers weighing WR options. Stevie Johnson visited Friday. Have shown interest in Cecil Shorts, per source(Michael Gehlken)Bár semmi bajom nem lenne ha Cecil itt találna új otthonra, félek ha nem válik be, Sixo halálra fog szekálni engem. 😓iktriad
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Ha Stevie Johnson nem ide igazol, akkor Cecil Shorts könnyen képbe kerülhet itt.Chargers weighing WR options. Stevie Johnson visited Friday. Have shown interest in Cecil Shorts, per source(Michael Gehlken)Bár semmi bajom nem lenne ha Cecil itt találna új otthonra, félek ha nem válik be, Sixo halálra fog szekálni engem. 😓
több mint 9 éve
"The #49ers have signed CB @ShareeceWright to a one-year deal."
több mint 9 éve
"Chargers weighing WR options. Stevie Johnson visited Friday. Have shown interest in Cecil Shorts, per source. Crabtree among other FAs."Hát egyiknek se örülnék nagyon, idén megint jó lesz a WR felhozatal, lehet inkább onnan kéne, bár nem tudom, hogy a 2. nap is olyan erős lesz-e, 1.kört azért idén máshova tettém.
több mint 9 éve
Nah jó, ha Hardy is meg Stevie J is jön, indulok Rómába indítványozni Teleszkóp szentté avatását 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
szaba
10 553
Állítólag Greg Hardy iránt is mutatott érdeklődést a vezetőség. Mondjuk ez meglepne, ha tényleg igaz, mert Telesco és McCoy eddig nagyon a jófiú vonalon mozgott.
több mint 9 éve
szaba
10 553
Wilson > Gilchrist. Jó deal.
több mint 9 éve
"Former #Chargers starting CB Shareece Wright is visiting the #49ers today, source said. Lot of mutual interest here. May take more visits."Sixo67El ne engedjék, mert a végén még visszatalál ide.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
"S Jimmy Wilson sent me me a message this morning that he is visiting the #Chargers on Friday."Sixo67Állítólag 2 évre aláírt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
"Former #Chargers starting CB Shareece Wright is visiting the #49ers today, source said. Lot of mutual interest here. May take more visits."
több mint 9 éve
Legalább nem vagyok egyedül ezzel !Rossz sportot választottál. Te ezt nem érted.szabaDe, abszolút lyukas kezű.Sixo67Egy lyukas kezű, alacsony slot WR, gyors, meg robbanékony, jó PR/KR-nek.Sixo67Abszolút nem lyukas kezű.szaba
több mint 9 éve
szaba
10 553
Rossz sportot választottál. Te ezt nem érted.De, abszolút lyukas kezű.Sixo67Egy lyukas kezű, alacsony slot WR, gyors, meg robbanékony, jó PR/KR-nek.Sixo67Abszolút nem lyukas kezű.szaba
több mint 9 éve
"As expected, Marcus Gilchrist won't be back as Charger. Four-year deal done with Jets, source confirms.'
több mint 9 éve
De, abszolút lyukas kezű.Egy lyukas kezű, alacsony slot WR, gyors, meg robbanékony, jó PR/KR-nek.Sixo67Abszolút nem lyukas kezű.szaba
több mint 9 éve
szaba
10 553
Egy lyukas kezű, alacsony slot WR, gyors, meg robbanékony, jó PR/KR-nek.Sixo67Abszolút nem lyukas kezű.
több mint 9 éve
Egy lyukas kezű, alacsony slot WR, gyors, meg robbanékony, jó PR/KR-nek.
több mint 9 éve
Látom szó szerint lett véve az egy-két infó😀Royalról tudnátok mondani egy két infót?hpeter93Cutler barátja. Megbízható.szaba
több mint 9 éve
szaba
10 553
Royalról tudnátok mondani egy két infót?hpeter93Cutler barátja. Megbízható.
több mint 9 éve
Royalról tudnátok mondani egy két infót?hpeter93Van róla elnevezve egy baseballcsapat Kansasben.
több mint 9 éve
Royalról tudnátok mondani egy két infót?
több mint 9 éve
"Brandon Flowers said today he'll change his jersey number, from 26 to 24. Formerly occupied by Ryan Mathews."
több mint 9 éve
Az már biztos , hogy vele nem számolunk jövőre:"Ryan Mathews, Eagles agree to three-year deal."
Én vhogy nem bánom.